1879
-
HUmanHunter #1439 azt már beszereztem csak gondoltam hamarább le lehet szedni mint a free weekend mert az előző free nél is csak akkor rakták ki a steam re mikor elkezdődött
mire végelett az ingyenes időszaknak akkora már majdnem le is jött a dod utánna meg ugye leállítottam mert nem gondoltam hogy lessz még -
#1438 A Steam nevű progival, amit innét tölthetsz le: www.steampowerded.com -
HUmanHunter #1437 és honnan lehet majd letölteni a dodot a free weekendhez?
-
Zenty #1436 Hírel együtt jött egy új trailer is a colmar mapról! Egyelöre csak steamen lehet leszedni.
Ugylátszik valve most nagyon hájpolja a dod-ot :D -
#1435 én eddig is szerettem a DoDot, szerintem is sokkal jobb mint a hígfos CoD2... ráadásul azt még agyon is vágják a rohadt csalók.. :| -
#1434 én ajánlom a megvételét mivel sokkal jobb mint a CoD2 -
#1433 zsir :) ugyis most lett meg az eredeti HL2 GOTY-om, abbam a DoD:S nincs benne, és azon filóztam h megvegyem-e :)
Ez a 3 nap majd eldönti -
FLeK0 #1432 The second free weekend will commence at 1:00 p.m. Pacific time on July 7th, and conclude at 1:00 p.m Pacific time on July 10th. We're looking forward to seeing you all there.
Tehat itteni ido szerint julius 7-en este 10-tol 3 napig ingyen lehet jatszani. -
Zenty #1431 itt van movi és képek az új cumokról:
http://www.dod.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=61 -
#1430 kíváncsi leszek milyen lesz az új játékstílus :D -
#1429 The next big update coming to our multiplayer games will include two completely new maps for Day of Defeat: Source, named Colmar and Jagd. (Long-time Day of Defeat players will recognize the name Jagd, but the name is really all the new map shares with its predecessor.) Both maps will have slightly differing takes on a new gameplay style we're calling "Detonation". Both will be released on the 28th of June, along with other updates to the game itself.
-
lammaer #1428 Upsszi... bocs, összekevertem a topicot.... amit irtam az a cs1.6-ra vonatkozik. -
lammaer #1427 Hmmm... ezt én is kerestem, de szerintem a játék saját szerverkeresőjében ezt az infót nem tudod lekérdezni. Esetleg megpróbálhatod ASE-val (All seeing eye)...
A játékod verzióját konzolban a version paranccsal le tudod kérdezni. Van ott egyébként egy serverinfo parancs is, lehet azzal le tudok kérdezni a szervereket is, de azt nem tudom, hogy adod meg, melyik szerverre vagy kiváncsi. Lehet elég az IP.... -
MORO67 #1426 kösza felvilágositást de megtudnád mondani hogy a szerververziót és a játékét hol tudom megnézni hogy eggyezik-e?? -
lammaer #1425 A szerverkeresőben olyan szerverekkel próbálkozz, ahol nem látod a VAC védelem jelét. Orosz kollégáknál szokott lenni működő szerver, legalábbis pár napja játszottam rajta.
Mondjuk a verzió eltérés az egy más tészta, annak passzolnia kell még nem hivatalos verzió esetében is. Először próbálj meg beszerezni frissitéseket (ha nem megy steamról akkor a http://cs.rin.ru oldalon túrd át a fórumot offline frissitésért)
Aztán ha kipróbáltad és tetszik, irány a bót, mert sokkal több időd kárba vész a pöcsöléssel, mintha elmennél újságot hordani egy napra és abból megvennéd eredetiben. hwsw és prohradver fórumokon egész olcsón is hozzá lehet jutni DOD:S accountokhoz, de megfelelő boltban (nem médiamárkt) se sokkal drágább és az azért csak biztosabb. -
MORO67 #1424 szoval senki nem tud tört szervert a játékhoz??? -
#1423 Bazze ilyen embereket pff -
FLeK0 #1422 azert mert 1 evig fejlesztettek -
MORO67 #1421 akkor miért van 2004-es forum rola?? de azért köszi a segitséget szia majd csak találok szervert hozzá !! -
FLeK0 #1420 tavaly szeptemberben jelent meg
... -
MORO67 #1419 azért nem olyan olcsó egy 2 éves játékhoz!!4890 ft -
MORO67 #1418 ha találok szerver számot holtudom be irni?? -
FLeK0 #1417 nem, az a keves magyar aki jatszik megvette ha mar ilyen olcso. -
MORO67 #1416 köszi de sajnos nekem tört verziom van ahhoz nemtudnál mondani szervert??? -
FLeK0 #1415 csak eredetivel tudsz bemenni oda, amit a szerverkeresovel latsz. -
MORO67 #1414 sziasztok tudnátok segiteni abban hogy hol találok a játékhoz tört szervert vagy egy olyan oldalt ahol szerverek vannak mert most tettem fel és mindig azt irja hogy nemjó a szerver verzioja a játékhoz de nemlátom hogy mejik verzió a játék es mejik a szerver azt hol tudom megnézni?? -
UT2007 #1413 ok -
FLeK0 #1412 ha fut egy ideig, akkor fog latszodni. de otthoni netekrol nem epp elonyos netes servert csinalni. -
UT2007 #1411 És aszt hogyan lehetne meg csinálni, hogy az AllSeeing Eye látszodjon a szerverem? -
UT2007 #1410 köszönöm szépen a segitséget
-
FLeK0 #1409 STATUS -
UT2007 #1408 de mit kell oda be irni?
-
UT2007 #1407 mert ha valamit be irok a consolba akor ki adja az id -
UT2007 #1406 de az id, hogyan lehet lekérni?
aszt tudom, hogy valamit a consolba kel be irni de mit?
-
#1405 mani admin plugint rakd fel és az admin txt-be ird be magad a steam id-del -
UT2007 #1404 Sziasztók
1 kérdésem lenne!
Az hogy hogyan kell az admin jogot meg csinálni a DoD:S-be? -
FLeK0 #1403 termeszetesen van benne szerverkereso, de azert jo ha van ASE az ember gepen. -
Beni521 #1402 A játékkal vannak kérdéseim. Ha megveszem kell hozzá GameSpy, vagy All Seeing Eye? Vagy eleve hozzá van a serverkereső? Gondolom nem olyan egyszerű h csak felrakom és kész. Mit kell csinálni v mi kell még hozzá h induljon a játék? Előre is köcce -
FLeK0 #1401 5 -
toza #1400 bocs bocs...csak 4