Day of Defeat : Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
The next big update coming to our multiplayer games will include two completely new maps for Day of Defeat: Source, named Colmar and Jagd. (Long-time Day of Defeat players will recognize the name Jagd, but the name is really all the new map shares with its predecessor.) Both maps will have slightly differing takes on a new gameplay style we're calling "Detonation". Both will be released on the 28th of June, along with other updates to the game itself.

Upsszi... bocs, összekevertem a topicot.... amit irtam az a cs1.6-ra vonatkozik.

Hmmm... ezt én is kerestem, de szerintem a játék saját szerverkeresõjében ezt az infót nem tudod lekérdezni. Esetleg megpróbálhatod ASE-val (All seeing eye)...

A játékod verzióját konzolban a version paranccsal le tudod kérdezni. Van ott egyébként egy serverinfo parancs is, lehet azzal le tudok kérdezni a szervereket is, de azt nem tudom, hogy adod meg, melyik szerverre vagy kiváncsi. Lehet elég az IP....

kösza felvilágositást de megtudnád mondani hogy a szerververziót és a játékét hol tudom megnézni hogy eggyezik-e??
A szerverkeresõben olyan szerverekkel próbálkozz, ahol nem látod a VAC védelem jelét. Orosz kollégáknál szokott lenni mûködõ szerver, legalábbis pár napja játszottam rajta.
Mondjuk a verzió eltérés az egy más tészta, annak passzolnia kell még nem hivatalos verzió esetében is. Elõször próbálj meg beszerezni frissitéseket (ha nem megy steamról akkor a http://cs.rin.ru oldalon túrd át a fórumot offline frissitésért)

Aztán ha kipróbáltad és tetszik, irány a bót, mert sokkal több idõd kárba vész a pöcsöléssel, mintha elmennél újságot hordani egy napra és abból megvennéd eredetiben. hwsw és prohradver fórumokon egész olcsón is hozzá lehet jutni DOD:S accountokhoz, de megfelelõ boltban (nem médiamárkt) se sokkal drágább és az azért csak biztosabb.

szoval senki nem tud tört szervert a játékhoz???
Evogordon
Bazze ilyen embereket pff <#confused>

azert mert 1 evig fejlesztettek

akkor miért van 2004-es forum rola?? de azért köszi a segitséget szia majd csak találok szervert hozzá !!
tavaly szeptemberben jelent meg
...

azért nem olyan olcsó egy 2 éves játékhoz!!4890 ft
ha találok szerver számot holtudom be irni??
nem, az a keves magyar aki jatszik megvette ha mar ilyen olcso.

köszi de sajnos nekem tört verziom van ahhoz nemtudnál mondani szervert???
csak eredetivel tudsz bemenni oda, amit a szerverkeresovel latsz.

sziasztok tudnátok segiteni abban hogy hol találok a játékhoz tört szervert vagy egy olyan oldalt ahol szerverek vannak mert most tettem fel és mindig azt irja hogy nemjó a szerver verzioja a játékhoz de nemlátom hogy mejik verzió a játék es mejik a szerver azt hol tudom megnézni??
ok

ha fut egy ideig, akkor fog latszodni. de otthoni netekrol nem epp elonyos netes servert csinalni.

És aszt hogyan lehetne meg csinálni, hogy az AllSeeing Eye látszodjon a szerverem?<#conf>

köszönöm szépen a segitséget

STATUS

de mit kell oda be irni?

mert ha valamit be irok a consolba akor ki adja az id

de az id, hogyan lehet lekérni?
aszt tudom, hogy valamit a consolba kel be irni de mit?

Szega87
mani admin plugint rakd fel és az admin txt-be ird be magad a steam id-del

Sziasztók

1 kérdésem lenne!
Az hogy hogyan kell az admin jogot meg csinálni a DoD:S-be?<#conf>

termeszetesen van benne szerverkereso, de azert jo ha van ASE az ember gepen.

A játékkal vannak kérdéseim. Ha megveszem kell hozzá GameSpy, vagy All Seeing Eye? Vagy eleve hozzá van a serverkeresõ? Gondolom nem olyan egyszerû h csak felrakom és kész. Mit kell csinálni v mi kell még hozzá h induljon a játék? Elõre is köcce

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

5

bocs bocs...csak 4
dod is kb 5 eves mar..es elegge nagy tabor szereti is am...es szvsz akcio dusabb mint cs...legalabbis tobb ertelemmel bir,tobb csapat munkat kovetel sbt..

de nehany updat valoban joljonne.. :d
Szega87
amúgy kinek hány fps van dod s ba in game átlagba ?

Szega87
mikor?

k9duli
Hát érdekes hogy menyire spúr sok ember, ott a cod2 "ingyenes" azt mindenki azt nyomja, pedig anyira a béka segge alatt van a játék....
Egyébként megint ingyenes hétvége lesz dod sourceban.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Akciódúsabb ? :) Én a cs-t évekkel ezelõtt pont azért hagytam ott, mert ráuntam az egysíkúságára. De igazad van: kinek ez, kinek az, értelmetlen bizonygatni kinek miért tetszik. A legnagyobb hátránya a dodnak az hogy fizetõs lett, ezért kicsi a tábora. Régen ez az arány nem így nézett ki, nem sokkal volt lemaradva.
Szega87
nem baj én tudom hogy dod s jobb és ez a lényeg <#alien2>

azert a dod:source par tizezres es a css negyedmillios tabora kozott meg jo sokaig meg lesz a kulonbseg :)

geri15
ennek örülök, mert ha egy bizonyos foknál népszerûbb lesz, akkor már a warez update-k is jönnek majd, és talán lesz megint aS szerver is :)

Csak hát a CS:S alapból jobb helyzetbõl indul, mivel akciódúsabb, és ugye ott a nagy elõd, de még egy jó pár érv mellette szól...

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Szega87
ez átalakulóba van , van 1 német klán az arcor 10 db 22 slotos serverük van és mindennap tele van én is odajárok ! + hõsõk korán hallnak server is tele és rendszeresen vannak mixwarok #mixdod.hu irc csatin lehet jelentkezni !
Illetve : #dod.hu és #dod2.hu csatikon vannak egyéb infok

geri15
Mûködik még az most is, csak kevés a szerver és még kevesebb a játékos. Azt nem tudom hogy warezban is kijönnek-e az update-k, mint a CSS-nél, de szerintem nem, mivel még a legális szervereken is nagyságrendekkel kevesebben játszanak DoD:S-t mint mondjuk CSS-t.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Szega87
nem téma , mert az SG.hu tiltja a warezolást

nem, 1 hetig mukodott a megjelenes utan kb.

eztema meg?foglalkozik ezzel barki?!
Szega87
igen elsõre ! mi a nehéz benne ?

UPDATE :

k9duli
dod.hu-ban csak az a zavar hogy oda regisztrálni magamat lehetetlenség:S
Neked sikerült?

Szega87
csak én meg nem szeretem a dod.hu forum motorját , olyan átláthatatlan <#szomoru1>
Egyszer jelezd ha már mész pubra mert megnézném mint K9 most milyen skillen tolod <#beka2>

k9duli
Na ne reklámozz:)
Érdekes hogy ez a forum nem pörög.
De nem baj van ott a dod.hu.

Szega87
Duli : statja
Szega: statja

Szega87
ma basszki legalább 5 órát dodoztam , nap végére az ucssó 4 mappon az én oldalamon mindig benne voltam az elsõ 2 be :D és kb 5 ös kd val nyomtam mg vel a hõsõkön :DDD

Íg igaz, nálam is ezen van a hagsúly :)