1879
-
#556 Na ez baj, hogy ilyen kártyám meg nincsen :P Szerezni kell 1-et akinek oda tudom adni forintban aztán ő meg átutalja vagy valami, mert megvvém a DoDS-t! :) -
#555 Dunno....
Tegnap [NST]Johánnak gond nélkül ment. Hogy nálad most mi lehet a probléma, aztat most nem tudom. :(
Esetleg ha valaki mostanság vette meg, segíthetne... -
#554 1.: Indísd el a Steam-et.
2.: Klikkelj ide! (ez a Steampowered.com-ra visz)
3.: Itt legfelül figyel a DoD:S, jobb oldalon nyomj rá a "With Steam installed, CLICK HERE to PURCHASE" gombra.
4.: Most bejön a vásárlási menü, ezt ki kell tölteni (név, lakcím, kártyaszám, kártya lejárati ideje, stb.), ha jól rémlik csak VISA vagy Mastercard bankártyákkal lehet, amelyek vagy dombornyomásosak, vagy webkártyák. Az ár ~20$ + adó.
5.: Ha megvan, kapsz egy e-mailt is, melyben értesítenek a sikeres (vagy sikertelen) vásárlásról. -
#553 Nézd megpróbáltam itt is ott is de egyáltalán nem történik semmi. a preload végig ment. de más gépen sem csinál semmit ha ráklikk van a purchase-re. -
#552 Akkor egész pontosan: hol böksz rá? A Steam-en belül a "Browse Games" menüben? Vagy a Steampowered.com-on? Ez utóbbi esetén ugyanis futnia kell a Steam-nek!
Más ötletem most hirtelen nincs, mi probléma lehet még. -
#551 Valaki leírná vagy ha van leírás az is jó, hogy Steam-en keresztül hogy kell vásárolni, illetve hogy mivel hogy lehet fizetni és hol? Mert lami vagyok ehhez... :)) Előre is thx -
#550 Köszi a segítséget, azt csináltam amit mondtál de továbra sem csinál semmit mikor ráklikkelek a purchase gombra. -
#549 A dobozost nem lehet upgradelni Silver/Gold packra, külön kell az "invidiual games" alatt rábökni a "buy this game" gombra. -
#548 Sziasztok !
Nálam is lenn van minden a játékhoz, de amikor a purchase this pack gombra klikkelek nem történik semmi,hogyan lehetne fizetni ezért a játékért? collectors van nekem is tom hogy nem jár mellé de akkor mit kell tenni?
köszi -
#547 Inkább arról írjon valaki, mi változott a game-ben a sima DoD-hoz képest a grafikán és a fizikán kívűl.
Az ugye tény, hogy sok, hajdan volt szép feature elmúlt, mióta a popularitás zegzugos útvesztőjébe tévedt a játék. Már nincs vérzés, a fejek felet zászlók figyelmeztettnek arra, hogy baráti emberkéről van szó, stb....
A hivatalos fórumban főleg az alacsony FPS (dunno), a túl gyors mozgás, a pisztoly hiánya (hát bizony a II.VH-ban a sima katonának legtöbbször nem volt pisztolya!) és a mindössze 4 alap map... -
#546 Options menüt ajánlom figyelmedbe :D egyébként a pont a csapat-, és a vessző a kasztváltás. -
#545 Ha kiválasztok egy embert akkor aztán hogyan lehet másikra váltani???? -
#544 Makker, bezzeg neked nem kell dolgozni ma... :))) -
FLeK0 #543 Az az osszeg egy kartya ara, de ennyi erovel egy procit is kovetelhetnel melle, mert az is olcsobb annal. Orulhetsz hogy $10-ert (tehat 2000ft-ert) kapsz plusz 10 darab jatekot amelle amit kaptal ajandekba, masnak nincs ilyen lehetosege. -
#542 Nekem kupon által lett meg a HL2, de úgy látom a DOD-ért már fizetni kell elmehetnek a picsába ezért vettem 120.000 Forintos kártyát ez még járna.
Az az összeg igen sok játéknak az ára. -
kvarga #541 Hmm.. Mondasz valamit, igazad van.
De akkor meg az az átb*szás, hogy a Steam itt nyomja nekem, hogy megvettem a GOLD-ot. Megtévesztés. Akár érdekelhet is a DoD, és mivel a Steam azt mondja, meg van nekem, ezért semmilyen pre-purchase -10% akciót nem használok ki. Így utólag persze kiderül, hogy nem tudom aktiválni, és akkor már az egész 10%-om is ugrott! -
FLeK0 #540 Szerintem nem goldot vettel, hanem bolti collector's-t, ahhoz pedig nem jar DoD. -
kvarga #539 Na alszok, majd holnap utánnajárok. Jó játékot! -
kvarga #538 Azt monja vegyem meg, pedig a ott van, hogy megvettem a Gold-ot, és ott fel is sorolja, hogy benne van a DoD:S!
-
FLeK0 #537 miert nem enged jatszani? -
kvarga #536 Vazzeg, HL2 Gold-hoz elvileg jár a DoD:S, az van nekem, de nem engedi játszani!!! Most mi a fene van? -
Jó éjt! -
#534 1 órával ezelőtt 132 db szervert találtam - most 497 db-ot.
Hmmm....
3 perccel később 570 db szerver. -
#533 Kijött a HDR effekt működik jól!! Iszonyat szép! -
#532 jah télleg kiött :D -
#531 elvileg kijött, gyakorlatilag nem -
#530 Kijött! Lehet decryptelni és játszani! -
toza #529 offoff
nem tom megfigyelted e de ha nezed a pontokat dod szervereken akinek legtobb killje van sosenem az szerzi legtobb pontot zaszlok befoglalasaval..szal dod banis boven akadnak fragvadaszok,voltak mindigis..de ez most nem fontos...epp arrol beszeleg h source nem sok ujat hozott..csak css nepszerusegenek szintyere probajja hozni ezt a modot is..regebben sose nem lattam dod szerveren spray nyomait a falakon..mostmeg erondicsak ezer bigyoval falakat...remelem vicces hangok meg rohoges is lesz hamarosan h semmikepp se emlekeztessen WWII hangulatra...ami persze nagy kar lesz,de nyilvan hamar megunnyak es atadjak a szervereken a hejet az igazi masszaknak..(egyebkent u nez ki h par oran bellul jon cod2 demo. :).offoff -
#528 off
dod után cod nekem elég lájtos volt, kommersz, "szájbersportos"(ettől meg kiver a víz), csés.
Amúgy én is a kezdetektől codoztam, klánokban, de amikor megjelentek a vérpistik és a faszlámerező kántörsztájkosok akkor inkabb abbahagytam.
A régi dodban még nem volt ilyen fragvadászat, hangulatra ment az egész. -
toza #527 de fear meg biaeib majd biztos orvossag lesz fajdalmaimra..:) -
toza #526 :Dvaloban mindenkinek mas teccik..en cod ot megjelenese ota nyomom neten..es egyaltalan nem unalmas..viszont ettol fuggetlenul ez a dods nem sikerult tul jol...inkabb elvettek mint hozza attok volna..nekem az jon le...:(
ez persze nem jelenti h nem napi 24 orat fogok miatta gep elott ulni:D de akkor se teccik:D -
FLeK0 #525 cshu-n csak spekulaltunk a hl2 megjelenese elott amikor az a cikk irodott, a dod meg be se volt jelentve. -
FLeK0 #524 We have made Day of Defeat: Source available to preload. You can preload
it into a fresh location or with an existing Counter-Strike: Source or
Half-Life 2: Deathmatch installation.
To preload the server run:
Win32:
Hldsupdatetool -command update -game dods -beta preload
Linux:
./steam -command update -game dods -beta preload
Note that the preload does NOT give you a functional Day of Defeat:
Source server, the last little bit of the server (a couple MB worth)
will be released when the client is later today.
If you forget to put "-beta preload" on the command line then you will
not get the preload, so don't forget it.
- Alfred -
szaharin #523 Jo, erre nemmond semmit FleKO:) -
#522 cshu= -
szaharin #521 jo de anno en ugtudtam hogy jar az en verziomhoz is..pl cshu-n meg a mai napig ugyvan irva... -
#520 ha steamen vetted volna akkor járna hozzá -
FLeK0 #519 szemetseg lenne ha igertek volna melle, de az a kiadas nem a jatekok miatt kerul annyiba, hanem a neve es az extra csomagolas miatt. -
szaharin #518 hat igen:-)
de azert szted nem szemetseg, hogy a 20ezres packom melle nemjar?....meg a silverhez is jar ami 15 vagy 13.. -
FLeK0 #517 ha ingyenes modkent is fejezodott volna be biztos megkapnak azok is akik nem vettek meg.