Second Sight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mustang2005
CD key-t kér?????

Nekem csak crack file volt és ment utána

Reloaded verzió vagy CLONE CARBON ????

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Helloztok nem tudom feltenni a second sightet mert cd keyt kér megtudná valaki mondani a kódot kössz sürgõs helloztok
Duddits
Magyarítás nincs, végigjátszást meg nem tudom.

honnan szedhetek magyarítást vagy végigjátszást??????????
Duddits
Mondattagolás rulezz...

Duddits
Nincs.

van magyarositasa ha van hol?
dunga
Megy ez, kellett a segítség, lekötelez.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
Ja, visszaolvastam, megprobalom.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
Ave. Elakadtam a Conspiracy-n azt hiszem. Így kezdõdik, hogy bemegyek az épületbe, ül eg yõr, betölti az adataimat és leütöm. Na, tiszta üres a pálya, mindenkit meghalasztottam, de nem tudom mit kell csinálni. Liftekbe kell vmi kártya, vagy merre induljak?

Siffredi
Kell egy belépõ kártya, amivel egy nagy irodába tudsz majd bemmeni, ott meg egy számítógéprõl információkhoz jutsz majd...
A belépõkárta pedig abban a teremben van, ahol a majmok vannak bezárva - a zárt vezérlõben lesz, de ide nem tudsz bemenni, használd a telekinézist.
Tudom igy elég kevés az info, de keresd és megleled 😊

bogyesz
a kiképzés utáni pálya.amikor a kiképzés után visszatérek a liftbe<#help>

Impossible is nothing! AND1 and Streetball 4 ever!

dardevil
Az melyik, mert én már nem emlékszem rá.
Hol akadtál el ?

bogyesz
hellosztok!azt szeretném kérdzni hogy valaki nem-e tudja hogy hol lehet leszedni ehhez a játékhoz egy magyar végigjátszást?ha nem az sem baj csak mondjátok meg hogy az Experimentation nevû pályán hogyan kell tovább menni!elõre is köszi<#worship>

dardevil
Én a 15. pályánál tartok ! Sztem is nagyon jóó game.
Ahhoz képest, hogy csak 1 CD...
A hangulata nagyon magával ragadott és a graf is elég jó sztem.

Seth
1. Isolation
2. Preperation
3. Experimentation
4. Fieldwork
5. Escape
6. Madness
7. Rescue
8. Reliance
9. Entrapped
10. Streetlife
11. Teamwork
12. Breakout
13. Conspiracy
14. Infiltration
15. Childcare
16. Confrontation
17. Redemption

Még hátravan pár pálya....

PSN ID.: Beegabor

Meg tudná valaki mondani, hogy hány pályából áll a játék? Kevés idõm van rá, de végig akarom vinni 😊 A Reliance-en vagyok épp és nekem is nagyon tetszik!
dardevil
Nagyon köszi !
Most sikerült. Köszi !

Ennek a lemezesnek mûködnie kell ahogy leírtam mert én szórol szóra így csináltam meg.
Az a lényeg hogy ha elindítod az ajtóhoz közelebbi gépen a videót (miután átmásoltad) nem szabad leállítan hanem az ott fog menni és akkor kell átmenni a vetítõterembe ahol kis movie következik.

bõvebben hol? Kijutottál a szobádból?

bogyesz
hellosztok!!elakadtam a second sight -ban az elsõ pályán!kapásból ahol felébredünk!!légyszi segítsetek!!elõre is köszi<#help>

Nem tudom valaki észrevette-e már, de a kiképzésnek a végénél, amikor végig kell menni a gyakorló pályán egy paintball stukkerrel és lelõdözni vagy kikerülni az õreket, ha visszafelé indultok el, fel lehet veni egy éles assault riflet és azzal durrogatni katonáék hátsójába <#eplus2><#eplus2><#eplus2>. Van ennek valami gyakorlati haszna (bónusz részek a játékban, elágazás, mittomén) vagy csak poén. Sikerült így is eljutnom egy darabig, de ilyenkor q sokan lesznek hirtelen és persze visszalõnek õk is.
Még valami, a játék végéig pizsamában fogok bóklászni? Kicsit Arthur Dentes feelingje van így a dolognak ... <#nyes>

dardevil
Nem sikerült !
Másolgattam én már mindent, de semmi. A nagy Tv a vetítõteremben már kásás meg zúg, de kép semmi.
Én lassan feladom !

sztem azt magától föl kell hogy vegye.
aztán odamész a géphez (a hátsóhoz) és mint a windowsba 😄 áthúzod a filmet az udvmi mappába így rákerült a lemezre az adat. majd átmész a másik géphez és elindítod a filmet

dardevil
Conspiracy pálya - Sztem én is itt akadtam el, de nekem nem sikerül. A lemezek megvannak, de nem veszi magához õket.

Seth
abba a kis raktárba van, ami arra a folyosóra nyílik,ami a végén kettéágazik és jobb irányba ott a fémdetektor 😊 remélem érthetõ

PSN ID.: Beegabor

Hohóóó help me please! thx
Szia!

És a lemezt hol találom???? MErt körbe néztem mindent és semmi anélkül pedig nehéz lesz!
ja és utána még nem a lifen mész fel hanem van egy visszaemlékezés.

tényleg innentõl rohadt izgalmaas a game. (nem mintha eddig unalmas lett volna😄)

sagjoz ha még mindig nem tudtad megcsinálni akkor a 2 számítógép közül a z egyikrõl át kell vinni lemezen (udvmi a neve a lemznek aszt hiszem) a másik gépre és ott el kell indítani a videót.
Majd telekinézissel megbibrálod a fémdetektort és be a nagy terembe ahol megy a film.
ezutáán aszt hiszem van még 2 pálya és kész.

sagjoz

játszd le a videófájlt az egyik irodában, azután kinyílik a liftajtó.

Innentõl kezdve kezd a játék úgy magával raadni, hogy nem lehet abbahagyni..

Help me please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!

Segítenétek! A bandatagos szitu után vagyok jóval! Mikor egy iroda épületben vagy van egy fém dedktor de a lift nem enged fel pedig a pc-ket is megnéztem! Help me please!

[email protected]
A bandatagokat ne bántsd akkor beengednek és ott elkezdenek harcolni az ügynökökkel 😄
akkkor te be tudsz menne egy ablakon ahol találkozol a fekával.
ha végképp nem megy nézz végigjátszás után : "second sight walktrought" egy keresõbe rd be és ott lesz egy csomó végigjátszás.

Segitség kéne!!

A Streetlife-on vagyok és nem tok mit csinálni. Elvittem a csomagot, beszéltem mindenkivel. És nem tok eljutni semerre mert annyi ki****ott ember jön hogy az hihetetlen. Pedig szerintem az egyik ablaknál kell bemászni, ahol egy gépfegyveres hapsi lövöldöz. De amig odáig elérek .......game over!!!

HELP ME!!!<#nemtudom><#nemtudom>
hát kösz de azon már egy ideje túl vagyok és képzeld még úgy is sikerült megcsinálnom hogy a csaj nem maradt a túl oldalon hanem átjött velem és csak utána szakadt le a faszerkezet. amúgy nem ott akadtam el és már sikerült megcsinálnom nem vettem észre a kulcsot az egyik zöldruhás faszinál.
egyébként nem kell ez a lekezelõ hangnem és egy csomó játékot végigvittem ami nem csak a hentelésrõl szól (lásd obscure,syberia 1 2, the neverhood stb..)
tehát nem vagyok teljesen képzetlen az ien "gondolkodós" játékokba.

ez a gondlkódó ember játéka,

emeld fel a padlót a két épület között és tartsd amí a csaj átjön

végigjátszás nincs vhol?

ÜDv!
Most szereztem meg ezt a gemt egészen véletlenül 😄 és nagyon király , jó a storija csak elakadtam mégpedig azon a pályán ahol a tetõkön kell menekülni.
beüzemelem a liftet utána nem tudom kinyitni a 1 emeleten a csajnak az ajtót.pedig sztem ott kéne lehozni a csajt be a liftbe át az udvaron és kész lenne a pálya.

dardevil
Köszi - sikerült !

grebber
Erre a részre tisztán emlékszem. 😊

Menj fel ott hátul ahol az a fekete bejárat van.
Ott lesz egy ajtó nézz be rajta ott lesz egy kar azt huzd meg telekinézissel vagy mivel.Kinyilik egy ajtó.
Oda ugy jutsz le hogy ezen a részen ahol állsz lesz egy fedõ szt is le tudod szedni ezzel a képeséggel.
Remélem érted.

Next PC upgrade: 2022

dardevil
Itt mit kell csinálni v. hova kéne menni. Már bejártam mindent.

Elõre is köszi !

Asszem be kell szálni a kocsiba....
dardevil
Én még most szenvedek a csajjal, állandóan parázik, nem akar követni.

Elakadtam az ESCAPE pályán.
A gorilla melletti számítógéphez hol a jelszó, mindenfélét beír de az egyik jelszó sem jó.
Hogy lehet a pályáról továbbjutni ?
Feljutottam a parkolóházban egy sorompóig, hogyan tovább ?
grebber
Na tegnap végre a végére értem.Igaz a vége elõtt 6-7 pályával azt hittem hogy az utolsón vagyok mert egy txt félreinformált.
Jó volt a game de nagyon.

rorr
1! 😊

soulhunter
hány CD-s a jatek? csak azért kérdem,mer mindenhol csak ssdisk1.bin -t találok,és a "disk1" azért utal arra,hogy több lesz... és amig nemtom mennyi,addig inkább nem szedek le semmit,ne foglalja feleslegesen a helyet 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Duddits
Én is megcsináltam. Szerintem elmegy.

grebber
Én a BiA-nak is igy csináltam ésszerintem jó lett.Pc-s nem tudom miért nincs.