Commandos: Strike Force
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Régebbi drivert nem tehetek fel:(
Akkor most mit tegyek?!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
És akkor indul újra amikor bent vagyok a játékban belépek vagy elindítom a hadjáratot megyek 2 másodpercet és újra indul de nem mindig
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Ha elkezdek játszani az mind egy hogy online vagy singleben akkor is ugyan azt csinálja újra indul a gép de csak ettõl a játéktól.
Valaki tudja hogy mért van és hogy kell orvosolni?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ráadásul látom a magyaritasok.hu-ra csak 2008. július 27.-én került fel, szóval nemrég készülhetett el, csak...
Qwerty4
van 3 karakter, és küldetéstõl függetlenül/függõen akár az összeset is írányíthatod. De csak egyszerre az egyiket lehet...
Egy gyors kérdés:
- Lehet a játékban a jármûveket vezetni? Tudjátok, mint a régi commandosban, teherautót, hajót, ...stb.
A szinglije jó, mint már korábban említettem nálam nem téma a multi.De biztos sokat dobhat egy játék eladásán egy jó multi-player mód, mert arra azért van igény.
Qwerty4
Nekem is nagyon tetszik, de úgy látszik csak kettõnknek tetsztett nagyon... ez inkább a single playerrõl volt híres mint multy, lehet itt a gond, h még csak 1000 hsz-t sem érte el...
Qwerty4
Qwerty4
Neked melyik a kedvenc pályád?
amúgy minden játékból nem lehet akkora "sztár" mit a BioShockból :D
Qwerty4
mert ez hogy félképernyõben láttod, ez kevés!
monitor videokártya .........................
én játszanék online ban de valami ID ét meg jelszót kér!
hol tudok regelni???
elõre is köszi!
ezzel lehet neten játszani ?
van magyar szerver ?
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdõt!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder