Day of Defeat : Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul tényleg sokmindenben el fog térni a jelenlegi DoD verziótól.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Szivesen látnék egy-két mapot az elsõ dod verzióból...pl oslo, vagy snowtown
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
gamestar
Mivel jobb szót nem találtam a preloadra, ami ki is fér, így most el kell magyaráznom, hogy ugyan bárki által letölthetõ a Steam-rõl a Day of Defeat: Source, de aktiválni csak a már megadott idõpont után, vagyis szeptember 26-tól lehet. A letöltés nem kerül semmibe, viszont ha így oldjuk meg a beszerzését, 10%-ot megspórolunk a vételárból. Minden szükséges további információt megtaláltok a Steam honlapján.
ezzel csak egy a gond
mi van ha addigra már nem lesz rajta pénz? :)
Thank you for your recent pre-order. You will be able to begin playing Day of Defeat: Source the minute that it is officially released.
Your credit card will not be charged until Day of Defeat: Source is officially released and you will receive an email purchase receipt at that time.
mitha vmi nemstimmelne
mi az hogy: Your credit card will not be charged ?
hmmmm
erõsen gondolkodom az aktiváláson
jön lefele a gém
amugymeg nemtom minek kellet cimet telszámot meg ennyi szart megadni...
ja és a végén adoval eggyüt nem 17 hanem 22 dolcsi a játék
Le lehet tölteni, de telepíteni nem fogjuk tudni <#schmoll2>#schmoll2>
Viszont 10% kedvezménnyel neten megrendelhetjük 17$-ért és a letöltés végén a telepítés is aktív lessz...
(Én talán befizetem)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
kötelezõ <#eplus2>#eplus2>pénzköltés megviseli a családi kasszát.<#falbav>#falbav>
Lehet megváltoztatták a csomagok tartalmát és a bronzosoknak is engedéjezték a töltést?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Mert nekem bronz van, de tölti
nagyon kesz van..:D de biztos jobb lesz a vegleges..legalabbis remeljuk!!
http://schlex.t4a.net/dir/_page/dod.php?id=30
DOD 3.1 szervereket a nepnek..!!!!(sajnos kb 0 van marcsak...:(
de amint lehet én töltöm le és akkor majd mondok egy kis élménybeszámolot...
(egyebkent nekem kepek alapjan nem tunik embertelen jonak...szvsz sokkal jobb volt 3.1 es betaig..2 evvel ezelott vagy hogy is...)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(persze nem magyarorszagon, mert itt meg a 2000ftos jatek helyett is inkabb warezolnak valamit amit lehet)