1879
  • FLeK0
    Ezek az ikonok kikapcsolhatoak az advanced optionsben.
  • FLeK0
    Egyedul a kasztokat balanszoltak nagy mertekben (fegyverek szorasa, pisztoly elvetele kar es garand mellol, stb), igy nem lehet mindennel kozelre es tavolra is eredmenyesen jatszani mint a korabbi dodban. A fizika picit jobban kihasznalhato mint a cs-ben, use gombbal lehet rugdosni a targyakat, igy MG-nek kitamasztasra egy hordo akarhova teheto peldaul, amit persze kilohetnek alolad :).
  • Guer
    elöbb játszottam egy órát kb de 2-3 alkalommal elöfordult a csapattársakkal összeakadós bug

ami kicsit zavar hogy rácélzunk a fegyverrel (pl sniper, rifle) akkor nagyon lassan mozog az egér
    azt a sensit nem lehet külön beállitani vhogy?
    vagy az arányban van az alap sensivel?
  • Guer
    dod.hu-n kint van pár magyar server de ezek közül csak az egyiken voltak ás ott is csak egy-két értelmesebb ember volt a többi vagy külföldi vagy idiot...
  • Zatoichi
    Küldhetnél 1 pár tört szervert, mert én nem találtam 1-et sem. Így a játék egyenlőre kilőve.
    Köszi.
  • Random work
    Én ping szerint sorba rendeztem és az első 10 között volt magyar csak elég üresek voltak.
    Jó lenne azért egy magyar szerver lista.
  • Guer
    nagyon ottvan a gém nagyont tetszik
    viszont még nekem se vonta le a lét a számlámrol
    akkor most mivan? és ha leüritem a számlámat?

más: tud vki vmi normális magyar servert?
  • abonyitomz
    lehet tört szervereken játszani , király
  • Random work
    Nekem van pénz a kártyán mégse vont még le lóvét pedig érdekel mennyi is a vége forintban.

Ha tudom mennyi a vége forintban akkor másnak vállalok vásárlást, de nem adom ki a kártyaszámom és a titkos kódot vele mert akkor könnyen vissza lehet élni vele.
  • [NST]Cifu
    Én eddig úgy vettem észre, hogy a driverhiba nem feltétlenül jelentkezik minden játéknál, és részben éppen ezért szoktak kiadni újabb és újabb drivereket... :))))
  • Snomag
    Hat akar az is lehet, de azert ketlem, hisz mindenhol mashol tokeletesen szuperal a gepezet, "csak" ez nem akar elindulni
  • Pontius #585
    jah ezt én is halottam, csak hogy én soha nem állítgattam semmit.
    Lehet inkább újrarakom az egész játékot, vagy inkább az egész wint mert eléggé be van alssulva...
  • [NST]Cifu
    Nekem úgy tünik, hogy hangkártya, esetleg videókártya driver...
  • [NST]Cifu
    Az FPS ott lett állítólag gubancos, ahol nekiálltak a mat_dxlevel és egyébb finombeállításokkal szórakozni.
  • Pontius #582
    thx
  • JohnnySmith
    cl_showfps 1
  • Snomag
    A gep amugy egy 2ghzs P4, 1,5g RDrammal es egy Ati radeon 9700 Proval..aze elindulnia illene
  • Pontius #579
    FPS-t hogyan lehet kiiratni?
  • Snomag
    Vkinek van valami 5lete, hogy miert csinalhatja azt a jatek, hogy ha elinditom, szepen elkezdi tolteni a menut (jobb alul loading..) aztan kb 5-10mp utan fogja magat, kifagy es vmi zenenek (gondolom en) egy 1mp-s reszletet ismetelgeti kitartoan...megoldas? :o
  • JohnnySmith
    FX5200
    Nálam 6600GT és 50-70 között ugrál 1024ben.
    Szerintem
  • Pontius #576
    1 kérdés.
    CS Source-ban az utolsó update óta egyes embereknél az FPS limitálva lett 20-ra.
    Ha CS.S-ben limitálva van akkor az a DOD.S-re is vonatkozik?
    Csak azért kérdezem mert 800*600-ban minden Low vagy Medium-ban játszhatatlanul akad a játék, és nem tudom, hogy ez most a játék miatt (fps limit) vagy a videokártyám (fx5200) miatt van.
    Amúgy a CS.S tökéletessen ment addig amig nem lett ez a fps limit-es szarság. Szóval ebből én arra következtettem, hogy a DOD.S-el sem lehet majd sok probléma...
  • JohnnySmith
    Én teganp intéztem a vásárlást kb este 6felé.(powered By:Cifu) Utánna jött a mail hogy sikerült blablabla. Aztán éjfélkor unlockolta (vagy mi) aztán műkött.

Na jó megyek BATCH filet csinálni mert most azt kell legalábbis itt az órán :DDD De azért olvasgatom a fórumot ;)
  • JohnnySmith
    Suliban vagyok most is :)))) LOL
    Egyébként iszonyatosan bejön a game. Monsjuk szervesen nem tudtam játsazni mert volt kb 5 ami televolt vagy passos:)
    De nagyon jó. asszem 4-5 map van az Anzio,flash stb :)
    Szal gyilok :)
  • Huey
    Ém otp Visa Electron-al vásároltam,kicsit izgultam is,mert valaki itt aszt irta hogy majd vissza fogják dobni,nem fogják elfogadni.Hát nem volt gond,már játszotam is a gamelel
  • Pontius #572
    na meg is nézem :)

Megnéztem: Nem történt semmi, akkor majd ha rakok rá akkor fogják levonni... "gondolom" :)
  • [NST]Cifu
    Ha jól rémlik a Visa Electron-al lehet neten vásárolni. Hogy 180Ft volt a számládon, attól még levonhatták, bizonyos számlák esetén mehet negatívba is a számla értéke (pl. ha arra jön a fizud). Gondolom meg tudod nézni neten, hogy áll a számlád egyenlege.
  • Pontius #570
    Megvettem steam-en keresztül a játékot, vigyis éppen, hogy NEM, mivel a számlámon jelenleg 180ft van!
    Viszont a játék pre-loadolta és érvényesítette magát. Tudok is vele játszani :)

Kérdés:
    Ezekszerint ha lessz a számlámon pénz akkor fogják lehúzni?
    Sima VisaElectron kártyával vásárolt már valaki steamnél? (nem dombornyomott)
  • mikisanzi
    Hát igen nem véletlen szeretem a krimiket. szeretek nyomozni.
  • artschiatwork
    jóak képek!
  • [NST]Cifu
    Szép. Bevallom az életbe nem jutott volna eszembe, hogy azzal lehet a probléma...

De azért örülök, hogy sikerült. :)
  • mikisanzi
    Cifu!

Megvan a megoldás!

Még annó emlékezetem szerint volt valami kavar másoknál a clientregistry.blob-al. Na ezt most kitöröltem majd steam restart és voilá! Megérkeztem a vásárlási oldalra!

Thx a helpet !
  • [NST]Cifu
    Mázlisták.
    Én meg valószinüleg csak holnap tudom kipróbálni, mert este 10 után már totál KO-ként nem nyerő... :(
  • Random_
    Készítettem pár képet reggel a galériámban megtalálhatóak.
  • mikisanzi
    most gondolkodom azon hogy már múlthéten mielött megvettem a collectorst akkor sem ment az elővásárlás.sajnos a cd key reset nem egyszerű a steam-en.
  • [NST]Cifu
    Hogy-hogy két cd-key? Két HL2 van regisztrálva, vagy mi?

A hibaüzenet furi, elvileg azt írja ki, hogy a vásárlási lehetőség nem áll fent, de hogy miért, arról csak feltételezéseim vannak (account probléma, vagy már megvan a játék, meg eféle marhaságok)...
  • Random_
    Igen a mozgás tényleg kicsit gyors és a fej fölött lévő ikonok idegesítőek kicsit, de hozzá lehet szokni. Pisztolya van pár kasztnak én is használtam, de nem hiányzik. A pályákból tényleg lehetne több mert ha ennyi van mint most amit láttam az nem sok bár ezek nagyon jó pályák elég részletesek sokat lehet barangolni többet mint a régiben.
  • alph4
    Off:
    A Steam/Play Games menüben a MY Games résznél nem lehet valahogyan eltüntetni a Codename Gordon játékot? (csak mert már zavar :DD)
  • Random_
    Ma reggel toltam egy órát!
    Hát ez állati jó! Nagyon élvezetes és szép.
  • mikisanzi
    hoopáácska

kiléptem steam, felmentem steampowered-re ráklik with steam intstalled gomra és ekkor felmegy steamre majd ezt az üzit kapom : specified subscription is invalid. na ez egy zöld keretben jelenik meg.
  • mikisanzi
    Nagyon nagy vagy köszi a segítséget de így sem megy. ha ráklikkelek semmi sem történik. dettó ugyanaz az állapot.

(esetleg nem lehet gond hogy két cd key van a nevemre regisztrálva? megvettem collectors-t me occsó vót bótba.