1879
  • Evogordon
    Huhh ez a védő-támadó pálya nagyon bejön :)
  • Lebowski
    :D
  • FLeK0
    igen, ez a fő célja.
  • Evogordon
    És az ellenség gránátját is ellehet dobni?
  • Evogordon
    Eh ez gyors volt :D thx
  • FLeK0
    a use gombbal
  • Evogordon
    Huh ma feltelepítettem a dods-t és mondom kipróbálom az új játékmodot... De valami fantasztikus lett :). Először nem értettem de rájöttem aztán hogy kell játszani :D :D :D. De egyvalamit még nem értek. Eldobtam egy gránátot és a társam megtudta fogni és eldobni :S Na ezt hogy lehet megcsinálni?
  • Szega87
    nem tom elképzelni már hogy 3. free weekend is legyen
  • FLeK0
    ritkán, csak ha valami nagyobb újítást lehet reklámozni.
  • Extraboy
    Ilyen ingyenes hetvegek szoktak lenni tobbszor is? Mert 1x lattam, es haveromnak akartam szolni, csak keson tettem :(
  • BiG G
    végetért az ingyenes hétvége... szerintem megéri megvenni, és biztosan meg fogom. Remekül elvoltam vele, és legalább valami újdonság (inkább más) mint a csé, azt már kezdem néha nagyon unni.
  • BiG G
    közben pedig a másik csapatnál akkora núbok voltak, hogy az fizikailag fájt...
    colmar-on, a két cél közül az egyik teljesen fel lett robbantva, a másik félig, nekünk pedig mindkettő teljesen ép volt, és annyi csapatmunkára nem voltak képesek a csapattársaim, hogyha lerakom a bombát akkor fedezzenek, vagy akármilyen segítséget nyújtsanak a győzelemhez... 3x letettem, mindháromszor lelőtt egy német, vagy 2-3 egyszerre
  • FLeK0
    az a bot dod 1.3-hoz való, dodsource-hoz nincs.
  • csn tamás
    sziasztok! leszedtem a sturmbotot a játékhoz és feltelepítem de a játékban nem lesz benne...hogyan tudnám használhatóvá tenni? ha tudtok segítsetek..köszi
  • Szega87
    ma tökéletes példa volt erre hogy haverommal mentünk mindenhova és én sniperrel kilötem az mg-t meg asnipákat mig ő segitett a rám rusholo közelharciakat leőlni :)
  • FLeK0
    Epp ezzel van kiegyensulyozva, hogy ne tudjon mindenki mindent csinalni mint regen, hanem kiegeszitsek egymast a kasztok valamilyen szinten.
  • toza #1463
    sztem nem eri meg..dod 1.0 meg mindi jobb..hiaba "szep" a jatek..rohattul nincs WW 2 hangulata..tul gyors,idegbeteg hent az egesz...fegyvereknek attak huje tulajdonsagokat,mint szemhez emeles meg par ezaz,es viccesen csak az tud boxolni pl aki bizonyos fegyver tipussal megy meg sbt..granat is limitalva,eleg hujen..granat lovonc ize is meg mindig gaz,es tokre nem hatekony..ja es panzerfuss,meg granat kb semmit nem er..csak fel meterrol...meg igy, rohatt kicsinek tunnek pajak is.meg szarok alapbol...sztem..

jo volt nyomni kicsit ingyer,de nem az igazi.....
  • Tatyla
    akkor lehet beruházok rá eddig bejön...
  • FLeK0
    boltban 5000 körül, steamen picit olcsóbb.
  • Tatyla
    amugy mennyibe kerül a game?
  • BiG G
    we are proud of you
  • Szega87
    most én osztok meg :))
  • Szega87
    kösz hogy megosztottad velünk
  • toza #1456
    ingyen hetvege rulz...kicsit jo volt megen nyomni egyet sorcal..kar hogy megmaradt rengeteg sok hiba meg sbt...meg mindig nagyon akadnak az emberek egymasban..es a kasztok "lefegyverzese " is idegesito..pisztojt granatot mindenkinek..mer kell kessel hadonaszni..sokkal jobban jonne neha puska tus meg sbt..ezekert kar..de igy is zsir..
  • BiG G
    pár vesztett, és pár nyert menet után azt mondom, hogy jobb mint legutóbb volt :) át kell rá szokni, nem mennek zsigerből a csé skillek, mondjuk egy mp44-el, vagy thomson-nal jól lehet russolni, hála ugye a sprintnek :P
  • BiG G
    htx:)
  • FLeK0
    illetve 10-től, 7kor más van, kevertem :)
  • FLeK0
    7-től.
  • BiG G
    kb hánytól lehet nyomni? GCF-eket előkapartam az egyik dvd-ről, mivel múltkori free weekend után lementettem magamnak, fel is updatelte magát szépen, de még nem engedi elindítani :(
  • FLeK0
    www.dod.hu-n van link.
  • K Ace
    Ha neked megvan akkor másold rá a chace file-od egy dvd-re, és add oda a haverodnak.
  • HUmanHunter
    valaki adna 1 linket honan lehet leszedni majd a gamet a free weekendhez? haverom ki akarja próbálni de nem találtam linket
  • Torry
    Annyi lesz, hogy csinálsz egy Steam accountot. Azt majd steam indításnál fel is ajánlja és akkor utána aktiválni kell a cd kulcsot.
  • HUmanHunter
    nah itt pihen melettem egy dod tok:)
    most telepítem
    steam megvan ha felmegy mik a teendők v vmi?:D mert még soha nem volt steames játékom
  • BiG G
    Ha van 5 seeder, és 15 leecher, akkor minden egyes leecher-rel lassabban megy majd a letöltés.
    Akkor fog gyorsabban menni, ha annak a 15 leecher-nek már legalább 20-30%-ban megvan a cucc, és azt vissza tudja neked osztani, de ha mindenki 0-ról kezdi, akkor csak a seeder-ektől töltesz (meg a többiek is) és akkor annak az 5 seedernek az össz-sebessége 15 felé fog oszlani...

Szóval ez teljesen helyzetfüggő, de általánosságban annál lassabb minnél többen szedik, és ez csak méginkább igazabb akkor ha sokkal több (értsd tízszer, húszor, százszor) a leecher, mint a seeder.

[apro]
    seeder=feltöltő
    leecher=letöltő
  • Zenty
    dehogynem minél többen töltik fel akkor
  • BiG G
    a bittorrent sem olyan 'hogy minnél többen töltik annál jobb' ........
  • Zenty
    MIért olyan lassu akkor a letöltés?
    Steam nem bittorent félét használ ,hogy minél többen töltik annál jobb?
  • Torry
    Hát vagy Steam-Down-al leszeded most, és akkor tárolod a GCF fájlt amíg itt a free weekend.
  • BiG G
    szerintem a free weekend előtt olyan 1-2 nappal már preloadolható lesz