Day of Defeat : Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oda tolt ahonnan futtatod.
Egy darabig olvasgattam, meg a keresõvel is keresgéltem, de nem találtam választ.
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol tudom beállítani, hogy melyik partícióra töltsön le a steam? Mert a C:-n nincs elég helyem a DOD-hoz, viszont most a free hétvégén szeretném kipróbálni.
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol tudom beállítani, hogy melyik partícióra töltsön le a steam? Mert a C:-n nincs elég helyem a DOD-hoz, viszont most a free hétvégén szeretném kipróbálni.
Nieleen
igen, este 9 utan.
ra kell kattintani a nagy 'click here to pre-load' csillagra.
Ki akarja szét szakitani? na mindegy... mindenki arra gondol amire akar... na más nem irok mivel semit nem akarok szétszakitani Igaz jól össze szokot társaságot nem is lehet szétszakitani ezt tapasztalatból tudom...
1., ha már teamtag vagy avalonhome-ra irj és ts2 szobában elérsz ! odairtam honnan szeddjétek le a progit ha nics meg , meg azt is odairtam hogy melyik server melyik szoba passwordal 😊 MSN re ritkán lépek fel , ha meg fel is lépek a barát és család miatt 😊
Attint üzenete (a reggelési szabály miatt én közlöm):
"Gyvivel én is összeugrom idõnként, nem rossz gyerek, csak "problémásan" fogalmaz néha 😊Hadd próbáljam elmagyarázni mire is gondolt:
Akikrõl beszélt 3-4-5 éve ûzik az ipart. Mindig is rendkívül összetartó társaság volt a mienk. Kezdve azzal hogy szinte kalákában húztuk fel egyikünk házát, a rendszeres lanpartykon, sörözéseken keresztül, a hardveres segítségnyújtásig egy igazi jó kis közösség minden példája megtalálható volt. Aki dodra, klánra adta a fejét, annak minden alanyi jogon járt,külföldi-hazai szerver, voice, bármi ami csak a játékhoz kellett. Ez a mai napig így van, a különbség csak annyi hogy megfogyatkoztunk. Számunkra a legmegdöbbentõbb azonban hogy a dod:s-al belépett új playereknek semmiféle igényük nincs a "tanulásra", sõt egyenesen elhatárolódnak az "öregektõl". Ez nem a jó szó, arra szerettem volna utalni vele
hogy az a fajta utánpótlás amit mi látni szeretnénk, nem akarja komolyabb játékra adni a fejét. Mindenkiben benne van hogy elõbb-utóbb jó játékos legyen belõle. Kinek megvan a türelme kitartása hozzá, kinek nem és abbahagyja egy idõ után... mi csak a buktatókat szeretnénk megmutatni."
"Gyvivel én is összeugrom idõnként, nem rossz gyerek, csak "problémásan" fogalmaz néha 😊Hadd próbáljam elmagyarázni mire is gondolt:
Akikrõl beszélt 3-4-5 éve ûzik az ipart. Mindig is rendkívül összetartó társaság volt a mienk. Kezdve azzal hogy szinte kalákában húztuk fel egyikünk házát, a rendszeres lanpartykon, sörözéseken keresztül, a hardveres segítségnyújtásig egy igazi jó kis közösség minden példája megtalálható volt. Aki dodra, klánra adta a fejét, annak minden alanyi jogon járt,külföldi-hazai szerver, voice, bármi ami csak a játékhoz kellett. Ez a mai napig így van, a különbség csak annyi hogy megfogyatkoztunk. Számunkra a legmegdöbbentõbb azonban hogy a dod:s-al belépett új playereknek semmiféle igényük nincs a "tanulásra", sõt egyenesen elhatárolódnak az "öregektõl". Ez nem a jó szó, arra szerettem volna utalni vele
hogy az a fajta utánpótlás amit mi látni szeretnénk, nem akarja komolyabb játékra adni a fejét. Mindenkiben benne van hogy elõbb-utóbb jó játékos legyen belõle. Kinek megvan a türelme kitartása hozzá, kinek nem és abbahagyja egy idõ után... mi csak a buktatókat szeretnénk megmutatni."
benézek mind2-t csatira majd , de kicsit nagyképü amit irsz gyvi <#szomoru1>#szomoru1> Nem régóta dod:s-ozom de ne akard megmondani má hogy örök életemre szar maradok <#bohoc>#bohoc>
mi ezen a serveren szoktunk játszani csak mindig hót üres , de 10 perc után néha jönnek az emberek <#vigyor1>#vigyor1>
Hagyjad Flek0... Úgysem tudja szétszakítani. A kemény magot úgysem tudja meggyõzni profitorientált szándékaival...
Az újakat esetleg el tudja csábítani, de azzal meg azok nem érnek semmit, mert nem lesz közös "ütközési pont" a régi, tapasztalt játékosokkal. Maradnak publikhenterek, ha véletlen összeverõdnek "klánba" az elsõ nagy pofon hamar eltéríti õket kedvenc játékunktól.
Mindenesetre most van lehetõség, friss, lelkes játékosok számára normális klánjátékra is. Ha valakit érdekel a dolog, keresse meg Isaac-et #dod.hu-n (quakenet), vagy esetleg összefuthat vele a lent említett, btx.hu:29015-ön.
Az újakat esetleg el tudja csábítani, de azzal meg azok nem érnek semmit, mert nem lesz közös "ütközési pont" a régi, tapasztalt játékosokkal. Maradnak publikhenterek, ha véletlen összeverõdnek "klánba" az elsõ nagy pofon hamar eltéríti õket kedvenc játékunktól.
Mindenesetre most van lehetõség, friss, lelkes játékosok számára normális klánjátékra is. Ha valakit érdekel a dolog, keresse meg Isaac-et #dod.hu-n (quakenet), vagy esetleg összefuthat vele a lent említett, btx.hu:29015-ön.
van mar #dod.hu, nem kell szetszakitani a kis kozosseget csak azert hogy op. legyel ...
Ui: IRC csati quakeneten : #dod2.hu
Egy jû kis dod:S server melyen szeretettel vár mindenkit minden nap nem csak hétvégén 😊
80.77.113.50:27016 - **HUN- -Enigma**
80.77.113.50:27016 - **HUN-
nem mod..
Hát mer gondoltam ez is "csak" egy HL2 mod 😄DDD
De ha nem akkor az jó 😄DDDD
De ha nem akkor az jó 😄DDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
miért kéne ?
Hl2- nek fel kell lenni telepítve ???
És eredetinek ?
Néhány haverom kérdezi, de én nem tom a választ ...
És eredetinek ?
Néhány haverom kérdezi, de én nem tom a választ ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
csodalatos.
erre csak annyit tudok mondani hogy aki warolni akar css, dod:s be az irjon a www.avalonhome.uw.hu >>>>> !
Kéne egy magyar hivatalos DoD:S oldal,ahová reggelni kell aklánokat,ugy könnyebb lenne ellenfeleket keresni...
van valakinek klánja , mer nekünk van és lehetne valamikor warolni?
Vannak egyáltalán magyar dod:s klánok?😊<#rolleyes>#rolleyes>
Vannak egyáltalán magyar dod:s klánok?😊<#rolleyes>#rolleyes>
Itt a link is, innen lehet preloadolni a játékot.
http://www.steampowered.com/index.php?area=dodFreeWeekend
Várunk mindenkit 7végén a "Hõsök korán halnak source"-on (btx.hu:29015).
http://www.steampowered.com/index.php?area=dodFreeWeekend
Várunk mindenkit 7végén a "Hõsök korán halnak source"-on (btx.hu:29015).
A hetvegen (feb. 10-12.) ingyen kiprobalhato a DoD:S a Steamen.
Kedden délután 17 kor szervezett magyar gyakorlás lesz , akit érdekel jöjjön , kell ellenfél !!! IP cimet pü-be kérjetek 😊
Ilyen , MSN és All seeing eye vegyitve +stb , in game is lehet kommunkikálni , windowsba taskolás nélkül
Dod:s klánt alapitottam pár új taggal , jelentkezni itt lehet
kb. két hete megvettem a Steam oldalán a DOD:S-t. Nagyon tetszik, jó az új fegyver koncepció.
A játékmenetet kicsit felpörgették az eddigiekhez képest, mintha gyorsabban futna az ember, valahogy kisebbé teszi a mapokat. Enyhe tolódás az instant reqpawn FPS-ek irányába, de sebaj.
Az argentan nagyon bejön nekem. Néha találkozok csak magyarokkal, nem tudom van-e most szerver ahova renszeresen járnak magyarok hentelni?
A vérzés/kötözést nagy kár volt kivenni a játékból. Tudom, hogy az idióta amerikaiaknak nincs eszük megnyomni egy gombot, de hát akkor is, kár volt kivenni.
A kilövõs gránátok is nagyon jó ötlet volt, távol kempelõ sniper és MG ellen eddig nem volt gyógyír, ez valamit segíthet egy pontos célzó kezében.
nu, jó hentelést, ha van valami hun gyülekezõ szerver, vagy mûködõ magyar szerver amin játék is van, lökjétek be az IP-t.
Gry
A játékmenetet kicsit felpörgették az eddigiekhez képest, mintha gyorsabban futna az ember, valahogy kisebbé teszi a mapokat. Enyhe tolódás az instant reqpawn FPS-ek irányába, de sebaj.
Az argentan nagyon bejön nekem. Néha találkozok csak magyarokkal, nem tudom van-e most szerver ahova renszeresen járnak magyarok hentelni?
A vérzés/kötözést nagy kár volt kivenni a játékból. Tudom, hogy az idióta amerikaiaknak nincs eszük megnyomni egy gombot, de hát akkor is, kár volt kivenni.
A kilövõs gránátok is nagyon jó ötlet volt, távol kempelõ sniper és MG ellen eddig nem volt gyógyír, ez valamit segíthet egy pontos célzó kezében.
nu, jó hentelést, ha van valami hun gyülekezõ szerver, vagy mûködõ magyar szerver amin játék is van, lökjétek be az IP-t.
Gry
még a gyárival sem játcik senki 😊
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
lehet tört játékkal játszani??