Day of Defeat : Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx
1. Kijelölöd a szervert a listából az ASE-ben, és nyomsz egy Ctrl+C-t (azaz másolod)
2. Elindítod a DoD-ot, és belépsz a kedvenc szerverekhez
3. Add server vagy vmi ilyesmi, és nyomsz egy Ctrl+V-t, ott ahol "lehet írni", ergo bemásoltad a IP-t. OK-ot nyomsz, és connectelsz.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
crackelt doddal hogy tudok asebol csatlakozni?
error in command line hibaüzi jön ha megpróbálok
késõbb néztem a linket mint írtam volna a hsz-t 😊
ez nekemis fennt van, de nem akar mûködni dod-dal 😊
Csak a snipert kéne korlátozni, de amúgy jó
mert a steam down-os is csak 90%-ban biztos, account ban lehetõsége mindig a fej fölött lebeg
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A lentebb olvasottakból látom az hülye, aki megveszi. Nézõpont kérdése. Én nem ítélem el, aki lopja, de megvetem azt, aki engem lehülyéz mert megveszem. Errõl részemrõl enyit kedves geri15 (aki meg a haverját meglopja az no komment...)
Nekam az eredeti HL1-es DOD is überelte a countert, úgy hogy rögtön ráizzítottam DOD:source-ra. Kár hogy még csak 4 pálya van. Király lett, a hangok is grafika is nagyon ott van.<#zavart1>#zavart1>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akkor ez egy hólyeség, amit a CS:S forum FAQ-ban van írva:
"Ha fontos lenne, hogy a legális szervereken is játszhass, és össze bírsz kaparni 1990 Ft-ot, vagy már van Half-Life 1 játékod ez sem akadály. A kivitelezés fázisai csak egy pontban térnek el, tehát kezdjük is az elején:
A Half-Life 1 accountok bannolásának esélye jelenleg igen csekély (ma 5%, késõbb szólok ha nõ), de remélem egyértelmû, hogy NEM vállalok értük felelõsséget!
A Steam-Down egy rosszhírû kliens, amirõl egyesek állítják, hogy bannolja az accountokat, de ez legenda, mert mindeddig csak egyetlen egy bannolási hullám volt, az is régen, ami akár a Ppecheres steamheckeket (SIX-Steam) is érintheti a jövõben. Most hogy itt a VAC2 ez a biztonságosabb megoldás, a ppecheres steamet nagyon meg kell buherálni, hogy menjen, és olyan össze-vissza csavart állapotában szerintem 10X veszélyesebb."