Nevetséges Horrorfilmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Nézd meg a scifi-horror mûfajt.A Galaxy of Terror,Mutant,Xtro,Creature,Alien 1-2(és ide még írhatnék vagy 30 címet),bármikor felveszi a versenyt a mai mainstream fosokkal.Bár igazából ma nem is mernek scifi-horrort gyártani.
Ezek egytõl egyig jó filmek,hogy moziba nem mind került arról a producerek tehetnek fõleg.
És az akkoriban ezen filmekhez használt maszkok,Fx trükkök magasan odavernek a mai CG-nek.
És a szörnyek cseppet sem nevetségesek.Ha tudnám,hogy kell beraknék képeket róluk ide.
A hangulattal egyetértek,utánozhatatlan a 80-as évek fílingje minden horror mûfajban.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
de minden idõk királyai a Nekromantik és az Aftermath kétlem, hogy beférnek ebbe a topikba>Nevetséges horrorfilmek
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ha ennyire profi vagy a témában,kb ugyanúgy 87 körül láttam 1 mási filmet.Fiatalok részegen fogadásból bemennek 1 kastélyba,mert a pletyi szerint valami van ott bent valami(persze nem hisznek benne és még poénosnak is gondolják a dolgot)A kastélyban + hrom torz testvér írtja a népet.Ez nekem akkor szintén valami iszonyatos para volt.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Angol címe The Beyond, minden idõk legjobb zombifilmje.
Szerintem 1-2 jelenten még ma sem fogsz röhögni. 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
NEM igaz, hogy az IMDB-n csak a populáris filmeket értékelik és kapnak szavazatot, az meg FÖLEG nem, hogy a réteg/kevésbé befutott filmek azért kapnak kevés illetve alacsony szavazatot mert alig ismerik õket.
Nevetséges amit amerika csinál... Eredeti ötlet nulla ezért az összes valamire való ázsia (horror)filmnek elkészítik a remakejet (vagy már tervbe van véve) persze olyan ordenáré szar szinvonalon, hogy az már siralmas, saját klasszikusaikat is ott szégyenítik meg ahol csak lehet: Köd, Ördögûzõ, jön az Omen, gratulálok. Az igényesebb horrorrajongó réteg meg ha tetszik ha nem ázsia horrorfilmeket néz (föleg), meg lehet nézni az összes komolyabb koreai vagy japán rendezõ jobb filmjeit milyen pontszámokat kapnak európai és ameriaki emberektöl.
Azért mondtam, hogy a világpiacot az amcsik árasztják el szeméttel mert még a jobb távolkeleti filmekbõl is trash-t csinálnak és úgy tárják a világ elé. Egyedi látásmódú filmeket nem mertnek csinálni mert az anyagilag kockázatos marad a nulla egyedi ötlet vagy a halálra ítélt remake, várom az Oldboyt meg a One missed called-t is, éljen éljen. Az is tanulságos, hogy az európai amerikai nézök (IMDB-re irogatók, nem reprezantatív gondolom), hogy vélekednek az eredeti ázsia eredti filmrõl és a remakéröl, hát nem ártana néhány véleményt beidézni de szerintem egyértelmû, hogy mi a helyzet. Minden piac csinál szart, persze de, amerikai csinálja magasan a legtöbbet amit a világon szinte mindenhol bemutatnak, ez jellemzi öket, jól eladható szart csinálni amit alaszkától horvátországon át ausztráliág mindenki megért. Ha hiszed hanem nem vagyok amerikai film ellenes, sõt...de ez már egy másik téma lenne...
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
szerintem azért jött, mert te közönséghorrorokat, egytõl egyik kommersz filmcímeket írtál (mintha csak azok láteznének). te azt várod el, hogy jó populáris horrorok legyenek (és vannak is biztosan, csak max neked nem jönnek be. vagy populárisabbra vágysz vagy nem tudom.)
õ leírt pár kevésbé populáris - szerinte jó horrort. még szép, hogy alacsony az imdb-pontszámuk, mert (hahó!) nem populárisak, vagyis nem a popcornosoknak vannak, nem moziba szánták õket - és, ha megnézi õket egy popcornos, akkor hány egyet és 1-esre osztályozza.
az ázsiai filmek egy része is közönségfilm, csak saját átriájukban - vannak nem kommersz ázsiai horrorok, ha akarod leírod, hogy mikre gondolsz és kiderülnek.
de a legjobb:
amerikaiak elárasztják a piacot a szarjaikkal
mintha csak amerika lenne a gond... a legtöbb zs*rral, ha hiszed, ha nem ézsia árasztja el a piacot, hiszen ázsiában sokkal több film készül, mint amerikában. aztán meg jön amerika és európa kéz a kézben az elárasztással, a gagyi afrikai filmekrõl nem is beszélve.
minden piac csinál sz*rt (mert ahogy látom te úgy döntöttél, hogy az a sz*r, ami neked nem tetszik - ez valahol elég egoista dolog, hogy a te ízlésednél húzod meg az origót, de mulattató is valahol😊 - az más kérdés, hogy te amerikát ítéled el, mert nyilván, mint mindenki sokkal több amerikai filmet nézel, mint mondjuk európait - így sokkal több gyengét is látsz. (amúgy szerintem javíthatatlan idealista az, aki leül klasszikus tinihorrorosítása elé (pl. köd) és aztán fel van háborodva, hogy rossz lett. mégis mit vártál?)
A magyar filmek aztán tényleg kurvajók! <#levele>#levele> <#lama>#lama>
"utóbbi idõk horrorfiljeinek 95% nevetségesen szar"
ja úgy mindemellett a továbbiakban errõl tuti nem fogok vitát nyitni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként kösz a tippeket meg fogom öket nézni.<#vigyor5>#vigyor5>
vannak nagyon jó új horror filmek pl: Dead men walking, Evil aliens stb...
Csak a vége volt nevetséges jól el lett szúrva, amúgy a végét kivéve végig félelmetes volt.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Neg.: Kannibál bébi születik
Poz.: Sötétség serege
I love this game!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
úgy gondolom edzettebb vagyok /te tudod/ ezen a téren az átlagnál, de egyszer kétszer vakartam a seggemet, hogy húúúúbazdmeg...
Ju On elsõ részét nézd meg. Amit elõször csinált a faszi. Ne azt az amerikai szemetet amiben Buffy van. Hanem a Ju On - The Curse 1-et.
Ördögûzõ (rendezõi változat)
Ragyogás
Másvilág
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nem tom, hallotta e már valaki az újfajat kontrás horrort: Helloween. Nos errõl röviden: Pinhead kockája darabokra és tört, és Földön vannak elveszve a darabok. Hogy Pinhead visszaszerezhesse a darabokat segítséget kell kérnie Michaeltõl, a szadista gyilkostól. Pinhead cserébe megváltást ígér neki, de hát mind tudjuk, ez valahogy nem így lesz.
Nos, a sztori kissé nevetséges, nem? Mondjuk a Freddy vs. Jasoné is az volt, de a film végül is jó lett.
Én ennyi infót tudok errõl a filmrõl, ha valaki esetleg tud több infó az írjon.
Elõre is kösz!😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
LOL...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Én kezdetben sírtam, de már én is csak mosolygok 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!