1879
-
toza #1399 dod is kb 5 eves mar..es elegge nagy tabor szereti is am...es szvsz akcio dusabb mint cs...legalabbis tobb ertelemmel bir,tobb csapat munkat kovetel sbt..
de nehany updat valoban joljonne.. :d -
#1398 amúgy kinek hány fps van dod s ba in game átlagba ? -
#1397 mikor? -
#1396 Hát érdekes hogy menyire spúr sok ember, ott a cod2 "ingyenes" azt mindenki azt nyomja, pedig anyira a béka segge alatt van a játék....
Egyébként megint ingyenes hétvége lesz dod sourceban. -
Attint #1395 Akciódúsabb ? :) Én a cs-t évekkel ezelőtt pont azért hagytam ott, mert ráuntam az egysíkúságára. De igazad van: kinek ez, kinek az, értelmetlen bizonygatni kinek miért tetszik. A legnagyobb hátránya a dodnak az hogy fizetős lett, ezért kicsi a tábora. Régen ez az arány nem így nézett ki, nem sokkal volt lemaradva. -
#1394 nem baj én tudom hogy dod s jobb és ez a lényeg -
FLeK0 #1393 azert a dod:source par tizezres es a css negyedmillios tabora kozott meg jo sokaig meg lesz a kulonbseg :) -
#1392 ennek örülök, mert ha egy bizonyos foknál népszerűbb lesz, akkor már a warez update-k is jönnek majd, és talán lesz megint aS szerver is :)
Csak hát a CS:S alapból jobb helyzetből indul, mivel akciódúsabb, és ugye ott a nagy előd, de még egy jó pár érv mellette szól... -
#1391 ez átalakulóba van , van 1 német klán az arcor 10 db 22 slotos serverük van és mindennap tele van én is odajárok ! + hősők korán hallnak server is tele és rendszeresen vannak mixwarok #mixdod.hu irc csatin lehet jelentkezni !
Illetve : #dod.hu és #dod2.hu csatikon vannak egyéb infok -
#1390 Működik még az most is, csak kevés a szerver és még kevesebb a játékos. Azt nem tudom hogy warezban is kijönnek-e az update-k, mint a CSS-nél, de szerintem nem, mivel még a legális szervereken is nagyságrendekkel kevesebben játszanak DoD:S-t mint mondjuk CSS-t. -
#1389 nem téma , mert az SG.hu tiltja a warezolást -
FLeK0 #1388 nem, 1 hetig mukodott a megjelenes utan kb. -
toza #1387 eztema meg?foglalkozik ezzel barki?! -
#1386 igen elsőre ! mi a nehéz benne ?
UPDATE :
-
#1385 dod.hu-ban csak az a zavar hogy oda regisztrálni magamat lehetetlenség:S
Neked sikerült?
-
#1384 csak én meg nem szeretem a dod.hu forum motorját , olyan átláthatatlan
Egyszer jelezd ha már mész pubra mert megnézném mint [F.A.T.]K9 most milyen skillen tolod -
#1383 Na ne reklámozz:)
Érdekes hogy ez a forum nem pörög.
De nem baj van ott a dod.hu. -
#1382 Duli : statja
Szega: statja -
#1381 ma basszki legalább 5 órát dodoztam , nap végére az ucssó 4 mappon az én oldalamon mindig benne voltam az első 2 be :D és kb 5 ös kd val nyomtam mg vel a hősőkön :DDD -
Attint #1380 Íg igaz, nálam is ezen van a hagsúly :) -
#1379 na ez zsír , csak annyi értelmes , skilles embert nem tudok szerezni aki álllandóan dodozik mint ryan , nex meg én :P igy maradunk 3 an , de ha még 3 értelmes lenne kupán és összeolvadnánk velük az jó lenne :D -
Attint #1378 Azt hogy a remény hal meg utoljára :))
Nincs cb-n magyar kupa, kallódó klánként is csak a ras szerepel, az NC csapatot pedig mindig a kupa indulása előtt állítjuk össze, ez valamikor az ősszel lesz. Viszont ha össze tudsz szedni egy fullos csapatot, ott van a ladder ami folyamatos, valamint most indul az opencup, bár ahoz ajánlanék némi wartapasztalatot, de a kitartóak sokat tanulhatnak belőle.
Másrészt a mostani 3v3-al nem titkolt célom, hogy a végére egy két hármas csapat egymásra találjon, és végre betolhassak a darálóba magunk mellé más magyarokat is :) -
#1377 ebből mit lehet kiolvasni ? van még remény ? -
#1376 Jah újjab nap , újjab ötlet , mivel van regem CB-n (Clan Base) tudok joinolni magyar közegbe ? lehet hülye a kérdes , de olyanra gondoltam hogy magyar kupák cb-n , vagy magyar csapathoz , aki beugrót keres , láttam national teamet , ahova gondolom nem csak ugy belehet ugrani , de mondjuk balesetet szenved 10 játékos , ott lennék beugrónak -
#1375 ³Avalon³ ott volt :) -
#1374 lehet jelezni ezeket az eseményket , érdekelne . -
Attint #1373 Még valami :) Egyszerűen valóban azért maradtam specben, mert élveztem amit láttam: kiegyensúlyozott játékot, egymást fedező embereket, amiben nem sok fejetlen rohangálást tapasztaltam. Mint régen amikor "leadminoltam" egy wart :) -
Attint #1372 Szega még egy picit visszatérve a szerveren történt beszélgetéshez. Nálunk a LAN nem a "most mutasd meg mit tudsz, ne a neted mögé bújj" felkiáltással rendeződik, hanem hogy jól érezzük magunkat. Egyszerűen összegyűlünk, halomra löjjük egymást, és végigröhögjük az egészet. Kitünő alkalom egymás megismerésére, előfordult hogy valakit (aki egyébként összekucorodva jött el az első lanjára, még egy járókeretet is felmutattunk neki a hazafelé jutás segédeszközeként :) ) valami olyat mutatott amitől tátva maradt a szánk. Nagyon sokan ismerjük személyesen is egymást, tenger telefonszám kapcsolódik nálam dodos ismeretséghez. Ez semmi másról nem szól, mint hogy megismerjünk titteket, és ti megismerjetek minket, mint ahogy a rendszeres dodsörök is az ellentétek elsimítását szolgálják. -
DarkCruiser #1371 ha van egy fölös DOD :S os accod megköszönném :P (ha ugyse jaccol vele) tok érte adni conditionzero-sat illetve összes hl1 mod osat, de azt csak akkor ha a dod:s hoz van 1.3 is meg hl1 is meg nemtommi is
ja nemnagyon nézem ezt a forumot, elöbbi hozzászolásom linkjén holnapon forumot ezzelszemben naponta, ha vmi csodafolytán vki megdobna egy dod:s acc al oda irjon :)) -
DarkCruiser #1370 juhú, K4T t lattam a egyik képen, hát híresek vunk, amu Black-C vok :P
ja es K4T honlap ;vannak szorszos K4T sek is,egyre többen -
#1369 azér megyek ryannal ha tehetem , arcoron is ha tudunk egy oldalra állunk s fedezzük egymást , tegnap a hősők serveren pont szar volt mer nem voltunk együt s emiatt a teljesítményem se volt jó , idegenekkel nem tudok annyira ko-operálni :) -
Attint #1368 Na igen, mert azért az mg mellé kéne valaki aki lekiséri :) Támogató fegyver, csapat nélkül nehéz vele érvényesülni, normális összjátékkal lehet igazán durván használni. -
#1367 engem csak az bosszant hogy soha nem tom helyesen alkalmazni azt amit gyvi tanitott egyszer nekem hogy figyeljem a környezetem . Mert régen mindig leraktam a mg-t és bevártam , csak 2.szer ritkén esik bele a nyuszi a csapdába igy hát megkerültek s könnyüprédaként leütöttek hátulról :P Most meg ha felkapom a mg-t és kispisztollyal körberohanok vagy poziciot váltok , tuti akkor jönnek szembe s persze előbb reagálják le s nekem annyi ...
-
FLeK0 #1366 unbind tab ! -
Attint #1365 Félreértetted :) Ez nem agitáció akart lenni, hanem rávilágítani a különböző statok szegényes világára. Ha egy stat a zászlókat preferálja akkor kúszómászó emberekkel találkozol akik nem mernek belemenni a csinbe, csak a flag érdekli. Ha fragel jut előre, akkor meg leáll kempelni, még véletlenül sem próbál semmi észjátékot felmutatni, mert az a trendi. Játszani a játékért kell nem a statért :) -
#1364 tudom magamról hogy kezdő vagyok , tudom hogy csapatjátékokba jó vagyok , nem kenyerem a camp ,de ha kell használom , elolvasram a 7végén számos cikket a dod:s ről , minden classba tudok vlmit felmutatni , s ha lesz időm megyek a serveretekre s bizonyitok még ha public is Be akarok kerülni a magyar dod közösségbe , de előbb arcoron gyakorlok , azt majd ha tudok vlmi érdemlegesset beszállok a magyar serverekre -
Attint #1363 És mi az amit megtudsz ebből a statból ? Elárulom: semmit. Nem mutatja meg milyen játékos vagy, nem mutatja meg hogyan játszol csapatban, ez statisztika tehát semmire nem jó csak arra hogy félrevezessen. De elárulom, arcoron vajmi keveset számít a frag meg a játékstílus, a legtöbbet az online fent töltött idővel tudod "kaszálni". -
#1362 ez most délután készült , végigprobálgattam a classokat , de még most se tudtam felfedezni mire hogy oszt pontot , az világos hogy egyre kevesebb pontot kapok s ezért nehezebb felfele haladnom a ladderen -
#1361 -
#1360 szokott vlki az arcor clan serverein játszani ? vlki megtudná mondani hogy mi alapján lehet pontokat kapni ott ? mert 2 és 20 között lehet kapni , de hogy mit miért nem vágom ? arra rájöttem minél töb a pontod annél kevesebbet kapsz fragenként és foglalások után ....