Adobe After Effects
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
újraraktam... 😊
After Effects: AEGP Plugin AAF: Error during parsing
( 5072 :: 12 )
Ez mit jelent? (lehet hogy a64 bites procim miatt?) Így most nemtudok dolgozni vele, elég rossz ez így, sosem írt ki ilyet, aki esetleg tudja a választ annak hálás lennék, köszi sziasztok.
Arra lennék kiváncsi, hogy hogyan lehet egy videóból kivágni egy alakzatot és azt átteni egy másik videóba? Pl. itt egy videó. Ebben is több jelenetben látni, hogy a karakter ki lett vágva egy másik videóból és be lett illesztve ide, mint a PhotoShopban, mikor kivágunk egy alakzatot és beillesztjük egy másik képre, na ezt hogyan lehet ugyanígy videónál? (Bár ez a videó pont nem vmi jó, mert nagyon zavaros az egész...) Remélem tud vki segíteni, elõre is thx! 😊
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
compostion>compostion settings>duration
az ott szereplõ számot kell nagyobra tenni, és így meg tudod nézni és szerkezteni a videódat.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Új funkciók:
Megnövekedett teljesítmény Az After Effects mostantól támogatja a több processzoros, többmagos rendszereket, igy sokkal gyorsabb a renderelés és az elõnézeti kép megtekintése. Ezen felül támogatja a legójabb OpenGL kompatibilis videókártyákat, amelyek tovább gyorsítják a munkafolyamatot.
akkor meg miért csak max 50% a CPU használat 4 magnál?
vagy már ennyinek is örülni kéne?
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
ujra telepitettem ma a CS3-at, és lám, megint lejátsza tologatás közben a klippeket. lehetséges lenne hogy egysezerüen tele lett volna a RAM-om és ezért nem birta a strapát?
én csak valami ilyesmire tudok gondolni. bár nem valoszinü, mert akkor más progiknál is észrevettem volna valamilyen akadozást, de nem volt.
Igaz, hogy nem használtam még CS3-at, de ha a 2-bõl indulok ki, akkor nem is tudod beállítani ezeket a dolgokat.A CS2 indítás után igaz, hogy felismeri a DualCore-os procikat, de az van, amit te is írtál...sajnos nem használja ki.Erre létezik egy külön plug-in, ha jól emlékszem, Nucleo Pro néven.
már több mint egy éve figyelem ezt a fórumot kissebb nagyobb szünetekkel.
leszedtem mindenféle pluginokat, ezerféle tutorialt, szoval ezzel nincs is nagyobb gondom.
de csak most ismerkedek igazán a progival, mert eddig nem birta a régi gépem. de ezen változtattam.
szoval, van most egy elég bika gépem. paraméterei: 4 magos 10 GHz-es proci, 4 GB 1066 Mhz RAM, jo videokártya, stb,
most éppen az AE CS3 fut 4 honapja rajta, és észrevettem valami nagyon furcsát.
eddig teljesen mind1 hogy milyen hosszu klippet huztam a TIMELINE-ra,
a current time indicatort mozgatva abszolut folyékonyan minden akadozás nélkül lejáccotta a klippet. ez volt eddig.
2 napja meg csak az elsö framet mutatja, meg az utolsot, ahova huztam. a közötte lévö filmkockákat nem játsza le. mi történhetett? van valami ötletetek?
második kérdés:
tényleg nem használja ki a CS3 a 4 core technologiát, vagy csak én nem állitottam be rendesen valamit :-)
köszi elöre is.
peti
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
(53 :: 33)"
a videódat behúzod a timeline-ra, arra rádobod a Lightsaber effektet, csinálsz egy új Solid-ot, és erre rádobod a Lightsaber effektet.Ezután nincs más dolgod, csak paraméterezni ezt.
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Lenne egy kérdésem: Hogyan tudok videót exportálni .FLV formátumban?
Biztos hallottatok arról, hogy a premier és az after is kapcsolatban vannak egymással. Elvileg ha a premier project fájl-ját beimportálom az afterbe, akkor az ott meg is jelenik az összes cuccal együtt. DE! Ha elvileg utómunkára van az after, akkor hogyan lehet az afterbe beimportált premier filmben felhasznált szövegeket animálni? Nekem csak fekete semmi van a szövegek helyén...
Ha elakarom menteni a videót, akkor hol kell beállítani azt hogy milyen kodekkel tömörítsen?
De k*rvajó géped van istenem....
"After Effect error: nosuch AVI compressor. (-2147205007)
(53 :: 33)"