369
Megmagyarázhatatlan, különös dolgok magyarázata érdekel :))
-
palack #329 Az harmadik jelzővel nem értek egyet... -
#328 :DDD
magyar foci: misztikus, hihetetlen, érdekes -
smity 8D #327 jáájjj foci :) na ahoz sose tudtam hozzá szolni :) -
#326 Mo.-n a tabella utolsói játsszák a rangadót. :D:D:d -
#325 hihetetlen de szar a fradi -
Prof William #324 Izé mármint ha azt az egyet húzod amit tudsz.
Bár az ellenkezőjében is van valami misztikus. Rossz érzés lehet amikor a világegyetem pont ellened esküszik össze. :) -
smity 8D #323 professzor úr tessék figyelni :))) -
#322 pont arról van szó, h azt az egyet húzta : ) -
Prof William #321 A misztikus az lett volna ha pont azt az egyet húzod. Más esetekben ez a szívás kategória. -
Prof William #320 Drukkolunk nektek hogy a Matektémazáró és a Zh bekerüljön a ezek közé a misztikus hiheteken dolgok közé. :) -
#319 Nekem matektémazáróm lesz
Trigonometriából :D:D:D -
Arvind #318 Hihetetlen: Az lesz majd hihetetlen ha holnap sikerülni fog a Zh-m -
#317 yo. akkor nem szívás :D -
Zsoldos #316 Nem, a szivas az amikor 28-bol 2-t nem tanulsz meg es belehuzol. Uv-re meg csakazertse tanulod meg oket, es kihuzod a masikat ;) Na ez a szivas szerintem -
#315 ezt úgy hívják, hogy SZÍVÁS -
qper #314 anno filó szigorlatra egyet nem tanultam meg, és azt húztam ki. ez is akkor misztikus lenne? :D -
#313 Tényleg, én is :-))) Így már nem is olyan misztikus. -
smity 8D #312 vááó. mik kinem derülnek :) horror film rajongo a professzor úr ? amugy én is az vok :)
egyébként gyerekeknek elég csak egy kis beütés a falon, már egyböl eltudnak onnan rugaszkodni :) kicsi koromba én is mentem a tetőkre hontfoglalni. a szomszédok agyára mentem :D -
#311 ebben nincs semmi. kiskoromban én is mászkáltam a tetőn mamámnál, és senki nem tudta elképzelni, hogy jutottam fel/le -
Prof William #310 Menekülj sz4bolcs! Az kissrác olyan mint az átokban az a kismuksó.
Amikor szóltál neki csak nézett rád azokkal a fekete szemeivel mi? Én a helyedban költöznék. Messze. -
Zsoldos #309 Dehogy. A lampa csak azert lenghet, mert a szellemek szeretik lobalni, a kissrac meg tudott repulni, de legalabbis szuperugras, esetleg falonmaszas kepesseget nyugodtan feltetelezhetunk rola. -
#308 A létre a másik oldalon volt :) -
#307 Tegnap egy kissrácot láttam a garázsok tetején... se létra se semmi... Hogy mászott föl? -
Prof William #306 Jaja. Biztos. :) -
#305 Vagy a 40-ik emeleten lax és a ház kilengése okozta :D:D:D -
smity 8D #304 wheh :)
nem lehet ,hogy az egyik gyerek dobta neki a labdát? cask nem mert szólni és kihúzott :)
-
Prof William #303 Egy tételt tanultam meg Filótörire és nem azt húztam ki? Ez már bőven a misztikus/hihetetlen kategória.
Vagy egy éve minden este kaparászás halatszott a padlásról. Aztán rájöttünk hogy nyestek fészkeltek be oda. - Szóval szellemnek indult de nem lett az.
Viszont 2 hónapja enyhén bamba tekintettel jó öt percig néztem ahogy menyezeti lámpa szép nagy kilengésekkel lengedezik anélkül hogy bárki lökné. Behívtam a családot és ők is látták. Ez viszont már szellem lehetett mert a nyestek biztos nem csinálnak ilyesfélét. :) Ha mégis akkor végünk. :) -
steweee #302 megint láttam vmelyik nap az égbolton egy apró fénypontot ami össze vissza mozgott, bár igaz nem túl nagy területen. de nem repülő volt az biztos -
Realtibi #301 nálam is ez a helyzet -
qper #300 meegoldást már nem nagyoon keresek, régen volt már :)
stílszerűen mondva: lesz*rom :) -
#299 EErre a megoldás ugyanúgy C4. Volt budi nincs budi (viszont van büdös) [de az nagyon] -
qper #298 de szívesen vártam volna választ az eredeti nickeddel, nem holmi fikanick-kel. -
qper #297 ehhh...
újreg. -
csüves #296 Nem lehet hogy Magnetónak vagy a távoli rokona és tudsz így operálni a müanyag cuccokkal mert ez például jó ha a tea messze van és mondjuk müanyag pohárból akarsz inni vagy ilyesmi.
De nem lehet hogy azért volt mert tudat alatt nem akartad lehúzni a budit? -
qper #295 Nagyon régen, kb. 15 éve történt:
Otthon épp végeztem a WC-n a kisdolgomat, és észretvettem hogy a WC tartály lehúzója kilengett állapotban hozzá van "ragadva" a csempéhez, mintha mágneses lett volna (műanyag lehúzó volt). Hozzányúltam, és rögtön visszalengett a normális függőlegesen lógó állapotába. Nézegettem egy ideig, tanulmányozgattam a lehúzót, a csempét de nem volt rajtuk semmiféle olyan anyag amitől hozzáragadhatott volna a csempéhez. Teljesen száraz volt mindkét felület.
A dolognak nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget, de ugyanez másnap egy haveromnál is megtörtént. Kimentem a klotyójukra, és döbbenten konstatáltam hogy kiakadt ingaként pontosan ugyanúgy "odaragadt" a csempéhez a lehúzó mint előtte egy nappal otthon.
Azóta sem tudom hogy a fenébe történt mindez. Sem előtte sem azóta nem találkoztam ezzel a "paranormális" jelenséggel :) -
#294 Nálunk ugyanez, csak valami madárcsipogás féle és már csomószor körbenéztem, de semmi :o -
#293 Kézigránát vagy C4 a megoldás -
#292 A rohatt -
Nyiri #291 Nalam megy ejjel a hazban az egyik sarokbol folyton kopog valami. Rohadt idegesito. Tevet nezek ejjel 2 korul az a valami meg kopok. Leveszem a hangot ugyaugy kopog. Felallok odamegyek elhallgat. Felkapcsolom a villanyt. Kiramolom a sarkot (ejjel 2). Semmi. Vartam valami bogarat.
Visszafekszem lekapcsolom a villanyt. Nezem a tevet. fel perc ujra elkezdi.
Mar rohadtul idegesit. Nem erdekel mi az de befejezhetne. Ha szellem az meg jobb lenne legalabb megertene azt hogy TAKARODJ A KURVA ANYADBA!!! -
_Vegeta_ #290 Erdekes feltetelezes. :)