Day of Defeat : Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én a héten vettem elõ megint kb. fél év után.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

w77d
sziasztok! pörög még neten ez a game?? Steam-en Source csomagban néztem a játékot, de ha ma már kihalt ez a játék, akkor csak a CS-t veszem meg...

Van egy DODS Guest Passom, ha kell valakinek, akkor ugyan ezen a néven megtalál Steamen!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

btw: 1500 vagy 2000ért eladom a régi DoD:Source-m 😊

Myrddraal
Only multi. Biztos vannak tört szerverek bár én nem vágom. 2 ezret meg lazán megér.

És tartalmaz single-t, v only multi a játék?

Üdv. Multizni warezzal hogy lehet? Mivel Steam-es még mindig(gondolom), ezért Pacsteam-el lehet, ugye?
Nem olyan választ kérek, h vedd meg. Kösz.

csokalaci
áááá omg -.- ez fájt

http://facebook.com/musicleander

#1813 = 1813-as számú hozzászólás, ami magában rejt egy nem piros, azaz kék szöveget, ami abból áll hogy Klikk! . ez egy link. ha rákkattintasz meglátod hogy neked nagyon jó lesz!
Narxis
omg

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

davis98
ha?????

nickname: doki09

Narxis
Olvass visszább, lentebb. Ott belinkeltem Klikk! néven a magyar szervereket.

davis98
mire érted hogy ",#1813,"?

Narxis

davis98
helosztok! hogyan lehet játszani szerverekbe? én még egy szervert se találtam

Narxis
Rakjátok fel újra!

Narxis

eltûnt a banner. képfeltöltés törölte a csába.

esetleg beírhatnál pár magyar szerver IP címét.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Narxis
Gyertek gamélni valamelyik magyar szerverre!

ja nekem is feltûnt má régen de nem foglalkoztam vele nagyon 😄 ritkán DoD ozok, csak ha nagoyn unatkozok akkor 😄

BiG G
én meg már egy éve nem játszottam a doddal, nemhogy a topikját nézegessem 😄DD

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Nivea
a dél dakotai magyarok! amugy már egy fél épve eltünt😄

elvitték a cigók 😞

BiG G
eltûnt a banner :'(

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Myrddraal
Hát sztem ez szerver beállítástól függ, ugye mert most a frissítéssel sok mindent átvettek a TF2-bõl mint pl. ezt is. Én eddig ahol játszottam szerven majdnem mindenhol ki volt kapcsolva. Lehet vhol ezt ki is lehet kapcsolni de ezt sajna nem vágom.

vki?

ki lehet vhogy kapcsolni, h a halálom után ne ajánlja fel, h F5-tel el tudom menteni a gyilkosom képét?

Szega87
F O N T O S !!!!

steam / settings / beta participate -be kell belépni

tölt -> interface - magyar -> tölt -> megy a steam magyarul

kb 3 órája él

Megoldódott!
Sajna nekem is ezt "connection failed after 4 retries" írja ki ha neten szeretnék játszani. Mi lehet a gond?
Cs: Source megy... Nem értem.
Eredeti verzió!!!
Narxis
Én kipróbáltam, de nem igazán tetszett, el tudnék vele játszani esõs idõben de CS és TF2 mellett eléggé háttérbe szorul. Videokari mellé kaptam amúgy(BlackBox), eredeti meg minden. Meg az is zavart, hogy amikor legelõször játszottam vele egy magyar servert találtam és az is üres volt napokon át. A németektõl, franciáktól meg idegbajt kaptam. 😄

Random work
Amúgy szerintem addig örüljünk míg nem tolja minden "vérpistike" a DoD-ot. Az ingyenes hétvégén is jót röhögtem a nagy hozzáértõ kisgyerekeken ahogy ott osztották egymásnak a mikrofonon az észt. Az ilyenek nem kell, hogy dod-al játszanak maradhatnak a cod-nál.

Amúgy a WWIIOnline tényleg a legjobb, de sokaknak nem elég pörgõs. Nekem is van elõfizetésem rá, de csak akkor játszok vele mikor nagyon sok idõm van.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Narxis
Eltûnt a banner.<#vigyor3>

nyilvan elvezetesebb es osszetettebb mint cod vagy mas jatekok,de nem attol h "s"...
akkor mar inkabb 1.1
enis vartam anno naon h kijojjon dod:s,de kb ingyen napokon toltam,meg elso bakup valtozatokkal..de sztem meg ennnyit sem er meg sztem..alap meg sokkal nepszerubb meg most is.. bocs...
cod ot meg semmi fogja uberelni,szoval nem szorakoztatobb....
egyebkent meg attol kene h fless legyen h source motor hajcsa,de igazabol csak elbasztak a kasztokat is,meg a fegyverek sem jol lettek "tuningolva"..a ragdol meg nem feltetlen jelenti h egy jatek jo lesz..

egyebkent wwII online a legjobb,leg komplexem online masodik vilag haborus jatek,abban aztan frankon kivan dolgozva kaszt rencer stb..jaccak is kb annyian mint dod:S t ..pedig annak hugymocsok grafja van..
bocs... en ettol meg szeretlek azert..
Szega87
<#lama>

Narxis
Agree.

Myrddraal
Te meg egy nyomorult vagy...

Myrddraal
Simán megéri a pénzt, sokkal jobb és élvezetesebb fps mint a cod és társai! Csak hát, ugye M.o.-n nem túl népszerû...

hát, úgy tûnik, az aláírásomat nem változtatom egy ideig...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

de tod mier..mer annyira szar a source h senkinek nem kell azer...azer ijen olcso.. 😄
7-éig (ööö... máig 8) a dod:s 5+áfa usd, nincs egy ezres. nem tudom, mennyit akarok én ezzel szórakozni, de csak ha pár órát, ennyit akkor is megér.
akit érdekel, hajrá!

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Nivea
ezek csak hétvégére vannak v örökre?

Random_
Azért kicsit több magyar szerver van és most ingyenes hétvégén sokan vannak.
HL2HU-s hír:
Végre elérkezett ez az idõ is, mikor ingyen lehet játszani a Day of Defeat: Source-szal. Az OGC csapat is készül az ingyenes hétvégére, ezalatt azt értjük, hogy szerverekkel, és szerver statisztikával várunk minden játszani vágyót.

Itt találhatjátok a szerver IP-ket:

**HUN--MAGYARORSZAG | 1** IP: 78.24.190.103:27025
**HUN--MAGYARORSZAG | 2** IP: 78.24.190.103:27026
**HUN--MAGYARORSZAG | 3** IP: 78.24.190.103:27028

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Narxis
Kösz, de akkor már inkább megyek valamilyen külföldire.

Nivea
217.20.138.29:29015 eggyetlen magyar szerver és soha, de ténlyeg soha nincs rajta senki!

Narxis
Nincs magyar szerver? gamemonitoron csak 2 jelszavasat találtam.

TF2 nél úgy látszik bejött nekik,így végigpróbálnak minden netes játékot szerintem.Hajrá....jó ötlet!! 😄 Én mindig is kíváncsi voltam erre a játékra,de annyira még nem hogy megvegyem....de majd most kipróbálom.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Nivea
ez lesz majd csvel is😞