1879
-
FLeK0 #596 Ezek az ikonok kikapcsolhatoak az advanced optionsben. -
FLeK0 #595 Egyedul a kasztokat balanszoltak nagy mertekben (fegyverek szorasa, pisztoly elvetele kar es garand mellol, stb), igy nem lehet mindennel kozelre es tavolra is eredmenyesen jatszani mint a korabbi dodban. A fizika picit jobban kihasznalhato mint a cs-ben, use gombbal lehet rugdosni a targyakat, igy MG-nek kitamasztasra egy hordo akarhova teheto peldaul, amit persze kilohetnek alolad :). -
#594 elöbb játszottam egy órát kb de 2-3 alkalommal elöfordult a csapattársakkal összeakadós bug
ami kicsit zavar hogy rácélzunk a fegyverrel (pl sniper, rifle) akkor nagyon lassan mozog az egér
azt a sensit nem lehet külön beállitani vhogy?
vagy az arányban van az alap sensivel? -
#593 dod.hu-n kint van pár magyar server de ezek közül csak az egyiken voltak ás ott is csak egy-két értelmesebb ember volt a többi vagy külföldi vagy idiot... -
Zatoichi #592 Küldhetnél 1 pár tört szervert, mert én nem találtam 1-et sem. Így a játék egyenlőre kilőve.
Köszi. -
#591 Én ping szerint sorba rendeztem és az első 10 között volt magyar csak elég üresek voltak.
Jó lenne azért egy magyar szerver lista. -
#590 nagyon ottvan a gém nagyont tetszik
viszont még nekem se vonta le a lét a számlámrol
akkor most mivan? és ha leüritem a számlámat?
más: tud vki vmi normális magyar servert? -
abonyitomz #589 lehet tört szervereken játszani , király -
#588 Nekem van pénz a kártyán mégse vont még le lóvét pedig érdekel mennyi is a vége forintban.
Ha tudom mennyi a vége forintban akkor másnak vállalok vásárlást, de nem adom ki a kártyaszámom és a titkos kódot vele mert akkor könnyen vissza lehet élni vele. -
#587 Én eddig úgy vettem észre, hogy a driverhiba nem feltétlenül jelentkezik minden játéknál, és részben éppen ezért szoktak kiadni újabb és újabb drivereket... :)))) -
#586 Hat akar az is lehet, de azert ketlem, hisz mindenhol mashol tokeletesen szuperal a gepezet, "csak" ez nem akar elindulni -
Pontius #585 jah ezt én is halottam, csak hogy én soha nem állítgattam semmit.
Lehet inkább újrarakom az egész játékot, vagy inkább az egész wint mert eléggé be van alssulva... -
#584 Nekem úgy tünik, hogy hangkártya, esetleg videókártya driver... -
#583 Az FPS ott lett állítólag gubancos, ahol nekiálltak a mat_dxlevel és egyébb finombeállításokkal szórakozni. -
Pontius #582 thx -
#581 cl_showfps 1
-
#580 A gep amugy egy 2ghzs P4, 1,5g RDrammal es egy Ati radeon 9700 Proval..aze elindulnia illene -
Pontius #579 FPS-t hogyan lehet kiiratni? -
#578 Vkinek van valami 5lete, hogy miert csinalhatja azt a jatek, hogy ha elinditom, szepen elkezdi tolteni a menut (jobb alul loading..) aztan kb 5-10mp utan fogja magat, kifagy es vmi zenenek (gondolom en) egy 1mp-s reszletet ismetelgeti kitartoan...megoldas? :o -
#577 FX5200
Nálam 6600GT és 50-70 között ugrál 1024ben.
Szerintem -
Pontius #576 1 kérdés.
CS Source-ban az utolsó update óta egyes embereknél az FPS limitálva lett 20-ra.
Ha CS.S-ben limitálva van akkor az a DOD.S-re is vonatkozik?
Csak azért kérdezem mert 800*600-ban minden Low vagy Medium-ban játszhatatlanul akad a játék, és nem tudom, hogy ez most a játék miatt (fps limit) vagy a videokártyám (fx5200) miatt van.
Amúgy a CS.S tökéletessen ment addig amig nem lett ez a fps limit-es szarság. Szóval ebből én arra következtettem, hogy a DOD.S-el sem lehet majd sok probléma... -
#575 Én teganp intéztem a vásárlást kb este 6felé.(powered By:Cifu) Utánna jött a mail hogy sikerült blablabla. Aztán éjfélkor unlockolta (vagy mi) aztán műkött.
Na jó megyek BATCH filet csinálni mert most azt kell legalábbis itt az órán :DDD De azért olvasgatom a fórumot ;) -
#574 Suliban vagyok most is :)))) LOL
Egyébként iszonyatosan bejön a game. Monsjuk szervesen nem tudtam játsazni mert volt kb 5 ami televolt vagy passos:)
De nagyon jó. asszem 4-5 map van az Anzio,flash stb :)
Szal gyilok :) -
Huey #573 Ém otp Visa Electron-al vásároltam,kicsit izgultam is,mert valaki itt aszt irta hogy majd vissza fogják dobni,nem fogják elfogadni.Hát nem volt gond,már játszotam is a gamelel -
Pontius #572 na meg is nézem :)
Megnéztem: Nem történt semmi, akkor majd ha rakok rá akkor fogják levonni... "gondolom" :) -
#571 Ha jól rémlik a Visa Electron-al lehet neten vásárolni. Hogy 180Ft volt a számládon, attól még levonhatták, bizonyos számlák esetén mehet negatívba is a számla értéke (pl. ha arra jön a fizud). Gondolom meg tudod nézni neten, hogy áll a számlád egyenlege. -
Pontius #570 Megvettem steam-en keresztül a játékot, vigyis éppen, hogy NEM, mivel a számlámon jelenleg 180ft van!
Viszont a játék pre-loadolta és érvényesítette magát. Tudok is vele játszani :)
Kérdés:
Ezekszerint ha lessz a számlámon pénz akkor fogják lehúzni?
Sima VisaElectron kártyával vásárolt már valaki steamnél? (nem dombornyomott) -
#569 Hát igen nem véletlen szeretem a krimiket. szeretek nyomozni. -
#568 jóak képek! -
#567 Szép. Bevallom az életbe nem jutott volna eszembe, hogy azzal lehet a probléma...
De azért örülök, hogy sikerült. :) -
#566 Cifu!
Megvan a megoldás!
Még annó emlékezetem szerint volt valami kavar másoknál a clientregistry.blob-al. Na ezt most kitöröltem majd steam restart és voilá! Megérkeztem a vásárlási oldalra!
Thx a helpet ! -
#565 Mázlisták.
Én meg valószinüleg csak holnap tudom kipróbálni, mert este 10 után már totál KO-ként nem nyerő... :( -
#564 Készítettem pár képet reggel a galériámban megtalálhatóak. -
#563 most gondolkodom azon hogy már múlthéten mielött megvettem a collectorst akkor sem ment az elővásárlás.sajnos a cd key reset nem egyszerű a steam-en. -
#562 Hogy-hogy két cd-key? Két HL2 van regisztrálva, vagy mi?
A hibaüzenet furi, elvileg azt írja ki, hogy a vásárlási lehetőség nem áll fent, de hogy miért, arról csak feltételezéseim vannak (account probléma, vagy már megvan a játék, meg eféle marhaságok)... -
#561 Igen a mozgás tényleg kicsit gyors és a fej fölött lévő ikonok idegesítőek kicsit, de hozzá lehet szokni. Pisztolya van pár kasztnak én is használtam, de nem hiányzik. A pályákból tényleg lehetne több mert ha ennyi van mint most amit láttam az nem sok bár ezek nagyon jó pályák elég részletesek sokat lehet barangolni többet mint a régiben. -
#560 Off:
A Steam/Play Games menüben a MY Games résznél nem lehet valahogyan eltüntetni a Codename Gordon játékot? (csak mert már zavar :DD) -
#559 Ma reggel toltam egy órát!
Hát ez állati jó! Nagyon élvezetes és szép. -
#558 hoopáácska
kiléptem steam, felmentem steampowered-re ráklik with steam intstalled gomra és ekkor felmegy steamre majd ezt az üzit kapom : specified subscription is invalid. na ez egy zöld keretben jelenik meg. -
#557 Nagyon nagy vagy köszi a segítséget de így sem megy. ha ráklikkelek semmi sem történik. dettó ugyanaz az állapot.
(esetleg nem lehet gond hogy két cd key van a nevemre regisztrálva? megvettem collectors-t me occsó vót bótba.