Second Sight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Hááát... Nem tudom. Egy sima képbõl nem tudtam korongot csinálni, pedig csak a széleit kellett volna levágni... :-(
De megpróbálkozom az Xbox boritóval. Az szerintem jobb mint a PS2.

grebber
Szerintem szedd le a PS2-es korongborítot és a ps2 logot meg a playstation 2 feliratot könnyen le lehet szedni,és akár helyükre mást tenni.

Next PC upgrade: 2022

Duddits
Valakinek van korong boritója?

A charm képességgel meg kell nyugtatni,és akkoe leereszkedik a gyerek,és utánna ha joltudom megmutatja hogy hol van az utolsó gyerek is.
Egyébként én is 1-2 helyen elég sokat szarakodtam,pedig valójában egyszerû :)

grebber
Na ismét elakadtam ugy néz ki a vége ilyen elakadok félpercenként feeling lesz :(

Ott vagyok ahol 2 gyereket megmentettem és nem tudok merre menni csak visszafelé de ottis csak egy teremig ahol egyik kisgyerek lebeg a levegõben.
Mit kell csinálni?

dardevil
Sikerült, 1 picit továbbjutnom. A gorillákat megnyugtattam, ajtó kinyilt, most gépezek.

dardevil
Elakadtam, már a 3. pályán.

Valami laborban vagyok ahol gorillák vannak bezárva, most kaptam meg Charme tulajdonságot.
Köszi !

ARSENAL - nak:

A lemez a WC melletti raktárban van egy kicsit visszább a folyosón.

Igen,én elég ritkán viszek végig egy játékot,de ezt én is végigviszem.
Itt látszik hogy nem a grafika a lényeg egy játéknál :)

CarajoEsp
Hmmm....éppp most vittem végig. Nem lennék fent ezen a késõi órán ,ha nem lenne a játék tényleg remekbeszabott. Ennyire összerakott történettel nagyon rég nem találkoztam. Nálam 10/9-de csak azért vonok le egyet ,mert kicsit rövid volt.

Grebber: Van egy kis szoba, ahol vannak UDv-lemezek. Ezekbõl felveszel egyet, majd átmész a kamerás szobába(asszem),ahol lesz egy jegyzet ,amit hanson írt. Azt kell elolvasni. Majd át a harmadik szobába és ott az egyik géprõl átmásolni az UDV_re a letöltött e-mailt. A másik gépbe berakni ,majd elindítani.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

grebber
Akkor ez a gáz mert lemezt nem találtam sehol az ég világon.

Shep
mert az még nem is kell, menj vissza a szobába és egyik géprõl pakold rá a lemezre a video filet a másikkal meg játszdd le, Jaa hogy nincs lemezed, elõrébb van a sufnisban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Na már átmegyek alatta,és nem jelez.
Most viszont a liftet nem tudom használni mert kér valami key-t.
Mát átnéztem mindent de nem találtam semmit.

grebber
Hát majd megprobálom.

én kinyirtam õket :)Ha meg riadóztatnak,akkor elbujtam egy idore es kesz.
De ott 2 õr van ha jol tudom,en kinyirtam mindkettot csndben,es nem riadoztattak.

grebber
És az öröket hogyan csalom el addig onnan??
Mert vannak páran.

Az átjárót a telekinézissel kilehet addig kapcsolni amíg átmész.

rorr
nem!

megoldás a RELOADED verzió,mindent kiirtottak belõle,csak crackelni kell és kész
ez a játék nagyon nagyon jóóóóó,ha okés lenne a kamera akkor tuti befutó lenne.
anno nagyon szerettem ps1en a metal gear solidot,ez a játék tök olyan,a zene pl sztem néha ugyanaz.
Mindeki próbálja ki,rég nem játszottam már végig játékot de ez nagyon tetszik.
Kaszi46
gamepadot tudott vki konfigolni a játékban? nekem egyáltalán nem ismeri fel(logitec rumblepad), igy nem is tudom beállítani

*Posse*T.W.D*

Végigcsináltam a Starforce Nightmare-os procedúrát, és ezt adja ki a cd ellenõrzése után: "Failed to identify the disc in the drive. Insert a licensed disk." Na mindegy.
grebber
Ez nem is az utolsó pálya volt :(

Most a Conspiracy pályán vagyok ott fullra nem tudom mit kell csinálni.
Bejutok egy gép rendszerébe,de utánna nem tudok hova menni mert mindig észrevesznek mert van egy átjáro ami érzékeli a fegyvereket vagy mit.
Meg van egy liftis de nem megy az semerre mert észrevesznek.
HELP!!!!

grebber
LOL na ezt ne.Semmi hülye vak voltam már megvan.

grebber
Az utolsó pályán megtorpantam.
Ott vagyok ahol van egy bázis és egy alagút vezetne oda ,de lézervonalak védik.
Mondom ez nem akadály kilépek a testembõl de nem találom a kapcsolot.
Közben az embereim harcolnak és vészesen fogy az energiájuk ezért mindi visszamegyek felgyógyítani õket.

Hogy jutok át ezen a lézeres uton??

mindegy mar megvan
De amugy marhajo, mar vagy 20 perce szaladgalok, neha neha visszanezek a szamitogepre es folyamatosan jonnek a spamlevelek, hogy vegyen mittomenmilyen gyogyszert, 25%al olcsobban,meg Quazambique allamban puccs utan ki akarja menekiteni negyedmillio dollarjat az orszagbol, es adjam meg a bankszamlaszamot:D
Na de a lemez tovabbra is merrevan?

Elakadtam az NSE palyan mikor egyik geprol masikra kell atrakni a videot lemezen, csak nem talalok sehol lemezt. Az hol van?
Egy kis snipR bug :)))

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Shep
nekem is ez volt, vmi bug lehet, addig addig mászkáltam a fickó után hátra, meg asszem le is ütöttem, hogy a végén a csaj átadta a csomagot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

petee
Sziasztok!A fagyás ellen most tulajdonképp mi a megoldás?Mert eddig nem derült ki pontosan,vagy én vagyok a <#kocsog><#lama>?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

grebber
Valaki help #425 !!!!

Amikor megkaptam az egyik alternnatív befejezésnek,
hogy elkapnak és megköszönöm a segítséget
"az én utolsó barátomnak aki maradt", hát majdnem sírtam.

Ezt csak az érti aki játszott vele és meghalt<#nyes>...., mások pedig csak játszanak a populáris játékokkal,

Maxtreme
Ok, szoktam, csak most lusta voltam :)
Sorry :)

hykao
Légyszi használj thumbnail-es képfeltöltõt (http://www.imageshack.us/) a bazinagy képek és a sokáig töltõdés elkerülése érdekében.
dardevil
Újra kedvet kaptam hozzá, folytatom tovább, ezt semmiképp nem akarom kihagyni !
A 3. pályánál járok.

Maxtreme
Tényleg nagyon jó!!! Azt leszámítva amit mondtam az elõzõ postomba.
Most vagyok annál a résznél mikor a csajt kell megkeresem a diliházba.
Ha ennek a játéknak kicsit szebb lenne grafikája, nálam eddig az év játéka címet kapná.
Baromi jó story, abszolút nem sablonos játékmenet, eredeti ötletek !

Játékélmény 10/10
Kezelhetõség 10/6
Grafika 10/7
Hangok 10/9

Ittvan pár saját készítésû kép:

Ez a játék HIHETETLEN ,

ilyen eredeti és megdöbbentõ játékbefejezése talán csak a
Metal gear Solid játékoknak van. Az utolsó 2-3 fejezet maga volt a tömény Paranoia.
Felejts el mindent amivel eddig játszottál ilyen befejezést még sose láttál...

(játékmenet, irányítás terén sokat kölcsönzött a MGS-tól.)

rorr
pedig nagyon jó játékot hagytok ki!

maximálisan egyetértek, énis emiatt függesztetem fela gamet..., iso még nem lett törölve de ahogy foggytán a hely attól félek ez elsz az elsõ ami repül... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Maxtreme
2 dolog miatt lett tele teljesen a tököm a játékkal.
1. A célzási rendszer hihetetlenül szar. Ennél bénábbal még nem volt dolgom. <#mf3>
2. A mentési rendszer. Vagy másfél óra játék után hogy ne lehessen menteni, azért kicsit túlzás. <#levele>

õõõ én ugy emléxem maponként ment, de már elég rég jáccotam vele

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Maxtreme
Azért kérdem mert az elsõ map vége után nem kérdezte hogy akarok-e menteni..:/

grebber
A banda megvan.Beszélek velük.Megyek viszább megyek egy ajtó felé ami mögött a egy csaj van de elõtte jön egy bejátszás ahol egy bandatag és egy õr verekszik lelövöm az õrt.Bemegyek a csajhoz már a gyerek is ittvan.

Azt csomagot hogyan honnan?Beszéltem én mindenkivel.

Nálam 1024x768x85-be futnak a dolgok. Kipróbáltam a 85-öt, de azzal nem müxik. A játékban a video opcióknál 1024x768x85-öt mutat és max. 60 képkockát jelenít meg a program másodpercenként. Vajon mit állítottunk ezzel?
konzolos beütés ala mentesz amikor vége a mapnak... :(((

Maxtreme
Igazán nincs mit, ezért van a forum vagy mi :)
1ébként menteni hogy kõ bent? :D
Vagy a szokásos konzolos beütés? ala mentek mikor majd én akarok? :)

EmThor
jézus... na lehet h visszarakom, köhike

Maxtreme
Kutattam az ini-be, mondom megpróbálom kikapcsolni a fullscreen-t, hátha az a baja.
Ekkor láttam meg hogy 60hz-en akar futni a progi. Namondom az jó mert nekem be van lõve hogy 100hz-en menjen a monitor. Átírtam és láss csodát. :)
1ébként sztem baromi jó game. Az elsõ pálya lenyomása után legalábbis tetszik.
Gépigény nem nagy, graf se olyan szörnyû.

Duddits
Neki nem mûködött!