Day of Defeat : Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD
A másik pedig az, hogy rengeteget nyomtam rajta, és egyszer nem láttam sajnos admint, aki megszórta volna a népeket, pedig ment a csít rendesen, a laggokról már nem is beszélve.
Nem rosszindulatból írtam, félreértettél, mert félreérthetõen fogalmaztam.
Ja és ennyire ne húzd fel magad mindig...
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
En pl sosem jelentkeznek ilyen klanba, meg fix csapatba, mert nem szamithatnanak ram ugysem, ritkan van idom jatszani. Megis nagyon jol erzem magam mindig jatek kozben. Nem tudom felhuzni magam, ha lelonek, nem erdekel, ha nem nekem van a legtobb killem... Neha felmegyek, jatszom, jol erzem magam, es kesz. Ehhez mindegy, milyen szerver, ehhez nem kell klan, stb.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem tuti hogy örülni fogsz, ha bannolják az accodat. Ez benne van a levegõben, bármikor megeshet. (Szvsz Valve nagyon csendben van, sztem valami készül... Steam 3.0? )
Másrészt indulj egy ligában Steamdown-al...
Nem tudsz klánozni, pedig sztem a DoD-ban (illetve más online játékokban) az egyik legjobb dolog a versengés, a fix csapattal történõ játék. Szvsz egy public szerveren soha nem lesz olyan mérvû "taktikázás" (de még csak hasonló sem), mint egy war közben. És sztem pont a warok adják meg igazán az online csapatjátékok feelingjét...
Nem tudjátok mirõl maradtok le...
Mas jatekokkal jatszottam mar persze warezzal interneten, es mindket esetben voltak nagyon jo jatekostarsaim, voltak csendesek, sok dumasak, es mindketto verzioban akadtak sajnos (bocsanat), "bunkok" is, akikkel nem volt elvezet jatszani (pl mert hattbalott, vagy ilyesmi).
Es meg annyi, hogy soxor taktikaztunk "egy hullamhosszon", chat nelkul is, erre is van pelda.
Counter-Strike:Source A cím ne tévesszen meg senkit a csomag tartalma pedig:
Counter-strike:Source, Half-Life 2:Deathmatch, Day of Defeat:Source (magát a Half Life 2-t viszont nem tartalmazza)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Egyébként tény hogy a warez szerverek hangulatosabbak mint a hivatalosak, bemegyek egy official OBinet vagy akármilyen szerverre, köszönök, nem válaszol senki. Próbálok taktikázni, mindenki leszarja... pfff. Viszont az antin mindig pezsgett a hangulat, néha örömmámorban úsztunk, néha anyáztunk de sose volt csönd, még miután meghalt az ember sem lehetett unatkozni, mert a chat végig pörgött.. Meg mindig ment a taktikázás, általában Sáska (SG-seknek ismerõsebben Kanudurex), vagy a többi pro után, nem az ment, mint a többi szerveren hogy csak úgy eljáccogatnak oszt kész... Ezért érdemes volt oda menni.
csináltam is 1 fotót a melóhelyen, hogy majd felfújom neked a falra játék közben.
remélem nem haraxol
Egyébként újra fog indulni, de úgy hogy az ASE ne lássa :P
Mindenesetre az IP-ket nagyon szépen köszönöm!
Fleko fõleg tõled kérdezem, te tuti tod :) Szal bolti kollektorz (hiperdoboz s-es póló :D) edisönöm van és nem tom leszedni steamen a DoD:S -ot. Hiba, vagy tényleg nem jár hozzá? De qrva idegesítõ... ha nem akkor marad a tört ;o(((
Ezekután erre az IP címre csatlakzol: antisteam.servegame.com:27015
Steam Validation Rejected
ezmi?
Egyékbént a kivitelezés tényleg nagyon jó! Így tovább.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem valve játék, de steamen jelenik meg, egy Lionheades programozó készítette.
Szerk: Ja meg azthiszem valve gondozásában ment a tesztelés (egy része) is.
(\__/) ( X.x) ( } . { )