947
-
h3lls #866 Sziasztok!
Engem az érdekelne van e benne cooperative mod! Minden játékban azt keresem csak sajna egyre kevesebb van ilyen :( Ha tudtok esetleg játszhato coopos gameket elfogadnám a tippeket! Köszi előre is! -
Axl Rose #865 Vedd meg nyugodtan, nem fogod megbánni... -
#864 Sziasztok! Az én kedvenceim között is ott van ez a topic, de nincs meg (azért nem is találkoztatok még velem), majd talán valamikor megveszem...szimpatikus játék. Furán hangzik, nem? :D -
#863 -
#862 ... -
#861 heló, nekem olyan problémám van a játékkal, hogy mikor elindul al menü és a videó is a játék előtt, minden félbe látszik csak a monitoron. A game settintgs be is csak félig látok mindent úgyhogy át se tudom állítani. Valaki tudna segíteni? -
#860 Sokat multiztam és valamiért még nekem is bent van a kedvencek között ez, noha a játék nincs már meg.
Nem akarom emiatt a kérdés miatt visszarakni, szal hogy is van ? multiplayer és ott mit is lehet választani ?
ne a LAN gamre menjél.
-
#859 Azért kössz querty.Na de ha betévednek akkor mondjátok meg hogy kell multira csatlakozni, szervert keresni.Jah és most singleben rájöttem, hogy lehet minden küldire 5 csillagot kapni:Hardon kell nyomni és akkor pontosabb, precízebb és óvatosabb lessz az ember. -
#858 nem tudok segíteni, talán ha vki betéved aki szeret multizni megmondja
"betéved", mert valószínű csak nekem van a kedvenceim között ez a topic -
#857 Valaki mondja má meg hogy kell multizni mert sajna nem tom hogy kell.Nem akar keresni szervert az ase-n meg nincs commandos tehát valaki tudna segíten??? -
#856 jobb lett volna frissítenem!!!ma ilyen szerencsétlen napom van -
#855 elég félreérthetően írtad, azt is jelentheti esetleg, hogy a játék hova ment el
és a válasz:Documents and Settings/user neved/My Documents és ott van egy CSF Data mappa, azok a mentések
-
Hellsing47 #854 már semmi
megataláltam -
#853 bocs, de nem értelek... -
Hellsing47 #852 hello!
vki megtudná mondani hogy hova ment a gém??
10x -
#851 Azt megmondaná valaki, hogy milyen serverkereső kell a gammához???
Jah és az All seeing eye nem tud csf servert keresni. -
#850 Ugyan minek kell ennek a játéknak végigjátszás?Csak lőni kell tudni, ha mégis elakadsz(erre hidd el nem lesz sok alkalmad) akkor itt a fórum és kérdezhetsz. -
szakika #849 oké köszike és vmi végigjátszás féle.....???
-
#848 javítás:1xűek(egyszerűek) -
#847 nincs magyarítás a játékhoz sajnos...de ne aggódj, mert íxűek a szövegek, a feladatokat könnyen meg lehet érteni ha van egy kis angol tudásod -
szakika #846 sziasztok! Valaki tudna magyaritást hol találok ehhez a játékhoz.....????? Előre is köszi -
#845 ja, csak én nem figyeltem akkor eléggé... -
#844 Mondtam az előzőben, h azt már olvastam.
Egyébként rohadtul nem az embereket kell megölni, hanem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a páncélkocsi lövészét kell kilőni sniperrel.
Hiába öljük az embereket másképp nem fog tovább lépni és ez nem túlbonyolítás. -
#843 a megoldás #807 én is itt akadtam el annak idején... -
#842 Persze értem én, a híd fel is robbant, egyik oldalon maradt a sniper, de ha lelövök vkit, rögtön jön a helyére másik. A másik srácot meg ha otthagyom, rögtön jönnek a németek a tankfelől, és lelőnek mindenkit, és túl sok embert veszítek vagyis vége. Ide-oda kapcsolgatva kell csinálnom mert 15mpnél tovább nem hagyhatom ott a green berretet. Így csináltam tegnap, már vagy 5x kellett mennem municióért, de nem fogytak.
Ja, hardon nyomom! -
#841 Mindenki túlbonyolítja azt a pályát.
Egy dolgod van csak, hogy életbe ,maradj és ha vki megésrül életet adni neki.
Egy idő múlva úgyis írja mi a következő küldetés. Amikor már csak ketten vagytok a terepen akkor az a feladatod, hogy elmenj a hídhoz és fellrobbantsd ( utobbi mellék küldetés).
Sniperell meg annyi, hogy őt is oda kell vinni, le kell vinni a "partra"
-
#840 Elakadtam a 2. missziónál.
Visszaolvastam és azt írta forgoszek66 annak idején, hogy mindkét oldalon meg kell ölni mindenkit (vagy csak valakit, nemtom)
Szal hiába lődözöm a géppityuval az ellent, azok mindig csak jönnek, a túloldalon pedig sniperrel szedem az ellent, de azok sem fogynak el soha.
Van egy ember a hídnál akit nem is tudok lelőni mert nem látszik a bokroktól.
Mit kell csinálni? Köszi! -
#839 mi már Clan-t is alapítottunk :) -
#838 én nem szoktam, én a single playert szeretem, mostanában semmi játékon nem játszodtam onlineba. -
#837 onlineba szokott valaki nyomúlni ? -
#836 érdekes mindenkinek nagy gondot okoz az utolsó pálya.én 4.-re tudtem kijátszani. -
#835 jah =) -
forgoszek66 #834 Bocs már meg van az utolsó pálya volt!! -
forgoszek66 #833 Hellosztok én megakadtam egy pályán,a hol az oroszokkal védünk egy mépületet egszerűen nem tok mit csinálni mindig kinyírnak mindenkit! -
#832 107 MB ami egészen pontosan 113 126 676 bájt -
miki90 #831 figyelj!! csak annyit szeretnék megtudni h hány MB-os a gestapo.pak fájl mer nekem felrakta vmi 110476 kB-os fájlt gestapo.pak néven! -
#830 a nevem Qwerty44ever -
miki90 #829 akkor mien néven,? -
#828 hoppá foglalt a név... -
miki90 #827 jojo