Adobe After Effects

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello!az FxHome-ra nemtudtok egy megoldást?nem akarom megvenni de viszont jó progi... kéne nemtudnátok ötletet adni? :S

A .sit file-okat a Stuffit Expander nyitja.
kössi
Nagyon úgy néz ki!Vagy pedig mindenki tud mindent!<#taps>

Ackro
macintosh-sal

kihalt a fórum.? <#shakehead><#falbav><#wilting><#bdead>

Sziasztok!hogyan tudom megnyitni adobe after effects_6_5_tryout.sit-et??
arra gondolsz hogy a szöveg mögött fekete a háttér? és azt akarod hogy az ne legyen ott csak az adott színû szöveg látszódjon? akkor nézd meg az effeckteknél a keying-nél a color key-t. ezzel lehet kivágni a fekete részt. (én úgy tudom hogy az AE egybõl felismeri az ilyet és blue boxszal automatikusan kivágja)

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Sziasztok!
Nemtudom ki mennyire jártas a programban. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet az Afterben azt a funkciót használni, hogy ha egy Premier Project-et beimportálok, akkor a szövegek ne egy fekete ablakként jelenjenek meg hanem rendes szövegként, mint a premierben, amit animálni lehet.
A válaszokat elõre is köszi!

Bocsánat....Render Engine.Lemaradt egy "e" betû.

Szewasztok!
Jó pár hozzászólással korábban már kérdeztem Tõletek, de hátha elkerülte a figyelmetek.Nem találkozott még senki közületek a Render Engin-nel? (hálózati renderelést teszi lehetõvé). Ez a progi vagy plug-in (sajnos én sem tudom),elméletileg az AE mellé járna.De nekem se 6.5 se 7 Pro mellett nincs.És még csak olyan weboldalt sem találok, ahonnan legalább a demó verziót le lehetne tölteni.Rejtélyes!<#conf>

ok thx!

bcsirke
rendereléskor best settings/ és ott be állíthatod a felbontást fps-t meg minden olyan dolgot mami befolyásolja a minõséget, és csak utána renderelj

hello!. miért van az hogy beimportálok egy filmet csinálok vele valamit, aaddig jó is, és elmentem lejátszom... és olyan sz*r minõséget csinál a filmböl hogy az besz*rás... mit csináljak?

Atika :o)
ok azert koszi 😊 lehet hogy mahogy kellene megoldani de meg nem jottem ra hogy 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Hát én ezt a kérdést passzolnám...

pl tennek a szovegre egy shine effektet es aztan a shine effektet szeretnem meg pl wavw wrappal alakitani hullamosra csak ha ezt en megcsinalom akkor nekem a szoveg is hullamos lesz

koszi a 3d valaszt

Ezt a kérdést nem igen értem.Tudnál egy konrét példát említeni?

A problémádra a megoldást az jelenti, ha:
1.hozzáadsz a kompozíciódhoz egy kamera objektumot
2.azt a layer-t, amin a 3D text van nem alakítod 3D-s layer-ré
3.az effects panelon a 3D invigorator beállításai között kipipálod a "use comp camera" lehetõséget

Na ha mar itt tartunk olyat lehet csinalni pl hogy csinalok egy szoveget arra teszek egy effektet es szeretnek tenni meg egy effektet de azt nem a szovegre hanem az elso effektre csak arra ?

Sziasztok hogy a fenebe tudok a zaxwerks invigatorral 3d textet kesziteni amit ha forgatok afterben akkor 3d maradjon? Mert valahogy nem akar osszejonni esetleg ha valaki tudna segiteni 😊

DVD authoring stúdió keres, kreatív grafikust, animált DVD menük készítésére, azonnali kezdéssel.
Elvárások: Photoshop, Premiere, After effects magas szintû ismerete, kreativitás.
Amit kínálunk: versenyképes fizetés, rugalmas munkaidõ, fiatalos, jó hangulatú csapat, jó munkakörülmények, XI. kerületi kertvárosi környezetben.
Az önéletrajzokat az [email protected] e-mail címre várjuk.
Fogas Attila: 06-30-9241-023
Effect-->Simulation-->CC Scatterize.Ezzel meg lehet tekerni, és apró darabokra szaggatni egy adott képet.

sziasztok!! a templatemonsteren vannak ilyen beteg átmenetek amire nagyon kiváncsi lennék hogy csinálják. itt egy cím ezt nézzétek meg, amikor menüt váltotok akkor jön be ilyen részecske átmenet , hogy kell ilyet csinálni? 😄 http://www.templatemonster.com/flash-templates/15135.html
bcsirke
sziasztok! itt az új filmem, akit érdekel : http://bcsirke.uw.hu/fokoff4.wmv Természetesen After Effectsel csináltam. Tudom, hogy már unalmas a fénykard téma, de támadt egy rohadt nagy ötletünk, úgyhogy mégis betettem egy kis kardozást a végére. szerintem jó lett😊

Köszi a választ. Valóban nem, bár a nevében az volt, mikor beszereztem...
Hali!
Akkor neked nem a professional van meg...

Hy
A következõ problémám: AE7-ben, ha a Workspace-t 'Motion Tracking'-re állítom, nem jön elõ a 'Tracker Controls' ablak. Felteszem a 'Window' menü 'Tracker Controls' opcióval lehetne bekapcsolni, de nekem ilyen nincs...

Miért van ez? Segítsetek plz!
Thx
Ez fizetõs bizony...de az Interneten köztudottan minden fent van.Ha esetleg megvan a Trapcode plug-in (szintén fizetõs), akkor azzal is elõ lehet állítani hó, illetve esõ hatást, habár nem kimondottan arra találták ki.
Rogernak:
Az én szerény véleményem szerint 3gp nem gyere be AE-nek.De várjuk, hátha valaki többet tud.

Roger6
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e hozni 3gp fájlokat Afterbe? Esetleg le kell külön tölteni hozzá valami codecet?

Köszi a segítséget!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

és honnan lehetne megszerezni a rendes verziót? ez fizetõs dolog?

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

A zöld X egyértelmûen arra mutat, hogy demó verziót töltöttél le.

bcsirke
szasztok, köszi, megtaláltam a CCrain-t és a CCsnow effekteket, de valós idejû vágás és a kész videó közepén is ott egy zöld X. Ez mitõl van? Hogy tudnám eltüntetni? Teljesen legális oldalról töltöttem le a plug-in-t, ez rohadtul bosszant. Lécci, ha tud valaki, az segítsen!
Köszi!

grizzly21
nekem DA néven van

Igen...igazad van.Én csak abból indultam ki, hogy az AE-ben az effektek között Atomic Power név alatt van, nem pedig Digital Anarchy alatt...érdekes.

grizzly21
nézd meg a digital anarchy oldalán, õk csinálták sztem

Jah...nem rossz a Psunami plug-in, de én úgy tudom, hogy az Atomic Power készítette.Az Aurora Sky-t készítette a Digital Anarchy.Állítólag lehet egymással kombinálni a kettõt, de én még nem jöttem rá.És sajna nagyon hardverigényes plug-in-ek.

Szasztok. Nekem megvan az Adobe After Effects 7.0, és greenbox-ot szeretnék csinálni. Van egy Keylight nevû effect, de ez nincs benne az after effects-ben. Honnan tudnám megszerezni?

grizzly21

Psunami water-t ismeri valaki ? Digital Anarchy csinálta, egy plug in.

bcsirke
Jó, persze nekem is az volt az elsõ dolgom, hogy google, de nem találom, azt se tudom igazábol milyen címszó alatt keressem. na mindegy nem adom föl. Amúgy itt az új filmem ha valakit érdekel😊

ja ja google sokat segit

GOOGLE😄

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

GOODLE kicsit legyetek már kreatívabbak könyörgöm:S

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

bcsirke
köszi és hol leltél rájuk?

Hat kb azert mert neked a trial profeesional van meg es azon nincsenek ezek az effektek csak az eredeti dvd-n szoval szerintem ez lehet a gond. Nalam is volt ilyen aztan megkerestem az effekteket kulon.

bcsirke
sziasztok!
Mikor egy CCkezdésû effektet (pl snow, vagy rain) akarok használni azt írja telepítsek a DVD rõl valamilyen FX-et. Foggalmam sincs, de semmi ilyet nm találok a lemezemen pedig professionalom van. tudja valaki mirõl van szó? Köszi!

Én a Windows Media Encoderrel szoktam felvenni olyan hangokat, amik bármilyen formában átmennek a hangkártyán.
Az összefûzésnél nem értem mi a problémád...megcsinálod az intrót AE-ben, kiimportálod valamilyen formátumba, és Vegasba be.
Bár az x264-es codecet nem ismerem, szerintem AE nem ismeri ezt.
Jó vagdosást!

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni pár dologban.Én egy pc-s játékból szeretnék videót készíteni (call of duty 2).
1, Hogyan , és mivel érdemes kiszedni a játékból a hangokat?
2, Fõleg sony vegas-ban szeretnék munkálkodni , de az intrót Adobe After Effect-tel terveztem. Ezeket hogyan lehet összefûzni?
3.Mivel játékról van szó x264-es codecet gondoltam , ez mûködne?
Gyerekek...valaki fel tud világosítani arról, hogy hol a francba találom meg a Render Engine-t.Mert se a Telepítõ CD-n nem találom (se 6.5, se Pro), és az interneten sincs olyan portál, ahol le lehetne tölteni.Pedig azt írják, hogy csak egy érvényes licensz kell hozzá.Volt már valakinek dolga vele?

Szewasz Mityu!
Próbáld meg a Keylight plug-int,nagyon nagy hatásfokot lehet vele elérni a nem teljesen homogén hátterek kikapására is.Ha azzal sem tudod teljesen kiszedni, akkor tényleg nincs más megoldás, mint a pepecselõs maszkolás.