Megtalálták az élet hiányzó láncszemét?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
A hülyeséget beszélés tényleg erõs volt ez esetben, mindenesetre a válaszodnak inkább viszonttámadás jellege volt egy "ja bocs, nem tudtam" típusú válasz helyett, ráadásul teljesen értelmetlen, a témához nem kapcsolódó dolgokat írtál.
Ezt senki se állította, itt az élet keletkezésérõl volt szó.
A vírusok egyébként is késõbb keletkeztek mint a baktériumok, ez elég nyilvánvaló.
Viszont az egysejtûek megjelenésétõl fogva a "kép" elég világos kell hogy legyen.
"Az eukarióták összetettebbek, de alapvetõ életfolyamataik (reprodukció, energiatermelés) a baktériumokkal közösek."
Hát ezt nem mondanám. Reprodukció, hmm. Az pédául teljesen más. Gondoljunk csak a kromoszómákra, az ivaros szaporodásra, ami lehetõvé teszi a nagyobb genetikai változatosságot és lehetõvé tette az evolúció felgyorsulását.
Energiatermelés. Az például, nincs is az eukariótákban. Helyettük a mitokondriumok végzik az energiatermelést, amiket manapság õsi baktérium szimbiontának tekintenek. Saját - baktériumokra jellemzõ - cirkuláris DNS-ük, van és baktérium módjára szaporodnak a sejteken belül.
Szóval nem.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Tényleg nem egyenlõ egy vírus egy emberrel, talán írtam ilyesmit valahol? Vagy azt, hogy mindent tudunk az élõlényekrõl? Biztos, hogy nekem címezted ezt a hozzászólást? Mindenesetre, el nem ismernéd a világért sem, hogy hülyeséget beszéltél. Nem baj, hozzászoktam 😊
Meg szerintem nem az a fanatikus, aki nem a tudomány egy bizonyos ágának hisz csakis és kizárólag, hanem az, aki már-már deportálná azokat, akik nem ezt teszik.
Nincs idõm most végigolvasni a cikket, hogy tulajdonképpen mit is csináltak, de mindenesetre egy viszonylag egyszerû vírus nem egyenlõ egy magasabb rendû emlõssel, fõleg egy emberrel.
Többek között a kvantumfizika megmutatta, hogy még sokmindent nem tudunk a világról, így aki azt hiszi, hogy az élõlényekrõl már mindent tudunk, az.. nagyon téved.
De azért, ha valakinek kétségei lennének, itt egy link az elsõ google-s találatról.
Sulinet
„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
A következõ családok tartoznak a DNS vírusok közé:
Parvo, papova, adeno, herpesvírusok.
Különben elég egyszerû lenne utánanézni a dolgoknak, pl. a google-al úgy sejtem 5 perc alatt rájönnétek magatoktól is.
Van egyszálú és készálú DNS-t tartalmazó vírus is.
Nagyon sok emberi betegség virusa tartozik ebbe a körbe.Pl. herpes, hepatitis-B.
Érdekes téma,szerintem helyes lehet az elmélet.Elképzelhetõbb,mint a meteor hozott "minket" story...„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
Majd mikor megcsinálják a szuperlényt (3-mas DNS lánccal

)ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Tudod, sokfajta vírus van ám, nem csak RNS vírus.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
A Big Bang az más story...ott egy diák üvöltött be az elõadó termben amikor elõadták az elméletet, és a prof-nak tetszett a név, és így maradt meg...Mondjuk az is igaz h pont cáfolták anno h kamu az elmélet, szóval az ellentábortól maradt fent a kifejezés!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Morituri Nolumus Mori!\" http://war3.replays.hu
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.