Commandos: Strike Force
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most vittem végig ha elvonatkoztatunk az elõzõ részektõl és más ilyen stílusú fps-ekhez hasonlítjuk akkor szerontem elég jó a játék! No nem egy COD2 az biztos!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Elõször nem értettem, mitõl fagy le, aztán rájöttem...
😉
Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.
Segitsetek !!! Pls ? Thx!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Én azon a pályán járok, amikor egy hajóból indulunk (Green Beret és Sniper), és meg kell ölni egy németet! De én bármit csinálok mindig MISSION FAILED!!!
Mit kell itt csinálni???
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
Az utána lévõ hidnál mit kell csinálni azután miután elhárítottam az elsõ német támadást?
Annál a résznél vagyok amikor fõküldetésnél egy hidat kell elfoglalni, mellékküldetésként egy hajót kell felrobbantani. A hajó felrobbantásához hol lehet robbanóanyagot találni?
!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Nekem olyan gondom van hogy az egyik pálya elején(hajón vannak Green beret + sniper + egypá katona) akad nagyon és végül ki is lép a játékból valaki küldene elmentést a pálya utáni pályáról azt naon megköszönném !
Elõre is köszi!
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Under their noses pályán vagyok és nem tok továbbmenni sehogy sem, mit kell itt csinálni..segítsetek légyszi, mert angoltudásom elég csekély, köszi elõre is
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Elõre kösz!!! KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!! HELP!!!!!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Panzerfaust is volt a házban és azzal kicsit könnyebb volt!
A white Alamo küldetésnél járok és az a feladat h. pusztítsam el a hídon átjövõ 2 tankot, de nem találom a páncéltörõt!! V. nem tudom mivel lehetne felrobbantani a tankokat. Segítsetek PLS!
Ha még mindig nem megy, harmadik megoldásként van egy képfrissítés- kényszerítõ program (hogy mondjam másképp), azthiszem Refreshlock az neve...ottt be lehet állítani, hogy minden game egy beállított értéken fusson (pl 800x600 85hz)
Hát, ha ezután se megy, akkor agyalok rajta még egy sort...
Az mitõl lehet, hogy indításkor egy fekete képernyõ jön be és egy üzenet, hogy állítsam át a felbontást 1024x768 60Hz-re? Nvidia beállítások ezen az értéken vannak most cseréltem kártyát és eddig ment rendesen.