Misztikus, hihetetlen, érdekes

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sungame

Az ufokban nem hiszek. Talan azert, mert tul onzoek es egoistak lennenk ha azt gondolnank, hogy a Foldon kivul nem letezik mas ertelmes lenyekkel benepesult bolygo. Ez nem hit kerdese 😊

En pl. latom azt ami a szemem elott van, de neha nem mert elbambulok. De a legdurvabb, hogy tobb mint 180fokban latok. Meghozza a periferikus latasom miatt. Rajtam kivul csak nehany milliard embernek adatik meg ez az ajandek. De a nagyon kulonos, hogy nem latok a jovobe. Mar gondolkodtam azon, hogy valami kuruzslot vagy ufo altal elrabolt embert megkerek, hogy segitsen. Vagy talan Istent kerjem meg?

Amugy engem is elraboltak az idegenek. 1.5 eves voltam es wc-re mentem ki. A folyoson egy nagy feher valami kozeledett es a szamba nyulkalt. Aztan rajottem, hogy 1.5 evesen meg nemtok jarni es a feherseg az anyam altal a szamba tolt tejjel toltott cumisuveg volt. Megrazo elmeny volt ez a felismeres, azota is remalmok gyotornek. Nagyanyam pl. rendszeresen meglatogat ejszakankent (81ben meghalt). Jol elbeszelgetunk, de sajnos uncsi a nagyi, mert 81 utani tortenesekben nem nagyon van otthon 😞

Bocsika, tul realista vagyok 😊

FtranX
Azóta látom, amióta 5 éves koromban elraboltak az idegenek. Sajnos kitöröltek minden emléket az agyamból, csak az az üzenet maradt meg bennem, hogy egyszer visszajönnek. Beszéltem már pár auralátóval és ufológussal az ügyben. Az egyik azt mondta, hogy ez egy nagyon ritka jelenség lehet. Az idegenek valószínüleg egy idegen szellemének részét ültették belém. (vagy valami ilyesmi) Azt, hogy mit látok pusztán megérzésbõl és tapasztalatból tudom.

Sungame
.....................................................................

Még magamban sem hazudtolnálak meg, mert EZT elhiszem, és tök jó lehet...

És mióta látod ezt? Kiskoród óta? És honnan tudod, hogy mi az amit látsz?

FtranX
Coccolino reklám? 😊

Sungame

FtranX
Egy korábbi hozzászólásom:

Én látom az emebrek fejébõl kijövõ asztrális energia nyúlványokat. Hasonló képességû embererõl olvastam. Õk azt mondták, hogy akinek sok nyúlványa van, annak hosszú élete lesz, mert ez azt jelenti, hogy a szelleme nagy erõkkel bír.
Az átlagembernek kb. 35 db nyúlvány jön ki a fejébõl, de láttam már olyat is, akinek csak 4-5 db (õ súlyos leukémiában szenvedett). A 96 éves dédnagymamámnak még mindig 20-25 körül van. Nemrég voltam egy auralátónál (én nem látom az aurát), aki azt mondta, hogy kétrétegû aurával rendelkezem, aminek a külsõ felülete hideg mélykék színû. Ez pedig szerinte arra utal, hogy az asztrális energiahullámaim átnyúlnak egy másik síkba is.

Sungame

Majd eldöntöm magamban, de nem hazudtolok meg senkit. 😊

Örülnék, ha valódi igazi történet lenne, de mégjobban, ha kérdéseimre válaszolna valaki 😊

Engem komolyan érdekel ez a téma. És én hiszek az ufók létezésében.

Talán még a reinkarnációt is elhiszem. A füstben lévõ arcokról pedig sok fényképet láttam.

A felhõkben is lehet látni a valósághoz meglepõen hasonló alakzatokat.

A szellemek is talán léteznek, hisz sokan látják.

Nem foghatjuk senkire, hogy hazudik és nem létezik, míg nem tudjuk az ellenkezõjét bizonyítani. 😊

FtranX
"Csak kérdezzetek és válaszoljatok, hagyjuk el a kétkedést másokkal szemben, kérlek."

Ha most én leírok egy történetet, elhiszed?

Sungame
.........................

OK

.........................

szerintem ez egy kultúrált hozzászólás volt, neki ez a véleménye...
és többek között nekem is...
Sungame

Még nem léteznek az agyamban, azért szeretnék róla hallani. 😛

Kíméljetek az ilyen hozzászólásoktól kérlek, én valóban kúltúráltan szeretnék társalogni és ismerkedni a témával.

En bovebben akartam kifejteni, de mar megeloztel 😄

Ezek mind az agyadba leteznek, kiveve a csillagsugarzast ami van.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sungame

Miért vannak a nagy füstökben arcok???

Miért vannak a felhõkben olyan eredeti formák???

Léteznek ufók, és ha igen, miért nem mutatkoznak mindenkinek???

Mitõl vannak egyes embereknek, különbözõ képességeik???

És a képességek tanulhatók, esetleg a született képesség kiírtható???

A pozitív gondolkodás valóban jobbá tesz mindent, vagy csak az ember hiszi azt, hogy most neki jobb lett???

Mibõl veszed észre, ha megátkoznak???

Tényleg hatásos az átok és lehet ellene védekezni???

Létezik tényleg földsugárzás, csillagsugárzás???

Léteznek angyalok, boszorkányok, szellemek, védõszentek, ördög, Isten???

Valóban van reinkarnáció???

Gondolatokat, véleményeket, megtörtént eseteket írjatok minél többet.

De ne nyissatok vitát, kérlek, ha nem hisztek abban, amit mások írnak.

Csak kérdezzetek és válaszoljatok, hagyjuk el a kétkedést másokkal szemben, kérlek.

CSOCSO
magyarazza el valaki miert van az idoatallas
CSOCSO
nemtom...😊
← ElőzőOldal 8 / 8