1879
-
forster #1519 Hi!
Léteznek már botok a játékhoz? -
#1518 Jobb lenne ha nem lenne ingyenes, mert akkor sok lenne a cheater. -
#1517 Tegnap nyomtam pár német szerveren újra hosszú idő után és örömmel vettem észre, hogy van pár új pálya. Nagyon élvezetes ez a játék szerintem a héten többször is tolni fogom pár órát esténként.
Aki meg ennyit nem fizet ki érte az tényleg megérdemli. Már nem olyan vészesek az árak. Persze az emberek többségének mindig drága lesz ha ingyenes lenne akkor meg az lenne a baj, hogy olyan nagy a játék és sokat kell letölteni.
-
beknight #1516 1et kell értenem az előttem szólóval...Egyszerüen nem tudom megérteni, sokan míért tartják annyira lehetetlen dolognak, hogy pénzt adnak ki egy nagyszerű játékért. Az még talán hihetö is, amikor a Call of Duty 2 megjelenésekor az általam "nagyra tartott" magyar forgalmazó 16 000 Ft ot akart elkérni érte, akkor a sötét oldal elcsábított sokakkal együtt!
De az amikor valaki sajnál 4-5 ezer forintot egy olyan játékért, amivel évekig!!! játszhat az online játszótereken, folyamatosan frissítve van, számtalan módosítás és új pálya jelenik meg hozzá az már zsugoriság.
A játékról bátran mondhatom - 1 év CoD 2 után - hogy igazán el van találva hangulatilag, játékmenet szempontjából egyaránt.A SOURCE motort nem kell bemutatnom senkinek szerintem, itt ráadásul nagyon jól is van optimalizálva (sokkal jobban mint a CSÉ-nél). Nagyon örülnék ha legalább annyian játszanák Magyarországon, mint a CS:Source-t, dehát ez álom marad sajna. Kivéve persze, ha a Valve ingyenessé tenné, amire kicsi az esély márcsak azért is, mert elég sok fejlesztési időt ölhettek bele és Európa más részein sokan megveszik. Mind1...addigis várnak a német szerverek és a felejthetetlen játékélmény -
#1515 steames játékot warezzal nyomni
na az az elavult... -
vegytek #1514 vedd meg az eredetit, nem drága -
samhun #1513 Hello! Warezos verzioval hogy lehet nyomni neten? régen nyomTAM, KÉRDEZEM, hogy van e hozzá még patch? vagy már elavult a jatek? -
FLeK0 #1512 Unique controls
The following is a brief explanation of controls unique to Day of Defeat: Source. For a complete listing of controls, select "Options" from the main menu in Day of Defeat: Source, then click on the "Keyboard" tab.
Use Voice Communication (default: k)
Lets you speak to your teammates through a microphone. Anything you say into the mic while holding down this key is transmitted to everyone on your team.
Voice Menu (default: c,v,b)
Brings up a quick selection menu of voice commands. Each selection will activate the associated voice signal and a hand signal (where one exists) for that command.
Drop Primary Weapon (default: g)
Drops your current weapon to make room for another weapon. This ability comes in especially handy if you run out of ammo.
Drop Extra Ammo (default: h)
Drops ammo so that a teammate can pick it up. Any class can share ammo with any other class.
Prone (default: z)
In addition to crouching, users can go ‘prone’ - basically meaning they lay on the ground. Machine Gunners can deploy their bipod only when prone. (Or when in an MG Nest area.) A user’s weapon will become temporarily disabled while ‘going prone’ or standing back up.
Sprint (default: SHIFT)
Holding down this key will give you a burst of speed. Stamina drains quickly when sprinting.
Secondary Attack (default: MOUSE2)
Many weapons have a secondary attack option. Secondary Attack with an infantry rifle initiates either a bayonet stab or a rifle butt. For MG's, this key is used to deploy the tripod, while sniper rifles use it to activate the scope.
Pick Up Grenades + Use Item (default: e)
If a grenade lands at your feet, you can pick it up and toss it back with this key. Be careful, though, because grenades have a five second fuse and can easily explode in your hand!
Overview and Mini-Maps (default: m)
Cycles between a full screen overview map, a corner-mounted mini-map, and no map. Very useful for orienting yourself to the objectives and your teammates. Your icon is surrounded by white and is slightly larger than your teammates' icons, which have black borders.
-
vegytek #1511 olyan kérdésem lenne, h hogyan tudok municiót/lőszert letenni/átadni a társamnak?
mert játszottam külföldi szerveren és láttam, h valaki lerakott egy "ammo" packot...
minden bill. default-on van nekem. -
FLeK0 #1510 semmit. -
vegytek #1509 Itt, mit jelent a táblázat végén a GRank? -
vegytek #1508 és lennél olyan szíves beirni ide? :) (amugy az ennél több, a magyar szerverekre vonatkozott?)
vagy egy képet is csinálhatnál róla -
Lebowski #1507 tipikus esete a szar és a palánkkal :D -
#1506 ez kb olyan stílusú, mintha elment volna venni számítógépet és kapott volna egy billentyűzetet, amit tv-re kell kötni! :D (megtörtént eset....) -
#1505 omg:D
sry-.- -
FLeK0 #1504 akkor vidd vissza. -
veri5 #1503 De ehhez nem adtak cd kulcsot!Csak a collector-hoz! -
veri5 #1502 Énmár beírtam a cd kulcsot de még akkor is pre-load complet-et ír ki. -
FLeK0 #1501 Kellett, hogy adjanak hozzá cdkulcsot. a collector's kiadáshoz nem járt dod:source. -
veri5 #1500 Na help! -
#1499 ha a végén kiderül a téma warez FLeK0 felnégyel -
veri5 #1498 Megtaláltam de ehhez a 7000Ft-s csomaghoz nem adtak cd kulcsot.Akkor az ezüst dobozos cd kulcsal? -
FLeK0 #1497 nézz már körül a steamben egy picit, van kb 5 menüpont csak megtalálod... -
veri5 #1496 De hol kell regizni?Az önindítónál? -
#1495 nekem ennél több van browserbe :) -
veri5 #1494 És a collector edition-os cd kulcssal? -
FLeK0 #1493 games menü, register -
veri5 #1492 Mert én elsőnek az ezüst dobozosat raktam fel,most meg a 7000Ft-et. -
veri5 #1491 Hogy? -
FLeK0 #1490 +l -
FLeK0 #1489 regisztrád be a cdkulcsodat (activate a product.). -
veri5 #1488 Help!#1486 -
FLeK0 #1487 Mert inkább játszanak a cod1/2-vel ingyen a 2. VH-t kedvelő magyar gamerek, mint 5000Ft-ért egy összetettebb játékkal.
Külföldön egyébként népszerű, rengeteg jó német szerver van ahol lehet játszani innen is jó pinggel. -
veri5 #1486 Help!1xer elkezdtem pre-load-olni és most megvettem boltban de nem engedi 100%-osupdat-al hogy launch hanem purchase van.MÉ? -
veri5 #1485 És miért van csak ilyen kevés dods-os szerver? -
FLeK0 #1484 Új szervereket már ott sem nagyon fogsz látni (kb. 120 megy összesen most), csak azokat frissíti amik akkor mentek amikor felraktad. persze javíthatják egyszer, de nem nagyon foglalkoznak már szegény programmal. -
veri5 #1483 Pedig CS:S-ban jó, na mind1. -
veri5 #1482 THX! -
FLeK0 #1481 Az all-seeing eye-t nem agyon ajánlott mostanában használni, már nem fejlesztik vagy tartják karban hónapok óta, így szinte napról-napra egyre kevesebb szervert talál meg a keresője.
DoD:S-ből pont nincs sok magyar szerver, de egynél azért több van. -
veri5 #1480 Én még most kezdtem a gamet,és az all-seeing eye-val csak egy magyar szervert láttam?Mé?Van több?