947

Minden WAREZ-zel kapcsolatos kérdés, link törölve lesz!
  • oniel
    a játék 3,81GB !
    ha nem ennyi, akkor szar volt a torrent!
  • oniel
    csinálja e más játéknál ???
    az asztalon lévő hz megegyezik e a játékéval?

• oniel
    többet írjál le !
    mert ez hogy félképernyőben láttod, ez kevés!
    monitor videokártya .........................
  • oniel
    hello!
    én játszanék online ban de valami ID ét meg jelszót kér!
    hol tudok regelni???

előre is köszi!
  • nesto
    ??
  • nesto
    heló, valakinek volt már olyan problémája, hogy indítás után végig csak a fél képernyőt látja? mert nálam ez a helyzet, valaki segítene?
  • DeO
    szevasztok
    ezzel lehet neten játszani ?
    van magyar szerver ?
  • Qwerty4
    sajna nincs, ne is keresd
  • Sliders
    Nem tudjátok véletlen, van magyarítás a commandos srtike force-hoz? Vagy ne is keressem?
  • setuh
    hello!miert van az h a jatek grafikaja olyan szemcses?vagy ez csak nalam van?
  • Qwerty4
    ha sok fájlal van probléma akkor hagyjad a busba...DELETE és kapják be akik ilyen szar torrentet pakoltak fel
    egy másik gyökér csórónak elküldtem egy fájlt(skype-on keresztül), mert neki is CRC hibákat jelzett ki, de csak az egyik fájlnál, de attól függetlenül fel tudta instalálni...nálad komolyabb a probléma
  • piamania
    még telepíteni se tudom,mert rengeteg a hibás fájl és egy idő után katasztrófális hibát ír ki.FUCK!!!!!!!!!!
  • piamania
    És akkor hogyan csináljam meg,ha felinstallálni sem tudom?
  • Qwerty4
    csak instalálás után látszik ez a fájl biztosan...valamibe becsomagolták
  • piamania
    LÉgyszi vki segítsen,hogy merre találom,ahova fel kéne tenni ezt a bridge.pak ot.A Cd-n sehol sincsen.Köszi
  • piamania
    És mégis megmondanád,hogy melyik mappában van az a fájl?Mert sehol nem találom.
    A hiba üzenetben a D meghajtó az a meghajtó,ahova telepíteni akarom.Köszi
  • Qwerty4
    de lesz DC-d ha letöltöd!ne légy dög, a saját érdeked hogy elinduljon a játék!ne haragudj, én most nem fogom elküldeni az tuti, ki tudja hány MB-os a fájl és a netem se gyors...
  • piamania
    És miért lenne warez amit kérdeztem?
  • piamania
    nincs DC-m.Valaki küldje el légyszi!e-mail:[email protected]
    Köszi
  • Qwerty4
    most nem kötekedésképpen, de kit érdekel az amit ott ír, az egész játék részleg tele van warezzal, itt most mért ne lehetne??

piamania!!!!:te keresd meg DC-n azt a Bridge.pak fájlt és töltsd le majd helyezd a megfelelő helyre és instaláld a játékot

• Axl Rose
    Szerintem olvasd el feljebb a kép alatti félkövér, fekete betűkkel írt mondatot...
  • piamania
    plíz
  • piamania
    VAlaki tudna segíteni?
  • piamania
    Hello!

Most szedtem le torrentről a játékot,és hibát ír ki telepítés közben.
    Egész pontosan ezt: CRC error the file D:/jatekok/commandos/maps/Bridge.pak doesn't match the file in the setup's.cab file.The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.

Mit csináljak vele?Remélem nem kell újra leszednem.Köszi a helpet.
  • Axl Rose
    Nem arra kell menni, hanem a map egy másik részén megkerülve a rácsos kaput.
  • bulleye
    azért kössz
    de nem tom hogy csinálom meg
  • Qwerty4
    mintha azon a pályán 2 vagy 3 barátot vagy tudóst(már nem emlékszem) kellene megkapni, majd biztosítani az életüket, Görlitzet valahol az udvaron találod, de nem emlékszem hogyan lehet odajutni, asszem közben átváltunk a következő küldetésre...ezen a helyszínen 2 játszódik
  • bulleye
    és a legutolsó az hogy öldd meg Görlitz-et
    csak ahová a csillag mutat oda nem lehet eljutni mert egy rácsos vaskapu kerül az utunkba........
    ha vissza fordulok akkkor meg látom hogy ég egy lákásban a léppcső
  • bulleye
    olyan küldik vannak hogy robantsd fel a vezérlőpanelt akkor köss el egy néci teherkocsit
  • bulleye
    az a pálya ahol a nácik bázisán kezdünk egy ilyen falucska féle ahol utcán rohangálunk
  • bulleye
    kössz
  • Qwerty4
    egyébként üdv a fórumon!!!
  • Qwerty4
    el...végig is vittem egészen már jó régen, nyáron(2006. júl. 14.-én), dokumentálva van itt a fórumon
    egy kicsit jobban magyarázd el melyik pálya!!!lehet beugrik...de misszió nevéről nem
  • bulleye
    eljutootál addig egyáltalán?
  • bulleye
    tudna valaki segíyteni ebbe?
  • Qwerty4
    nem emlékszem...passz
  • bulleye
    nem
  • bulleye
    az lenne a bajom hogy a resistance pályán járok és ott az utolsó küldetésben ahol meg kell ölni Görlitz-et.
    ahová a csillag mutat oda megyek de ott egy vaskapu van amit nem lehet kinyitni!
    segítsetek
  • Qwerty4
    csá!mire készülsz?öngyilkosságra?
  • bulleye
    csá mindenkinek!