1879
  • rage
    Van valaki, aki a Steam-en rendelte meg a játékot bankkártyával?
    Megoldották már azt a problémát, hogyha a kártyán szereplő névben ékezetes
    betű van, akkor nem lehet a kártyát a Steam-en használni?
  • JohnnySmith
    Ezt írtam kb én is. Szal érted....fura. "Weyéknek" nagyon ment a game egyébként
  • [NST]Cifu
    Rövid vélemény kb. 10 perc játék után:

-Nagy negatívum a játék felgyorsítása. Érezhetően gyorsabban mozognak az emberek, tiszta MOHAA/CoD feeling... :(
    -Mi a fene ez a puskagránát-baromság?!? Vissza a nyeles és a kukorica-kézigránátot!
    -A szerverek beállítása még várat magára. Alapból hiba, hogy nincsenek kaszt-limitek. Oldalanként egy mesterlövész bőven elég (lenne). Ahol én játszottam, volt, hogy négy mesterlövész volt egy oldalon...
    -A mesterlövészt kicsit nerfelni kellene, úgy veszem észre, hogy mozgás közben is simán lő, legalább kioldalaz-lő-visszaoldalaz, menetrend szerint...

Egyébként hangulatra bejön így elsőre, csak éppen hulla fáradt vagyok már játszani... na majd holnap. :)

Ui.: Nálam semmiféle FPS esés nincs, HDR bekapcsolva, 1024x768, 4xAA és 8xAF mellett min. 40FPS-em volt 6800GT-n.
  • geri15
    Ezer kösz neked és Fleko-nak is :)

Fleko lenne egy kérdésem, amire te biztosan tudsz választ adni. Elvileg ugye lesz csak a CS:S-t, és a DoD:S-t tartalmazó csomag is nem? Ez mennyibe fog kerülni, mikor lehet megvenni, és csak online, vagy boltokban is esetleg? Előre is köszi :)
  • JohnnySmith
    DOD:S Server by sYsonline.hu|82ms|62.112.194.28:27075
    **[JSGC][DoD:S][LAMAs]-Teszt szerver**|60ms|80.77.113.240:27015
    [aS] Reloaded DOD:S SERVER #1 [Jelszo: asdod]|78ms|152.66.93.51:27015
    <Hungaria_SS> | Sponsored by Virus-GameHost.tk|88ms|195.70.37.242:27015
    A Hosok Koran Halnak #source|84ms|195.228.155.77:27020
    OBiNet DoD:Source | Powered by OBInet.hu|76ms|195.228.155.232:27015
    [LAMAs]Clan Server DoD:S |HUN||79ms|212.92.23.32:27015
    Infoado DOD:S [email protected]|68ms|217.27.212.66:27035
    Koca DOD : S [email protected]|79ms|217.27.212.66:27036

Powered by Fleko #597
  • geri15
    Magyar szerverlistával rendelkezik valaki? :)
  • EmThor
    #634??
  • Tomo15
    Hello!Lenne még 1 nagy problémám.A harcokban lemegy az fpsem 13-15 re, és amikor egyedül vagyok 1 viszonylag kis téren akkor is csak olyan 30körül van.Mi lehet a gond? Már megprobáltam DX8.0-ban is futtatni, de ugyan ez a helyzet.Ja, és catalyst 5.9-es driverom van.
  • JohnnySmith
    "Kis" negatívum is legyen már:) Picit játszogattam vele hááát graf,modellek,fizika szép viszont a játékmenet.....hagy "némi" kívánni valót magaután biztos aki a COD-on meg a Mohaa-n nőt fel az élvezi.. Nekem valahogy Q3 hangulatú volt a játékmenet.
    Ha választanom kéne akkor inkább a régi DOD nem mintha azzal sokat játszottam volna de a játékmenet ég és föld. (bár lehet hogy szerver oldalon lehet állítgatni)
    De egyébként szép meg minden.
    ui:De pár NST-s már szépen tolja....az addiktok
  • Lord AnonymouS
    Steam -> Play Games menü -> jobb klikk a DoD:S ikonra -> Properties -> Launch Options: -console
  • KáZé
    és hogy lehet a konzolt lehívni mert a 0-ra nem reagál.
  • FLeK0
    nincsenek botok a jatekban, majd talan kesobb hasznalhatova teszik oket. jatszal online.
  • Haversrác
    Szasztok. A botokat hogyan kell feléleszteni, mert mindegyik csak egyhelyben áll vagy néha talán lőnek is egyet oszt annyi PLS help!
  • alph4
    Látom már be is lett rakva :)) Gyors volt... :D
  • nyami
  • Thanatos
  • KáZé
    tökéletes
  • dardevil
    Príma!

• alph4
    Csináltam egy kis bannert, hogy szebb legyen a togyik ^^

Aki tudja rakja be, mert én nem tom kinek kell szólni :))
  • KáZé
    nekem nem tetszik benne hogy rohadt gyorsan fut a csávó alapból! hát még ha sprintel!! meg mikor előveszem a snipert és ráközelítek akkor meg olyan rohadt lassan mozog az ember meg a célkereszt is, hogy így call of duty után nagyon nehéz megszokni számomra! meg a rángatás...... amúgy fasza a grafika meg a játék!
  • teamwork100
    Nálam is ugyanez a probléma...:( Mi lehet a gondja? Már 2x újrahúztam+driver csere...
  • Thanatos
    szuper :DDDD
    nekem amenyit sikerült nyomnom vele az alapján bejön eddig
  • Tomo15
    Már megvan a hiba...Azt irja, hogy ki vagyok bannolva a VAc-os serverekrölez mind szép és jó, de nem csináltam semmit.
  • k9duli
    És mondanátok pár mondatot arról hogy milyen a game?
    De ne csak annyit hogy tök jó...
  • DJviolin
    Ja. Láma vagyok. Ez az első résznek a leírása
  • DJviolin
    Sziasztok!

Megvan a game, decsak 5 pálya van benne.

http://nst.babylon5.hu/NST-HQ/Pages/DOD/DOD_Manual.htm

Itt minimum 10-et említenek. Akkor ez most hogy van?
  • Tomo15
    Hali!Az lenne a problémám, hogy akármilyen serverre szertnék felmenni kidobja, hogy VAC-védelmes serverre nem tudok felmenni, és ad egy linket a setampowered.com-ra.Ott azt irták, hogy inditsam ujra a Steamet,de ugy se jó!De a legelsö servebe még simán be tudtam menni.
  • Zetorg
    megveszed egyszer a sajátt accountodra, aztán bejelentkezel haverodéra és megveszed az övére is.

így biztos működik.
  • Pontius #648
    nincs értelme...
    Mivel az nem a DOD a lényeg hanem az Account...
  • drop
    csá egy fontos kérdés szerintetek nemlesz gond ha egy kártyával 2x veszem meg a dodot mert havernek is kell
  • kiskorúbézoltán #646
    THX !
  • FLeK0
    botok nincsenek benne egyelore.
  • kiskorúbézoltán #644
    Sry ha volt már de keresővel is csak hasonló kérdést találtam , választ nem : offline lehet játszani vagy csak multi ?
  • Extraboy
    Hali, megvettem a DoD:S-t steamen keresztul, a muvelet vegen azt irta, hogy "pending", mert tul terhelt a halozat, viszon a jatek belekerult a my gamesbe. Ha ramegyek jobbklik/properties akkor amount acquired 100% viszont azt irja, hogy offline mode nem elerheto! Ha jatszani akarok betolti a kezdo screent viszont a menuket mar nem! Tudna valaki segiteni?
    Elore is koszi
  • urbijoe
    most nem dicsekvésképpen de nekem simán leszedte a STEAM ingyen és minden szerveren megy
    "azt nem részletezem milyen steam"
  • magus
    jo en vagyok a hulye hogy azt nem kapcsoltam at, koszi igy fut rendesen, multijateknal amugy is teljes mertekben mindegy hogy nez ki
  • FLeK0
    Annyira nem fontos szerintem, ingame ha be van kapcsolva az auto help nagy betukkel kiir mindent a granat visszadobastol kezdve addig hogy guggolj le ha nagyon nyomod a gobot.
  • [NST]Cifu
    Bér végülis nekiállhatok átszabni a régit, aztán majd valaki csinál egy jobbat...
  • [NST]Cifu
    Szvsz a DoD.hu-n várható ilyen, ugyan anno én is csináltam egy ismertetőt, de az még a béta 2.0-hoz készült, ez itt olvasható. Azóta már sokat változott mondjuk a játék, például ha jól látom most nincs MG34, a BAR-t nem lehet letámasztani, már nincs vérzés, stb....
  • KáZé
    ide tudna vki csinálni egy faq-t? mert jól jönne szerintem mindenkinek!