Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én TV kártyával felveszem terveim szerint az összes részét és DVD-t csinálok belõlle:)
mrzed001
E-n a 1x04 DVDRip HunDub :)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Hasselhoffot a Dodgeballban nézzétek meg! Saját magát alázza benne
Vagy a Dirty Shame-ben.
Az a szerepe, hogy repcsin leül a retyóra, és pottyant (ami utána elhagyva a repülõt a fõszereplõ fejére pottyan)
Ööööö

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

bigfoot
tök jó!!régen mindig néztem ezt a sorozatot!kiváncsi leszek milyen lesz,így idõsebb fejjel:D

torrenten és DC-n biztos megtalálod a részeket, készül TV-rip is, és van aki a DVDripre teszi rá a magyar szinkront
valaki nem veszi fel tv-bõl?
Nem lehet valahonnan letölteni a tv-s részeket magyar szinkronnal?
Nekem is a karr-os részek tetszettek.
Bandee1987
arra még várni kell pár részt..az csak a 9. részben jön, és ma még csak a 3. rész volt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Adam5
Jah arra én is :) Meg a KARR-os részekre is.

DJ Skyline
én!:)
én arra a részre vagyok kíváncsi amikor KITT-et savba dobják...

Bandee1987
jó volt ez a mai rész. ki nézte még?

Bandee1987
már 1 hete errõl beszélünk...

KITT! Gyorsan SPM fokozat!
melyiken és mikor?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

csonkahuga
Csõõõõ!örülhettek a fejeteknek, mert újra adják a Knight-Ridert<#taps><#taps>

HAJRÁ BSE-FCSM!!!!!!!!!

[HUN]FaTaL
lehet valahonnan letölteni szinkronosan? ezer éve keresek már de nem találtam csak németül:(

http://goo.gl/gd6Zi5

Bandee1987
hát igen, de ez csak hozzáad egy keveset a sorozat varázsához :)

Én ezen a sorozaton nõttem fel :)

Szabi84
KITT szálj ki a kocsiból!!!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Adam5
Fura volt látni ennyi idõ után :), az elején a versenyen amikor KITT 2 kerékre állt tisztán kivehetõ volt egy dagadt kaszkadõr göndör hajú parókában a volánnál :D

Bucser
ne bazz.. ezt nem hiszem el..<#wow2>

KITT gyere a kapuhoz!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam5
Akko asztat nézzük :D, rohadt rég nem láttam már :)

Bandee1987
holnap az elsõ rész folytatása a tv2-n, 12:20-kor!!!

Rafaelo
mét?

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

echinacea
áramszünetet

Bandee1987
EMBEREK, MA KEZDÕDIK A TV2-N A KNIGHT RIDER ELSÕ RÉSZE 12:25-KOR!!!

Rafaelo
láttam kurva jó volt benne mondta hogy sájsze idiot!

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

a.carkey
Hasselhoffot a Dodgeballban nézzétek meg! Saját magát alázza benne. :)

A medve nem játék.

Adam5
hát a szabvány dolgok... de amúgy inkább azt csználom majd hogy európában veszek olyat ami már forgalomba van állitva.

Taranov
Miért ne lehetne? :D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

én csak arra emlékszem, hogy amikor kicsi voltam, akkor mindig néztem. nekem ennyi elég. ma biztos unnám.
Bucser
Sammo Hung Kam Bao ha õ rendezi szép lesz:) karate meg kung-fu meg minden:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Esrohnoil
Mi bajod vele? Inkább nézel brazil sorozatokat?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

RangeR
ISTEN ÓVJA az emberi fajt attól, hogy ez az izé visszaköszönjön a képernyõn vagy a vásznon bármikor, bárhol!

az azt jelenti, hogy megtették az elsõ lépést. sok film fulladt le ennél késõbbi szakaszban is.

ha sammo hung rendezné, az vad lenne, viszont:)
Bucser
A preproduction azt jelenti, hogy elkezdték szervezni.

Adam5
ez má biztos hogy lesz?
mert ha igen akkor az iszonyu király lesz!

Bucser
Igaz én néztem el:) Sry egyébként meg ezt találtam:)

Knight Rider (2005) (preproduction)

Adam5
Hát nemtom videóbn azt mondta a tulaj és a Bazso is hogy Pontiac Trans Am

Bucser
Jó, hogy ez egy Chevy Camaro nem baj:D

Csak megcsináták a karosszériát mintha trans Am lenne:)

nah azé 150e-ért má lehet használtam venni roncstelepröl, de mire azt felujitod :))))))
meg az mennyi zseton :)))

Adam5
okok

nagyon azé ne offoljuk szét a topigot :)

Adam5
kira :)))

100 :)))

ilyenröl beszéltem :))))

Adam5
68-ast találtam
itt

ilyet a Fraiser és a Farkas sorozatban láttam.

nekem egy 69-es ford mustang kéne

Adam5
Mert hogy öszinte legyek ha nem is egy KITT-et vagy egy KARR-t de egy sima pontiac trans am et nagyon szeretnék. tuti ez lesz az elsö autom. (feltéve ha ezt az amerikai autó európában dolgot meg lehet oldani)

Adam5
Amúgy mot levelezek vele. Kérdezem az árakról, beszérzésröl, üzembehelyezésröl

Taranov
Ezt a riportot láttam.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.