947
-
#746 esc--->save -
#745 Vagyis? :)))
Valamit nyomni kell, vagy mi ....? -
#744 simán lehet menteni :) -
#743 Megoldottam a hang problémámat...
Most az érdekelne , hogy működik itt a mentés mert játszottam tök sokat és utána kezdhettem elölről :))))
Nincs automata mentés ? -
#742 eljutottam a halász falus küldetésig, aki végig tólta megmondaná hogy ez kb a felénél van, vayg 2/3-nál? -
#741 nálam ilyen nincs és szaggatás mentesen fut: p4 2ghz , 512 ram , ati 9600 proval -
#740 Sziasztok !
Nem tudja valaki , hogy mitől lehet nálam, hogy a hangok egy része hiányzik. nem hallani ?
Pl.: az ellenség lövései, a fegyver töltés stb...
THX... -
#739 addig kijátszod 3*:) -
#738 szerintem biztos lesz... -
#737 egér görgő -
#736 Lesz hozzá magyarítás?
-
#735 Hello!
Kellene nekem egy kis segítség a játékban.
Hogyan lehet a fegyvert lecserélni egy másikra? Melyik gombot kell nyomni? -
#734 nekem ilyet nem csinált... -
cipo000 #733 Nem tudja vki hogy az mitől lehet hogy a 2. küldetés után mikor tölti a 3. at mindig kilép. És nem tok a 3. küldetésre menni sehogyse. Ha vki tud vmit írjon plz. -
#732 Bevégeztem!
Tényleg rövid,a vége geci,de nem rossz gém. -
#731 mind a kétoldalra lerakod ? -
#730 a félpáncélosból lődd ki a halálosztót, nálam bevállt -
#729 hogy robban föl a hid a 2.pályán ?lerakom a bombát de mem robban -
#728 jobbra dobod a bombáidat ne érdekeljen, hogy jönnek jobbrol, te a BAL felöli oldallal foglalkozz, de haggy annyi bombát, hogy balra is tudj dobni, mert jön egy tank, amit fel kell robbantani.Miutan bal felöl kiírtod őket a jobb oldallal már nem kell foglalkozni mert jön a bejátszás és átjutottál (remélhetőleg). -
#727 A 2. pályán amikor felrobbantom a hidat utána mindig egy bejátszás és vége...
Pedig megölök mindenkit ott a gépállással...
PLS HELP -
twargrey #726 nézzétek meg http://hmcenter.atw.hu/ -
#725 Kösz a segítséget majd holnap kipróbálom!!! -
CSONTI123 #724 A játékot azon kívül, hogy az optionsba butítom van valami más módja hogy lejebb vegyem a grafot? csak mert elégg szaggat a cumó bár Radeon 8500-nél nem is csodálom :)
-
#723 Hello!
Na apum kipörgette a gamet most nyaggatt, hogy adjak neki valami új FPS gamet, de most nemtok mit... -
#722 megoldottam, a gamecopys cuccok egyiksem jó
nagyon jó a gém! -
#721 hail!
ma sikerült megszereznem a gémet de nem tudom elindítani, tudna valaki segíteni? -
fixpont #720 Mert easy-n csinalod 0,75-os szorzoval pl. :-) Csinald hardon, akkor mindig 5* lesz, es minel tobb embert olj meg hatulrol lopva, vagy ha mar lelovod, fejloves legyen. Azok ernek tobb pontot. -
Gabe18 #719 Hát ott nem kell lövöldözni.Szerezz valami parancsnoki ruhát,aztán a hasonló beosztásúakat ügyesen elkerülve,felrakosgathatod a bombákat a szükséges helyekre. -
#718 nah sikerült megycsinálnom végre!!!!
Most pedig megint elakadtam!
A kémmel kell menni és egy erdős részen vagyok és valami ütegeket vagy miket kell felrobbantani és mindig megölnek a gépfegyverrel kezdek el lövöldözni!!!!
Hogy kell lopakodva megcsinálni????
Segítsetek kérlek! -
#717 És hogy vagy kivel kell felrobbantani a hidat???
Melyik géppustást kell kilőni?Ahonnann jöttünk vagy a másikoldalit? -
#716 a hidat felrobbantod
utána a másik irányban lévő járműből lödd ki a géppuskást -
#715 Nekem a "Cats eyes" küldetést nem indítja el egyszerűen kilép a mielött betöltené!
HELP!! -
#714 belső nézetes
kb ennyi :D -
#713 Sziasztok megkaptam ma a játékot mondjatok valamit milyen külső belső nézetes valamit légyszi kösz! -
Bruce007 #712 Hali. Miért csak egy csillagot adni mindíg? Egyszer adott csak kettőt.. Mikor teljesítek mindent akkor is egy.. :( -
#711 Ez az hogy még nem robbantottam fel a hidat!Melyik géppuskást kell kilőni??
És utána hogy kell felrobbantani a hidat -
#710 Nagyon kira játék volt. 1 nagy baja azonban van: NAGYON RÖVID VOLT!!!! -
#709 Tegyél fel új vga drivert. Telepítsd fel a legújabb Directx-et. Talán jó lesz! -
#708 hid felrobbantva, géppuskás a jármüből kilöve, ? -
Neoncsoves #707 Néhány kép amit csináltam belőle in-games screenshot painttel átszerkesztve humorosra :) Link: http://rapidshare.de/files/15968961/CSFhumor.zip.html