Commandos: Strike Force

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok! Valaki tudna magyaritást hol találok ehhez a játékhoz.....????? Elõre is köszi <#taps>

Qwerty4
ja, csak én nem figyeltem akkor eléggé...

Qwerty4

CaviaR
Mondtam az elõzõben, h azt már olvastam.
Egyébként rohadtul nem az embereket kell megölni, hanem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a páncélkocsi lövészét kell kilõni sniperrel.

Hiába öljük az embereket másképp nem fog tovább lépni és ez nem túlbonyolítás.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Qwerty4
a megoldás #807 én is itt akadtam el annak idején...

Qwerty4

CaviaR
Persze értem én, a híd fel is robbant, egyik oldalon maradt a sniper, de ha lelövök vkit, rögtön jön a helyére másik. A másik srácot meg ha otthagyom, rögtön jönnek a németek a tankfelõl, és lelõnek mindenkit, és túl sok embert veszítek vagyis vége. Ide-oda kapcsolgatva kell csinálnom mert 15mpnél tovább nem hagyhatom ott a green berretet. Így csináltam tegnap, már vagy 5x kellett mennem municióért, de nem fogytak.

Ja, hardon nyomom!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

csabarinkoo
Mindenki túlbonyolítja azt a pályát.
Egy dolgod van csak, hogy életbe ,maradj és ha vki megésrül életet adni neki.
Egy idõ múlva úgyis írja mi a következõ küldetés. Amikor már csak ketten vagytok a terepen akkor az a feladatod, hogy elmenj a hídhoz és fellrobbantsd ( utobbi mellék küldetés).
Sniperell meg annyi, hogy õt is oda kell vinni, le kell vinni a "partra"

CaviaR
Elakadtam a 2. missziónál.
Visszaolvastam és azt írta forgoszek66 annak idején, hogy mindkét oldalon meg kell ölni mindenkit (vagy csak valakit, nemtom)
Szal hiába lõdözöm a géppityuval az ellent, azok mindig csak jönnek, a túloldalon pedig sniperrel szedem az ellent, de azok sem fogynak el soha.
Van egy ember a hídnál akit nem is tudok lelõni mert nem látszik a bokroktól.

Mit kell csinálni? Köszi!

csabarinkoo
mi már Clan-t is alapítottunk 😊

Qwerty4
én nem szoktam, én a single playert szeretem, mostanában semmi játékon nem játszodtam onlineba.

Qwerty4

csabarinkoo
onlineba szokott valaki nyomúlni ?

Qwerty4
érdekes mindenkinek nagy gondot okoz az utolsó pálya.én 4.-re tudtem kijátszani.<#crazya>

Qwerty4

csabarinkoo
jah =)

Bocs már meg van az utolsó pálya volt!!
Hellosztok én megakadtam egy pályán,a hol az oroszokkal védünk egy mépületet egszerûen nem tok mit csinálni mindig kinyírnak mindenkit!
csabarinkoo
107 MB ami egészen pontosan 113 126 676 bájt

figyelj!! csak annyit szeretnék megtudni h hány MB-os a gestapo.pak fájl mer nekem felrakta vmi 110476 kB-os fájlt gestapo.pak néven!
Qwerty4
a nevem Qwerty44ever

Qwerty4

akkor mien néven,?
Qwerty4
hoppá foglalt a név...

Qwerty4

jojo
Qwerty4
várj csinálok hamarjában egy Qwerty4 usert, az igazi nevemet forumon nem árulom el, tehát Qwerty4 néven keress!!!!

Qwerty4

nekem is van skype-om!! mi a neved? mert akkor felveszlek
Qwerty4
hány MB-os az a fájl? csak skypom van azt el felejtettem mondani.

Qwerty4

valaki lenne olyan kedves és el küldené nekem a gestapo.pak fájlt , mert telepitésnél hiányolja!!😞😞
msn: [email protected]
más játékkal nincs ez a fura nekem is!
betölti a white alamo utáni pályát( nem tom mi a neve) és eccerüen kidob a windowsba
Qwerty4
több info kell.Más játékkal van-e problémád?

Qwerty4

white alamo pályát végigvittem és utána következö pályának a betöltése utána kidob a windowsba
ez mér van,?
Qwerty4
nem volt szerencsére ilyen hiba

Qwerty4

svédcsepp
pacsker

Valakinek volt a gammával olyan problem,hogy néha újraindul a gép, játék közben? (fõleg, ha egy küldetést akarok elkezdeni)

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

csabarinkoo
jav:

http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=car06-csf12!rar

csabarinkoo

Multi Patch 1.2

innen lehet letölteni.
Sosem volt semmi bajom ezzel, nem fagyott nem léptetett ki és az onlinbe való nyomulással sem volt semmi gondom

csabarinkoo
Nekem se az..
Úgyhogy tessék leszedni másik (újabb) cracket ( multiplayer ) és írni nekem mailt 😊

Cápafogxy
Nem sok embernek van eredeti.

csabarinkoo

jó-jó, de kajak senkisem játszik onlineba? 😞

Qwerty4
Na ki is játszodtam, eléggé rövid a 3550 MB-hoz képest, de az egyik legjobb WW2 játék.Grafikailag is meg voltam elégedve, a storyja is jó volt csak kár hogy nincsen hozzá magyarítás akkor még élvezhetõbb lett volna.
Az utolsó vagyis a 14. misszió qrvára nehéz volt, csak negyedikre tudtam teljesíteni, azért szerintem elég durva hogy 3 felölrõl kell védni a könyvtárat.Még egy kis bajom volt a 2. és 7. pályákkal, de szerencsére azokon is túl jutottam.
Örülök hogy tudott újat is hozni a többi 2. világháborús játékhoz képest.Egy kicsit úgy képzeltem el mintha a Call Of Duty 2 és a The Great Escape keveréke lett volna.A taktikai elemek a The Great Escape-hez hasonlítottak, míg grafikailag és mint fps játék a Call Of Duty 2-höz hasonlítható szerintem.<#vigyor2>

Qwerty4

Qwerty4
4. misszió végigjátszás Qwerty4 módra:
Dobod a pénzt, jön a náci, majd megnyuvasztod.Elérsz a következõ teherautó elejéhez miután megnyuvasztottad.Ott elõtted van 2 náci, velük nem foglalkozol, és ha jobban megnézed jobbra van egy ösvény, ott van 2 katona, emiatt nem tudsz elõrehaladni mert észreves, tehát maradj ott.Átváltasz a távcsöves fickóra, velel pedig lelövöd az ösvényen levõ elsõ katonát.Lelõtted vissza a spy-hoz.Az össvényre settenkedsz, majd mensz tovább az ösvényen ahol látsz még egy katonát, azt kinyírod.Majd mensz tovább visszaérsz az útra, ott katonákat látsz, gyorsan elõ az mp40-est lõsz de gyorsan mert hamar meg tud szólalni a riadó.Ha kinyírtad az egész bandát a teherautókhoz mensz és kiszabadítod a társaidat a teherautókból, mind 3-ból és vége a missziónak.

Qwerty4

Csiaki
Lehet én vagyok a hülye, de az istenért nem tudom megcsinálni a 3. vagy 4. pálya lehet, amikor a spy-al vagyok és 1 barikád elött álok német katonák között.Van 3 teherautó és azokon az embereim. Na ezen a pályán mit kell csinálni?
Létszi valaki írja le nekem.
Köszi.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Szívem essen érted!!!!!!!!!!!!!
Qwerty4
Kösz a segítséget!<#worship>
Lehet még holnap estig lõttem volna a németeket.Valahogy sikerült megtisztítanom.

Qwerty4

Az, hogy hiába robbantod fel a hídat (mellék feladat), nem ölöd meg azokat a nácikat akik abból a ank szerûségbõl lõnek!!! HA mind a két felén kinyírtad akkor jön egy bejátszás és kész!!
Qwerty4
Egy kis segítségre lenne szükségem!:
A 2. pályán vagyok, az volt a feledat hogy robbantsam fel a hídat, azt teljesítettem, azután azt kéri hogy nyírjam ki az összes náci katonát az útról, de viszont már sok perce jönnek a náci katonák, írtom õket ,de sehol a misszió vége.
Mi lehet a baj?

Qwerty4

csabarinkoo

Keressetek hozzá valamilyen patchet, hátha az megoldja a problémát.
Szokott vki onlineba nyomúlni? Alig lát az ember onlineba magyart 😞

Sajnos nekem is ugyanezen a pályán száll el, csak azzal különbséggel, hogy szó nélkül újraindul a gépem :-(((

ez a probléma ahhoz h nincs emberke,csak a fegyvere meg az öv????
csabarinkoo

A rendszerkonfigurációs segédprogramban a szolgáltatás fülnél
kapcsold ki a hibajelentési és az üzenetkezelõ szolgáltatást 😊

hello,az miért van h nem látszódnak az emberek,csak a fegyver,meg az öv rajta,és még az azon rajta van,pl:a kulacs és a kés toka,meg stb...,sztem videokártyahiba,de nemtom pontosan!!!pls HELP!!
GeForce FX 5500 256mb-os videokártyám,és 2x 512 MB Infeneon Memória!!!
nemtom h mi a gond!!!<#help><#szomoru1>
tomee14
hy! na az lenne a problémám hogy: azon a pályán vagyok aminek az a neve hogy resistance, már majdnem megcsináltam az egész pályát, de az a rész van a mikor a bordélyházban ki kell nyírni Major Grölitz-et, elindulok lefele abban a sikátor szerûségben, ott elkezd tölteni, és kidob egy hibaüzenettel, olyannal amivel lehet a microsoftot tájékoztatni tudjátok! hibát észlelt ezért leállt! ezaz! na szal mi lehet a hiba, mit csináljak? nem eredeti, de akitõl kaptam annak nem volt ilyen! pls help! THX

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

mooo
nincs
zico87
hy van magyarositás a játékhoz ????

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

nagyon gagyi, hol vcan az eredeti commandos feeling grafika is gyenge és ostoba AI nekem nagyon nem tetszik.
<#violent>