Nevetséges Horrorfilmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Nem bánom,hogy bealudtam rajta
(Jaj,jaj jön a MASSZA )
Mindjárt nyitok egy topikot a gumiban neki :F

DJ Skyline
egy nagy tûzoltó kocsiból a "poroltót" kinyomatták rá...ez nem tetszett neki és behalt...vagy valahogy így...rég láttam már!😄

Glpetyus
Amúgy,hogy "halt" meg a massza?? 😊

DJ Skyline
juj...majd megdobálom krumplival...

Glpetyus

Glpetyus
mer' jön a massza 😄D

DJ Skyline
help?😄DDDD

Glpetyus

DJ Skyline
yesz...még ma leszedem DC-rõl

Glpetyus
Csak a Te kedvedért raktam be 😄

DJ Skyline
WÁÁHÁÁ...yeeeee... The Blob...

Aramir
Könyvben sokkal jobb volt, mint filmen.

Glpetyus

Aramir
Szvsz te kevered a Horrorra Akadva sorozattal
Méghogy a Sikoly horrorparódia 😛 Egy klisséhalmaz az egész film, és mégcsak nemis vicces.

ALCATELGOD
Zsákútca.... Öcsém az nagyon szar film, de jót lehet rajta nevetni, mikor a nõ kiszáll a kocsiból és utána az agyát vakargatja...

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

fifi
Sztem a Hellraiser-ekre gondol...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Glpetyus

Z
Rám azért volt olyan nagy hatással a "The Thing", mert elég fiatalon láttam...azóta minden kutyával nagyon óvatosan bánok... 😄DDDDDDDD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Glpetyus
Ehh...biztos "sirály" 😄

DJ Skyline
tudom hogy van...benn ragadnak valahol...ennyit tudok és ott agyalnak hogy jussanak ki...olyan mint a Ház a kísértet hegyen...keressük a kiutat...

Z
Ha az elsõ hiperszar, akkor milyen lehet a második??? 😄DDDDDDDDDD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Glpetyus
Van olyan 😄

1. rész= Kocka
2. = HiperKocka 😄

Z
Eh, Rémálom, tényleg...

A kocka...LOL! Amúgy az is hiperszar! 😄DDDDD

DJ Skyline
hmmm...fredy volt a Rémálom az Elm utcában vagy mi is...Kocka forgatós...A kocka... nem nem tudom melyik volt az...

Z
Így van! Az nagyon kemény film. 😊

És a Freddy Kruegeres (remélem nem basztam el...hehe) sorozat? Az sem volt valami nagy szám.

Volt még egy jó horror. Abban egy kockát kellett forgatni, és kinyílt valami kapu. Talán Kísértetház volt a címe. Nem emlékszem.

Glpetyus
Magyar címe = A valami
Amúgy amennyire én tudom,még nem adták ki DVD-n,...ennek tudható be,hogy csak "VHS-RIP" változatot lehet leszedni 😊
(én is azt szedtem sajna)

A falu megvan,de még nem láttam,...az nem horror egyébbiránt
AVP =egy kalap szar
(szvsz)

CSOCSO
a hullajo az meredk de nagyon😊)))
DJ Skyline
Fault = Falu..

DJ Skyline
DC++-on se sokat találtam...Magyar címe van?Vagy anno is így ment mindenhol hogy "The Thing"...

Télleg' Fault látta valaki?
Alien vs Predátor?

Glpetyus
LOL
Talán azért,mer' az TÉNYLEG horror-paródia nem?
(amúgy nekem sem teccett',végig sem néztem)

Glpetyus
Jól teszed de inkább vedd ki TK-ból minthogy letöltsd,mert a magyar warezen tudtommal csak egy qrva szar minõségü változat van :/

Stann
Hali!

Szerintetek a sikoly vicc?

Nézzétek meg a Hullajót! Na, az télleg egy vicc! Az volt talán a "legfurább" horrorfilm, amit láttam(Peter Jackson rendezte)!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

DJ Skyline
én is megnézném..mivel játszani már játszottam vele most kíváncsi vagyok a filmre is...

ott a pont 😊

nincs mek 😊

FREAK
láttam

abban egyetértünk, hogy mûvészfilm, de az egyetlen, amin elgondolkodtam utána, az az volt, hogy - idézek a South Parkból - "What's wrong with german people?????" 😄

Riszpekk

Tatyla
Ha látni akartok egy rossz horrorfilmet nézétek meg a a Zsákutcát! Egy kalap szar az egész! Egy nagyrakás fosószilvával egyenlö!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DJ Skyline
biztos nincs meg neki!😊)

Glpetyus
És,mi tart vissza? 😊

Glpetyus
hmmm...így jobban belegondolva a Magasfeszültség közel sem volt olyan rossz,mint az utóbbi idõk legtöbbje 😊

csabawarchief
"A massza" az egy vicc volt 😄

a The Thinget megnézném (1982), Carpenter rulla 😊

Davidus
Candyman
The Ting
It

Nálam ez a horror top3
Nevetséges annyi van hogy nem is írok toplistát😛

V9ykn8_TZL0

Alien!
Resident Evil...okádék...Holtak Hajnala...nevetséges,amilyen jól indul az eleje,olyan ratyi lesz a közepétõl...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

fifi
Sztem a Magasfeszültség és a Cabin fever jó volt.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Glpetyus

Közben eszembe jutott még pár mostanában látott "jó" film =

Cabin Fever
Undead
Magasfeszültség

fifi
Nemrég néztem meg a The Redneck zombies címû förvedményt...

Jól szórakoztam...

The thing.. ha jól emléxem valamikor 89' környékén láttam videón, asszem az film, amikor lepottyan egy idegen ûrhajó valamelyik sarkvidéken aztán megtalálják és vmi vírusféle megfertõ mindent.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ottto
Én nem szoktam komolyabban röhögni horrofilmnézés közben csak egyszerûen nevetségesnek találom ha baromságokkal tömik tele. Ez azért is lehet mert még nem láttam a régi klasszikusokat (sajnos :C )
A 13 szellem pl igen szar volt. Annyi hogy véres, de semmiképp nemm ilyesztõ. Röhej.
A félelem.com-ról meg inkább semmmi.
A massza. Igen azt hiszem erre a filmre rávágnám hogy nevetséges, mert tökre röhögtem mikor egy 5-6 méter magas trutymmó feleszi a várost 😄DDDDDDDD

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Dynamic
Nevetséges az összes tinihorror.Ezeken annyira sem lehet félni, mint a batárok közt aktuális epizódján.