Adobe After Effects
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Nemtudom ki mennyire jártas a programban. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet az Afterben azt a funkciót használni, hogy ha egy Premier Project-et beimportálok, akkor a szövegek ne egy fekete ablakként jelenjenek meg hanem rendes szövegként, mint a premierben, amit animálni lehet.
A válaszokat elõre is köszi!
Jó pár hozzászólással korábban már kérdeztem Tõletek, de hátha elkerülte a figyelmetek.Nem találkozott még senki közületek a Render Engin-nel? (hálózati renderelést teszi lehetõvé). Ez a progi vagy plug-in (sajnos én sem tudom),elméletileg az AE mellé járna.De nekem se 6.5 se 7 Pro mellett nincs.És még csak olyan weboldalt sem találok, ahonnan legalább a demó verziót le lehetne tölteni.Rejtélyes!<#conf>#conf>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
koszi a 3d valaszt
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
1.hozzáadsz a kompozíciódhoz egy kamera objektumot
2.azt a layer-t, amin a 3D text van nem alakítod 3D-s layer-ré
3.az effects panelon a 3D invigorator beállításai között kipipálod a "use comp camera" lehetõséget
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Elvárások: Photoshop, Premiere, After effects magas szintû ismerete, kreativitás.
Amit kínálunk: versenyképes fizetés, rugalmas munkaidõ, fiatalos, jó hangulatú csapat, jó munkakörülmények, XI. kerületi kertvárosi környezetben.
Az önéletrajzokat az [email protected] e-mail címre várjuk.
Fogas Attila: 06-30-9241-023
Akkor neked nem a professional van meg...
A következõ problémám: AE7-ben, ha a Workspace-t 'Motion Tracking'-re állítom, nem jön elõ a 'Tracker Controls' ablak. Felteszem a 'Window' menü 'Tracker Controls' opcióval lehetne bekapcsolni, de nekem ilyen nincs...
Miért van ez? Segítsetek plz!
Thx
Rogernak:
Az én szerény véleményem szerint 3gp nem gyere be AE-nek.De várjuk, hátha valaki többet tud.
Az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e hozni 3gp fájlokat Afterbe? Esetleg le kell külön tölteni hozzá valami codecet?
Köszi a segítséget!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Köszi!
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Mikor egy CCkezdésû effektet (pl snow, vagy rain) akarok használni azt írja telepítsek a DVD rõl valamilyen FX-et. Foggalmam sincs, de semmi ilyet nm találok a lemezemen pedig professionalom van. tudja valaki mirõl van szó? Köszi!
Az összefûzésnél nem értem mi a problémád...megcsinálod az intrót AE-ben, kiimportálod valamilyen formátumba, és Vegasba be.
Bár az x264-es codecet nem ismerem, szerintem AE nem ismeri ezt.
Jó vagdosást!
1, Hogyan , és mivel érdemes kiszedni a játékból a hangokat?
2, Fõleg sony vegas-ban szeretnék munkálkodni , de az intrót Adobe After Effect-tel terveztem. Ezeket hogyan lehet összefûzni?
3.Mivel játékról van szó x264-es codecet gondoltam , ez mûködne?
Próbáld meg a Keylight plug-int,nagyon nagy hatásfokot lehet vele elérni a nem teljesen homogén hátterek kikapására is.Ha azzal sem tudod teljesen kiszedni, akkor tényleg nincs más megoldás, mint a pepecselõs maszkolás.