97
White Noise-kritika
2 ígéretes paráztatós film
-
winnie #17 többek között, hogy eldugták januárba, plusz a marketing sem megggyőző. de remélem tévedek -
winnie #16 az anyagi vonzat persze, hogy nem érdekel, csak a kérdés onnan indult ki, hogy itthon be lesz e mutatva a white noise. -
#15 az anyagi vonzata sztem senkit nem érdekel. legyen jó a film, a többi meg a rendezők baja :) -
#14 s miert??
(ne spoilerkodj pls) -
#13 aaevp.com? -
winnie #12 a white noise, sajnos. szerintem összesen fog annyit hozni, mint a saw most hétvégén. (18M) -
#11 régebben találtam egy ilyen oldalt ami az E.V.P.-kel foglakozott. rengeteget lehett meghalgatni, hát mitne mondjak este a sötétben kicsit se volt sokkoló egy -kettő -
#10 melyik van bukasra itelve? -
#9 vajt nojsztol mai napig kiraz a hideg!! uberbrutal!
grudge trailerjet meg latom minden nap... hja meg a saw et is.. majd meglassuk melyik milyen -
winnie #8 a grudge, ami amerikaiara, nem kör-szintűre, de absz nem rosszra sikeredett az lesz, a white noise meg valszeg nem. (csak akkor lesz, ha jó pénzt szed össze, de a film bukásra van ítélve) - ha horror, akkor talán az ugyancsak múlt héten bemutatott saw mellett tenném le a voksom. csöppet sem eredeti, de baromi stílusos:)
-
#7 itthon lesznek ezek moziban? -
#6 Talán azért mert az eredeti kör is japán, meg az eredeti Grudge (Ju-on The Grudge) is japán. A japcsik nagyon értik a módját, hogyan lehet befosatni a nézőt :)))) Sok jó ötletük van az biztos, ráadásul az amcsi Grudge-t is az a japán direktor rendezi, aki a Ju-on-t is csinálta. -
#5 jah nekem is az ugrott be, főleg a háttér miatt (ha valaki nagy haraggal hal meg...). de szerintem ez is jó film lesz :) -
Garfield #4 A Grudge meg kissé Kör-utánérzésnek tűnik. -
#3 jah. én már nagyon várom... :) -
Garfield #2 A White noise trailerjét már láttam néhány hete, nagyon para filmre lehet számítani. -
#1 White Noise Trailer
The Grudge High Tariler (közvetlen link)
tessék írni a vélemények a trailerek után.