369
Megmagyarázhatatlan, különös dolgok magyarázata érdekel :))
-
"Tehat az nem is lehet kerdes h van-e elet a foldon kivul. Olyat feltetelezni h nincs, olyan mintha aztmondanam h nem a vérszerinti anyam szult meg, badarsag."
Az is ugyanolyan badarság, ha azt feltételezed, hogy vannak.
Egyszerűen nem tudjuk, és kész. -
"Megmagyarázhatatlan, különös dolgok magyarázata érdekel :))"
- ellentmondás. Értelmetlen. -
_Vegeta_ #127 Ugylatom senkit se erdekelt az eszmefuttatasom, de sebaj. :D
#125,126: Helyesen hasznaljuk mar a kifejezeseket. Az ufo nem jelent fodonkivuli eletet. Az ufo jelentese ismeretlen repulo targy.
Tehat az nem is lehet kerdes h van-e elet a foldon kivul. Olyat feltetelezni h nincs, olyan mintha aztmondanam h nem a verszerinti anyam szult meg, badarsag. Ellenben az 'ufohivok' ugy tartjak, h ezek a gonosz lenyeg meglatogatnak minket elegge gyakran. Ez tipikusan az amerikai felfogas, szenzaciot csinalok es akkor mindenki ramfigyel.
Ember 2 millio eves civilizacioval :D Elegge optimista vagy. Az emberi civilizacio termeszetebol adodoan keptelen 2 millio evig egyben maradni. :) -
Most gondoljatok bele! Nézzetek meg egy ősember koponyájának jelllemzőit és egy mai ember koponyáának jellemzőit hogyha a 2 között végbement folyamatot a mostani embertől folytattjuk akkor egy oan koponyát kapunk amiben Hatlamas agykoponya, hatalmas szem picike szájés orr ( ezt a töbi testrészre is meg lehetne nézni) És akkor egy oan ufo képű alakot kapunk amiet a mostani ufo ábrázatnak titulállnak az emberek azaz így alakítják ki pl a filmekben! Namost ugye nagy agykoponya: Gondolkodás
Szem :látás,, Kicsi oorr meg szály ugye ezek elvesztik egy idő után a képességeiket mert már veletek is előfordult hogy megéreztetek vagy valami más frekvenciát felfogtatok!
Tudományos tény ogy az ember elviekben képes lenne akár a rádió vagy tv hullámokat dekódolni csak ezen képeség nincs a tufdatában és még nem is igen felylett!
EGyszóval a mai ufó elképzeléseink egy ugyan ien ember mondjuk 2 millio éves civilizációval! -
VAn egy Könyvem elég vastag: "Amire nincs magyarázat" televan képpel meg
inteligens emberek inteligens gondolataival!
GYakorlati szemmel nézve a dolgokat: Nincs szellem meg reoinkarnáció mert a zember működése ugyan olyan elven van mint pl egy pc jé,,
Ufó van mert már hogy ne lenne amikor a világ történeleme nagysága stb végtelen és nehogymár: ismerünk 10 bolygeszt és a világegyetemben akkor mennyi van,, na hát eről ennyit,, Megátkozás nincs mert ez amikor olvastam oan bübályos boszorkáák feeelt keltett ,, LÉgy optimista akarj és léred céljaid!!! :DDDD -
Jó :) kivi vagyok rá :) várom :) -
Majd később átmásolom :) -
Nem.
A másik gépen van :( -
Megmutatod? -
Próbáltam csigát is de ahhoz túl lassú voltam :) -
Zseblámpával egy csíkot fotóztam a falon :D -
:) hm.. értem. érdekes :) -
Mert ugye 4 másodpercig is készítheti a fotót :) -
Mert az az, hogy a fényképezőgép éjszakai üzemmódra van állítva és mozgott amikor a fényképet készítették. Vagy a fénypont mozgott. -
igen -
Mármint a fény mi lehet? -
És az mi lehet? Amúgy tényleg arra emlékeztet :) -
Már látom!
Olyan Casper féle kisbaba :-D
Egyébként olyan vonalfényes fotóim nekem is vannak! :) -
Nem tudom, azt írták, ahol volt, hogy ez egy szellem. ennyi :))) -
Csak egy füstöt látni. -
Ebbe hol van a szellem? -
szellemet -
Itt mit kell nézni? -
Ezek közül néhányhoz van hozzáfűznivalóm, mégha kissé "gyerekes is lesz" (gyerek vagyok ) de érdekel a téma és nem csak olvasni szeretném ;)
"Miért vannak a nagy füstökben arcok???
Miért vannak a felhőkben olyan eredeti formák???"
Feltételezem itt előjöhetnek a szellemhistóriák, hogy szellemek mászkálank a felhőkbe, és azok arcképét, ill. torzított képét láthatjuk. Sztem ez nem így van, mégha léteznek is kísértetek, sztem ezek a természeti képződmények egyszerű véletlenek
"Léteznek ufók, és ha igen, miért nem mutatkoznak mindenkinek???"
Meggyőződésem hogy léteznek. Képtelenség hogy mi legyünk az egyetlen értelmes lények a világegyetemben, főleg ha az tényleg végtelen.
Hogy jártak-e a földön? Nemtudom. Erről az a véleményem, hogyha én találkoznék egy idegen lénnyel, biztos hogy nem kürtölném világnak. Valószínűleg belőleg teljesen megváltoznék, más szemmel látnám a világot, de nem mennék el rögtön az UFO magazinnak dicsekedni hogy "Taliztam egy UFOval, bibibí"
"Miből veszed észre, ha megátkoznak???
Tényleg hatásos az átok és lehet ellene védekezni???"
Erre csak annyit mondhatok hogy én meg haverom megátkoztuk a tanárunk és 1 hónapig nem jött tanítani
De hogy valóban létezik-e, abban kételkedem. Balszerencse ami esetleg öröklődik (genetika).
"Léteznek angyalok, boszorkányok, szellemek, védőszentek, ördög, Isten???
Valóban van reinkarnáció???"
A túlvilági, és mesebeli dolgoknak mindig van valós alapja, de legtöbbje csak mese. Pl.: A Loch Ness-i szörny legendájának, egy őshüllö, aki túlélte a jégkorszakot, és a meteorbecsapódást is...lehetséges. Mai napig találnak réges rég kihaltnak hitt fajokat. Pl.: már nem tudom mi volt a neve, de egy bizonyos "hal" (ami igazából az evolúció során a halak, és a kétéltűek közt foglal helyet), afrika keleti partjain kezdte használni csökevényes uszonyait, a parton való mozgásra. Ha jól tudom elpusztult szegény.
A reinkarnációban hiszek, vagy valamelyest a túlvilági életben. Nem tudomm milyen, de nem hiszem hogy a halál után a lélek is meghal, és ha mégis így van, mégis hova kerül, és ezt hogy éljük meg? Képtelen vagyok elképzelni azt hogy fexek és nem látok, nem hallok, nem érzek, nem beszélek, és képtelen vagyok gondolkodni.
A témához még annyit, hogy ha nagyon hiszel valamit, ill. nagyon akarsz valamit az úgy lesz (tapasztalatból tudom). Így volt, pl.: az a nagy hideg állat áthaladása a szobán csukott ablakok ellenére. Miről pont ilyen dolgokról beszélünk, valamiért az agyad, kapcsolatba lép a környezettel. De lehet hogy csak képzelted, vagy hazudtál ;)
Nekem is vot már ilyen, mikor a mobilom kézikönyvét olvasgattan. Épp alrol olvasok hogy mi van ha a kijelzőn foltok jelennek meg, erre ránézek a mobilra, lefagtgy és foltosodik a kijelző. Szerencsére nem lett baja.
Ez talán azzal van kapcsolatban hogy te magad irányítod a jövődet, és az akaraterőddel képes vagy ezt kontrolálni. Én már felismertem ezt az "erőt" és kordában tartom, esetenként használom is, mégha néha nem is jön be :)
Talán kiss hoszú lett sry érte -
Ez szimpla emberi gondolkodásmód (bocs nemtom máshogy mondani szókincsem csekély) hogy mindennek lenni kell valamiben. Mellesleg én is így gondolkodom. Bár én hiszek az univerzum végtelenségében. De nem muszály hogy vége legyen. Lehet, az univerzum hatalmas, és a végén egy térgörbe nyúlik vissza az elejére (ezt még anno az sg-n olvastam).
Lehet az univerzum után a menny ill. a pokol kapuit érjük e bár ez eléggé abszurd lenne, de ki tudja.
Lényeg az hogy még egy jódarabig, sőt lehet hogy soha nem fogjuk megtudni. -
Olvasgatom az elsőt és erről eszembe jutott még valami.
Hol van a világ vége? Úgy értem, hogy minden benne van valamiben. Én benne vagyok a lakásban, a lakás a háztömbben, a háztömb a légtérben, az meg a kozmoszban ..stb.. és az miben van benne? És amiben benne van, az miben van? És ennek az egésznek hol a vége? Hisz kell hogy legyen vége. -
Tünéééééééééééééééés tanulni :)
-
váóóó, de tök jóóók :))) köszi, máris a kedvencekben vannak. lehet, hogy a szivatós napokat felváltja a tudomány? :)))
Na, ennél jobb unaloműzőt, el se tudnék képzelni. Főleg az első tetszik nagyon. :)))
Na, azért a kötelezőkből, te se a legjobbakat soroltad fel, de például a Dante:Isteni színjáték tök jó.
Meg a kis általánosbeli édes kis történetek, mint Lassie, vagy kincskereső kisködmön, vagy Egri csillagok.. Imádtam mindet.
Vernétől egyértelmű, hogy minden jó :) A kétévi vakációt imádtam, 6szor olvastam, de lehet nekiállok jövőhéten újra elolvasni, mert az a 6szor, kb 8-10 éves koromban volt.
Viszont van egy abszolút kedvencem!! Székely János(John Pen):Kísértés
hát azt a könyvet szintén nem lehet letenni!Meg nem tudnám számolni, hányszor olvastam, de félévente minimum egyszer muszáj elolvasnom.
.............
hmm :) imádnak a jó kedvünkért. és nagyon jó érzés látni, hogy más mosolyog és egy kis jókedvet viszünk unalmas napjaikba, szeretjük, ha mosolyognak az emberek és jókedvűek :)
jaj, van egy jó kis emlékem :) hát az tényleg egy idióta dolog volt, de életemben nem röhögtem annyit.
Akkoriban családiházban laktunk, és kitaláltam, hogy felfújok egy 110 literes szemeteszsákot. És a kerítésünk utcára kb csak 80cm magas volt és a teraszra, utcáról jól látható helyre felakasztottam és egy hatalmas táblát festettem fölé, ezzel a szöveggel:
"100 ft-ért, TE IS belefinghatsz"
Bazz... az emberek arcát látnod kellett volna. Hát hülyére röhögtem az agyam, és kinn volt egy hónapig a zsák :) mindenkinek volt alkalma látni. :))
El sem hinnéd, mennyi baromság jut eszembe.
-
100 :P -
Hát nagyon. :) pl. az érettségi évében is lazán 2-3-ig gépeztem éjjszaka, így elsőre nem is vettek föl oda, ahova szerettem volna.
Most is tanulnom kéne a jövö hét keddi matek ZH-ra, mert még lövésem sincs az anyaghoz, de e helyett most itt ülök. :) -
Ja, a felsorolt művek nagy részét is muszály voltam megszerezni rövidített változatban. :) -
Érdekes lehet, ahogy nevetve mentek vásárolni :))
-----
Rengeteg nagyon jó ismeretterjesztő oldal van a neten.
http://cosmo.supernova.hu/1024.htm
http://www.eletestudomany.hu/
http://origo.hu/tudomany/index.html
A kötelező olvasmányokkal (és általában a szépirodalommal) kapcsolatban azt nem értem, hogy köthetnek le egyeseket. A legtöbbnek számomra rettentően unalams a története és érthetetlen a nyelvezete. :) (Rómeó és Júlia, Odüsszea, Faust) Mint ha direkt úgy választották volna ki őket...
Verne könyveit viszont le sem tudtam tenni. A Két Évi Vakációt kétszer is elolvastam. :)) -
Mennyire? Miért? És volt valami károd veszteséged is belőle? :( -
Tényleg jó :)) Ha hallanád, ami itt köztünk megy állandóan... De leginkább a boltokban a pénztárosok szeretnek, ott olyan dolgokat levágunk, hogy az eszméletlen, röhög mindenki. Már mondták, hogy olyan jó, mikor bemegyünk, a sok fapofa, meg kötekedő vevő, és fárasztó nap után végre valakit nevetni látnak és feldobjuk a hangulatukat :) érdekes, de tényleg, akárhová költözünk, új boltok mindig és a pénztárosok megvesznek értünk. Itt már a 3. napon mikor egyedül mentem vásárolni, már kérdezték, hogy hol hagytam a párom? Ugy nincs semmi baja?
Persze vannak állati rossz napjaink is, de az csak rövid ideig tart szerencsére, olyankor kiadunk, de inkább én, magamból minden dühömet :)
Lehet,hogy így lesz, megpróbálom, bár nem tudom hol kezdjem és mivel. Eddig pl. hiradót is csak elvétve néztem.
Szinte mindenből bukásra álltam anno (ez aztán dicsekedni való dolog :P), de irodalom, nyelvtan, mindig 4-5 voltam. Imádtam a kötelező olvasmányokat. Már gondoltam elő kellene venni újra, mert semmire nem emlékszem belőle.
Meg ami hasznos lenne angolul kellene megtanulnom, de annyira nem megy az a frány angolnyelv :( -
Addig nincs baj, amíg az ember emiatt nem hanyagolja el a kötelességeit. Én sajnos nagyon is elhanyagolom. :/ -
Annak, aki szeret hülyéskedni, biztos nem unalmas az élete. Ez csak jó jel lehet. :)
A korlátozott cselekvőképességen sohasem késő elkezdeni változtatni. Szerintem a természetgyógyászati könyveidet dugd el a padláson és ha pár év múlva már nem vagy "korlátozottan cselekvőképes" :), akkor vedd elő újra őket. Más szemmel fogsz rájuk tekinteni.
Nekem leginkább a szépirodalmi műveltségem hiányos, de ezen nem is szeretnék váloztatni, mert még a kötelező olvasmányok is órisái kínszenvedések voltak. :D
-
Az nem is olyan sok :))
De munka mellett valószínű rengeteg :))
Én kb 24 órát fórumozok, gépezek, persze közben házimunka, minden ami kell, aztán alszom valamennyit, van hogy 5 órát csak, de olyan is van, hogy 12 órát.
Hííjjj, látnál főzni, mikor épp fórumon dumálok :))
Milyen rohangálás van a szoba és a konyha között :)) Csoda még az alattunk lakók nem szóltak :))
-
pffú, ne tudd meg...Bevallhatom?? Őszintén?? nehéz volt! ESKÜSZÖM! Talán azért is vagyok ilyen érthetetlen, hogy már magamnak is magyaráznomm kell amit leírtam. Zsong a fejem a sok ökörségtől :P
De annyira szeretek hülyéskedni, az olyan jó :))
Olvasásról pedig annyi, hogy eléggé beszűkült a látóköröm, mert 18 éves koromig, kizárólag csak szépirodalmat olvastam szenvedélyesen. Azóta kizárólag természetgyógyászatot, és olyan gyűjteményem van ezekből a könyvekből, hogy szakad az emelet.
Szinte semmi mást nem olvastam ezeken kívűl.
Tehát korlátozott(cselekvőképességű) vagyok :))
-
Pedig már kezdtem elszokni róla :)) bár nekem a függőséget elsősorban nem a fórum, hanem a számítógép jelenti. :/
Átlagban napi 6 óra :/ -
Minél tájékozottabb, olvasottabb vagy, annál nehezebben fognak tudni megetetni.
Az "igazi sztori"-ról meg valószínűleg nem itt fogsz először hallani, hanem a híradóban.
----
Láttam mit csináltál a másik topicban. Igen meggyőzően alakítottad a "kóros elmét". :)))