1879
-
#636 Nem "szarul" ugrál a célkereszt, hanem az mutatja, hogy mekkora a szóráskép. A DoD esetén legalábbis emlékeim szerint így működött a célkereszt. Ha meg el akarsz találni valakit, állj meg (esetleg gugolj/feküdj le), vedd válladhoz a fegyvert (jobb gomb alapból) és úgy próbálj lőni. -
#635 hi all!Alapból ilyen szarul ugrál a célkereszt és alig lehet eltalálni valakit vagy csak nálam van baj! -
Pontius #634 Találtam megoldást a problémámra!!
(ha esetleg késöbb másnak is ez lenne a problémája akkor itt legalább talál rá megoldást)
Naszóval :)
Launch Optionsba be kell írni, hogy:
-dxlevel 80 vagy 81
Ezzel a beállítással kapásból dx8 vagy 8.1 beállításokkal indul a játák és igy a HDR effekt is kikapcsol.
Nekem bevált! CS:Source-nál ugyan ez a megoldás...Most teljesen játszató a játék (átlag 65-75fps!!!)
GL! GG!
-
szaharin #633 nah amivel tortel tegnap meg tudtam jatsznai, ma mar nem:(:(szip-szip -
szaharin #632 jah ertem, koszi:D -
#631 Az a vicc, hogy válaszoltam, de azért még 1x megkérdezi.... -
Pontius #630 KáZé és szaharin:
Fárasztóak vagytok ám...!! -
#629 #624 ott a válasz neked írrták csak nem figyelsz! -
szaharin #628 valaszoljatok, hogy miertkell megadni bankartyas fizetes eseten alakcimet.lecc -
#627 én azt ugatom hogy a steam tört és nem a játék lol!! a játék ugyanaz mintha megvennéd és úgy töltenéd le!! -
#626 És ahelyett, hogy visszaolvasnál, inkább felkiáltójelekre hajtasz a neved mellé... -
szaharin #625 de en megveszem, mert tortel neten nemmegy, ezt most megmondom neked, csak arra valasozljatok, hogy miertkell megadni a lakcimet?kuldenek valamittt? -
#624 A bankkártya ellenőrzéséhez kell elvileg, és a legtöbb esetben kérik netes fizetéskor, az SWG esetén is ki kell tölteni a lakcím mezőt... -
#623 ne rendeld meg mert van tört steam és azzal le lehet tölteni csak nem tudom neten megy e! mondjuk az lenne a lényeg csak nem kaptam még választ! -
szaharin #622 jo, csakha nem irok be sok felkialto jelet, nem vesztek eszre, es beszeltek tovabb:) -
#621 de senki nem válaszol és ez nem hagy nyugodni! mindenki ír és utána a kérdésem eltünik!! és én meg szarozhatok itt segítség nélkül! -
szaharin #620 ha neten rendelem meg steamen a jatekot, bankkartyan keresztul, akkor nem kuldenek semmi dobozt meg semmit?de miertkell megadni a lakcimett???? -
#619 A DoD:S kizárólag a Steam-en keresztül megvásárolható, valamikor október vége felé várható a dobozos verzió az EA berkeiből... -
#618 Még írd be párszor, hátha kapsz egy hét pihit.... -
szaharin #617 Hol lehet megvenni a jatekot???????cdgalaxisnal nem!?de akkor hoool? -
#616 Dunno, nálam semmi baja nem volt a HL2-nek és a CS-nek a legutóbbi patch után, bár tény, hogy sokaknak van gondja vele.... -
#615 azépen kérlek titeket vki adjon egy linket ahol le van írva hogy tudom működőképessé tenni a játékot, mert van tört steamem amibe a régi felhasználómmal lépek be! és ott le tudom tölteni a Day of defeat source teljeset meg a Day of defeat source bétát ingyen! melyiket töltsem mit tegyek? -
TneX #614 Pedig egyátalán nem ugrabugrálós imho,ahogy elnézem a mérgezettegerek se húzzák olyan sokáig... -
#613 sziasztok nem tudom elinditani a dodot ezt irja ki segitsetek légyszihiba -
#612 láttad már ezt az oldalt? http://steampowa.uw.hu/? -
#611 töltsd le a Steamről a bétát vagy a teljeset. ha letudod adok neked egy sört. -
Pontius #610 Na! Utánna jártam egy kicsit a dolognak és elvileg a játék miatt qrva szar nálam a játék.
Mivel magán a SOURCE-n basztattak valamit a valvesok amit a HL2 a CS és a DOD is használ...
Nagyon sikerült elqrniuk, HL2 is játszhatatlan...
Az utobbi valve fissítést úgy ahogy van vissza kelett volna vonniuk
-
#609 bocs hogy beírom még1x de nagyon kell!!
vki légyszives adjon egy linket vagy hozzászólás számot, vagy írja le hogy melyiekt töltsem le a steamról, a betat vagy a teljeset, ha tört servereken akarok eredeti cdkey nélkül nyomni?!És hogy kell megcsinálni a játékot? -
#608 Olvass vissza... -
#607 Mondjatok egy pár magyar ip-t pls. De ne tört szervereset! -
#606 vki légyszives adjon egy linket vagy hozzászólás számot, vagy írja le hogy melyiekt töltsem le a steamról, a betat vagy a teljeset, ha tört servereken akarok eredeti cdkey nélkül nyomni?!És hogy kell megcsinálni a játékot? -
#605 ma kipróbáltam én is a DoD-ot nekem elég uggrabugrálos rohangálos mérgezettegeresnek tünik,kicsit többet vártam .. -
#604 Na most vonták le a DoD árát 4628Ft. -
#603 amugy nemvágom miért vannak ekkora fps ingadozások...
cs: s ben nem vót -
#602 thx igazad volt -
FLeK0 #601 nem, ennel altalaban a steammel van gond, inditsd ujra meg ilyenek. -
hmm akkor lehet hogy mégicsak vmi gond van a bankkártyával?
vagy ez nem azért van?
csak mert elsö néhány inditásnál gond nélkül ment a játék azota meg ezt irja ki -
#599 köszi
meg a servereket is :) -
FLeK0 #598 zoom_sensitivity_ratio paranccsal lehet allitani hogy mekkora legyen az alap sensitivityhez kepest zoomolas kozben (gondolom ez csak a sniperekre vonatkozik, de meg kell nezni) -
FLeK0 #597 DOD:S Server by sYsonline.hu|82ms|62.112.194.28:27075
**[JSGC][DoD:S][LAMAs]-Teszt szerver**|60ms|80.77.113.240:27015
[aS] Reloaded DOD:S SERVER #1 [Jelszo: asdod]|78ms|152.66.93.51:27015
<Hungaria_SS> | Sponsored by Virus-GameHost.tk|88ms|195.70.37.242:27015
A Hosok Koran Halnak #source|84ms|195.228.155.77:27020
OBiNet DoD:Source | Powered by OBInet.hu|76ms|195.228.155.232:27015
[LAMAs]Clan Server DoD:S |HUN||79ms|212.92.23.32:27015
Infoado DOD:S [email protected]|68ms|217.27.212.66:27035
Koca DOD : S [email protected]|79ms|217.27.212.66:27036