Misztikus, hihetetlen, érdekes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
részét is a megértés küszöbére próbálja vinni vagy már az hogy felfogja hogy létezik,,, pl már a végtlenség foglamát sem vagyunk képesek elhinni,, miközben mindíg a vég utáni létrõl térõl és idõrõl gondolkodunk,, azaz nem tudjuk megérteni azt ami mindíg is tudnuk és keressük
mondjuk ezt: egyszerûbbé és hosszabbá teszi az emberi életet, hogy több idõt és lehetõséget adjon az ilyen gondolatokon való elmélkedésre.
vagy: elõbb utóbb sikerül minmden kérdésre tudományos, mérhetõ választ adni, csak odáig hosszú az út, és ezeket a lépéseket is meg kell tenni.
esetleg: nincs értelme, mindenkinek tisztán csak a szellemi utat kellene követni, és a megvilágosodást elérve nincs további probléma.
továbbá: úgyis találni fogunk valamit, amit az akkori legmagasabb tudománnyal se lehet magyarázni, és ez indirekt módon igazolja Isten létezését.
vagy bármilyen másik indokot. a lényeg, hogy Neked tetsszen, és Te boldogan, és saját céljaid szerint tudj élni a mostani létezésedben.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
és nincs, ha te úgy gondolod, hogy nincs.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Te is olvasd 😊
összeszedve ez volt a véleményem pár hónapja:
Itt mindenki, azt hiszi, hogy tudja az választ. Vagy csak tudja? Semmi kétség nincs benne? Szerintem mindenkiben van. Akiben nincs, az elvakult. Az elvakultságot nem kell magyaráznom, nem egészséges dolog. A világ olyan nagy, és az emberi elme felfogóképessége véges. A kis kételyt mindig kitöltjük valamivel, amit nem tudunk biztosan, de szükséges az egészséges élethez, különben beleõrülnénk. Miert kellene kitolteni? Szerintem is ez a jó kérdés. Hogy szükséges, vagy nem. De nem errõl megy a vita. Azért töltöd ki, mert a kétely ha ott van, márpedig ott van, akkor el kell hinned, hogy amit állítasz, igaz. Ha nem hiszed el, nem lesz tartása a benned kialakult világnak. A hit szükségességét az élethez semmi nem bizonyítja jobban, mint az, hogy van.
Hozzászólásom másik fele pedig: Igen lehet. Van jó pár életforma, ami jól megvan nélküle. Emberek közt sem zárom ki. Szerintem inkább a szükségességét kéne vizsgálni. Hasonló a "Van-e szabad akarat?" kérdés.
Akkor kérdezek: A hit, vagy az öntudat alakult ki elöbb, esetleg a kettõ együtt?
Úgy gondolom valahol az eredeténél lesz elásva a kutya.
Szerintem a tudományban, is mindig a hit nyitott új dimenziókat. Ami nem azt jelenti, hogy a nagy feltalálók elvetették az addigi tudásukat, hanem képesek voltak hinni valamiben, ami az addigi tudomány számára nem volt elfogadott. És szerintem csak idõ kérdése, hogy a mai tudásunk fordulatot vegyen, és új dimenziók nyíljanak meg.
Tehát lehet hinni, és nem hinni, de amit most ismerünk, az a tudáson alapuló köz számára elfogadott hit.
Tehát a hitbõl is (ha nem is olyan könnyen) valóság és elfogadott tudás lehet. Megfordítva: Lehet hogy 1000 év múlva úgy fognak visszagondolni a mai tudásunkra, mint amit hit szült.
hit="olyan velekedes igaznak elfogadasa, ami nem tudas"
tudas="igazolt velekedes, amit azert tartanak igaznak, mert igazolt" -
A tudas nem tevedhetetlen, a definicionak megfelel. És a tudas igaznak elfogadasa nem hit.
- Ha igazolt valami, akkor hogy lehet téves?
- Ha a megfigyelésed nem tévedhetetlen, akkor abból akármi következik.
- Hamis állításból akármi következik.
Ez a véleményem errõl, de ebbõl következik egy dolog, amit azóta sem tudok földoglozni: Ha ez így mûködik, akkor amit igazán hiszel, az bekövetkezik. Tehát ha át akarok teleportálni a szomszédba, és igazán hiszek benne, akkor az megtörténik. Hogy ez nem történik meg okai: 1. Nem hiszek benne eléggé. 2. Nem tudom hogyan kell. De ez nem zárja ki, hogy nem tudok teleportálni. Ez az ami elég félelmetes felfedezés 😊
Vagy a naszka rajzokk ,, a bibliában leírt ördögi masina,, ami modellezése után egy ürhajo kinézetû repülõ objektumot ábrázolha.. aminek egyes templomnak hitt romokon megtalálták a csatlakozási esetleg leszállási szerelés ipontját,,,,
Más: Olvastam hogy az egyiptomi szfnix enyhe radioaktivitással rendelkezik,, pedig 10 km es körzetben semien oan dolog nincs ami ezt akár elvben is elõidézhetné... És ha csak ránézünk megállapíthatjuk hogy a teste valaminek a most nem tudom a nevét (egyiptomiul) a halotti sírja és csak a 2-4 láb meg a fely sokkal késõbb és más eredetû anyagból lett ráhelyezve....
#130: Termeszetesen nem, a legtobb tudasunk a hithez kotodik, alapja mindennek.
#131 Garrett: Tenyleg, van vmi linked ? Ed2k v torrent akarmi. 😊
#142: Ufok leteznek, csak nezz fol este az egboltra. Ha nagyvaros felett vagy akar 10percenkent lathatsz egyet. Csekkold le!
Nagyon jol tudod az emberi agyat nem sikerult meg teljesen analizalni, annyira osszetett cucc. Ugy mukodik mint egy szamitogep, es ugyanugy elektromosan. Sztem sose sikerul feltorni a vedelmet, olyan jo tuzfalunk van. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Engem az UFO - k érdekelnek,
a Bermuda háromszög, megy
spontán öngyulladás,
van sok könyvem ilyenekrõl otthon.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
De az UFOkba én is hiszek mint sokan mások, mért csak mi lehetnénk az univerzumba?
I love this game!
pl:
"Hakuin:
" durván lekezelõ megjegyzéseidet nem olvastam el."
1) nem irtam ilyet
2) egyebkent honnan veszed, hogy azok, ha nem olvastad el oket?'
" 😄DD
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
És mások is így vannak vele,szerintem.Amint látom kevesen vannak akik elég tájékozottak a témában, ahhoz, hogy hozzá tudnának szólni 😞((

Az is ugyanolyan badarság, ha azt feltételezed, hogy vannak.
Egyszerûen nem tudjuk, és kész.
- ellentmondás. Értelmetlen.
#125,126: Helyesen hasznaljuk mar a kifejezeseket. Az ufo nem jelent fodonkivuli eletet. Az ufo jelentese ismeretlen repulo targy.
Tehat az nem is lehet kerdes h van-e elet a foldon kivul. Olyat feltetelezni h nincs, olyan mintha aztmondanam h nem a verszerinti anyam szult meg, badarsag. Ellenben az 'ufohivok' ugy tartjak, h ezek a gonosz lenyeg meglatogatnak minket elegge gyakran. Ez tipikusan az amerikai felfogas, szenzaciot csinalok es akkor mindenki ramfigyel.
Ember 2 millio eves civilizacioval 😄 Elegge optimista vagy. Az emberi civilizacio termeszetebol adodoan keptelen 2 millio evig egyben maradni. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Szem :látás,, Kicsi oorr meg szály ugye ezek elvesztik egy idõ után a képességeiket mert már veletek is elõfordult hogy megéreztetek vagy valami más frekvenciát felfogtatok!
Tudományos tény ogy az ember elviekben képes lenne akár a rádió vagy tv hullámokat dekódolni csak ezen képeség nincs a tufdatában és még nem is igen felylett!
EGyszóval a mai ufó elképzeléseink egy ugyan ien ember mondjuk 2 millio éves civilizációval!
inteligens emberek inteligens gondolataival!
GYakorlati szemmel nézve a dolgokat: Nincs szellem meg reoinkarnáció mert a zember mûködése ugyan olyan elven van mint pl egy pc jé,,
Ufó van mert már hogy ne lenne amikor a világ történeleme nagysága stb végtelen és nehogymár: ismerünk 10 bolygeszt és a világegyetemben akkor mennyi van,, na hát erõl ennyit,, Megátkozás nincs mert ez amikor olvastam oan bübályos boszorkáák feeelt keltett ,, LÉgy optimista akarj és léred céljaid!!! 😄DDD