369
Megmagyarázhatatlan, különös dolgok magyarázata érdekel :))
-
#289 Lehet hogy zuhanó műhold volt :D -
_Vegeta_ #288 Nem vagyok babonas, de gondoltam proba szerencse. ;) -
#287 lehet -
Zsoldos #286 Biztos csak azert nem mukodott, mert nem hitt benne elegge
-
#285 Micsoda igények..;-)
Babonás vagy, vagy csak kipróbáltad, de nem hittél benne eléggé? -
_Vegeta_ #284 Tegnap este lattam egy hullocsillagot. Kivantam h legyen mellettem egy jo punci de nem jott be. :((
Kicsit ez is miszitikus ezert irtam be. :))) -
Prof William #283 Mondom mindenki fent volt. Kistesó is. :) + nem ér fel addig. -
Thanatos #282 kistesók sokmindenre képesek ám :PPP -
Thanatos #281 -
Zsoldos #280 A nappaliban az egyik szekrenybol rejtelyes kopogo hangok jonnek rendszeresen. Van amikor semmi, de van amikor rengeteget kopog. Eleg erdekesnek talaltam. Aztan kesobb feltunt, hogy parkettan 2 meternyire tole van egy pont, ahova ha ralepek, akar csak 1/2 kg -val is, jon a kopogas a szekrenybol :) Eleg erzekeny egyensulyi helyzetben lehet.. Gondoltam arrebbigazitom a szekrenyt, hogy elmuljon, de inkabb ugy dontottam amig lehet megtartom az en kis poltergeistomat :) Ha valakinek megmutatom (persze a "titok" feltarasa nelkul), mindig nagyon ledobben. Talan en is elinditok egy varosi legendat :) -
Prof William #279 Három hónapja otthon voltam a fürdőszobában. A folyosón pedig egy antik falról lógó lámpa van, amint egy olyan kis szalmaremekmű függ. Na ahogy mosom a fogam, hallok egy zizegészerrű hangot. Először frászt kapok aztán megnyugszom, hogy ez csak a szalmacsillag volt. De mitől zizeg? Kinézek és kiderül hogy a szalma azért zizeg mert hozzáverődik a lámpához. Ugyanis a lámpa olyan szép nagy kitérésekel, mintha valaki meglökte volna, jobra-balra himbálózik. Azonal hívom le a családot apa, anya , kistesó hogy nézzék meg. Mind az emeleten voltak, szóval nem ők a hunyók. Mind lejöttek és még látták a lámpát himbálózni. Persze már egyre gyengülve.
Aztán mikor a tehetelenségi energia lefékezte megált.
Megdumáltuk az esetet és arra jutottunk, hogy tök izgi volt. De mondjuk ki hinné el ezt nekünk?
De mit tudjuk, hogy megtörtént, mert láttuk és nekünk ez elég.
Most jöjjön Dr. XY -azzal hogy a szellemlátások csak hallucinációk, meg bebeszélés (mert kimutatta)mert mi láttuk és kész.
Kellemes éjszakát. :)) -
#278 Az kéne de hiába kerestem. -
#277 iggggen -
#276 Mondj magadra ellenátkot, vannak ilyenek neten valószínűleg... -
#275 Használd az erőt Lúk! :) -
#274 Vagy imátkozol az atyaúristenhez...
-
#273 Minden átokra máshogyan tudomásom szerint.
Addig nem hittem az átokban mig nem találkoztam 2 sátánistával...most már nem tudom mit higgyek. -
#272 hi
átkok feloldása hogyan?? -
#271 Na ja "BS" ezt megnéztem, de van utána még valami ami halkabb! Azt nemtom mi mert halk, de azért próbálkozok :) -
#270 ami viszont fontos és nem árt odafigyelni az az, hogy levitáció előt ne igyunk tejet!!!! -
#269 morse-kód szerinti BS (-... ...) ismételgetve tudomásom szerint szerte európában hallható, az adótornyok "teszt" sugárzása -
#268 ID -
#267 Állat és ember lelke nem ugyanaz, nem lehetsz állat egyik életedben sem, sry. ..C -
#266 Van hogy az autó rádiója is befogja :D
Nem lehet ufo mert már több mint 2 éve megy :D -
#265 én hajlítgatam egy drótot órán és bejött az ufo fm-rajta -
#264 Én lámparádióval befogtam :D -
#263 nincs rádiom -
#262 nagybüdöslófasz! :) -
#261 UFO? :o -
#260 Érdekes:állítsátok a rádiót AM-re és 530-ra és aztán találjátok ki mi ez a sípolás :D (ha kelet felé fordulsz hangosabb :D) -
#259 LOL! -
#258 hehe :)) -
#257 Eloltottak egy 130 éves tüzet... lol. -
#256 Most olvastam, elég komoly (jobb topic hiján ide másolom be):
Egy kínai szénmezőn 130 évvel ezelőtt keletkezett tüzet most sikerült eloltani. Az elmúlt négy évben a tűzoltók 12 millió dollárt költöttek a kínai Xinjiang megyei Liuhuanggou szénmező lángjainak megfékezésére. A becslések szerint évente 1,8 millió tonna szén égett el a tűzben.
A helyi történészek szerint a felszín alatt a tűz 1874 óta izzott - adta hírül az Új-Kína hírügynökség. A szénmező égése következtében évente 100 ezer tonna mérges gáz - többek között szénmonoxid és kéndioxid -, és 40 ezer tonna hamu keletkezett. Xinjiangban a becslések szerint 1,8 trillió tonna szén található, ez Kína tartalékainak 40,6 százalékát jelenti.
-
#255 vagy nézd meg a filmet o:)))))))))))4444 -
_Vegeta_ #254 Milyen levitaciot lattal te ? :) -
#253 rockkk -
#252 díler :D -
#251 dzsininek jo a dealere :D -
#250 olvasd el a lent ajánlott Pi élete c. könyvet :)