568
-
#448 gamepadot tudott vki konfigolni a játékban? nekem egyáltalán nem ismeri fel(logitec rumblepad), igy nem is tudom beállítani -
tiroxine #447 Végigcsináltam a Starforce Nightmare-os procedúrát, és ezt adja ki a cd ellenőrzése után: "Failed to identify the disc in the drive. Insert a licensed disk." Na mindegy. -
#446 Ez nem is az utolsó pálya volt :(
Most a Conspiracy pályán vagyok ott fullra nem tudom mit kell csinálni.
Bejutok egy gép rendszerébe,de utánna nem tudok hova menni mert mindig észrevesznek mert van egy átjáro ami érzékeli a fegyvereket vagy mit.
Meg van egy liftis de nem megy az semerre mert észrevesznek.
HELP!!!! -
#445 LOL na ezt ne.Semmi hülye vak voltam már megvan. -
#444 Az utolsó pályán megtorpantam.
Ott vagyok ahol van egy bázis és egy alagút vezetne oda ,de lézervonalak védik.
Mondom ez nem akadály kilépek a testemből de nem találom a kapcsolot.
Közben az embereim harcolnak és vészesen fogy az energiájuk ezért mindi visszamegyek felgyógyítani őket.
Hogy jutok át ezen a lézeres uton?? -
ronhaven #443 mindegy mar megvan -
ronhaven #442 De amugy marhajo, mar vagy 20 perce szaladgalok, neha neha visszanezek a szamitogepre es folyamatosan jonnek a spamlevelek, hogy vegyen mittomenmilyen gyogyszert, 25%al olcsobban,meg Quazambique allamban puccs utan ki akarja menekiteni negyedmillio dollarjat az orszagbol, es adjam meg a bankszamlaszamot:D
Na de a lemez tovabbra is merrevan?
-
ronhaven #441 Elakadtam az NSE palyan mikor egyik geprol masikra kell atrakni a videot lemezen, csak nem talalok sehol lemezt. Az hol van? -
Drex #440 Egy kis snipR bug :)))
-
#439 nekem is ez volt, vmi bug lehet, addig addig mászkáltam a fickó után hátra, meg asszem le is ütöttem, hogy a végén a csaj átadta a csomagot. -
#438 Sziasztok!A fagyás ellen most tulajdonképp mi a megoldás?Mert eddig nem derült ki pontosan,vagy én vagyok a ? -
#437 Valaki help #425 !!!! -
sorrow #436 Amikor megkaptam az egyik alternnatív befejezésnek,
hogy elkapnak és megköszönöm a segítséget
"az én utolsó barátomnak aki maradt", hát majdnem sírtam.
Ezt csak az érti aki játszott vele és meghalt...., mások pedig csak játszanak a populáris játékokkal,
-
#435 Ok, szoktam, csak most lusta voltam :)
Sorry :) -
#434 Légyszi használj thumbnail-es képfeltöltőt (http://www.imageshack.us/) a bazinagy képek és a sokáig töltődés elkerülése érdekében. -
#433 Újra kedvet kaptam hozzá, folytatom tovább, ezt semmiképp nem akarom kihagyni !
A 3. pályánál járok. -
#432 Tényleg nagyon jó!!! Azt leszámítva amit mondtam az előző postomba.
Most vagyok annál a résznél mikor a csajt kell megkeresem a diliházba.
Ha ennek a játéknak kicsit szebb lenne grafikája, nálam eddig az év játéka címet kapná.
Baromi jó story, abszolút nem sablonos játékmenet, eredeti ötletek !
Játékélmény 10/10
Kezelhetőség 10/6
Grafika 10/7
Hangok 10/9
Ittvan pár saját készítésű kép:
-
sorrow #431 Ez a játék HIHETETLEN ,
ilyen eredeti és megdöbbentő játékbefejezése talán csak a
Metal gear Solid játékoknak van. Az utolsó 2-3 fejezet maga volt a tömény Paranoia.
Felejts el mindent amivel eddig játszottál ilyen befejezést még sose láttál...
(játékmenet, irányítás terén sokat kölcsönzött a MGS-tól.)
-
#430 pedig nagyon jó játékot hagytok ki! -
Thanatos #429 maximálisan egyetértek, énis emiatt függesztetem fela gamet..., iso még nem lett törölve de ahogy foggytán a hely attól félek ez elsz az első ami repül... :/ -
#428 2 dolog miatt lett tele teljesen a tököm a játékkal.
1. A célzási rendszer hihetetlenül szar. Ennél bénábbal még nem volt dolgom.
2. A mentési rendszer. Vagy másfél óra játék után hogy ne lehessen menteni, azért kicsit túlzás. -
Thanatos #427 őőő én ugy emléxem maponként ment, de már elég rég jáccotam vele -
#426 Azért kérdem mert az első map vége után nem kérdezte hogy akarok-e menteni..:/ -
#425 A banda megvan.Beszélek velük.Megyek viszább megyek egy ajtó felé ami mögött a egy csaj van de előtte jön egy bejátszás ahol egy bandatag és egy őr verekszik lelövöm az őrt.Bemegyek a csajhoz már a gyerek is ittvan.
Azt csomagot hogyan honnan?Beszéltem én mindenkivel. -
gesa #424 Nálam 1024x768x85-be futnak a dolgok. Kipróbáltam a 85-öt, de azzal nem müxik. A játékban a video opcióknál 1024x768x85-öt mutat és max. 60 képkockát jelenít meg a program másodpercenként. Vajon mit állítottunk ezzel? -
Thanatos #423 konzolos beütés ala mentesz amikor vége a mapnak... :((( -
#422 Igazán nincs mit, ezért van a forum vagy mi :)
1ébként menteni hogy kő bent? :D
Vagy a szokásos konzolos beütés? ala mentek mikor majd én akarok? :) -
#421 jézus... na lehet h visszarakom, köhike -
#420 Kutattam az ini-be, mondom megpróbálom kikapcsolni a fullscreen-t, hátha az a baja.
Ekkor láttam meg hogy 60hz-en akar futni a progi. Namondom az jó mert nekem be van lőve hogy 100hz-en menjen a monitor. Átírtam és láss csodát. :)
1ébként sztem baromi jó game. Az első pálya lenyomása után legalábbis tetszik.
Gépigény nem nagy, graf se olyan szörnyű.
-
#419 Neki nem működött! -
gesa #418 Tényleg működik. Gratulálok. Erre hogy jöttél rá? -
#417 Megvan a hiba.. :omg: :omg: :omg:
A game cfg file-jába átírtam a 60hz-t 100-ra, és most megy. -
syabi #416 sziasztok!
egy kis segitségre lenne szükségem! a "Conspiracy" nevü résznél vagyok, de aszem bugos a játék nálam. megycsinálok mindent a pályán, ahogy kell: lemásolom a filmet a diszkre meg elinditom a vetitöteremben, de amikor vége kellene lennie a pályának, akkor nem történik semmi. elméletileg akkor van vége a pályának amikor elinditod a filmet és bemész a vetitöbe. ha vki tul van ezen a részen küldjön nekem már nekem egy save-t vagy vmi.
kösz -
#415 Aham, majd megnézem, köszi. -
#414 számítógépből tudd meg a lift kódját, őröket kerüldd ki vagy produkáldd nekik magad attól a sarokba bújnak -
#413 van egy gádzsi,aki az egyik helységben van,aszem arra kell menni,ahol meglátod először a bandát,na ott előtte kall vhova bekavarni és beszélj a gáréval,az elküld egy csávóhoz,aki szintén a közelben vanad egy pakkot,amit oda kell nekik adni és onnantól veled vannak,ha jól emléxen -
#412 Az első pályán hogy kell az őröket likvidálni? Vagy, hogy kell átvinni? -
#411 köszi, de töröltem, ha lesz türelmem és lelkierőm újra előveszem, addig jó játékot ;) -
Thanatos #410 akkor akár abba is hagyhatod a reklámozást... -
#409 Azon a pályán aminek a neve Streetlife mit kell csinálni mert van egy banda vagy mi és ha bemegyek a területükre kinyirnak mint a szart sose fogynak el??