Nevetséges Horrorfilmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viva La Virus1!!!
De szétdinamitozták a fõszörnyet.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ezek a lokók! Sirály!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Viva La Virus1!!!
SPOILER!
Hát igen, mesterkélt ilyesztgetések, néha mosolyogtatóak. Néha egy-két poén közben. De ami izgalmassá teszi a sztorit, hogy mikor a csaj barátját gyanúsítják a gyilkosságokkal, akkor megint történik egy gyilkosság -> a fiú tisztázódik. Node akkor ki a gyilkos? Eszembe nem jutott volna, hogy két gyilkos van, azelõtt nem láttam ilyet, sztem ettõl lesz az átlaghorrortól jobb a Sikoly.
mov ah,4ch int 21h end
SPOILER!
Amikor Kurt Russel a vérvizsgálatot csinálja a forró dróttal, totál nem számítottam semmire, és ilyedtemben majdnem lerúgtam magam a székrõl 😊
Mellesleg nekem csak egy kérdésem van ezzel a filmmel kapcsolatban: HOL A VÉGE??? Mert ugye vagy legyõzik a szörnyet, vagy a szörny megeszik mindenkit. De egyik se lesz. A beijesztésért adott jó pontot majdnem levontam ez miat...
mov ah,4ch int 21h end

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Egyébként nézhetõ mind a 3. DE!!! Az elsõ a favorit.
Nekem sosem fog tetszeni a film, de elismerem, hogy az általad felsoroltakkal nem voltam tisztában. A Helloween-eket nem láttam, a Jason-okból néhányat. Soha nem kedveltem igazán ezt a stílust, ezért nem ismertem fel egyetlen geget sem. Ezért hát nem is olvastam róla szinte semmit, egyedül a Harvester-es ismertetõt, amiben egy szót nem szóltak ezekrõl emlékeim szerint, csak simán adtak rá 8, vagy 9 pontot.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ismétli a nevét. Klisé. Mondtam is a havernak, hogy egy tizest teszek rá, hogy akkor fog kiugrani az ablak alól amikor a hülye csaj odamegy,
de azért beszartunk mindketten. A multiplex nem túl szolid hangerejénel tudtuk be.
Mellesleg végig dumáltuk a filmet a két kiscsaj aki mellettünk ült, azoknak nem volt idejük parázni, mert 20 másodpercenként röhögésben törtek ki a mondataink miatt.
vitatom, de ez egyéni ízlés. a sikoly szerintem rohadt nagy film, kult lett stb. (ezen nem érdemes vitakozni, úgysem fogunk megegyezni benne😊
de. (sorry) ember! nincs igazad, hiszen (mindenhol el van mondva, de nyilván nem is kell mondani, hiszen annyira magától értetõdõ) a sikoly az egy öniróniától hemzsegõ film. kevin williamson írta a forg. könyvet, akinek éppen a tetszhalott mûfaj tinihorror kicikizése volt a cél, magát a könyvet teleszórta az összes klasszikusra való utalással, más filmekbõl elcsent mondatokkal (már az elején: casey becker halálakor az apa az anyának "menj le mackenziékhez" (a halloween-ben pont fordítva volt, ott a mackenzie nevû karakter mondta, hogy "menj le becker-ékhez" - mondom horror-geek-ek elõnyben), tárgyakkal (freddy-pulcsis takarító), a horrorok szabályaival és legnagyobb kliséivel, amivel ez a film legalább tisztában van, és utána direkt alkalmazza is. (mellesleg ez volt az elsõ horror, ahol a szereplõk ismerik a horrorfilmeket, mit szabad és mit nem szabad csinálni)
(a többi rész is hasonló ld. a második részben elvitatkoznak arról, hogy miért szar minden film folytatása)
az egész egy, a mûfajt kiparodizáló film volt, ami az avatatlan nézõ lehet, hogy vérkomoly filmnek hisz...
Továbbá besorolható még a Sikoly c. film a következõ kategóriákba is 😄
vér,
kés,
telefon,
barát,
és a kedvenc filmkategóriám az "akasztott-lány"
Pff... ezek max kulcsszavak, nem kategóriák 😄
Ennek szvsz az ég világon semmi értelme, annyira banális 'mûfajokat' találtak ki, és rakták a Sikoly-hoz is, mint pl. "brother-sister-relationship", "beer", "gun"...
Nem értek egyet, szertinem (sajnos) a Sikolyt véresen komolyan (hehe) gondolták a készítõk, esetleg azért mondhatják rá itt-ott, hogy szatíra, mert annyira szar, bár úgy gondolom ezt Te sem vitatod. 😄
az imdb-n a köv kategriákban soroltatott a film, amúgy, többek között:
# horror-spoof
# satire
# spoof
# self-referential
# homage
szóval paródia, szatíra, hommage, önirónikus
mindenhol. de nem is kell írni. a sikoly egy hommage a mûfajnak, rengeteg klisét kiparodizál, tele van horrorfilmes utalásokkal - egy igazi horror-geek-nek igazi aranybánya.
egy olyan paródia lett a sikoly, mely feltámasztotta a mûfajt.

A beteg elme-béli borzalmak mûvészete, egy magasabb tudatszint, az élõ, és élettelen egysége, a nász, melyben nem számít, ki meddig élt!

Massza: 89-es "effektparádé"-val karöltve egy kurvaszar történet, amin csak egyszer ilyedtem meg valami hirtelen szaron, de azon kurvára röhögtem, amikor a paca lehúzta a konyhásfiút a 10 centis lefolyón😄.
GYerekjáték: ez a legLOÁLabb, fél méteres játékbaba elõl menekül a jónép, ahelyett hogy felrúgnák a picsába
Freddy meg Jasonos filmek: hent az egész, no para, viszont annál több vér
Alienek: a 2. rész után abbakellet volna hagyni, mert már kurvára erõltetés lett az egész: Alien 23 - KLÓNOZZUK A HALÁLT!!!!!!!!44444
Szellemhajó: annyijó van benne, mikor az a drót az embereket kettévágja.
REsident Evil: jönnek a paraszt zombik hûha
, jönnek 120-an egyszerre, de jön MIjja Lovovics és mátrixosan szétrúgja a zombikutyák fejét.
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Az Alienben az meg egy android vagy mi volt és asszem leütötték egy csõvel vagy mivel. A spagetti meg a kor technikai szinvonalán volt

Vicces horror szerintem az Alien. Mégpedig az egyik részben volt egy olyan hogy valahogy leeset, vagy levágták a csávó fejét, és ilyen tészta jellegü izé jött ki a nyakán. Azon kacagtam egyet! 😊
A hideget nembírta a massza, a kocsi meg valami mûhavat tudott szórni, annak a tartáját robbantották rá. Már nem emlékszem, valami folyékony hidrogén v hasonló volt a tartájában, amivel a mûhavat készítették.

Amikor a faszinak mintha be lenne drautozva a feje, és szögekkel lenne teletûzdelve. Meg szétnyílik néha a fal, és onnan jönnek elõ különbözõ ocsmányságok. Valamint kampókkal feszítenek fel valakit a bõrét teljesen széthûzva.
Rémálom sorozattal mibajotok? Sztem egész jó volt az elsõ pár rész, de az "Álomharcosok"....na ott baszták el nagyon!
Idõközben még eszembe jutott a "The Gift" ami eléggé jó kis horror volt, bár ennek volt egy kis thrilleres beütése.
Vagy ami még nagyon gagyi az "Elátkozottak faluja". Hát bazz jönnek az ufok és felcsinálják az össsze asszonyt! LOÁL 😄DDD
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?