Adobe After Effects
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Belépetm de mivel van 80 olldal nincs kedvem 1 órát elölteni ezzel
nem tudnál nekem is adni egy linket?
köszi
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
leszedtem ezt a programot, és azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet lézerkard efektet csinálni videóba!elõre is thx!!!!!!!!!
a firewire-el például video kamerát lehet illeszteni a géphez, amibõl "capture" lehet DVrõl digitalizálni filmet. Viszont ha ehhez a csatihoz egy in out eszközt csatlakoztatsz, akkor úgy megy ki a video, hogy a safe title alatti rész nem látszik. Ezért jó a firewire. Ez composite szempontból azért nem mindegy, mert a PC képernyõdnek más a színe, mint a TV-nek. Ez a probléma akkor szokott jelentkezni, ha például reklámspothoz csinálsz grafikai composite-ot, és filmre illeszted.
s-video composite-tal sikerülhet TV-re vetített safe title-s képet kapnom. Vagy mindenképpen firewire kell hozzá?
Tud ebben nekem sregíteni vmit?
->/Nagyjából/
Üdv!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
A második videót tök egyszerûen meg lehet csinálni.Készítesz egy bármilyen csíkot mondjuk Photoshopban, vagy akár az AE-ben egy piros Solid-ra rádobsz egy négyzetes maszkot.(ez az alsó piros csík).Ezután készítesz egy ugyan ilyen zöld csíkot.(vagy képszerkesztõben vagy AE-ben). Ezeket egymás fölé helyzed, és a zöld csikra rádobod az Effects-->Transition-->Linear Wipe-ot.Ezzel tudod állítani, hogy a zöld csik nõjön vagy csökkenjen.
A 3. videó meg egy egyszerû trükkel megoldható.Felállítod a kamerát a kívánt pozícióba, felveszed elõször azt, amikor a tükör elõtt bohóckodsz, és a haverod a háttérbõl elõbukkan.Azután kamera pontosan ugyan abban a pozícióban marad, és felveszel valami teljesen más mozgássorozatot.Ezután az elsõ részre rádobsz egy "Motion Tile" effektet 50 %-ra állítvy, így csak a képkompozíció bal fele lesz látható.(a tükörkép).E mellé rakod ezután a 2. mozgásfolyamatot, ahol nem a tükörképed látszik, ugyanazzal az effektel, csak a képmásik felét levágva.
De ha te nem ezt használod, akkor a lyukasztás után próbáld meg rádobni az "Effects-->Matte-->Matte Choker vagy Simple Choker" effektet...hátha jobb lesz egy fokkal.
Arra lennék kiváncsi, hogy valaki próbálta-e már az After Effects 7.0-át felrakni Vista 32 vagy 64bit-re? Kinek melyik sikerült? Vagy egyáltalán sikerült-e?
Köszönöm!
1.hogy lehet olyan efektet csinálni hogy "kimászak" a tv-bõl ???-- http://www.youtube.com/watch?v=_toG3nXGgvA -lil jon kimászik a tv-bõl és ehhez hasonló efektet szeretnék
2.hogy lehet a film tetejáre tenni csikot hogy meg is maradjon és ne képcokáként keljen --- http://www.youtube.com/watch?v=bCBy8RoJUWM --
3.clonozni tudok de valamiért nem sikerül a mirror clone efekt http://www.youtube.com/watch?v=dxz5O05A6Wo
elõre is köszi a válaszokért.ja és ha valamelyikhez tudtok tutorialt akkor +köszönöm azt is
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
A választ elõre is THX.
Elkezdtem greenscreenelgetni AE-ben, csak van egy kis problémám: Amikor eltûntetem a zöld hátteret, az illetõ körül mindig marad egy kis zöld réteg. Azt hogy lehet ugy eltüntetni, hogy naggyából álethû legyen?
Köszi
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Most szedtem le a Adobe After Effects 7.0-ás változatát,mivel szeretnék videókhoz lézerkard-effektet készíteni.Csak az a probléma hogy abszolút kezdõ vagyok,még sosem próbálkoztam ilyennel vagy ehez hasonlókkal azelõtt.Ha valaki lenne olyan rendes és leírná nekem részletesen az alapokat,azt megköszönném.
Az MP4 formátumról nem tudok mit mondani, szerintem sem tudod berakni, keress valami jó konvertáló progit.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
MP4 fájlokat - akárhogy is szeretnéd - szerintem nem lehet AE-be importálni.
[O_O] (.)(.)
Valamit biztosan elállítottam a tudtom nélkül, de szerkesztés közben a monitor ablaka csak akkor frissül, ha felengedem az egér gombját. Világosabban, ha van mondjuk egy szöveg layerem, aminek felhozom a Positions tulajdonságát, és a Timeline-on elkezdem az X koordinátát feljebb tolni az egérrel, akkor a végeredményt csak akkor látom, ha felengedem az egér gombját.Holott folyamatosan, egyidõben kellene a szövegnek a megváltozott értékkel haladnia.
Megoldás?
Kössz!
Csaó!