Second Sight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De megpróbálkozom az Xbox boritóval. Az szerintem jobb mint a PS2.
Next PC upgrade: 2022
Egyébként én is 1-2 helyen elég sokat szarakodtam,pedig valójában egyszerû :)
Ott vagyok ahol 2 gyereket megmentettem és nem tudok merre menni csak visszafelé de ottis csak egy teremig ahol egyik kisgyerek lebeg a levegõben.
Mit kell csinálni?
Valami laborban vagyok ahol gorillák vannak bezárva, most kaptam meg Charme tulajdonságot.
Köszi !
ARSENAL - nak:
A lemez a WC melletti raktárban van egy kicsit visszább a folyosón.
Itt látszik hogy nem a grafika a lényeg egy játéknál :)
Grebber: Van egy kis szoba, ahol vannak UDv-lemezek. Ezekbõl felveszel egyet, majd átmész a kamerás szobába(asszem),ahol lesz egy jegyzet ,amit hanson írt. Azt kell elolvasni. Majd át a harmadik szobába és ott az egyik géprõl átmásolni az UDV_re a letöltött e-mailt. A másik gépbe berakni ,majd elindítani.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most viszont a liftet nem tudom használni mert kér valami key-t.
Mát átnéztem mindent de nem találtam semmit.
De ott 2 õr van ha jol tudom,en kinyirtam mindkettot csndben,es nem riadoztattak.
anno nagyon szerettem ps1en a metal gear solidot,ez a játék tök olyan,a zene pl sztem néha ugyanaz.
Mindeki próbálja ki,rég nem játszottam már végig játékot de ez nagyon tetszik.
*Posse*T.W.D*
Most a Conspiracy pályán vagyok ott fullra nem tudom mit kell csinálni.
Bejutok egy gép rendszerébe,de utánna nem tudok hova menni mert mindig észrevesznek mert van egy átjáro ami érzékeli a fegyvereket vagy mit.
Meg van egy liftis de nem megy az semerre mert észrevesznek.
HELP!!!!
Ott vagyok ahol van egy bázis és egy alagút vezetne oda ,de lézervonalak védik.
Mondom ez nem akadály kilépek a testembõl de nem találom a kapcsolot.
Közben az embereim harcolnak és vészesen fogy az energiájuk ezért mindi visszamegyek felgyógyítani õket.
Hogy jutok át ezen a lézeres uton??
Na de a lemez tovabbra is merrevan?

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
hogy elkapnak és megköszönöm a segítséget
"az én utolsó barátomnak aki maradt", hát majdnem sírtam.
Ezt csak az érti aki játszott vele és meghalt<#nyes>#nyes>...., mások pedig csak játszanak a populáris játékokkal,
A 3. pályánál járok.
Most vagyok annál a résznél mikor a csajt kell megkeresem a diliházba.
Ha ennek a játéknak kicsit szebb lenne grafikája, nálam eddig az év játéka címet kapná.
Baromi jó story, abszolút nem sablonos játékmenet, eredeti ötletek !
Játékélmény 10/10
Kezelhetõség 10/6
Grafika 10/7
Hangok 10/9
Ittvan pár saját készítésû kép:

ilyen eredeti és megdöbbentõ játékbefejezése talán csak a
Metal gear Solid játékoknak van. Az utolsó 2-3 fejezet maga volt a tömény Paranoia.
Felejts el mindent amivel eddig játszottál ilyen befejezést még sose láttál...
(játékmenet, irányítás terén sokat kölcsönzött a MGS-tól.)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
1. A célzási rendszer hihetetlenül szar. Ennél bénábbal még nem volt dolgom. <#mf3>#mf3>
2. A mentési rendszer. Vagy másfél óra játék után hogy ne lehessen menteni, azért kicsit túlzás. <#levele>#levele>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azt csomagot hogyan honnan?Beszéltem én mindenkivel.
1ébként menteni hogy kõ bent? :D
Vagy a szokásos konzolos beütés? ala mentek mikor majd én akarok? :)
Ekkor láttam meg hogy 60hz-en akar futni a progi. Namondom az jó mert nekem be van lõve hogy 100hz-en menjen a monitor. Átírtam és láss csodát. :)
1ébként sztem baromi jó game. Az elsõ pálya lenyomása után legalábbis tetszik.
Gépigény nem nagy, graf se olyan szörnyû.