947
-
#826 várj csinálok hamarjában egy Qwerty4 usert, az igazi nevemet forumon nem árulom el, tehát Qwerty4 néven keress!!!! -
miki90 #825 nekem is van skype-om!! mi a neved? mert akkor felveszlek -
#824 hány MB-os az a fájl? csak skypom van azt el felejtettem mondani. -
miki90 #823 valaki lenne olyan kedves és el küldené nekem a gestapo.pak fájlt , mert telepitésnél hiányolja!!:(:(
msn: [email protected] -
miki90 #822 más játékkal nincs ez a fura nekem is!
betölti a white alamo utáni pályát( nem tom mi a neve) és eccerüen kidob a windowsba -
#821 több info kell.Más játékkal van-e problémád? -
miki90 #820 white alamo pályát végigvittem és utána következö pályának a betöltése utána kidob a windowsba
ez mér van,? -
#819 nem volt szerencsére ilyen hiba -
#818 pacsker
Valakinek volt a gammával olyan problem,hogy néha újraindul a gép, játék közben? (főleg, ha egy küldetést akarok elkezdeni)
-
#817 jav:
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=car06-csf12!rar -
Multi Patch 1.2
innen lehet letölteni.
Sosem volt semmi bajom ezzel, nem fagyott nem léptetett ki és az onlinbe való nyomulással sem volt semmi gondom -
#815 Nekem se az..
Úgyhogy tessék leszedni másik (újabb) cracket ( multiplayer ) és írni nekem mailt :)
-
#814 Nem sok embernek van eredeti. -
jó-jó, de kajak senkisem játszik onlineba? :( -
#812 Na ki is játszodtam, eléggé rövid a 3550 MB-hoz képest, de az egyik legjobb WW2 játék.Grafikailag is meg voltam elégedve, a storyja is jó volt csak kár hogy nincsen hozzá magyarítás akkor még élvezhetőbb lett volna.
Az utolsó vagyis a 14. misszió qrvára nehéz volt, csak negyedikre tudtam teljesíteni, azért szerintem elég durva hogy 3 felölről kell védni a könyvtárat.Még egy kis bajom volt a 2. és 7. pályákkal, de szerencsére azokon is túl jutottam.
Örülök hogy tudott újat is hozni a többi 2. világháborús játékhoz képest.Egy kicsit úgy képzeltem el mintha a Call Of Duty 2 és a The Great Escape keveréke lett volna.A taktikai elemek a The Great Escape-hez hasonlítottak, míg grafikailag és mint fps játék a Call Of Duty 2-höz hasonlítható szerintem. -
#811 4. misszió végigjátszás Qwerty4 módra:
Dobod a pénzt, jön a náci, majd megnyuvasztod.Elérsz a következő teherautó elejéhez miután megnyuvasztottad.Ott előtted van 2 náci, velük nem foglalkozol, és ha jobban megnézed jobbra van egy ösvény, ott van 2 katona, emiatt nem tudsz előrehaladni mert észreves, tehát maradj ott.Átváltasz a távcsöves fickóra, velel pedig lelövöd az ösvényen levő első katonát.Lelőtted vissza a spy-hoz.Az össvényre settenkedsz, majd mensz tovább az ösvényen ahol látsz még egy katonát, azt kinyírod.Majd mensz tovább visszaérsz az útra, ott katonákat látsz, gyorsan elő az mp40-est lősz de gyorsan mert hamar meg tud szólalni a riadó.Ha kinyírtad az egész bandát a teherautókhoz mensz és kiszabadítod a társaidat a teherautókból, mind 3-ból és vége a missziónak. -
#810 Lehet én vagyok a hülye, de az istenért nem tudom megcsinálni a 3. vagy 4. pálya lehet, amikor a spy-al vagyok és 1 barikád elött álok német katonák között.Van 3 teherautó és azokon az embereim. Na ezen a pályán mit kell csinálni?
Létszi valaki írja le nekem.
Köszi. -
forgoszek66 #809 Szívem essen érted!!!!!!!!!!!!! -
#808 Kösz a segítséget!
Lehet még holnap estig lőttem volna a németeket.Valahogy sikerült megtisztítanom. -
forgoszek66 #807 Az, hogy hiába robbantod fel a hídat (mellék feladat), nem ölöd meg azokat a nácikat akik abból a ank szerűségből lőnek!!! HA mind a két felén kinyírtad akkor jön egy bejátszás és kész!! -
#806 Egy kis segítségre lenne szükségem!:
A 2. pályán vagyok, az volt a feledat hogy robbantsam fel a hídat, azt teljesítettem, azután azt kéri hogy nyírjam ki az összes náci katonát az útról, de viszont már sok perce jönnek a náci katonák, írtom őket ,de sehol a misszió vége.
Mi lehet a baj?
-
Keressetek hozzá valamilyen patchet, hátha az megoldja a problémát.
Szokott vki onlineba nyomúlni? Alig lát az ember onlineba magyart :( -
greenpjotr #804 Sajnos nekem is ugyanezen a pályán száll el, csak azzal különbséggel, hogy szó nélkül újraindul a gépem :-((( -
Ronnie07 #803 ez a probléma ahhoz h nincs emberke,csak a fegyvere meg az öv???? -
A rendszerkonfigurációs segédprogramban a szolgáltatás fülnél
kapcsold ki a hibajelentési és az üzenetkezelő szolgáltatást :)
-
Ronnie07 #801 hello,az miért van h nem látszódnak az emberek,csak a fegyver,meg az öv rajta,és még az azon rajta van,pl:a kulacs és a kés toka,meg stb...,sztem videokártyahiba,de nemtom pontosan!!!pls HELP!!
GeForce FX 5500 256mb-os videokártyám,és 2x 512 MB Infeneon Memória!!!
nemtom h mi a gond!!! -
#800 hy! na az lenne a problémám hogy: azon a pályán vagyok aminek az a neve hogy resistance, már majdnem megcsináltam az egész pályát, de az a rész van a mikor a bordélyházban ki kell nyírni Major Grölitz-et, elindulok lefele abban a sikátor szerűségben, ott elkezd tölteni, és kidob egy hibaüzenettel, olyannal amivel lehet a microsoftot tájékoztatni tudjátok! hibát észlelt ezért leállt! ezaz! na szal mi lehet a hiba, mit csináljak? nem eredeti, de akitől kaptam annak nem volt ilyen! pls help! THX -
#799 nincs -
#798 hy van magyarositás a játékhoz ???? -
zsolt11 #797 nagyon gagyi, hol vcan az eredeti commandos feeling grafika is gyenge és ostoba AI nekem nagyon nem tetszik.
-
cuccok #796 a második pályán mikor beállok az mg 42-es be és lövöm őket jó darabig mit kell csinálni,mert elöttem is vannak de mögöttem is!!????? -
#795 Hála Istennek!!! -
#794 Hello!
Most vittem végig ha elvonatkoztatunk az előző részektől és más ilyen stílusú fps-ekhez hasonlítjuk akkor szerontem elég jó a játék! No nem egy COD2 az biztos! -
Bonapart #793 Egyébként vkinek nincs olyan gondja a játékkal, hogy amikor sniper view-ban vagytok, és leállítjátok a lélgzetét "alt"-tal, lefagy a játék?
Először nem értettem, mitől fagy le, aztán rájöttem... -
Bonapart #792 Egyébként mindenképp Daemon Tools 4.03 kell a gépre, és szerezz egy commandos Crack filet, keresd meg a neten, mondjuk vmi torrent oldalon -
Bonapart #791 Na igen, biztos attól van h nem eredeti a game :D
;) -
5555 #790 Hi lenne egy kis gondom megszereztem a gémet elakarom inditani de ezt írja ki:
Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.
Segitsetek !!! Pls ? Thx! -
#789 dá -
Szergej90 #788 Hy all!Lehet ezzel a gammel neten nyumulni? -
#787 Üdv! Viszakeresgéltem, de nem találtam erre vonatkozó infót. Ugye van az a menürész, ahol Load-olni lehet, meg New game-t kezdeni. Na itt van egy olyan gomb is, hogy Extras. Valaki el tudná mondani, hogy ennek van-e valami értelme? Vagy csak sima képek vannak ott?