Adobe After Effects

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maszkolással bármit, de a helyére kell valami, mivel ott lyukas lesz a film

Ez nagyon függ a háttértõl.De ha felnyomsz egy screenshot-ot, akkor mindannyian okosabbak leszünk.

el lehet tüntetni egy személyt a videóbol az after effects proival?
akyyy
töltöttem le valami drivert, most már jó, csak az a baj hogy ha most bedugok valami jack dugot, nincs fent az a jó kis progi amivel sok minden be lehetett állítani (akár azt is hogy egyszere szoljon, igy egy kisebb 4.0-ás hangrendszer😄)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

segítsetek légyszives,
a premiereben megírt dv avi file-t nem akarja az encore beolvasni ,ezt írja error loading transcode preset
mit kell ilyenkor csinálni?
köszönöm
Talán a Knoll Light Factory-ra gondolsz? Az a legjobb a piacon. Egyébként Thomas Knoll nagy fej, õt nevezik a Photoshop atyjának...

A hang problémához nem tudok hozzászólni.
akyyy
sikerült megtsinálni az efektet, most márjó. csak most hangom nincs. bár eddig se volt, lehet az integrált hangkártya miatt, de az elején mindig feljött a hibaüzi hogy gond van. direkt nem pipáltam ki hogy legközelebb ne mutassa, hogy majd megoldom, de valamiért már nem jön elõ az ablak, és nemtudom hol állithatnám be hogy legyen hang😞

akyyy
feltettem a 8-as after effectet, csinálni akartam egy videót, oké minden rendben, kiéve az hogy kéne hozzá egy plugin. igaz, fizetõs, de van hozzá demo (gondolom beleilleszt valmi vizjelet amit én nagyon nem bánok)

De sajna nem müxik, oké, gondoltam biztos a 7es kell neki, másik gépre felmegy az, bele a project, minden oké, kivéve hogy szintén nem megy. ugyanugy, crash, lefagyás, kilépés, sok hibaüzi.

egyébként ez lenne az:

Light Factory EZ

ismeri esetleg valaki?

értem,most már világos,köszönöm szépen
azt használod vágásnak ami szimpi, Neked kell eldönteni melyik progi jön be jobban. nehéz különbséget tenni a premi és a vegas között, mivel mind2 profi vágó progi...(!)
a prproj a preminek a projekt mentése.
dv avit használj ha vágni, effektezni szeretnél.
végleges formátum az amit szeretnél (mpg2, dvix-es formátumok, dvd...)
dvd íráshoz encore dvd (én ezt használom), de nyilván van más is

aha,és a vegasban ha megvágtad akkor utána milyen formátumban van vágás után? ezt a formátumot megeszi az ae?
vafeN
Nagyon jó lett. Nekem bejön.

[O_O] (.)(.)

vafeN
végét lefelejtettem^^

én avi-ba szoktam renderelni xvid codeccel

[O_O] (.)(.)

vafeN
ne premiereben vágj, hanem vegas-ba, mármint én abba jobban szeretek. Amugy én ugy szoktam csinálni hogy elöször zenére vágom a filmet, aztán effectezem.

[O_O] (.)(.)

sziasztok
most ismerkedem a videoszerkesztéssellenne egy alap kérdésem
a premiere pro vágásra való és az after effects effektezésre
de ti hogy csináljátok sorban,elõször a kemáról beolvassátok,utána vágjátok és utána effektezitek?
milyen formátumot lehet effektezni,a premiereben megcsinált prproj-t?
és ha kész az effektezés akkor utána csinálok belõle az ae-tel dv avit,dvdt,stb?
Ügyes, bár van még benne egy-két pontatlanság...
Csak így tovább!

Ja, a Digital Juice fiúk tényleg nem egyszerûek... 😊
Tegnap elõtt rászántam végre magam...különvélemény kicsit másképp:
link
Sorry, de a Youtube eléggé belepiszkált a képminõségbe.

Az a helyzet, hogy ha "nem nagyon értesz az AE-hez", akkor elég nehéz elmagyarázni. Ayato barátunk oldalán azt láthatod, hogy mit tud kihozni a szoftverbõl az, aki "nem kicsit, nagyon" ért hozzá. 😉
Javaslom, hogy kezdésnek vedd meg az AE alapjainak elsajátításához szükséges könyvet, és ha átrágtad magad rajta, visszatérhetünk a témára...
Tényleg nagyon profik és van a videóban olyan rezgés effekt, amit akartam. 😄 Igaz, még amit mondtatok még azt sem próbáltam ki, mert a videóban messze vagyok annál a résznél. 😊
grizzly21
ne semmi😊 mondjuk benne lehetne a tutorialban hogy hogy csinaltak.L😊

Szewasztok!
Egy kicsit felélesztem a fórumot.Nagyon komoly dolgokat mûvelnek ezek a srácok a következõ weboldalon.Kár hogy igazán komoly oktató videójuk nincs.Ajánlom a figyelmetekben a következõ 7 perces filmet...annak is igazából a végét 6:40-tõl.Nagyon nagyot alkottak ott.<#nyes>
link

Gomber
ja igen vafen neked is hálás köszönet!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
Hzsolesz! nagyon szépen köszönöm a honlapot amit ajánlottál, hiszen megtaláltam azt amit kersetem!Igen ám eddig szép és jó csak a baj hogy agolul van, meg hát nem nagyon értek az adobe affter effecthez! Ha valakit nagyon szépen megkérek elmagyarázná nekem hogy hogy kell? Nagyon hálás lennék mert nagyon sürgös...Szval ha tud valaki legyen szíves segíteni! elõre is nagyon szépen köszönöm!

Gomber
ja kösz 😄

Az a nyelv nem is annyira "ó zsidó", hogyha nem a weboldal japán nyelven íródott részében turkálnál, hanem inkább az angol részében.<#taps>

http://www.ayatoweb.com/ae_tips_e/ae55_e.html

Gomber
hellosztok! találtam egy kurva jó logót, csak nem tudom elkészítenmi mert Ó ZSÍDÓ nyelven van: itt van valaki nem tudja elmagyarázni?

Gomber
osk köszi, megnézem!

"Én kezdõként nem is bírtam belekezdeni sem^^ "
ez jó, tetszik, hasonlóan kezeltem én is elsõre mikor belenéztem. utánna 3 hónapig el se mertem indítani, úgy megijedtem az egész progitól <#nevetes1>

vafeN
gomber: www.ayatoweb.com itt vannak jó ötletek, aztán már csak a fantáziád kell átalakításhoz, vagy összetételhez.

De az is meg lehet hogy pöppet nehezet adtam:S. Én kezdõként nem is bírtam belekezdeni sem^^

[O_O] (.)(.)

Gomber...így soha a életben nem fogod megtanulni az alpokat sem, ha mindig másnak a segítségére akarsz támaszkodni.Ott kezdõdik, hogy tutoriálokat kell nézni,nézni,nézni.....

Gomber
aham, de itt nincs fenn logo készítés! esetleg ha nagyon szépen megkérlek nem segítenél msn en vagy skypén? nagyon örülnék [email protected]

Atika :o)
Ertem mire gondolsz figyu nezd meg a www.videocopilot.net oldalat nagyon sok tutor van fent after effecthez lehet hogy segit neked

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Gomber
Meg a teljessen uj is klafa lenne

Gomber
Hát egy VIDEO logot szeretnék vagyis nem logot hanem pl Van az UBISOFT meg a többi game meg film gyártok bemutatoja, remélem tudod mire gondlok, ezek a game és a film indításákor szoktak bejönni! Na nekem is egy ilyen kéne egy olyan 5-7 sec-es, csak nem UBISOFT,meg WarnerBros, Columbia...stb lenne odaírva hanem az hogy "ELDO rt"! Az is jó lenne ha az egyik gyártónak a nevét leszedném és az ELDO rt tenném oda! Ha tudsz segíteni, elöre is thx!!!!!!!!!!!

Atika :o)
Milyen logot szeretnel??? 3D vagy egyszerut?? Mert ha simat ajanlom a photoshopot ha viszont valami komolyabb 3dt akkor 3d maxot pl igaz ahhoz alap tudas azert szukseges 😉

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Gomber
NA MIVAN ITT EMBEREK, MIÉRT NEM ÍR SENKI??😄
MAJD ÉN ÍROK! SEGÍTENE VALAKI LOGOT CSINÁLNI?

azt könnyebb megoldani a premierrel
sípolás effekt, vagy csak lehalkítod

Azt szeretném kérdezni, hogy valamit a beszédbõl kisípolni (pl: káromkodást) hogyan lehetséges?

Gomber
aham köszi! akkor nkább saját lesz! valaki segítene nekem összedobni egy klasszab egszerübbet? EGSZERÜBBET! Basic legyél szíves feljönni msn-re köszi!!!!!!

Basic
Szinte minden megoldható, de lehet, hogy több értelme lenne saját logót készíteni.

vafeN
megoldható, az egészet újra kell csinálnod. Egy 3D-s progival ha ügyes vagy akkor max 1 nap alatt megtudod csinálni, de after-rel is megoldható, csak ahoz már tényleg tudás kell.

[O_O] (.)(.)

vafeN
van egy olyan effect plugin család ahol van egy earthquake plugin, azzal meg lehet csinálni.

[O_O] (.)(.)

Thx, megpróbálom! 😉
Gomber
haliztok!
lenne egy olyan kérdésem hogy lehet átírni egy videóban,valamit?mármint van a star wars, na és amikor elindul a film bejönnnek a gyártok és ott példálul az egyik gyártónak vaagy rendezõnek...stb a logója és rajta a neve pl.: Columbia, LucasArts, Warner Bros......stb na és oda szeretném írni az én nevem! ez megoldható? sürgös lenne!

Ezt kétféleképp is meg lehet csinálni.1. Elõhozod a position tulajdonságot, ALT lenyom és rákattintasz a stopperórára.Majd beírod a következõt "wiggle 10,10", ahol az elsõ szám a másodpercenkénti mozgást jelenti, a második érték meg a mozgás nagyságát. 2. Leraksz két position keyframet, kijelölöd mind a kettõt, felhozod a Wiggler panelt és ott megadod a mozgás frekvenciáját és amplitudóját.

Na a másik topicba kérdeztem, de hátha itt találok vmi megoldást:szal' van olyan effekt, amivel a képet remegtetni tudom, mint pl. az MSN rezgõüzenete? Gondolkoztam, hogy megpróbál kicsit parasztos módszerrel, hogy keyframeket csinálok és ide-oda mozgatom a kép helyzetét, de nincs vmi jobb megoldás?
grizzly21
az mp4et nem akarja videoval csak hanggal importalni ez a fos cs3..

tsarffi
Hy3 Azt szeretném megkérdezni, hogy van egy videóm wmv formátumban, is ki akarom exportálni quicktime movie-ba (Photo JPG; quality:95) , és kiírja, hogy bad parameter (-50) 44:30.
Miért van ez és mi a megoldás erre? Pls sürgõs lenne. köszi

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Persze....hogyne lenne egyszerûbb megoldás, csak akkor a célszemélyt egy blubox vagy greenbox vászon elõtt kellene felvenni.De egy mozgóképbõl, amiben nincs homogén háttér, nem megy könnyebben.AZért az AE sem képes csodákra.

Ennyire nehézkes lenne egy kivágás.😞 Azt gondoltam van egy könnyebb módszer, de majd akkor megpróbálkozom, thx.