Day of Defeat : Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem nem ismered a dod teamet, sose volt meg szukseg komolyabb megjelenes utani patchekre.

janos666
Szerintem validation után lesz itt update dögivel az elsõ hetekben. Apró bugok listázása kapcsán érdekességképp 40Mb-os patchek...
Már kész van teljesen. Gold a cucc...

Ráadásul tényleg sokmindenben el fog térni a jelenlegi DoD verziótól.
Nem, itt lesznek jatekmenetet erinto ujitasok is.

M@TriX
meg a mappok is újradolgozva

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Evogordon
Ez is olyan lesz mint pl a css hog y a régi mapokat tartalmazza csak újabba grafika?

Anzio, Avalanche, Donner, Flash

M@TriX
valószínû nincs midnen fájl még benne a csomagban, valszeg 100%-ban még nincsenek készen.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Krinyo
Nem tudjátok milyen mapok lesznek az "elsõ menetben"?
Szivesen látnék egy-két mapot az elsõ dod verzióból...pl oslo, vagy snowtown

janos666
Jelenleg a játék gcf fileja valami sokbites titkosítással van ellátva amit majd a Steam old fel kemény munkával (átzúzza a winyón találjható filet mint a Half-Life 2 preloadnál). Azért volt esély hogy lesz tört változat, mert a hónapok óta a MyGames-ben csücsülõ DOD:S BETA parancsikonra halgatva most a Steam-Down a DOD:S gcf-hez nyúl és meg is próbálja elindítani a játékot. Érdekes, mert úgy néz ki hogy korrektül bont ki néhány filet a DOD:D gcf-jébõl, ott bukik a dolog hogy hiányzik egy dll a Source engine.gcf-bõl.
Soha nem tortek fel preload alatt levo dolgokat az elmult masfel ev alatt, ilyen 128 bites titkositas szintu vedelemhez hozzanyulni sem erdemes, foleg ha hetekre van a megjelenes.

csak nem gondolod h nem lesz mar holnap torve az egesz?!:D az eleg ego lenne sracoknak..szoval nem kell attol tartani h csak hivatalos szerverek lesznek majd..csak kicsit varni kell.egyebkent is mar csak 10 et kell aludni es nyomhatyuk is..de biztos vicces lesz az elso par nap..telitett szerverekkel orakat kell majd varni szabad hejre meg ilyenek..eddig kb 2 source szerver cimet lattam..eleg keves :D
preloadbol ugysem tudnal 1 darab filet sem kiszedni, ugyhogy teljesen mindegy mi van benne.

janos666
Ügyesek ezek, lespóroltak 1-2 bin mappába való .dll filet a preloadból (nincs meg az új engine.dll se ami a HDR-hez kell) és így nem lehet elõrehozni a megjelenést. <#idiota>
stp4trick
AHA.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Krinyo
ebbõl mit nem értesz? leszedtem egy 600megás fájlt, ennyi

stp4trick
???

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Krinyo
nah, én már megvettem és leis töltöttem. Petsze sokat nem érek vele, de eddig "tetszik" <#idiota>

Evogordon
Na aki nemérti hogy mivan annak itt egy kis olvasnivaló :)

gamestar

Mivel jobb szót nem találtam a preloadra, ami ki is fér, így most el kell magyaráznom, hogy ugyan bárki által letölthetõ a Steam-rõl a Day of Defeat: Source, de aktiválni csak a már megadott idõpont után, vagyis szeptember 26-tól lehet. A letöltés nem kerül semmibe, viszont ha így oldjuk meg a beszerzését, 10%-ot megspórolunk a vételárból. Minden szükséges további információt megtaláltok a Steam honlapján.

Evogordon
ÁÁÁ Már töltöm :D:D

igen, de neked csak 12.5 dollar (ha meg el ez a lehetoseg) ha a silver csomagra bovitesz, es kapsz melle hl sourceot meg regi jatekokat is.

CalebJoe
Nekem kuponnal lett meg a HL2 amit az ATI-hoz adtak ilyenkor meg kell vennem a DOD-et?
stp4trick
lsd #245

nekem egyaltalan nincs semmijen csomagom de tudom tolteni:D szoval semmi koze csomagokhoz toltesnek!:D a kerdes h mikell ahoz h el is induljon:D
Guer
ááá az nem jo
vhogy kikell birjam hogy maradjon rajta annyi lové

akkor nem aktivalodik az accounton a jatek

Guer
ühüm én is erre gondoltam
ezzel csak egy a gond
mi van ha addigra már nem lesz rajta pénz? :)

gondolom nem huzzak le amig nincs jatek, ez igy kedvesebb megoldas olyan elorendelesnel ahol nincs postai csomag.

Guer
hmm mostkaptam egy ilyen emailt:

Thank you for your recent pre-order. You will be able to begin playing Day of Defeat: Source the minute that it is officially released.

Your credit card will not be charged until Day of Defeat: Source is officially released and you will receive an email purchase receipt at that time.

mitha vmi nemstimmelne
mi az hogy: Your credit card will not be charged ?
hmmmm

Guer
nem :)
22 dolcsi a vége

stp4trick
konvertálási díjat nem számolnak fel?
erõsen gondolkodom az aktiváláson

Guer
na megvolt életem elsö netes-bankkártyás vásrlása juhééé
jön lefele a gém
amugymeg nemtom minek kellet cimet telszámot meg ennyi szart megadni...
ja és a végén adoval eggyüt nem 17 hanem 22 dolcsi a játék

stp4trick
Már én is rájöttem:-( sajna

Jah igen
Le lehet tölteni, de telepíteni nem fogjuk tudni <#schmoll2>
Viszont 10% kedvezménnyel neten megrendelhetjük 17$-ért és a letöltés végén a telepítés is aktív lessz...
(Én talán befizetem)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

stp4trick
Hát nagyon tudnék neki örülni<#taps>, mert ez az állandó
kötelezõ <#eplus2>pénzköltés megviseli a családi kasszát.<#falbav>

NEKEM IS bronz van és jön le <#nevetes1>
Lehet megváltoztatták a csomagok tartalmát és a bronzosoknak is engedéjezték a töltést?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

stp4trick
Ez csak ezüst és arany csomagban tölthetõ?
Mert nekem bronz van, de tölti

Megveheto, letoltheto a game, info steampowered.com vagy dod.hu-n.

Az itt levo kepek kozul az elso hat az, aminek van koze a mostani jatekhoz, semmilyen mas kep vagy video nem azt mutatja, amit kapni fogunk a honap vegen.

Ezeknek semmi koze a mostani jatekhoz, marciusi verzioban keszultek. Azota joval tobb idot fektettek bele, mint peldaul a cs:s megjelenes elotti fejlesztesebe.

http://schlex.t4a.net/dir/_page/dod.php?id=30ez a link...kessz

nagyon kesz van..:D de biztos jobb lesz a vegleges..legalabbis remeljuk!!
mostnemazer de ha tenyleg ijen lesz a source akkor rohattul megerte nekik egy evet csuszni vele..vagy ez csak nagyon beta vagy nem tom..de vikkes

http://schlex.t4a.net/dir/_page/dod.php?id=30
videot is lattam mar..ti nem?a fiss kepek nel a fellulrol a masodik mapon setalt vegig vki egyedul..lelotte a tablat meg varjak voltak..tiszta hl2 hangulat volt..nem WWII....meeg a legfelso kepes maprol is van video ahol vicbol panzerfussal lodozik egymast es laccik h a fizika az ott van..de a map nem valtozott "semmit"csak uj texturakat kapott..meg gondolom roncsolhato lesz par vaza vagy szek...jaja az masodik kepes mapon szet is lo egy szekrenyt a csavo meg egy szeket...nem lattatok meg?!szal sztem azalapjan nekem nemteccik..de ez csak az en velemenyem.....

DOD 3.1 szervereket a nepnek..!!!!(sajnos kb 0 van marcsak...:(
Guer
szerintem tuti jo lesz :)
de amint lehet én töltöm le és akkor majd mondok egy kis élménybeszámolot...

hangulatrol ne iteljunk par betas kep alapjan szerintem :)

jajaa.mer 1.0 ban annyi volt a kulonbseg h tarsak feje fole jelzest raktak..meg terkepet sarokba.meg a homokzsakoknak sarga fos texturajuk lett..meg kivilagositottak mindent.meg atepitettek kezdoket kicsit es ennyi..ugyhogy szarabb let...ez meg megjobban az lesz..mert uazok a mapok megint kivannak cicomazva..viszont hl2 hangulatu bokrok fakkal..es akinek uj lesz a gama nem jon le h mennyire jo is...csak a kulsot fogja nezni...:((
de, feltehetoen holnap hajnaltol lehet megvenni/tolteni.

eznem ojana mint COD ..ez jobb..sokkal WWII hangulatosabb jokis sotet mapokkal..majer fegyverekkel!sbt...dee nem ugy volt h a heten mar TOLTENi lehet steam mel?!vagy akkor most mivan!?!

(egyebkent nekem kepek alapjan nem tunik embertelen jonak...szvsz sokkal jobb volt 3.1 es betaig..2 evvel ezelott vagy hogy is...)
<#wow1>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Te nem is tudtad, hogy a sima kis hl mod doddal is tobben jatszanak online mint a coddal? :)
(persze nem magyarorszagon, mert itt meg a 2000ftos jatek helyett is inkabb warezolnak valamit amit lehet)