3734
Adobe After Effects
  • akyyy
    Adblock
    DownloadHelper

Ezek firefox kiterjesztések. egyikkel megnyitod a blokklható tartalmakat az oldalon, ahol ott az a bizonyos flv másik meg alapból felkinálja a lementhetőséget.

illetve most jelent meg a serias one dvd, ami elvileg tartalmazza az összeset, de nemtudom, nem láttam:D
  • aeuser
    videocopilot tutorials

sziasztok.
    valaki tudja esetleg hogy mivel lehetne ezt a 67 flashfilmet letölteni?
    a youtubhoz is vannak progik, de azokkal sajna nem sikerült eddig.
  • Beowulf
    Rendben! Megbeszéltük!
    Majd én is elküldöm akkor.
  • akyyy
    van egy ötletem, otthon csinálok képet a renderelési beállitásokról, elküldöm megnézed, esetleg te is elküldöd a te beállitásaidat:D biztos hogy valami ott van ellálitva.
  • Beowulf
    Igen sajnos... Pedig semmit sem állítottam el benne...
  • Hzsolesz
    Csak egy tipp. Elméletileg nem szabadna wnnek befolyásolni a végeredményt. A exportnál a QuickTime beállításainál "Millions of colors+"-nál is így viselkedik?
  • drob
    Könyvek doboz
  • akyyy
    :D
  • Beowulf
    Nem tudom mi lehet az én programommal, de nekem nem jó...
    Pedig direkt nem is nyúltam semmihez, csak megnyitottam a projekt fájlt és elmentettem mov.-ba. De a végén úgyanúgy színtelen...
    De mondjuk érdekes mert a High-ra állítom a minőséget és így is 3,3 MB... A tied meg 27 MB körül van...
  • Beowulf
    Köszi!
    Nézem is!...
  • akyyy
    beowulf.aep

beowulf.mov

nézd meg!
  • akyyy
    nah sztem nekem müködik. feltöltsem? elküldjem?

elmenthetem én is projekt fájlt, a rederelési beállitásokka, nézd meg jó e ugy. pill
  • Beowulf
    Sajna nem...
  • akyyy
    irtam pm-etnem kaptad meg?:D
  • Beowulf
    Tudtok ajánlani After Efects könyvet vagy még valamilyen tutorialos oldalt?
    A Video Copilot összes tutorialjait megszereztem és megrendeltem egy könyvet is. Elég komolyan érdekel engem ez a program...
    #1993-hoz valaki tud megoldást? Én hiába kínlódok nem jutottam előre...
  • Beowulf
    Sajna akkor sem...
    Már az összes formátumot megnéztem, de sajna eltünik mindegyiknél a szín.
    Ha "Create Proxy/movie"-ba csinálom akkor minden jó csak nagyon kicsi a felbontás...
    proxy video
    Projekt fájl
  • akyyy
    ha mov-ba csinálod akkor ott vannak?
    én megprobálnám azzal, aztán pedig a movot arra konvertálhatom amire akarom.

esetleg fps nem azonos azzal ami a tutorialba is mutat?:S

ha nem nagy méret el is küldheted a projet fájlt (ha nem tartalmaz egyéb videókat) és megnéheten nálam jó e
  • Beowulf
    Üdv!
    A problémám a következő lenne.
    A video coplioton van egy Twich nevezetű efektek amin belül van egy olyan, hogy 32bpc tutorial. Ott elmagyarázza szépen, hogy a feliratuk Blur és Slide effekt segítségével össze-vissza ugráljoön és közben szép fénycsíkokat hagyjon maga után.
    Sikerült is minden frankón szép színekben pompázik, de mikor exportálom aviba vagy mov-ba a végeredményen már nincs ott a szép szines effekt csak ahogy a feliratom össze.vissza ugrál és remeg... Ez miért van?
    Mikor a projektet vissza állítom 8bpc-re akkor tapasztalom azt, hogy nincsnennek szines fénycsíkok, de mikor visszaállítom 32-re akkor már ott vannak...
    Próbáltam Proxynák kimenteni aviba, de sajnos ott csak nagyon kicsi felbontásba menti, de ott viszont már látni a szines fényeffektetek...
    Nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma?
    Hogy an lehet ezet a problémát megoldani, hogy exportálásnál is lehssen látni a színeffektetek?
    A segítséget köszönöm!
  • Hzsolesz
    Szokjunk ahhoz hozzá, hogy ha minőséget szeretnénk, akkor vagy az előbb említett DV AVI-t használjuk vagy pedig a QuickTime-ot.
  • drob
    dv aviba renderelted vagy valamilyen más tömörített formátumba?
  • sztracsi
    Hello!
    Tudnátok segíteni abban, hogy ha kirenderelem a videot miért lesz homályosabb és fakóbb a kép?

• akyyy
    hát többre számitottam, de amugy nem rossz.
  • Hzsolesz
    Még nem...de hamarosan! Milyen egyébként?
  • akyyy
    valaki kiprobálta már a bullet dvd-t? a blenderes résznél elakadtam valami Matte element is van renderelve, amivel pirossá válig az egész töltény, de nekem sehogyse jön össze:(
  • Ettike
    Egyébként én már csak azt nem értem, hogy hogyan tömörítik a 40 perces filmüket az amatőrök, anélkül, hogy romlana a minőség? :S
  • Hzsolesz
    Épp arra, ha mondjuk egy HD filmet szeretnél effektezni, akkor a proxy segítségével szerkesztés közben egy butább verziót csinál magának, megkönnyítve így a munkát.
  • akyyy
    mire való a proxy?
  • akyyy
    hát nem érzem lassúnak. persz lehet hogy az. lehet majd valamikor jövőbe ujrarakom a gépet és akkor a hetest teszem fel.
  • Hzsolesz
    Ne haragudj, de ez egy elég buta kérdés...ha te lassúnak érzed, akkor cserélj...az ajánlott konfigot meg te is meg tudod nézni.
  • akyyy
    nekem CS3-as AE-m van, érdemes lecserélni 7-esre? (nem valami erős gép de én elvoltam veleXDDD)
  • akyyy
    mindenképpen csak egy effektet csinálj amugy ( nem azt mondom hogy pl egy pisztolylövésnél csak a golyót trükköd bele, azt a jelenetet megcsinálhatod, de monjduk több effektet, vagy magát a filmet nem érdemes csak úgy megcsinálni ha előtte lerenderelted a videót és azt vágod bele:D

amigy király a bullet:D
  • drob
    2 lehetőség van:
    1: dv avi
    2: QuickTime
    elsőt jobban szereti a premiere
  • Ettike
    Aha... erre már valahogy én is kezdtem rájönni. :) Köszönöm szépen. :)

Bocsánat, hogy most itt az ostoba kérdéseimmel zaklatok mindenkit, de végre találtam egy helyet, ahol lehet erről beszélni és mindenki tudja a választ rá, csak én nem. :P :)

Még nagyon nem kísérleteztem vele... de akkor ha mondjuk megcsinálom a agyon effektezett jelenetemet, amit bele szeretnék tenni a filmembe, azt akkor először lementem Premiere fájlba... és így tovább? Vagy hogyan tudom belevarázsolni?
  • Petko
    nincs másnak ilyen problémája, mert nem playt hanem ram previewt kell nyomni (keypad 0)... az egyszer framenként végigrágja és memóriába tölti, utánna meg lejátsza onnan full speedel
    ha a (ahogy mások nevezték) zöld kígyó már nem bírja az egészet memórába tölteni, akkor lejebb veheted a compozicós ablak felbontását, illetve amúgy is csak azt a részt kell previewolni amin épp dolgozol (és az nem több néhány mp-nél) arra kell állítani a work areat
  • Ettike
    Az AE-t levittem a jobbik gépre... egyébként direkt AE 7.0-t szedtem le, hogy passzoljon a "rosszabb" géphez is, de kiakaszt ez a not realtime. Itt is ugyanazt csinálja. Már kerestem a súgóban erre megoldást... de nem nagyon értem. Tényleg másnak nincs ezzel problémája? :(
  • drob
    igen memória miatt (kevés) nem renderel le csak bizonyos szakaszt...
    lehet javítani rajta: a lejátszási minőséget gyengébbre állítod
  • nemesadam
    Ja jó a sony is de ha nem tudsz mpeget betenni premierebe akkor egyszerűen importáld azzal a kameraról akkor biztos hogy bele tudod tenni.
  • akyyy
    ja. virtualdub fökként aviba dolgozik. (sőt tán csak abba:D)

javaslom sony vegas-al megnyitni vagy másik gépen (lehet valmi kodek kéne neki. másik gépen átkonvertálod aviba és csak jó lesz)
  • Ettike
    Egyébként a Premiere nekem sem igazán, sőt egyáltalán nem fogadja el az mpeg-t, mondjuk lejátsza, csak akadozva. :S
  • Ettike
    Köszi. Hát lehet vmi ebben a kicsi a gépem teljesítménye szövegben. Egyébként rájöttem, hogy meg kell várni, míg betölt, a baj csak az, hogy tölt, tölt, de aztán mint egy kis kukac húzza maga után... na eztjól elkezdtem, szóval előlről ismét törlődik a zöld. :S