947
-
#907 a játék 3,81GB !
ha nem ennyi, akkor szar volt a torrent! -
#906 csinálja e más játéknál ???
az asztalon lévő hz megegyezik e a játékéval?
-
#905 többet írjál le !
mert ez hogy félképernyőben láttod, ez kevés!
monitor videokártya ......................... -
#904 hello!
én játszanék online ban de valami ID ét meg jelszót kér!
hol tudok regelni???
előre is köszi! -
#903 ?? -
#902 heló, valakinek volt már olyan problémája, hogy indítás után végig csak a fél képernyőt látja? mert nálam ez a helyzet, valaki segítene? -
#901 szevasztok
ezzel lehet neten játszani ?
van magyar szerver ? -
#900 sajna nincs, ne is keresd -
#899 Nem tudjátok véletlen, van magyarítás a commandos srtike force-hoz? Vagy ne is keressem? -
#897 hello!miert van az h a jatek grafikaja olyan szemcses?vagy ez csak nalam van? -
#896 ha sok fájlal van probléma akkor hagyjad a busba...DELETE és kapják be akik ilyen szar torrentet pakoltak fel
egy másik gyökér csórónak elküldtem egy fájlt(skype-on keresztül), mert neki is CRC hibákat jelzett ki, de csak az egyik fájlnál, de attól függetlenül fel tudta instalálni...nálad komolyabb a probléma -
piamania #895 még telepíteni se tudom,mert rengeteg a hibás fájl és egy idő után katasztrófális hibát ír ki.FUCK!!!!!!!!!! -
piamania #894 És akkor hogyan csináljam meg,ha felinstallálni sem tudom? -
#893 csak instalálás után látszik ez a fájl biztosan...valamibe becsomagolták -
piamania #892 LÉgyszi vki segítsen,hogy merre találom,ahova fel kéne tenni ezt a bridge.pak ot.A Cd-n sehol sincsen.Köszi -
piamania #891 És mégis megmondanád,hogy melyik mappában van az a fájl?Mert sehol nem találom.
A hiba üzenetben a D meghajtó az a meghajtó,ahova telepíteni akarom.Köszi -
#890 de lesz DC-d ha letöltöd!ne légy dög, a saját érdeked hogy elinduljon a játék!ne haragudj, én most nem fogom elküldeni az tuti, ki tudja hány MB-os a fájl és a netem se gyors... -
piamania #889 És miért lenne warez amit kérdeztem? -
piamania #888 nincs DC-m.Valaki küldje el légyszi!e-mail:[email protected]
Köszi -
#887 most nem kötekedésképpen, de kit érdekel az amit ott ír, az egész játék részleg tele van warezzal, itt most mért ne lehetne??
piamania!!!!:te keresd meg DC-n azt a Bridge.pak fájlt és töltsd le majd helyezd a megfelelő helyre és instaláld a játékot
-
Axl Rose #886 Szerintem olvasd el feljebb a kép alatti félkövér, fekete betűkkel írt mondatot... -
piamania #885 plíz -
piamania #884 VAlaki tudna segíteni? -
piamania #883 Hello!
Most szedtem le torrentről a játékot,és hibát ír ki telepítés közben.
Egész pontosan ezt: CRC error the file D:/jatekok/commandos/maps/Bridge.pak doesn't match the file in the setup's.cab file.The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
Mit csináljak vele?Remélem nem kell újra leszednem.Köszi a helpet. -
Axl Rose #882 Nem arra kell menni, hanem a map egy másik részén megkerülve a rácsos kaput. -
bulleye #881 azért kössz
de nem tom hogy csinálom meg -
#880 mintha azon a pályán 2 vagy 3 barátot vagy tudóst(már nem emlékszem) kellene megkapni, majd biztosítani az életüket, Görlitzet valahol az udvaron találod, de nem emlékszem hogyan lehet odajutni, asszem közben átváltunk a következő küldetésre...ezen a helyszínen 2 játszódik -
bulleye #879 és a legutolsó az hogy öldd meg Görlitz-et
csak ahová a csillag mutat oda nem lehet eljutni mert egy rácsos vaskapu kerül az utunkba........
ha vissza fordulok akkkor meg látom hogy ég egy lákásban a léppcső -
bulleye #878 olyan küldik vannak hogy robantsd fel a vezérlőpanelt akkor köss el egy néci teherkocsit -
bulleye #877 az a pálya ahol a nácik bázisán kezdünk egy ilyen falucska féle ahol utcán rohangálunk -
bulleye #876 kössz
-
#875 egyébként üdv a fórumon!!! -
#874 el...végig is vittem egészen már jó régen, nyáron(2006. júl. 14.-én), dokumentálva van itt a fórumon
egy kicsit jobban magyarázd el melyik pálya!!!lehet beugrik...de misszió nevéről nem -
bulleye #873 eljutootál addig egyáltalán? -
bulleye #872 tudna valaki segíyteni ebbe? -
#871 nem emlékszem...passz -
bulleye #870 nem -
bulleye #869 az lenne a bajom hogy a resistance pályán járok és ott az utolsó küldetésben ahol meg kell ölni Görlitz-et.
ahová a csillag mutat oda megyek de ott egy vaskapu van amit nem lehet kinyitni!
segítsetek
-
#868 csá!mire készülsz?öngyilkosságra? -
bulleye #867 csá mindenkinek!