Commandos: Strike Force
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor elakarom inditani a commandos strike force-t akkor nekem ezt irja ki
Emulatordetected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.
pls segitsetek thx
ez jo nehez palya en vagy 5xre birtam vegig vinni allandaon elfogyott a kotszer es kipurcantak a katonaim a vegen egyedul maradtam a sniperral green barret iselesett de vegul sikerult.
ami a lenyeg egy ido utan majd at tudnak jonni pl hajoval es elekezd telni az ido, csak le kell szedegetni az nmyt, csak a tank ne tudjon atjonni mert pl nekem a green kipurcant a sniperral meg nem tudtam felvenni a panceltorot...igy kezdhettem elorol 😊
Van vkinek mentése a gaméról?
Elszállt a gépem és vele a mentésem is!
A COLD RECEPTION pályán voltam, ennek az elejérõl, vagy az elõzõ pálya végérõl kellene mentés!
Ha el tudná vki küldeni, megköszönném!
wadkan kukac vipmail . hu
Köszi!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
elakadtam egy naon szemét résznél: mikor mindent megicsnáltam egy Major Gritz nevû embert kéne megölnöm, de sehol sem találom, semerre! PLZ help!
generátor, kábitogránát meg volt
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Jobb klikk az asztalon->Tulajdonságok->Beállítások->Speciális->Monitor és ott lehet kiválasztani
Ez Ati Radeonos kártyáknál van,de sztem Nvidiások nál is így van vhogy
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
sniper-el kilövöd a 2 tiszt-et után a hátukba kerülsz és onnét kezdve elõre felé nyitogatod a tehetautokat és lövöd akit kell
én viszont utána a városi pályán akadtam el de nagyon
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Felraktam a legujabb ATI drivert. Azóta a játék indításakor ez az üzenet jelenik meg: " Frequence out of range 35KHZ/60HZ. Please change the display mode to 1024x768 with 60HZ. Ilyenkor mit kell csinálni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Gepem P4 2.8GHz, 1Giga ram es 128 Ati radeon 9800 pro
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
énmeg elakadtam ott ahol a teherautókbol kell kimentenem az embereket...
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Ötlet?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"