Commandos: Strike Force
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha sok fájlal van probléma akkor hagyjad a busba...DELETE és kapják be akik ilyen szar torrentet pakoltak fel<#mf2>#mf2>
egy másik gyökér csórónak elküldtem egy fájlt(skype-on keresztül), mert neki is CRC hibákat jelzett ki, de csak az egyik fájlnál, de attól függetlenül fel tudta instalálni...<#nemtudom>#nemtudom>nálad komolyabb a probléma
egy másik gyökér csórónak elküldtem egy fájlt(skype-on keresztül), mert neki is CRC hibákat jelzett ki, de csak az egyik fájlnál, de attól függetlenül fel tudta instalálni...<#nemtudom>#nemtudom>nálad komolyabb a probléma
Qwerty4
még telepíteni se tudom,mert rengeteg a hibás fájl és egy idõ után katasztrófális hibát ír ki.FUCK!!!!!!!!!!
És akkor hogyan csináljam meg,ha felinstallálni sem tudom?
LÉgyszi vki segítsen,hogy merre találom,ahova fel kéne tenni ezt a bridge.pak ot.A Cd-n sehol sincsen.Köszi
És mégis megmondanád,hogy melyik mappában van az a fájl?Mert sehol nem találom.
A hiba üzenetben a D meghajtó az a meghajtó,ahova telepíteni akarom.Köszi
A hiba üzenetben a D meghajtó az a meghajtó,ahova telepíteni akarom.Köszi
de lesz DC-d ha letöltöd!ne légy dög, a saját érdeked hogy elinduljon a játék!ne haragudj, én most nem fogom elküldeni az tuti, ki tudja hány MB-os a fájl és a netem se gyors...<#pardon1>#pardon1>
Qwerty4
És miért lenne warez amit kérdeztem?
nincs DC-m.Valaki küldje el légyszi!e-mail:[email protected]
Köszi
Köszi
most nem kötekedésképpen, de kit érdekel az amit ott ír, az egész játék részleg tele van warezzal, itt most mért ne lehetne??<#confused>#confused>
piamania!!!!:te keresd meg DC-n azt a Bridge.pak fájlt és töltsd le majd helyezd a megfelelõ helyre és instaláld a játékot
piamania!!!!:te keresd meg DC-n azt a Bridge.pak fájlt és töltsd le majd helyezd a megfelelõ helyre és instaláld a játékot
Qwerty4
Szerintem olvasd el feljebb a kép alatti félkövér, fekete betûkkel írt mondatot...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
plíz
VAlaki tudna segíteni?
Hello!
Most szedtem le torrentrõl a játékot,és hibát ír ki telepítés közben.
Egész pontosan ezt: CRC error the file D:/jatekok/commandos/maps/Bridge.pak doesn't match the file in the setup's.cab file.The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
Mit csináljak vele?Remélem nem kell újra leszednem.Köszi a helpet.
Most szedtem le torrentrõl a játékot,és hibát ír ki telepítés közben.
Egész pontosan ezt: CRC error the file D:/jatekok/commandos/maps/Bridge.pak doesn't match the file in the setup's.cab file.The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
Mit csináljak vele?Remélem nem kell újra leszednem.Köszi a helpet.
Nem arra kell menni, hanem a map egy másik részén megkerülve a rácsos kaput.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
azért kössz
de nem tom hogy csinálom meg
de nem tom hogy csinálom meg
mintha azon a pályán 2 vagy 3 barátot vagy tudóst(már nem emlékszem) kellene megkapni, majd biztosítani az életüket, Görlitzet valahol az udvaron találod, de nem emlékszem hogyan lehet odajutni, asszem közben átváltunk a következõ küldetésre...ezen a helyszínen 2 játszódik<#pardon1>#pardon1>
Qwerty4
és a legutolsó az hogy öldd meg Görlitz-et
csak ahová a csillag mutat oda nem lehet eljutni mert egy rácsos vaskapu kerül az utunkba........
ha vissza fordulok akkkor meg látom hogy ég egy lákásban a léppcsõ
csak ahová a csillag mutat oda nem lehet eljutni mert egy rácsos vaskapu kerül az utunkba........
ha vissza fordulok akkkor meg látom hogy ég egy lákásban a léppcsõ
olyan küldik vannak hogy robantsd fel a vezérlõpanelt akkor köss el egy néci teherkocsit
az a pálya ahol a nácik bázisán kezdünk egy ilyen falucska féle ahol utcán rohangálunk
kössz
el...végig is vittem egészen már jó régen, nyáron(2006. júl. 14.-én), dokumentálva van itt a fórumon<#vigyor2>#vigyor2>
egy kicsit jobban magyarázd el melyik pálya!!!lehet beugrik...de misszió nevérõl nem
egy kicsit jobban magyarázd el melyik pálya!!!lehet beugrik...de misszió nevérõl nem
Qwerty4
eljutootál addig egyáltalán?
tudna valaki segíyteni ebbe?<#alien>#alien>
nem
az lenne a bajom hogy a resistance pályán járok és ott az utolsó küldetésben ahol meg kell ölni Görlitz-et.
ahová a csillag mutat oda megyek de ott egy vaskapu van amit nem lehet kinyitni!
segítsetek<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
ahová a csillag mutat oda megyek de ott egy vaskapu van amit nem lehet kinyitni!
segítsetek<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
csá mindenkinek!
Sziasztok!
Engem az érdekelne van e benne cooperative mod! Minden játékban azt keresem csak sajna egyre kevesebb van ilyen 😞 Ha tudtok esetleg játszhato coopos gameket elfogadnám a tippeket! Köszi elõre is!
Engem az érdekelne van e benne cooperative mod! Minden játékban azt keresem csak sajna egyre kevesebb van ilyen 😞 Ha tudtok esetleg játszhato coopos gameket elfogadnám a tippeket! Köszi elõre is!
Vedd meg nyugodtan, nem fogod megbánni...
Sziasztok! Az én kedvenceim között is ott van ez a topic, de nincs meg (azért nem is találkoztatok még velem), majd talán valamikor megveszem...szimpatikus játék. Furán hangzik, nem? 😄
heló, nekem olyan problémám van a játékkal, hogy mikor elindul al menü és a videó is a játék elõtt, minden félbe látszik csak a monitoron. A game settintgs be is csak félig látok mindent úgyhogy át se tudom állítani. Valaki tudna segíteni?
Sokat multiztam és valamiért még nekem is bent van a kedvencek között ez, noha a játék nincs már meg.
Nem akarom emiatt a kérdés miatt visszarakni, szal hogy is van ? multiplayer és ott mit is lehet választani ?
ne a LAN gamre menjél.
Nem akarom emiatt a kérdés miatt visszarakni, szal hogy is van ? multiplayer és ott mit is lehet választani ?
ne a LAN gamre menjél.
Törölt felhasználó
Azért kössz querty.Na de ha betévednek akkor mondjátok meg hogy kell multira csatlakozni, szervert keresni.Jah és most singleben rájöttem, hogy lehet minden küldire 5 csillagot kapni:Hardon kell nyomni és akkor pontosabb, precízebb és óvatosabb lessz az ember.<#mf2>#mf2>
nem tudok segíteni, talán ha vki betéved aki szeret multizni megmondja
"betéved", mert valószínû csak nekem van a kedvenceim között ez a topic
"betéved", mert valószínû csak nekem van a kedvenceim között ez a topic
Qwerty4
Törölt felhasználó
Valaki mondja má meg hogy kell multizni mert sajna nem tom hogy kell.Nem akar keresni szervert az ase-n meg nincs commandos tehát valaki tudna segíten???
elég félreérthetõen írtad, azt is jelentheti esetleg, hogy a játék hova ment el
és a válasz😄ocuments and Settings/user neved/My Documents és ott van egy CSF Data mappa, azok a mentések
és a válasz😄ocuments and Settings/user neved/My Documents és ott van egy CSF Data mappa, azok a mentések
Qwerty4
már semmi
megataláltam
megataláltam
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
hello!
vki megtudná mondani hogy hova ment a gém??
10x
vki megtudná mondani hogy hova ment a gém??
10x
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Törölt felhasználó
Azt megmondaná valaki, hogy milyen serverkeresõ kell a gammához???
Jah és az All seeing eye nem tud csf servert keresni.
Jah és az All seeing eye nem tud csf servert keresni.
Ugyan minek kell ennek a játéknak végigjátszás?Csak lõni kell tudni, ha mégis elakadsz(erre hidd el nem lesz sok alkalmad) akkor itt a fórum és kérdezhetsz.<#vigyor3>#vigyor3>
Qwerty4
oké köszike és vmi végigjátszás féle.....??? <#felkialtas>#felkialtas>