Commandos: Strike Force

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deestroy
Tsá! Védelmimeghajtós a gém mi?

Szevasztok!

amikor elakarom inditani a commandos strike force-t akkor nekem ezt irja ki
Emulatordetected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.

pls segitsetek thx

Hol tartolja a progi a savegameket?
hiba
mindig masutt vannak, egy kis albkaban mindig jelzi ha elkezdenek bemerni, ekkor a terkepen is latszik altlaban akeritesek mogott vagy egy haz elott szinten valami akadaly mogott vannak, egy muksot keress aki tavcsovel mereget es bumm.

ez jo nehez palya en vagy 5xre birtam vegig vinni allandaon elfogyott a kotszer es kipurcantak a katonaim a vegen egyedul maradtam a sniperral green barret iselesett de vegul sikerult.

ami a lenyeg egy ido utan majd at tudnak jonni pl hajoval es elekezd telni az ido, csak le kell szedegetni az nmyt, csak a tank ne tudjon atjonni mert pl nekem a green kipurcant a sniperral meg nem tudtam felvenni a panceltorot...igy kezdhettem elorol 😊

Sziasztok!

Van vkinek mentése a gaméról?
Elszállt a gépem és vele a mentésem is!
A COLD RECEPTION pályán voltam, ennek az elejérõl, vagy az elõzõ pálya végérõl kellene mentés!
Ha el tudná vki küldeni, megköszönném!

wadkan kukac vipmail . hu

Köszi!
Jó ötlet, feljebb is vite, de sajnos nem túl sokat... valamivel vissza lehet kódolni a .cfg fájlokat? hátha ott át lehet írni...
BlackShadow
windowson belül nyomasd feljebb hátha akkor jobb lesz

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nekem bejönne ez a játék, de számomra az egér érzékenysége miatt játszhatatlan... van valami megoldás arra, hogy növeljem az érzékenységet, mert a sensitivity 10 igen soványka... köszi
dienesoft
amugy lécci nézzétek meg kint van a cikkem az egyik legnagyobb magyar weboldalon Di3n3soft néven van a Commandosrol egy cikk...nem akaorm leirni a weblap cimét mert lehet hogy reklám 😛PP...amugy star az utótag...már mindenki tudja<#buck>

Hali. Ahidas pályánakadtam el mikor sniperrel kezdek a hidon vonulna át egycsapat ezeket megritkitomaztán 6aknavetõst kell keresni.. Merre?
dienesoft
hello!
elakadtam egy naon szemét résznél: mikor mindent megicsnáltam egy Major Gritz nevû embert kéne megölnöm, de sehol sem találom, semerre! PLZ help!

Sziasztok háát mit mondjak.. elég rövid volt 😞
Viktorr
ki kell menekíteni a farmra

ha idõnként megáll akkor nyírd ki a németeket

DonPapa
amikor nagy nehezen megtaláltam a francia dokit akkor nem tudom hogy folytassam
generátor, kábitogránát meg volt

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

An eye for an eye: 15000 pont, kereken. :-> Ennel tobbet nem tudok, ez volt az utolso szavam ezen a palyan. :-)
BlackShadow
én azt ugy csináltam h a leghátsó négyesig (3an beszélgetnek és egy auto mellett áll egy tiszt) mindenkit megfolytottam, a tisztet lelõttem a sznájperrel a maradék felbõszült 3 németet meg fejbelõttem hangtompával 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Viktorr
Mond el hol akadtál el!
biztos tok segíteni ,remélem😊

Viktorr
Állítsd át a frissítési frekvenciát 85-re mert az az ideális!

Jobb klikk az asztalon->Tulajdonságok->Beállítások->Speciális->Monitor és ott lehet kiválasztani

Ez Ati Radeonos kártyáknál van,de sztem Nvidiások nál is így van vhogy

thx

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

DonPapa
pedig azt ahogy itt adták a tippet meg lehet csinálni
sniper-el kilövöd a 2 tiszt-et után a hátukba kerülsz és onnét kezdve elõre felé nyitogatod a tehetautokat és lövöd akit kell

én viszont utána a városi pályán akadtam el de nagyon

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Atika :o)
koszi megprobalom

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Örm
Hello!
Felraktam a legujabb ATI drivert. Azóta a játék indításakor ez az üzenet jelenik meg: " Frequence out of range 35KHZ/60HZ. Please change the display mode to 1024x768 with 60HZ. Ilyenkor mit kell csinálni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

reménytelen
Frissíts drivert, rakj fel SP2-õt, kapcsold ki az élsimítást, vagy kapcsold ki a noise effektet.
Atika :o)
Sziasztok az mitol lehet hogy szaggat a game brutalissan ?
Gepem P4 2.8GHz, 1Giga ram es 128 Ati radeon 9800 pro

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

hiba
embrek a sniper nem tud felvenn panzerfaust-ot?
(ahidas palyan vagyok)

dejó neked!
énmeg elakadtam ott ahol a teherautókbol kell kimentenem az embereket...

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

BlackShadow
na.. végig is vittem nem volt valami hosszu.. hiányoztak a lopakodos, halkan ölõs részek :\ uccsó pálya is tiszta hent

Miért van az h felteszem a játékot akkor megy a game,viszont ha egyszer is kilépek belõle akkor csak a menü-ig jutok el (pálya betöltéséig),de be tölteni már nem tölti be csak ledob...ha ujrateszem a játékot ugyanezt csinálja,elõször megy,aztán ha kilépek akkor behal a betöltés.Pedig jó a crack is.
Ötlet?
http://m1009.gamecopyworld.com/games/pc_commandos_4.shtml erröl lekaphatod
Van már hozzá törés ne azzal szenvedj
sziasztok megtudnátok nekem mondani hogy kell a CureRom-ot kezelni mert állitólag azzal elindul a játék??
toltd=told :-)
Toltd hardban, ott ha 5en lonek rad akkor reload. :-)
Sephi
Kicsit idegesito amikor 5 en lonnek ram folytamatosan es mindet kivegzem egy pisztollyal 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Panzers: 7512 Igen, erot vettem magamon, es nyomtam egyet Green Berettel, bar ez eltero a vedekezz millio ellen palyaktol. :-)
Yoyoyo
Multit nézte már alaki... nagyon Codos lett sztem

No comment 5óra alatt kipörgettem 😄DD

Gamecopyworld-ön van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

heliosz007
valaki küldjön 1 crack-et kérem 😞 me az a CureROM nem jött be semmi. Szóval valakinek van crackje??

Viktorr
az a lényeg hogy nem szabad hogy meglássanak!!

Szevasztok! Ott elakadtam amikor van 1 kikötõ.. Sniperrel vagy és ott mész nagyba és akkor megölök néhány embert (késsel) és amikor rámjönnek sokan akkor elkezd szolni a riaszto és 1 kis körben ott van 1 nagy zöld és egyre pirosabb. a riasztosokat kéne megolni??? vagy nem kéne ölni csak azt akit kelL?

LOL. MEgvan. 😊 az úton kell menni.. Csak a kidölt fa miatt meg sem próbáltam 😊
Eisenhower
amikor a traktor háta mögött találod magad? én anno én is elakadtam itt. kezd el hátrálni a traktortol ugy hogy az mg-tõl távolodj majd gyere el balra teljesenahol nemsokkal elõtte a 2 õr volt. pontosan nem emlékszem de az elkerített udvaron belül át lehetett menni ott majd lesznek ilyen zseblámpás õrök

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Mi a rákot kell cisnálni az elsõ kémes pálya végén? rádióst kiszabadítom utána MG42 et kell megsemmisíteni,de nemtok közelebbjutni,mert leszednek
hiba
vagy mikor 3 masodperc alatt 3 embert megfojtok akik egymas mellett allnak, de nem veszik eszre mert penzt dobtam elejuk 😊

ChevyG work
<#banplz>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Peldaul amikor bemesz az embereidert a bortonreszlegre, es fent a liftben meg Gestapo egyenruhaban vagy, es mire leer a lift megint az eredeti egyenruhad lesz? ;-)
hiba
Amugy most igy visszagondolva maga a jatek nem olyan rossze egesz elveztes tud lenni, csak iszonyatosan irrealis sokszor.

Sephi
Kosz ki is probalom!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hiba
En egy kis hazban maradtam mikozben nem figyeltem a feladatra az egesz csapatom lelepett en meg 100aval lottem az nmyt ilyenkor mindig valami mast kene mar csinalni 😊