Second Sight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg mûködik. Gratulálok. Erre hogy jöttél rá?
Maxtreme
Megvan a hiba.. :omg: :omg: :omg:
A game cfg file-jába átírtam a 60hz-t 100-ra, és most megy. <#eljen>

sziasztok!
egy kis segitségre lenne szükségem! a "Conspiracy" nevü résznél vagyok, de aszem bugos a játék nálam. megycsinálok mindent a pályán, ahogy kell: lemásolom a filmet a diszkre meg elinditom a vetitöteremben, de amikor vége kellene lennie a pályának, akkor nem történik semmi. elméletileg akkor van vége a pályának amikor elinditod a filmet és bemész a vetitöbe. ha vki tul van ezen a részen küldjön nekem már nekem egy save-t vagy vmi.
kösz
Duddits
Aham, majd megnézem, köszi.

Shep
számítógépbõl tudd meg a lift kódját, õröket kerüldd ki vagy produkáldd nekik magad attól a sarokba bújnak

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ThugEdge
van egy gádzsi,aki az egyik helységben van,aszem arra kell menni,ahol meglátod elõször a bandát,na ott elõtte kall vhova bekavarni és beszélj a gáréval,az elküld egy csávóhoz,aki szintén a közelben vanad egy pakkot,amit oda kell nekik adni és onnantól veled vannak,ha jól emléxen

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Duddits
Az elsõ pályán hogy kell az õröket likvidálni? Vagy, hogy kell átvinni?

EmThor
köszi, de töröltem, ha lesz türelmem és lelkierõm újra elõveszem, addig jó játékot ;)

akkor akár abba is hagyhatod a reklámozást...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Azon a pályán aminek a neve Streetlife mit kell csinálni mert van egy banda vagy mi és ha bemegyek a területükre kinyirnak mint a szart sose fogynak el??

Next PC upgrade: 2022

Nekem tökéletesen megy! Semmi fagyás!!

Aki le akarja tölteni a RELOADED változatot, akkor: http://omegaweb.hu/goldgames/ (enyém :D)

Shep
ja ne a sima drivert tegyétek fel, hanem az Xtreme-et abban van optimalizáció is a laptop/gef4/gefFX/gef6 okra installkor választható melyiket akarod
innen is lehet szedni õket

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

EmThor
á ezzel is fagy..

EmThor
isten, felraktam 70akárhányas drivert ami nem támogasssa a ti4200esemet :D de most felment egy 76.50es, csekkolom azzal is<#lama>

Maxtreme
Sajna az én kártyámra a 6.xx-es szériából, 1 driver sem megy fel :(
1xüen nem látja a kártyát a driver.

rorr
az utána lesz!

EmThor
megnézzük <#eljen>

Shep
ja és a second sigtal semmi gond nem volt attól eltekintve, hogy a lelki kivetítésedet nem jelenítette meg csak az árnyékát láttam, bár ez annyira nem is zavart.

Shep
75.44-es driverrel nyomtam végig a snowblindet 6800GT-vel minden gond nélkül, az igaz, hogy a 74 akárhanyassal szar volt, a stolen a 75.44el nem jó, vami régi driver kellett neki tavaly nyári, de most van újabb 75.xx-es azzal még nem néztem, ez viszont mintha doomban lenne gyengébb bár a timedemo jobb, de a RoE -a min fps kisebb mint az alap doom3ban volt, ez persze lehet, hogy a játék hibája, de nincs idõm tesztelgetni, örülök ha játszhatok.

EmThor
vkinek fagyás gondra 5let? van új törés?

grebber
lol a köcsög palló már megvan.

grebber
Help valaki elakadtam annál a érsznél amikor a korházból szabaditanám a csajt.A tetön mászkálunk és van egy palló ez szétesik a csaj a másik háztetõn marad mindig lelövi az ott lévõ õr mert a hülye picsa elfut a rákba hátra hol nem látom.

Hogy kell ezt megcsinálni?

aha :)) ahhoz nem ártana ha nem kapcsolná ki a monitorom.... :)))

egyébként 6600 GT, mielött kérdezbéd :)))

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

EmThor
ja lehet vmi itt is van, mint pl max 60fps, lehet vmi cfg-t feltúrok hátha, na jó nem .... nem ati-t nem veszek, majd ügyes leszek, szerintem meg a programozók gyengusok... szeretem az nvidiámat, a Diamond viper 550esem óta :D azon még 16 mega ram volt, szipp ... :D

Maxtreme
Snowblind-nál kikapcsolod a fullscreen effektet, oszt minden jóóó lesz a 7.xx-es szériával is.:)

az uj nvidia driver sajnos ennyire szar.... (7x.xx)

miután a snowblind el sem indult driver frissités után visszaraktam a 6x.xx et és azzal minden jo...

Maxtreme
látod ebben 1et értek.
Rengeteg új progi gáza nv-n (second Sight, Stolen, Project Snowblind)
Kérés az hogy ez valóban driverhiba, (ugyanis pl a Stolen haver fx5700U-ján simán megy :/)vagy a fejlesztõk hanyagsága?
..vagy nemigazán kiforrott még a gef6 széria? Fene sem tudja..
Mindenesetre énis szívok mostanába eleget..

hykao
Ha falra mászol - ha nem, de bizony nagyon úgy tûnik, hogy fordult a kocka, és mostanában az nvidiások szívnak a driverekkel, a bugokkal, meg a fagyó-el nem induló játékokkal!
Nem ez a játék az egyetlen...sõt a legtöbb újabb - ráadásul nvidia logós - játékkal bajok vannak nvidián...ez van...

ja, és csak úgy mondom, hogy még csak elfogult sem vagyok: most készülök lecserélni a 9800pro-mat (amivel se ezzel a játékkal, se semelyikkel nem volt semmi baj...) egy 6600GT-re...de ha gondok lesznek az nvidiával...nagyon hamar megy a levesbe...
Maxtreme
1ébként mostmár tényleg a driver-re kezdek gyanakodni. Nálam is a 71.89 van fent..<#nemtudom>

Maxtreme
nálam nem fagy, el sem indul :Ð

Maxtreme
Az ilyen értelmes hozzzászólásoktól tudok falramászni...

hykao
vegyél ATI-t...
EmThor
ez egy ratyi sz*r 2 percenként merevre fagy, HA szerencsém van akkor ki tudok jutni a windózba...
vmi 5let?

EmThor
detto, nálam elindult ugyan de széjjel fagyot, 71,89essel asszem...

j0nNyKa
Thx a valaszt, de valahogy nem vagom. A kotomb ok, 1 darab or ok, de hol vannak orok ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hát szerintem meg jó az ha átirják,miért kelljen 2-3 különbözõ gépet megvenni ha az ember szeretne a jó játékokhoz hozzájutni?
A baj itt inkább az átirás milyenségével van.Figyelembe kéne venni a platform tulajdonságait,és azokhoz igazitva átirni.De sajnos sokszor az egy gépen sikeres valamit egy másikra már csak olyan ahogy esik ugy puffan alapon irnak át,minek veszõdni vele,az elõzõ siker eladja ott is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

rorr
minden platformnak megvannak a klasszikusai csak nem kellene átírni õket a másik gépekre is!lásd konzolcsodák amik pc-n nem olyan csodák inkább sántitanak egy picit!

mikor az allvany leszakad, "telekinezis"-el fel kell emelni, majd tartani mig Jane atjon rajta. Miutan atjott, le kell vinned a letran a sargauvegu ajtohoz, amelyik nem nyilik... el kell dugni a csajt, megszerezni a kulcsot a dilistol, majd vissza, ajto kinyit, lift reparal, kocsogok kinyir, es ESCAPE :)))))

Tudnátok segíteni

elakadtam mikor Jane -t mentem ki pályán (amikor a két épület közözzi állvány szétmegy és õ a másik épületen marad) majd zúzok tovább...
megszereztem a kulcsot az egyik dilistõl, de nem tudom , hogy melyik ajtót nyitja, elérek egy lifthez amit üzemképessé teszek az levisz az udvarra... de onnan már a kijárat jön, de Jane nélkül barátunk persze nem megy el...

Maxtreme
Bsszus ez qrva jó :D
nekem még a demo sem indul el :)
Rákatt az exe-re, villanik 1et a kép, és baxik elindulni :)
Ugyanez van a reloaded-es verzsönnel :Ð

Gyanítom hogy valami drájver gány lesz :)

játszottam, sajnos..., és nem azt mondom hogy nem lehet konzolos fps-t csinálni csk azt hogy mgé összehasonlitani is badarság õket a pc-sel... egyszerüen konzolra más tipusu gamek illenek mint pc-re, ennyi...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

rorr
semmi gond az irányításal! játszottál már a HALO-val X-box-on ?
Nekem is furcsa volt az egeres célzás után de könnyû volt megszokni!

hozzá kell lapulni a kõtömbhöz és ugy elkerülni hogy az õr meglásson és ugy végigmenni az örök között

j0nNyKa
training resznel amikor bujkalni tanitanak 2 ilyen kotombnel, ott mi a fityfenet kellene csinalni?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

nemérted, hagyuk, de pls ne generálj itt flame-et
elhisszük a konzol a legjobb meg minden, byez

torrente
akkor ez pc-betegség.

Köszi szépen!

<#eljen><#eljen><#eljen>

ez a konzol betegség amit leirtál..., konzolcsodát átvinni pcre változtatás nélkül...

Itt az a baj,és ezekkel a játékokkal legtöbbször hogy nem is igen foglalkoznak az irányitás optimalizálásával.Egyszerüen konzolról átrakják ahogy van,nem igazitanak rajta.
Ennél pl. a célköröket szerintem pc-n el lehetett volna hagyni,és a kis pontal szabadon,nyugodtan lehetett volna célozni.
Az igaz viszont hogy pc-n se árt már beszerezni egy analógkaros controllert,sok játékhoz jól jön,már amelyikhez különbözõ problémák miatt nem használhatatlan...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.