Day of Defeat : Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem olyan választ kérek, h vedd meg. Kösz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
steam / settings / beta participate -be kell belépni
tölt -> interface - magyar -> tölt -> megy a steam magyarul
kb 3 órája él
Cs: Source megy... Nem értem.
Eredeti verzió!!!
Amúgy a WWIIOnline tényleg a legjobb, de sokaknak nem elég pörgõs. Nekem is van elõfizetésem rá, de csak akkor játszok vele mikor nagyon sok idõm van.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
akkor mar inkabb 1.1
cod ot meg semmi fogja uberelni,szoval nem szorakoztatobb....
egyebkent meg attol kene h fless legyen h source motor hajcsa,de igazabol csak elbasztak a kasztokat is,meg a fegyverek sem jol lettek "tuningolva"..a ragdol meg nem feltetlen jelenti h egy jatek jo lesz..
egyebkent wwII online a legjobb,leg komplexem online masodik vilag haborus jatek,abban aztan frankon kivan dolgozva kaszt rencer stb..jaccak is kb annyian mint dod:S t ..pedig annak hugymocsok grafja van..
bocs... en ettol meg szeretlek azert..
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
akit érdekel, hajrá!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
HL2HU-s hír:
Végre elérkezett ez az idõ is, mikor ingyen lehet játszani a Day of Defeat: Source-szal. Az OGC csapat is készül az ingyenes hétvégére, ezalatt azt értjük, hogy szerverekkel, és szerver statisztikával várunk minden játszani vágyót.
Itt találhatjátok a szerver IP-ket:
**HUN-
**HUN-
**HUN-
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D