1879
  • [NST]Cifu
    Nem "szarul" ugrál a célkereszt, hanem az mutatja, hogy mekkora a szóráskép. A DoD esetén legalábbis emlékeim szerint így működött a célkereszt. Ha meg el akarsz találni valakit, állj meg (esetleg gugolj/feküdj le), vedd válladhoz a fegyvert (jobb gomb alapból) és úgy próbálj lőni.
  • SNAKE01
    hi all!Alapból ilyen szarul ugrál a célkereszt és alig lehet eltalálni valakit vagy csak nálam van baj!
  • Pontius #634
    Találtam megoldást a problémámra!!
    (ha esetleg késöbb másnak is ez lenne a problémája akkor itt legalább talál rá megoldást)
    Naszóval :)
    Launch Optionsba be kell írni, hogy:
    -dxlevel 80 vagy 81
    Ezzel a beállítással kapásból dx8 vagy 8.1 beállításokkal indul a játák és igy a HDR effekt is kikapcsol.
    Nekem bevált! CS:Source-nál ugyan ez a megoldás...Most teljesen játszató a játék (átlag 65-75fps!!!)
    GL! GG!
  • szaharin
    nah amivel tortel tegnap meg tudtam jatsznai, ma mar nem:(:(szip-szip
  • szaharin
    jah ertem, koszi:D
  • [NST]Cifu
    Az a vicc, hogy válaszoltam, de azért még 1x megkérdezi....
  • Pontius #630
    KáZé és szaharin:
    Fárasztóak vagytok ám...!!
  • KáZé
    #624 ott a válasz neked írrták csak nem figyelsz!
  • szaharin
    valaszoljatok, hogy miertkell megadni bankartyas fizetes eseten alakcimet.lecc
  • KáZé
    én azt ugatom hogy a steam tört és nem a játék lol!! a játék ugyanaz mintha megvennéd és úgy töltenéd le!!
  • [NST]Cifu
    És ahelyett, hogy visszaolvasnál, inkább felkiáltójelekre hajtasz a neved mellé...
  • szaharin
    de en megveszem, mert tortel neten nemmegy, ezt most megmondom neked, csak arra valasozljatok, hogy miertkell megadni a lakcimet?kuldenek valamittt?
  • [NST]Cifu
    A bankkártya ellenőrzéséhez kell elvileg, és a legtöbb esetben kérik netes fizetéskor, az SWG esetén is ki kell tölteni a lakcím mezőt...
  • KáZé
    ne rendeld meg mert van tört steam és azzal le lehet tölteni csak nem tudom neten megy e! mondjuk az lenne a lényeg csak nem kaptam még választ!
  • szaharin
    jo, csakha nem irok be sok felkialto jelet, nem vesztek eszre, es beszeltek tovabb:)
  • KáZé
    de senki nem válaszol és ez nem hagy nyugodni! mindenki ír és utána a kérdésem eltünik!! és én meg szarozhatok itt segítség nélkül!
  • szaharin
    ha neten rendelem meg steamen a jatekot, bankkartyan keresztul, akkor nem kuldenek semmi dobozt meg semmit?de miertkell megadni a lakcimett????
  • [NST]Cifu
    A DoD:S kizárólag a Steam-en keresztül megvásárolható, valamikor október vége felé várható a dobozos verzió az EA berkeiből...
  • [NST]Cifu
    Még írd be párszor, hátha kapsz egy hét pihit....
  • szaharin
    Hol lehet megvenni a jatekot???????cdgalaxisnal nem!?de akkor hoool?
  • [NST]Cifu
    Dunno, nálam semmi baja nem volt a HL2-nek és a CS-nek a legutóbbi patch után, bár tény, hogy sokaknak van gondja vele....
  • KáZé
    azépen kérlek titeket vki adjon egy linket ahol le van írva hogy tudom működőképessé tenni a játékot, mert van tört steamem amibe a régi felhasználómmal lépek be! és ott le tudom tölteni a Day of defeat source teljeset meg a Day of defeat source bétát ingyen! melyiket töltsem mit tegyek?
  • TneX
    Pedig egyátalán nem ugrabugrálós imho,ahogy elnézem a mérgezettegerek se húzzák olyan sokáig...
  • drop
    sziasztok nem tudom elinditani a dodot ezt irja ki segitsetek légyszihiba
  • KáZé
    láttad már ezt az oldalt? http://steampowa.uw.hu/?
  • M@TriX
    töltsd le a Steamről a bétát vagy a teljeset. ha letudod adok neked egy sört.
  • Pontius #610
    Na! Utánna jártam egy kicsit a dolognak és elvileg a játék miatt qrva szar nálam a játék.
    Mivel magán a SOURCE-n basztattak valamit a valvesok amit a HL2 a CS és a DOD is használ...
    Nagyon sikerült elqrniuk, HL2 is játszhatatlan...
    Az utobbi valve fissítést úgy ahogy van vissza kelett volna vonniuk
  • KáZé
    bocs hogy beírom még1x de nagyon kell!!
    vki légyszives adjon egy linket vagy hozzászólás számot, vagy írja le hogy melyiekt töltsem le a steamról, a betat vagy a teljeset, ha tört servereken akarok eredeti cdkey nélkül nyomni?!És hogy kell megcsinálni a játékot?
  • alph4
    Olvass vissza...
  • Evogordon
    Mondjatok egy pár magyar ip-t pls. De ne tört szervereset!
  • KáZé
    vki légyszives adjon egy linket vagy hozzászólás számot, vagy írja le hogy melyiekt töltsem le a steamról, a betat vagy a teljeset, ha tört servereken akarok eredeti cdkey nélkül nyomni?!És hogy kell megcsinálni a játékot?
  • Sly06
    ma kipróbáltam én is a DoD-ot nekem elég uggrabugrálos rohangálos mérgezettegeresnek tünik,kicsit többet vártam ..
  • Random work
    Na most vonták le a DoD árát 4628Ft.
  • Krinyo
    amugy nemvágom miért vannak ekkora fps ingadozások...
    cs: s ben nem vót
  • Guer
    thx igazad volt
  • FLeK0
    nem, ennel altalaban a steammel van gond, inditsd ujra meg ilyenek.
  • Guer

hmm akkor lehet hogy mégicsak vmi gond van a bankkártyával?
    vagy ez nem azért van?
    csak mert elsö néhány inditásnál gond nélkül ment a játék azota meg ezt irja ki
  • Guer
    köszi
    meg a servereket is :)
  • FLeK0
    zoom_sensitivity_ratio paranccsal lehet allitani hogy mekkora legyen az alap sensitivityhez kepest zoomolas kozben (gondolom ez csak a sniperekre vonatkozik, de meg kell nezni)
  • FLeK0
    DOD:S Server by sYsonline.hu|82ms|62.112.194.28:27075
    **[JSGC][DoD:S][LAMAs]-Teszt szerver**|60ms|80.77.113.240:27015
    [aS] Reloaded DOD:S SERVER #1 [Jelszo: asdod]|78ms|152.66.93.51:27015
    <Hungaria_SS> | Sponsored by Virus-GameHost.tk|88ms|195.70.37.242:27015
    A Hosok Koran Halnak #source|84ms|195.228.155.77:27020
    OBiNet DoD:Source | Powered by OBInet.hu|76ms|195.228.155.232:27015
    [LAMAs]Clan Server DoD:S |HUN||79ms|212.92.23.32:27015
    Infoado DOD:S [email protected]|68ms|217.27.212.66:27035
    Koca DOD : S [email protected]|79ms|217.27.212.66:27036