1879
-
#1359 -
FLeK0 #1358 tényleg egyszerűbb ;) -
FLeK0 #1357 -
#1356 belekötni a legegyszerűbb -
FLeK0 #1355 nem egyszerubb a szoveget bemasolni, vagy linkelni? -
#1354 -
#1353 Köszi az infokat akkor megprobálom beszerezni a HL2-őt boltban és a DoDot letölteni :) (már vagy 5 éve nem DoD oztam :/ ) -
FLeK0 #1352 ha csak azt a kettot veszed meg akkor olcsobb picit. -
#1351 Steames megoldás az hogy megyveszem a HL2-t és utéána steemen keresztül letöltöm a DoD ot? -
FLeK0 #1350 Boltokban egyelore nem, steamen van hl2/css/dods csomag 15ezer Ft korul. -
#1349 Olyan variácioban nem adják hogy HL2 es DoD Source együtt? -
#1348 most jöttem le arco serverről ryannel a társammal , kb 2 órát dodoztam zsinorba XD
-
Neoncsoves #1347 Én csak a Day Of Defeat Source-t vettem meg külön... Innen meg tudod rendelni: Innen! -
uzsidoboz #1346 Csá!
Ti eredeti sourceal játszotok? crackeletel nem lehet vhol...? please....
-
Neoncsoves #1345 Most nem jösz játszani? és mivel csinaltad a logod, mert naon szép :P -
#1344 Én és a teamem mindig a német ARCOR servereken toljuk -
Neoncsoves #1343 Szokott ezzel vki egyáltalán játszani? Én mást magyart még nem láttam. Csak magyar serveren ahova természetesen nem fértem be Valaki adna egy MSN-t és benne lenne hogy hétvégente vagy vmikor elmenni irtani [HUN]os néven -
#1342 valaki szombaton , azaz szombat este fél 8 utántól 3 on3 as war? -
#1341 dombtam neked PM et itt , pls nézd meg és köszi -
Attint #1340 Ém pl szolgálatodra -
#1339 www.dod.hu forum adminja közül szokott valaki ide járni? -
#1338 thx az infokat :)
-
Lebowski #1337 de neten még mindig olcsóbb -
Lebowski #1336 ezt jo hogy mondod!!! -
FLeK0 #1335 van mar kulon boltokban is. -
Lebowski #1334 de amúgy HL2es motorra épül. -
Lebowski #1333 meg kő vásárolni!
boltba megkapod cs:source-al együtt, ha neten rendeled (steam-en keresztül)akkor meg önmagába (19,5 dolcsi) -
#1332 a sima dod volt anno egy HL1 mod, de a source megy egyedül is -
#1331 lehet némiképp Noob a kérdés de HL1 vagy HL2 vel megy a DoD Source? -
uzsidoboz #1330 Az nem lehet eddig volt... Ne hogy már megszűnt volna az összes! -
FLeK0 #1329 nincs tort server. -
uzsidoboz #1328 Csá!
Vki meg tudná mondani h miért nem tudok játszani magyar tört szerveren vagy külföldin az emporioval....? Kell hozzá megint patch?
Meg lehet vhogy szervert krehálni magunknak neten ha játszani karunk!
Köszi -
meat grinder #1327 én még magyar szerveren z' életben nem voltam pedig már egy ideje dod szörcsözök. vagy pang az egész, vagy mint pl. tegnap este fullon volt a hősök.mindenesetre találkozom magyarokkal német szervereken, ami bíztató, mert eléggé sovánka a hun tábor szvsz. -
#1326 mi mennánk pvt ryan , nexus és én ! ide is ird le ezeket , thx -
gyvi #1325 Felhívás!
3v3 bajnokságot szervezünk kicsiny hazánk fiainak.
Akinek van kedve hozzá (legyen mert mindenkit elkapok egy sötét utcában lapáttal :) ) az a DoD.hu-n, a fórumban tud jelentkezni.
Nem kell feltétlen full csapattal jelentkezni, várjuk az egyéni jelentkezőket is, kialakítunk majd csapatokat. Mégmielőtt bárki megijedne, a RaS-t is valszeg szétdobjuk, hogy nagyjából egyenlő feltételek legyenek.
A résztvevőknek biztosítunk gyakorlási lehetőséget (szerver), illetve TS szervereink is vannak ha kell.
Tessék jelentkezni, tapasztaljátok meg milyen a DoD igazi arca.
Azonkívül, ha esetleg van kedvetek hozzá, szervezhetünk mixwarokat is, itt is vegyes válogatott, közös tsen, hogy poén legyen egymás szidása :)
Egy régi "nagy öreg" dodos mondta egyszer: "...1 óra war felér 10 óra public-al..."
Bármi kérdés vetődik fel a doddal vagy a bajnoksággal kapcsolatban, dod.hu-n a fórumban, illetve ircen (irc.quakenet.org #dod.hu) szívesen válaszolunk.
Gyvi -
#1324 Láma vagyok,rájöttem -
#1323 Ja és persze eredeti a gamem -
#1322 Üdv!
Nemrégóta játszok a doddal,és lenne egy kérdésem...
Miért van az ha belépek akármilyen szerverre a nevem elé automatikusan a "[NO AC]" -ot írja!? -
#1321 Csak mert elolvasnám a fegyverekhez leírt tulajdonságokat :) -
FLeK0 #1320 Ehhez minek magyarositas?