Day of Defeat : Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
na ez zsír , csak annyi értelmes , skilles embert nem tudok szerezni aki álllandóan dodozik mint ryan , nex meg én :P igy maradunk 3 an , de ha még 3 értelmes lenne kupán és összeolvadnánk velük az jó lenne :D

Azt hogy a remény hal meg utoljára :))
Nincs cb-n magyar kupa, kallódó klánként is csak a ras szerepel, az NC csapatot pedig mindig a kupa indulása elõtt állítjuk össze, ez valamikor az õsszel lesz. Viszont ha össze tudsz szedni egy fullos csapatot, ott van a ladder ami folyamatos, valamint most indul az opencup, bár ahoz ajánlanék némi wartapasztalatot, de a kitartóak sokat tanulhatnak belõle.
Másrészt a mostani 3v3-al nem titkolt célom, hogy a végére egy két hármas csapat egymásra találjon, és végre betolhassak a darálóba magunk mellé más magyarokat is :)
Szega87
Jah újjab nap , újjab ötlet , mivel van regem CB-n (Clan Base) tudok joinolni magyar közegbe ? lehet hülye a kérdes , de olyanra gondoltam hogy magyar kupák cb-n , vagy magyar csapathoz , aki beugrót keres , láttam national teamet , ahova gondolom nem csak ugy belehet ugrani , de mondjuk balesetet szenved 10 játékos , ott lennék beugrónak <#idiota>

Szega87
³Avalon³ ott volt :)

Szega87
lehet jelezni ezeket az eseményket , érdekelne .

Még valami :) Egyszerûen valóban azért maradtam specben, mert élveztem amit láttam: kiegyensúlyozott játékot, egymást fedezõ embereket, amiben nem sok fejetlen rohangálást tapasztaltam. Mint régen amikor "leadminoltam" egy wart :)
Szega még egy picit visszatérve a szerveren történt beszélgetéshez. Nálunk a LAN nem a "most mutasd meg mit tudsz, ne a neted mögé bújj" felkiáltással rendezõdik, hanem hogy jól érezzük magunkat. Egyszerûen összegyûlünk, halomra löjjük egymást, és végigröhögjük az egészet. Kitünõ alkalom egymás megismerésére, elõfordult hogy valakit (aki egyébként összekucorodva jött el az elsõ lanjára, még egy járókeretet is felmutattunk neki a hazafelé jutás segédeszközeként :) ) valami olyat mutatott amitõl tátva maradt a szánk. Nagyon sokan ismerjük személyesen is egymást, tenger telefonszám kapcsolódik nálam dodos ismeretséghez. Ez semmi másról nem szól, mint hogy megismerjünk titteket, és ti megismerjetek minket, mint ahogy a rendszeres dodsörök is az ellentétek elsimítását szolgálják.
ha van egy fölös DOD :S os accod megköszönném :P (ha ugyse jaccol vele) tok érte adni conditionzero-sat illetve összes hl1 mod osat, de azt csak akkor ha a dod:s hoz van 1.3 is meg hl1 is meg nemtommi is
ja nemnagyon nézem ezt a forumot, elöbbi hozzászolásom linkjén holnapon forumot ezzelszemben naponta, ha vmi csodafolytán vki megdobna egy dod:s acc al oda irjon :))

juhú, K4T t lattam a egyik képen, hát híresek vunk, amu Black-C vok :P
ja es K4T honlap ;vannak szorszos K4T sek is,egyre többen

Szega87
azér megyek ryannal ha tehetem , arcoron is ha tudunk egy oldalra állunk s fedezzük egymást , tegnap a hõsõk serveren pont szar volt mer nem voltunk együt s emiatt a teljesítményem se volt jó , idegenekkel nem tudok annyira ko-operálni :)

Na igen, mert azért az mg mellé kéne valaki aki lekiséri :) Támogató fegyver, csapat nélkül nehéz vele érvényesülni, normális összjátékkal lehet igazán durván használni.
Szega87
engem csak az bosszant hogy soha nem tom helyesen alkalmazni azt amit gyvi tanitott egyszer nekem hogy figyeljem a környezetem . Mert régen mindig leraktam a mg-t és bevártam , csak 2.szer ritkén esik bele a nyuszi a csapdába igy hát megkerültek s könnyüprédaként leütöttek hátulról :P Most meg ha felkapom a mg-t és kispisztollyal körberohanok vagy poziciot váltok , tuti akkor jönnek szembe s persze elõbb reagálják le s nekem annyi ...

unbind tab !

Félreértetted :) Ez nem agitáció akart lenni, hanem rávilágítani a különbözõ statok szegényes világára. Ha egy stat a zászlókat preferálja akkor kúszómászó emberekkel találkozol akik nem mernek belemenni a csinbe, csak a flag érdekli. Ha fragel jut elõre, akkor meg leáll kempelni, még véletlenül sem próbál semmi észjátékot felmutatni, mert az a trendi. Játszani a játékért kell nem a statért :)
Szega87
tudom magamról hogy kezdõ vagyok , tudom hogy csapatjátékokba jó vagyok , nem kenyerem a camp ,de ha kell használom , elolvasram a 7végén számos cikket a dod:s rõl , minden classba tudok vlmit felmutatni , s ha lesz idõm megyek a serveretekre s bizonyitok még ha public is <#vigyor2> Be akarok kerülni a magyar dod közösségbe , de elõbb arcoron gyakorlok , azt majd ha tudok vlmi érdemlegesset beszállok a magyar serverekre <#ravasz1>

És mi az amit megtudsz ebbõl a statból ? Elárulom: semmit. Nem mutatja meg milyen játékos vagy, nem mutatja meg hogyan játszol csapatban, ez statisztika tehát semmire nem jó csak arra hogy félrevezessen. De elárulom, arcoron vajmi keveset számít a frag meg a játékstílus, a legtöbbet az online fent töltött idõvel tudod "kaszálni".
Szega87
ez most délután készült , végigprobálgattam a classokat , de még most se tudtam felfedezni mire hogy oszt pontot , az világos hogy egyre kevesebb pontot kapok s ezért nehezebb felfele haladnom a ladderen

Szega87

Szega87
szokott vlki az arcor clan serverein játszani ? vlki megtudná mondani hogy mi alapján lehet pontokat kapni ott ? mert 2 és 20 között lehet kapni , de hogy mit miért nem vágom ? arra rájöttem minél töb a pontod annél kevesebbet kapsz fragenként és foglalások után ....

Szega87

tényleg egyszerûbb ;)

Szega87
belekötni a legegyszerûbb

nem egyszerubb a szoveget bemasolni, vagy linkelni?

Szega87

Strahd_
Köszi az infokat akkor megprobálom beszerezni a HL2-õt boltban és a DoDot letölteni :) (már vagy 5 éve nem DoD oztam :/ )

ha csak azt a kettot veszed meg akkor olcsobb picit.

Strahd_
Steames megoldás az hogy megyveszem a HL2-t és utéána steemen keresztül letöltöm a DoD ot?

Boltokban egyelore nem, steamen van hl2/css/dods csomag 15ezer Ft korul.

Strahd_
Olyan variácioban nem adják hogy HL2 es DoD Source együtt?

Szega87
most jöttem le arco serverrõl ryannel a társammal , kb 2 órát dodoztam zsinorba XD

Én csak a Day Of Defeat Source-t vettem meg külön... Innen meg tudod rendelni: Innen!

Csá!

Ti eredeti sourceal játszotok? crackeletel nem lehet vhol...? please....

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

Most nem jösz játszani? és mivel csinaltad a logod, mert naon szép :P

Szega87
Én és a teamem mindig a német ARCOR servereken toljuk

Szokott ezzel vki egyáltalán játszani? Én mást magyart még nem láttam. Csak magyar serveren ahova természetesen nem fértem be<#idiota> Valaki adna egy MSN-t és benne lenne hogy hétvégente vagy vmikor elmenni irtani os néven <#finom>

Szega87
valaki szombaton , azaz szombat este fél 8 utántól 3 on3 as war?

Strahd_
dombtam neked PM et itt , pls nézd meg és köszi

Ém pl szolgálatodra
Strahd_
www.dod.hu forum adminja közül szokott valaki ide járni?

Strahd_
thx az infokat :)

de neten még mindig olcsóbb<#vigyor2>
ezt jo hogy mondod!!!
van mar kulon boltokban is.

de amúgy HL2es motorra épül.
meg kõ vásárolni!
boltba megkapod cs:source-al együtt, ha neten rendeled (steam-en keresztül)akkor meg önmagába (19,5 dolcsi)
Fejes021
a sima dod volt anno egy HL1 mod, de a source megy egyedül is

http://www.panoramio.com/user/518310

Strahd_
lehet némiképp Noob a kérdés de HL1 vagy HL2 vel megy a DoD Source?

Az nem lehet eddig volt... Ne hogy már megszûnt volna az összes!

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W