3734
Adobe After Effects
-
Adblock
DownloadHelper
Ezek firefox kiterjesztések. egyikkel megnyitod a blokklható tartalmakat az oldalon, ahol ott az a bizonyos flv másik meg alapból felkinálja a lementhetőséget.
illetve most jelent meg a serias one dvd, ami elvileg tartalmazza az összeset, de nemtudom, nem láttam:D -
aeuser #2009 videocopilot tutorials
sziasztok.
valaki tudja esetleg hogy mivel lehetne ezt a 67 flashfilmet letölteni?
a youtubhoz is vannak progik, de azokkal sajna nem sikerült eddig. -
Rendben! Megbeszéltük! 
Majd én is elküldöm akkor. -
van egy ötletem, otthon csinálok képet a renderelési beállitásokról, elküldöm megnézed, esetleg te is elküldöd a te beállitásaidat:D biztos hogy valami ott van ellálitva. -
Igen sajnos... Pedig semmit sem állítottam el benne... -
Hzsolesz #2005 Csak egy tipp. Elméletileg nem szabadna wnnek befolyásolni a végeredményt. A exportnál a QuickTime beállításainál "Millions of colors+"-nál is így viselkedik? -
drob #2004 Könyvek doboz -
:D -
Nem tudom mi lehet az én programommal, de nekem nem jó...
Pedig direkt nem is nyúltam semmihez, csak megnyitottam a projekt fájlt és elmentettem mov.-ba. De a végén úgyanúgy színtelen...
De mondjuk érdekes mert a High-ra állítom a minőséget és így is 3,3 MB... A tied meg 27 MB körül van... -
Köszi!
Nézem is!... -
beowulf.aep
beowulf.mov
nézd meg! -
nah sztem nekem müködik. feltöltsem? elküldjem?
elmenthetem én is projekt fájlt, a rederelési beállitásokka, nézd meg jó e ugy. pill -
Sajna nem... -
irtam pm-etnem kaptad meg?:D -
Tudtok ajánlani After Efects könyvet vagy még valamilyen tutorialos oldalt?
A Video Copilot összes tutorialjait megszereztem és megrendeltem egy könyvet is. Elég komolyan érdekel engem ez a program...
#1993-hoz valaki tud megoldást? Én hiába kínlódok nem jutottam előre...
-
Sajna akkor sem...
Már az összes formátumot megnéztem, de sajna eltünik mindegyiknél a szín.
Ha "Create Proxy/movie"-ba csinálom akkor minden jó csak nagyon kicsi a felbontás...
proxy video
Projekt fájl -
ha mov-ba csinálod akkor ott vannak?
én megprobálnám azzal, aztán pedig a movot arra konvertálhatom amire akarom.
esetleg fps nem azonos azzal ami a tutorialba is mutat?:S
ha nem nagy méret el is küldheted a projet fájlt (ha nem tartalmaz egyéb videókat) és megnéheten nálam jó e -
Üdv!
A problémám a következő lenne.
A video coplioton van egy Twich nevezetű efektek amin belül van egy olyan, hogy 32bpc tutorial. Ott elmagyarázza szépen, hogy a feliratuk Blur és Slide effekt segítségével össze-vissza ugráljoön és közben szép fénycsíkokat hagyjon maga után.
Sikerült is minden frankón szép színekben pompázik, de mikor exportálom aviba vagy mov-ba a végeredményen már nincs ott a szép szines effekt csak ahogy a feliratom össze.vissza ugrál és remeg... Ez miért van?
Mikor a projektet vissza állítom 8bpc-re akkor tapasztalom azt, hogy nincsnennek szines fénycsíkok, de mikor visszaállítom 32-re akkor már ott vannak...
Próbáltam Proxynák kimenteni aviba, de sajnos ott csak nagyon kicsi felbontásba menti, de ott viszont már látni a szines fényeffektetek...
Nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma?
Hogy an lehet ezet a problémát megoldani, hogy exportálásnál is lehssen látni a színeffektetek?
A segítséget köszönöm! -
Hzsolesz #1992 Szokjunk ahhoz hozzá, hogy ha minőséget szeretnénk, akkor vagy az előbb említett DV AVI-t használjuk vagy pedig a QuickTime-ot. -
drob #1991 dv aviba renderelted vagy valamilyen más tömörített formátumba? -
sztracsi #1990 Hello!
Tudnátok segíteni abban, hogy ha kirenderelem a videot miért lesz homályosabb és fakóbb a kép?
-
hát többre számitottam, de amugy nem rossz. -
Hzsolesz #1988 Még nem...de hamarosan!
Milyen egyébként?
-
valaki kiprobálta már a bullet dvd-t? a blenderes résznél elakadtam valami Matte element is van renderelve, amivel pirossá válig az egész töltény, de nekem sehogyse jön össze:( -
Ettike #1986 Egyébként én már csak azt nem értem, hogy hogyan tömörítik a 40 perces filmüket az amatőrök, anélkül, hogy romlana a minőség? :S -
Hzsolesz #1985 Épp arra, ha mondjuk egy HD filmet szeretnél effektezni, akkor a proxy segítségével szerkesztés közben egy butább verziót csinál magának, megkönnyítve így a munkát. -
mire való a proxy? -
hát nem érzem lassúnak. persz lehet hogy az. lehet majd valamikor jövőbe ujrarakom a gépet és akkor a hetest teszem fel. -
Hzsolesz #1982 Ne haragudj, de ez egy elég buta kérdés...ha te lassúnak érzed, akkor cserélj...az ajánlott konfigot meg te is meg tudod nézni. -
nekem CS3-as AE-m van, érdemes lecserélni 7-esre? (nem valami erős gép de én elvoltam veleXDDD) -
mindenképpen csak egy effektet csinálj amugy ( nem azt mondom hogy pl egy pisztolylövésnél csak a golyót trükköd bele, azt a jelenetet megcsinálhatod, de monjduk több effektet, vagy magát a filmet nem érdemes csak úgy megcsinálni ha előtte lerenderelted a videót és azt vágod bele:D
amigy király a bullet:D -
drob #1979 2 lehetőség van:
1: dv avi
2: QuickTime
elsőt jobban szereti a premiere -
Ettike #1978 Aha... erre már valahogy én is kezdtem rájönni. :) Köszönöm szépen. :)
Bocsánat, hogy most itt az ostoba kérdéseimmel zaklatok mindenkit, de végre találtam egy helyet, ahol lehet erről beszélni és mindenki tudja a választ rá, csak én nem. :P :)
Még nagyon nem kísérleteztem vele... de akkor ha mondjuk megcsinálom a agyon effektezett jelenetemet, amit bele szeretnék tenni a filmembe, azt akkor először lementem Premiere fájlba... és így tovább? Vagy hogyan tudom belevarázsolni? -
Petko #1977 nincs másnak ilyen problémája, mert nem playt hanem ram previewt kell nyomni (keypad 0)... az egyszer framenként végigrágja és memóriába tölti, utánna meg lejátsza onnan full speedel
ha a (ahogy mások nevezték) zöld kígyó már nem bírja az egészet memórába tölteni, akkor lejebb veheted a compozicós ablak felbontását, illetve amúgy is csak azt a részt kell previewolni amin épp dolgozol (és az nem több néhány mp-nél) arra kell állítani a work areat -
Ettike #1976 Az AE-t levittem a jobbik gépre... egyébként direkt AE 7.0-t szedtem le, hogy passzoljon a "rosszabb" géphez is, de kiakaszt ez a not realtime. Itt is ugyanazt csinálja. Már kerestem a súgóban erre megoldást... de nem nagyon értem. Tényleg másnak nincs ezzel problémája? :( -
drob #1975 igen memória miatt (kevés) nem renderel le csak bizonyos szakaszt...
lehet javítani rajta: a lejátszási minőséget gyengébbre állítod -
Ja jó a sony is de ha nem tudsz mpeget betenni premierebe akkor egyszerűen importáld azzal a kameraról akkor biztos hogy bele tudod tenni. -
ja. virtualdub fökként aviba dolgozik. (sőt tán csak abba:D)
javaslom sony vegas-al megnyitni vagy másik gépen (lehet valmi kodek kéne neki. másik gépen átkonvertálod aviba és csak jó lesz) -
Ettike #1972 Egyébként a Premiere nekem sem igazán, sőt egyáltalán nem fogadja el az mpeg-t, mondjuk lejátsza, csak akadozva. :S -
Ettike #1971 Köszi. Hát lehet vmi ebben a kicsi a gépem teljesítménye szövegben. Egyébként rájöttem, hogy meg kell várni, míg betölt, a baj csak az, hogy tölt, tölt, de aztán mint egy kis kukac húzza maga után... na eztjól elkezdtem, szóval előlről ismét törlődik a zöld. :S