Day of Defeat : Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lopos gyerek meg egy pocs nyilvan valoan!!kezlevagst erdemelne...nem is jaccana tobbet nyilvan!india rulz!!! tenyleg ott vannak hackerek?vagy ha akad is mar mind felkezu?!😄
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
És tudnátok pár ilyen tört szervert mondani ?
Jöhet magánba is ..:-)
Hogy tudok akkor Online játszani ???
Hogyan lehet betölteni õket ????
Nekem van HL1/HL2 accountom.. És letöltöttem egy warez DOD:sourcet... Mit lehet ezzekkel kezdeni? Csak a tört szerverekre fogok tudni felmenni?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Tehát akkor vannak más tört szerverek is? Mert én nem akarok hl1 accot lopni, meg megvenni a játékot sem. Marad az as szerver. De az gyakran behal.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Hm, inkább ne kelljen.
Ha lehet.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
errõl a gyerekrõl egy mondás jutott az eszembe: "akinek ilyen barátai vannak nincs szüksége ellenségekre..." 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
2.: A haverod mondjuk azért érdemli meg, mert ilyen alaknak odaadta a CD-kulcsát. A lábtörlõt sem érdemelnéd meg...
3.: Anno 56k-val DoD-oztam, 200-as ping ide vagy oda, attól még lehet élvezetes a játék...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Egyébként asszem addikt lettem, mostanáig toltam délután 4 óta, és most is csak azér hagytam abba mer geciéhes vagyok 😄DD
Ja és ték -.-
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350