947
-
#786 grafikája mijen? -
demetan #785 még a legelején, amikor az ősz faszival kell menni, és el kell érni az ellenállás egyik emberét, miuán találkoztam vele azt az utasítást kapom, hogy lőjem ki a dombon a németeket, és amikor indulok feléjük kidob a nagy térre, és ha megmozdulok lelőnek, mit tegyek, mert már egy ideje rajta ülök ezen a helyzeten pls HELP!! -
fixpont #784 Azt a palyat megcsinaltam hardon is, kb 5 mentessel, az a lenyeg, hogy ne maradj a hajoban, egybol indulas kifele es akik rohannak a hegyrol le, leloni mind egybol, kozben a sniperrel az ablakban levo hapsit. Aztan ezek kesz, akkor nem megvarni, amig ott messze jobbra elojon mindenki, hanem, balra elindulni, fent megkerulni az egeszet, es lejonni jobb oldalt ahol 1 ilyen bunker szerusegbol ozonlik ki a nep, de ha pont ott allsz le tudod meszarolni oket. -
#783 Igazad volt, kössz szépen! -
#782 asszem az 5. -
#781 Hanyadik pálya? -
#780 Lehet sok embered halt meg -
#779 Hello!
Én azon a pályán járok, amikor egy hajóból indulunk (Green Beret és Sniper), és meg kell ölni egy németet! De én bármit csinálok mindig MISSION FAILED!!!
Mit kell itt csinálni???
Előre is kössz! -
#778 Csak az 1.0-ás verzióhoz van crack. Telepítsd újra a játékot és ne tedd fel a patchet! -
picinrossi #777 Felraktam a pacht-et és most kéri az eredeti dvd-ét!Lécci segítsen valaki hogy mit tegye.Előre is köszi! -
#776 Épületben vannak aknák. -
lenta #775 Azon a pályán ahol a hidat kell tartani, hogy kell a 2 tankot likvidálni? -
#774 http://www.gameburnworld.com/gp/trainers/commandosstrikeforce.shtml -
bad00 #773 valaki agyon egy crack linket légyszi!!!!!
-
#772 Kösz!
Az utána lévő hidnál mit kell csinálni azután miután elhárítottam az első német támadást? -
fixpont #771 Sehogy, odamesz csonakkal es aktivalod. (Elore ott van a helye.) -
#770 Hello!
Annál a résznél vagyok amikor főküldetésnél egy hidat kell elfoglalni, mellékküldetésként egy hajót kell felrobbantani. A hajó felrobbantásához hol lehet robbanóanyagot találni? -
bad00 #769 valaki agyon egy crack linket légyszi!!!!!
!
-
#768 Commandos Strike Force v1.2 Patch (No X-Fi)
Commandos Strike Force v1.2 Patch (With X-Fi) -
chryss #767 Hali!
Nekem olyan gondom van hogy az egyik pálya elején(hajón vannak Green beret + sniper + egypá katona) akad nagyon és végül ki is lép a játékból valaki küldene elmentést a pálya utáni pályáról azt naon megköszönném !
Előre is köszi! -
Axl Rose #766 Ha lemásolnád hogy mit ír, akkor talán jobban tudnánk segíteni... -
gurgula1 #765 Hali
Under their noses pályán vagyok és nem tok továbbmenni sehogy sem, mit kell itt csinálni..segítsetek légyszi, mert angoltudásom elég csekély, köszi előre is -
fixpont #764 Sot, ha nagyon ugyes vagy, a hidon mindenkit ki lehet nyirni (hardon is) egyetlen fojtozsinorral ugy, hogy a tobbi nem veszi esre, en meg tudom csinalni. ;-) De ha mashogy nem, fogd meg a geppityut es kaszald le az osszeset. -
fixpont #763 Ezt nem ertem, hol ismernek fel? En a hidon is mindenkit meg szoktam olni, mielott megrongalom a kapcsolot, senki nem marad a palyan mar addigra, de ha megis maradna kizart hogy felismerjenek mert egyetlen Gestapo (hardon biztos) van csak a korzetben, akit ha kinyirsz es felveszed a ruhajat senki nem ismerhet fel tobbet. A radios szoba el van zarva mielott a hidat megrongalod, utana viszont kinyilok, oda kell menni es mindenkit kinyirni, es radion szolni a green beretnek, hogy johetnek. :-) -
#762 egy kapcsoló szekrényt kell megrongálni , az megvan , utána rádiós házba kell elmenni (vagy valami ilyesmi) de mindig felismernek---->mission failed -
fixpont #761 A hid oldalan kell aktivalni a bombat. Jobb oldalt le kell menni egesz a hid labahoz. -
#760 érdekes hogy sokan verték magukat hogy 3 perc alatt kinyomták , de segíteni egyikük sem tud... -
#759 elakadtam: cats eye pályán, sniperrel már bevettem a templomot , utána kémmel kell a hidat felrobbantani(?) . de mindig felismernek , ha csónakkal megyek akkor mission failed....nem tom mi van? -
#758 gondolom minden grafikát maxra -
#757 ha jő a bejátszás , akkor kész a feladat , a kém kolléga jön érted , a híd robbantás csak mellék küédetés -
forgoszek66 #756 SZIASZTOK!!! Nagyon tetszik a játék, de megakadtam egy résznél. A második pálya végén amikor kilövöm a két tankszerüségből a németet, jön egy bejátszás. Jön egy gyerek egy kocsival és elkezd beszélni velem, és egyszerüen megáll az egész játék. Ez után láttam, hogy elvileg szét kell robbantani azt a hidat. Ez lehet a baj, hogy megakad a bejátszás? És ha igen, hogyan kell szétrobbantani?
Előre kösz!!! KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!! HELP!!!!!!! -
bzoli34 #755 sziasztok az a gondom ,hogy valószinüleg átállitja a játék a monitor frissétését ,mert pár perc játék után nagyon fárasztó nézni.mit kell állitani a settingsbe hogy legalább 75hertz legyen? -
#754 Szép volt jó volt, csak rövid és nem igazán lehetett benne elakadni. -
#753 na mi az sakcok?enniyre behalt a Commandos?Ennyi volt? -
laco1221 #752 Kösz a részletes leírást, sikerült!
Panzerfaust is volt a házban és azzal kicsit könnyebb volt! -
fixpont #751 Bemesz a hidtol jobbra levo hazba, ott vannak a fegyverek, ott kapsz 2 tanyeraknat, felveszed, berohansz a hid kozepere (ez a leghuzosabb) ott leteszed az aknakat egymastol megfelelo tavolsagra, majd visszafutsz. A tankok ramennek es veguk. -
laco1221 #750 Hello!!
A white Alamo küldetésnél járok és az a feladat h. pusztítsam el a hídon átjövő 2 tankot, de nem találom a páncéltörőt!! V. nem tudom mivel lehetne felrobbantani a tankokat. Segítsetek PLS! -
#749 hát...állítsd át vagy 85 hz-re, vagy- ha így se megy- vedd le kisebb felbontásra...talán akkor műxik.
Ha még mindig nem megy, harmadik megoldásként van egy képfrissítés- kényszerítő program (hogy mondjam másképp), azthiszem Refreshlock az neve...ottt be lehet állítani, hogy minden game egy beállított értéken fusson (pl 800x600 85hz)
Hát, ha ezután se megy, akkor agyalok rajta még egy sort... -
#748 Hello!
Az mitől lehet, hogy indításkor egy fekete képernyő jön be és egy üzenet, hogy állítsam át a felbontást 1024x768 60Hz-re? Nvidia beállítások ezen az értéken vannak most cseréltem kártyát és eddig ment rendesen. -
THX.