Nevetséges Horrorfilmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Jaj,jaj jön a MASSZA
)
Mindjárt nyitok egy topikot a gumiban neki :F
Méghogy a Sikoly horrorparódia 😛 Egy klisséhalmaz az egész film, és mégcsak nemis vicces.
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A kocka...LOL! Amúgy az is hiperszar! 😄DDDDD

nem nem tudom melyik volt az...
És a Freddy Kruegeres (remélem nem basztam el...hehe) sorozat? Az sem volt valami nagy szám.
Volt még egy jó horror. Abban egy kockát kellett forgatni, és kinyílt valami kapu. Talán Kísértetház volt a címe.
Nem emlékszem.Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amúgy amennyire én tudom,még nem adták ki DVD-n,...ennek tudható be,hogy csak "VHS-RIP" változatot lehet leszedni 😊
(én is azt szedtem sajna)
A falu megvan,de még nem láttam,...az nem horror egyébbiránt
AVP =egy kalap szar
(szvsz)
Télleg' Fault látta valaki?
Alien vs Predátor?

Szerintetek a sikoly vicc?
Nézzétek meg a Hullajót! Na, az télleg egy vicc! Az volt talán a "legfurább" horrorfilm, amit láttam(Peter Jackson rendezte)!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
abban egyetértünk, hogy mûvészfilm, de az egyetlen, amin elgondolkodtam utána, az az volt, hogy - idézek a South Parkból - "What's wrong with german people?????" 😄
Riszpekk
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
The Ting
It
Nálam ez a horror top3
Nevetséges annyi van hogy nem is írok toplistát😛
V9ykn8_TZL0
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A 13 szellem pl igen szar volt. Annyi hogy véres, de semmiképp nemm ilyesztõ. Röhej.
A félelem.com-ról meg inkább semmmi.
A massza. Igen azt hiszem erre a filmre rávágnám hogy nevetséges, mert tökre röhögtem mikor egy 5-6 méter magas trutymmó feleszi a várost 😄DDDDDDDD
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

mer' jön a massza 😄D