Commandos: Strike Force

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
esc--->save

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

lac coo
Vagyis? 😊))
Valamit nyomni kell, vagy mi ....?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Shep
simán lehet menteni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lac coo
Megoldottam a hang problémámat...
Most az érdekelne , hogy mûködik itt a mentés mert játszottam tök sokat és utána kezdhettem elölrõl 😊)))

Nincs automata mentés ?

McFrost
eljutottam a halász falus küldetésig, aki végig tólta megmondaná hogy ez kb a felénél van, vayg 2/3-nál?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
nálam ilyen nincs és szaggatás mentesen fut: p4 2ghz , 512 ram , ati 9600 proval

lac coo
Sziasztok !

Nem tudja valaki , hogy mitõl lehet nálam, hogy a hangok egy része hiányzik. nem hallani ?
Pl.: az ellenség lövései, a fegyver töltés stb...

THX...

McFrost
addig kijátszod 3*😊

dienesoft
szerintem biztos lesz...

McFrost
egér görgõ

Gyocsika
Lesz hozzá magyarítás?

forzajuve5
Hello!

Kellene nekem egy kis segítség a játékban.
Hogyan lehet a fegyvert lecserélni egy másikra? Melyik gombot kell nyomni?

dienesoft
nekem ilyet nem csinált...

Nem tudja vki hogy az mitõl lehet hogy a 2. küldetés után mikor tölti a 3. at mindig kilép. És nem tok a 3. küldetésre menni sehogyse. Ha vki tud vmit írjon plz.
svani
Bevégeztem!
Tényleg rövid,a vége geci,de nem rossz gém.<#eljen>

DonPapa
mind a kétoldalra lerakod ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

McFrost
a félpáncélosból lõdd ki a halálosztót, nálam bevállt

urbijoe
hogy robban föl a hid a 2.pályán ?lerakom a bombát de mem robban

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

dienesoft
jobbra dobod a bombáidat ne érdekeljen, hogy jönnek jobbrol, te a BAL felöli oldallal foglalkozz, de haggy annyi bombát, hogy balra is tudj dobni, mert jön egy tank, amit fel kell robbantani.Miutan bal felöl kiírtod õket a jobb oldallal már nem kell foglalkozni mert jön a bejátszás és átjutottál (remélhetõleg).

kisfigi
A 2. pályán amikor felrobbantom a hidat utána mindig egy bejátszás és vége...
Pedig megölök mindenkit ott a gépállással...
PLS HELP

Destiny. The design is clearly ancient.

nézzétek meg http://hmcenter.atw.hu/

jedimarsi
Kösz a segítséget majd holnap kipróbálom!!!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

A játékot azon kívül, hogy az optionsba butítom van valami más módja hogy lejebb vegyem a grafot? csak mert elégg szaggat a cumó bár Radeon 8500-nél nem is csodálom 😊

A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin

dienesoft
Hello!

Na apum kipörgette a gamet most nyaggatt, hogy adjak neki valami új FPS gamet, de most nemtok mit...

McFrost
megoldottam, a gamecopys cuccok egyiksem jó
nagyon jó a gém!

McFrost
hail!
ma sikerült megszereznem a gémet de nem tudom elindítani, tudna valaki segíteni?

Mert easy-n csinalod 0,75-os szorzoval pl. :-) Csinald hardon, akkor mindig 5* lesz, es minel tobb embert olj meg hatulrol lopva, vagy ha mar lelovod, fejloves legyen. Azok ernek tobb pontot.
Hát ott nem kell lövöldözni.Szerezz valami parancsnoki ruhát,aztán a hasonló beosztásúakat ügyesen elkerülve,felrakosgathatod a bombákat a szükséges helyekre.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jedimarsi
nah sikerült megycsinálnom végre!!!!
Most pedig megint elakadtam!
A kémmel kell menni és egy erdõs részen vagyok és valami ütegeket vagy miket kell felrobbantani és mindig megölnek a gépfegyverrel kezdek el lövöldözni!!!!
Hogy kell lopakodva megcsinálni????
Segítsetek kérlek!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

jedimarsi
És hogy vagy kivel kell felrobbantani a hidat???
Melyik géppustást kell kilõni?Ahonnann jöttünk vagy a másikoldalit?

DonPapa
a hidat felrobbantod

utána a másik irányban lévõ jármûbõl lödd ki a géppuskást

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Scholes18
Nekem a "Cats eyes" küldetést nem indítja el egyszerûen kilép a mielött betöltené!
HELP!!

Glory Glory Man United!!

dienesoft
belsõ nézetes <#gun><#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

kb ennyi 😄

Gyocsika
Sziasztok megkaptam ma a játékot mondjatok valamit milyen külsõ belsõ nézetes valamit légyszi kösz!

Hali. Miért csak egy csillagot adni mindíg? Egyszer adott csak kettõt.. Mikor teljesítek mindent akkor is egy.. 😞
jedimarsi
Ez az hogy még nem robbantottam fel a hidat!Melyik géppuskást kell kilõni??
És utána hogy kell felrobbantani a hidat

czky
Nagyon kira játék volt. 1 nagy baja azonban van: NAGYON RÖVID VOLT!!!!<#rinya><#rinya><#rinya>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

czky
Tegyél fel új vga drivert. Telepítsd fel a legújabb Directx-et. Talán jó lesz!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

DonPapa
hid felrobbantva, géppuskás a jármübõl kilöve, ?

Néhány kép amit csináltam belõle in-games screenshot painttel átszerkesztve humorosra 😊 Link: http://rapidshare.de/files/15968961/CSFhumor.zip.html

Nah röpke 5óra alatt easyben kipörgetve 😄

jedimarsi
Elakadtam a hidas pályán amikor mindkét oldalról özönlenek a németek és megölik az összes társam!!!!!!!!Már mindent csináltam de mindig mission failed lett a vége!!
Kérlek segítesel!!!Elõreis köszi!

DonPapa
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\CSF Data\Games\Games0\

a gamecopyn letöltöttem egy csomot és egyik sem jo

Slayerboy
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már a kérdés, de nincs most idõm visszaolvasni!
Szal... elindítom a játékot, el is indul, és csak hangja van, a kép sehol.Elindul tök rendesen, csaképp kép nincs. 😞 Van ötletetek mit csináljak?

Voltam zárás előtt. _______________

Gamecopyworld.com -on van.

Az nekem is jo lenne mert nem kaptam hozzá tudsz küldeni?

deestroy
<#vigyor2>

Nem,2.világháborús.... <#vigyor4>

Crack-et használj ugy menni fog elvileg.