Second Sight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A game cfg file-jába átírtam a 60hz-t 100-ra, és most megy. <#eljen>#eljen>
egy kis segitségre lenne szükségem! a "Conspiracy" nevü résznél vagyok, de aszem bugos a játék nálam. megycsinálok mindent a pályán, ahogy kell: lemásolom a filmet a diszkre meg elinditom a vetitöteremben, de amikor vége kellene lennie a pályának, akkor nem történik semmi. elméletileg akkor van vége a pályának amikor elinditod a filmet és bemész a vetitöbe. ha vki tul van ezen a részen küldjön nekem már nekem egy save-t vagy vmi.
kösz
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Next PC upgrade: 2022
Aki le akarja tölteni a RELOADED változatot, akkor: http://omegaweb.hu/goldgames/ (enyém :D)
innen is lehet szedni õket
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1xüen nem látja a kártyát a driver.
Hogy kell ezt megcsinálni?
Next PC upgrade: 2022
egyébként 6600 GT, mielött kérdezbéd :)))
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
miután a snowblind el sem indult driver frissités után visszaraktam a 6x.xx et és azzal minden jo...
Rengeteg új progi gáza nv-n (second Sight, Stolen, Project Snowblind)
Kérés az hogy ez valóban driverhiba, (ugyanis pl a Stolen haver fx5700U-ján simán megy :/)vagy a fejlesztõk hanyagsága?
..vagy nemigazán kiforrott még a gef6 széria? Fene sem tudja..
Mindenesetre énis szívok mostanába eleget..
Nem ez a játék az egyetlen...sõt a legtöbb újabb - ráadásul nvidia logós - játékkal bajok vannak nvidián...ez van...
ja, és csak úgy mondom, hogy még csak elfogult sem vagyok: most készülök lecserélni a 9800pro-mat (amivel se ezzel a játékkal, se semelyikkel nem volt semmi baj...) egy 6600GT-re...de ha gondok lesznek az nvidiával...nagyon hamar megy a levesbe...
vmi 5let?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A baj itt inkább az átirás milyenségével van.Figyelembe kéne venni a platform tulajdonságait,és azokhoz igazitva átirni.De sajnos sokszor az egy gépen sikeres valamit egy másikra már csak olyan ahogy esik ugy puffan alapon irnak át,minek veszõdni vele,az elõzõ siker eladja ott is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
elakadtam mikor Jane -t mentem ki pályán (amikor a két épület közözzi állvány szétmegy és õ a másik épületen marad) majd zúzok tovább...
megszereztem a kulcsot az egyik dilistõl, de nem tudom , hogy melyik ajtót nyitja, elérek egy lifthez amit üzemképessé teszek az levisz az udvarra... de onnan már a kijárat jön, de Jane nélkül barátunk persze nem megy el...
nekem még a demo sem indul el :)
Rákatt az exe-re, villanik 1et a kép, és baxik elindulni :)
Ugyanez van a reloaded-es verzsönnel :Ð
Gyanítom hogy valami drájver gány lesz :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nekem is furcsa volt az egeres célzás után de könnyû volt megszokni!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
elhisszük a konzol a legjobb meg minden, byez
Ennél pl. a célköröket szerintem pc-n el lehetett volna hagyni,és a kis pontal szabadon,nyugodtan lehetett volna célozni.
Az igaz viszont hogy pc-n se árt már beszerezni egy analógkaros controllert,sok játékhoz jól jön,már amelyikhez különbözõ problémák miatt nem használhatatlan...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.