Day of Defeat : Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az h mind eredeti az hujeseg!vegig kell szepen klikkelgetni mind a parszazat..es ha talasz egyet gyorsan be a favorites koze!!en kb 30 klibol talatam 5 ot de tok mindegy...szoval kamu h nem lehet nyomni..egyebkent meg szedni kell az Empes valtozathoz az updatokat ha van .

a lopos gyerek meg egy pocs nyilvan valoan!!kezlevagst erdemelne...nem is jaccana tobbet nyilvan!india rulz!!! tenyleg ott vannak hackerek?vagy ha akad is mar mind felkezu?!😄
Mayday
Nezd, eredeti HL1/HL2 melle nem biztos, hogy jo 5let warezt parositani. Volt mar pelda ra, hogy meglevo accountot letiltottak, mert volt kozte olyan Steam jatek is, ami warez.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

alph4
Vedd meg az eredetit, akkor nem írja ezt ki! Ugyanis ezek mind "rendes" szerverek már.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Oké, értem .
És tudnátok pár ilyen tört szervert mondani ?
Jöhet magánba is ..:-)
kiir ilyet hogy steam validation vagy mi a rák és nem tudok csatlakozni semmilyen szerverre , beleértve a magyar szervereket is , van valami megoldás ??

Makkmag
Olvass vissza , csak tört szervereken 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Oké, akkor megvan a játék (Emporio) és van Internetem.
Hogy tudok akkor Online játszani ???
nincs bot tamogatas a jatekban, majd talan par honap mulva.

Megvan a játék (Emporio),lehet offline játszani botok ellen ?
Hogyan lehet betölteni õket ????
mi????????????

Hellosztok! EGy kis segítség kéne ehez a jó kis játékhoz. ELindul meg minden csak amikor rálépek hogy töltse be a server akkor azt csinálja hogy visszalép egybõl a server listához de nem ír ki semmit :-( Szóval aki tud segíteni az legyen szíves segítsen 1000THX elõre is!
Krinyo
szúrd hátba a barátod 😛

Sziasztok!
Nekem van HL1/HL2 accountom.. És letöltöttem egy warez DOD:sourcet... Mit lehet ezzekkel kezdeni? Csak a tört szerverekre fogok tudni felmenni?

Köszi. Rendes vagy. Örök hála.

geri15
Van európai tört szerverlistám majd elküldöm Neked, megkeresem majd.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Asszem én indítottam ki a vitát. :-( Bocs all.

Tehát akkor vannak más tört szerverek is? Mert én nem akarok hl1 accot lopni, meg megvenni a játékot sem. Marad az as szerver. De az gyakran behal.

Mayday
A #896-ban kozolted, hogy nem magyarazkodsz itt, meg nem kell a flem. Ennek ellenere meg folyamatosan, jonehany hozzaszolasban "kotelessegednek erezted" magyarazkodni...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Random_
Na ja pontosan!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Lacc
20 dellát megér ez a game szvsz. Eddig azért ment a sírás mert 12k körül voltak a játékok. Most meg 5k-ért se kell egy olyan, ami már bizonyított és látja mindenki, hogy élvezetes, megéri a pénzét. lol
rage
Azt írod, "be kell húzni valamelyik havertól"
Hm, inkább ne kelljen.
Ha lehet.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

geri15
Szerintem van benne igazság nem is kevés, de te biztosan jobban tudod. Viszont ezennel a vitát részemrõl lezártnak tekintem, elismerem bûneim, kérem a feloldozást, emellett ajánlom szállj le a magas lóról.

Legalabb ne magyarazkodj ezekkel az ocska szovegekkel, ez teszi szanalmassa az eddig csak igenytelennek tekintheto tetteidet.

geri15
A Valvetõl való lopásról elmondtam már a véleményem, sztárolni meg nem sztárolom magam, az meg hogy reklámozom a módját a dolognak, nos az egyéni megfontolás kérdése hogy jó-e vagy rossz. Ti itt most szídtok, de rengetegen használják ezt a megolást, és amíg ekkora az általános szegénység Magyarországon, és sokszor esetleg a számlák befizetésére, vagy ennivalóra nincs pénz, akkor had ne vegyek már meg egy játékot 5000 ftért. Hogyha lenne rá pénzem megtenném, hozzáfûzöm.

és nincs egyedül!

Lopsz 1 'baratodtol', lopsz a vilag vezeto online akciojatekfejleszto cegetol, sztarolod magad ezzel, majd reklamozod hogy hogyan lopsz. Szerintem ez mar eleg az itelkezesre, ebben a gamer forumban.

geri15
Igen. De nem teszem mert azelõtt õ is elég mocsok dolgokat mûvelt, ezt viszonzásképp kapta, nem vagyok mindenkivel ekkora szemét, akármennyire is annak tûnik abból amit leírtam. Mondom hogy úgy ítélkeztek felettem hogy egy apró részletet ismertek az egészbõl, ami természetesen nem fedi a valóságot

<#eljen>
errõl a gyerekrõl egy mondás jutott az eszembe: "akinek ilyen barátai vannak nincs szüksége ellenségekre..." 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ha ezt hibanak tartod, akkor oda mernel allni a baratod ele, es megmagyarazni neki?

geri15
lol és visszavonja

geri15
Mert te még soha az életedben nem követtél el egyetlen hibát sem igaz? Az egész eddigi életed teljesen kifogásmentesen, és makulátlan módon élted le igaz? Én kérek élnézést

geri15
Johh nektek van igazatok erkölcshuszárok! Mellesleg úgy ítélkeztek hogy annyit tudtok az egészrõl amit elmondtam, de nem fogok senkinek sem a tetteimrõl magyarázkodni, fõleg nem nektek. Ennyi, nem kell a flém

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[NST]Cifu
1.: De, emiatt is. Lassan már külön egója van annak, aki lop. <#gonosz3>
2.: A haverod mondjuk azért érdemli meg, mert ilyen alaknak odaadta a CD-kulcsát. A lábtörlõt sem érdemelnéd meg...
3.: Anno 56k-val DoD-oztam, 200-as ping ide vagy oda, attól még lehet élvezetes a játék...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

geri15
És begördült a fennkölt eszmék hordozója!! Nagy tapsot neki!! Ja és elárulom nem emiatt lesz olyan gyönyörû jövõje szép országunknak... mellesleg az hogyha a Valve-tõl lopok az tökmind1, így is lesz elég lóvéjuk, a haverom meg... senki ne dodozzon 56k-val.

guardian hero
Lopsz a Valve-tól, lopsz a haverodtól, és még büszke is vagy rá. Princ vagy kisfiam. Látom országunk gyönyörû jövõjét...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

nc... 😄

geri15
Hogyne lehetne? Goto mediamarkt 😄 vagy be kell húzni vmelyik havertól aki anno volt akkora hülye és megvette eredetiben 😄 én is így csináltam 😛 most meg sír hogy nem tudja beregelni a hl1-es kódját SteamDownba, és nem tudja senki miért 😄

megsugom amegodlást: nicns hl1 accom és kapni szvsz már nem nagyon lehet 😊

geri15
Istenem olyan szerencsétlenek vagytok 😄DD minek tört szerveren jáccani, ha van többezer rendes, és vagy 10 magyar? 😄 Megsúgom a megoldást: SteamDown <#nyes>

Egyébként asszem addikt lettem, mostanáig toltam délután 4 óta, és most is csak azér hagytam abba mer geciéhes vagyok 😄DD

Ja és ték -.-

név szerint? vagyis inkább ip szerint? 😊 jöhet privibe is

alph4
Van több tört szerver. Csak keresgetni kell. 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Az As DOD:S Reloaded szerveren kívül nem tudtok más tört szerverekrõl? Valamiért most nem mûködik, de én játszani akarok.

Bandee_
Mrint nem megy???
geri15
!!!4:o)))2

<#gonosz1>

geri15
Egy picit gondolkodj, olvasd el a leírtakat, és értelmezd az információt. Tudom néha nehezen megy, csak gyakorolni kell.

mutasd meg neki, hogy hol vetted meg.

Evogordon
És most épen ugyan az a verzió mind kettõnek? MErt haveromnak tört van nekem meg nem és hogy tudnánk e együtt játszani?

geri15
Persze lehet, hogyha (éppen akkor) ugyanaz a verziója a tört szervernek, mint a hivatalos, eredeti verziónak.

Evogordon
Nem azért kérdezem hogy mert nekem tört van hanem csak úgy 😄