Adobe After Effects
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a premiereben megírt dv avi file-t nem akarja az encore beolvasni ,ezt írja error loading transcode preset
mit kell ilyenkor csinálni?
köszönöm
A hang problémához nem tudok hozzászólni.
De sajna nem müxik, oké, gondoltam biztos a 7es kell neki, másik gépre felmegy az, bele a project, minden oké, kivéve hogy szintén nem megy. ugyanugy, crash, lefagyás, kilépés, sok hibaüzi.
egyébként ez lenne az:
Light Factory EZ
ismeri esetleg valaki?
a prproj a preminek a projekt mentése.
dv avit használj ha vágni, effektezni szeretnél.
végleges formátum az amit szeretnél (mpg2, dvix-es formátumok, dvd...)
dvd íráshoz encore dvd (én ezt használom), de nyilván van más is
[O_O] (.)(.)
most ismerkedem a videoszerkesztéssellenne egy alap kérdésem
a premiere pro vágásra való és az after effects effektezésre
de ti hogy csináljátok sorban,elõször a kemáról beolvassátok,utána vágjátok és utána effektezitek?
milyen formátumot lehet effektezni,a premiereben megcsinált prproj-t?
és ha kész az effektezés akkor utána csinálok belõle az ae-tel dv avit,dvdt,stb?
Csak így tovább!
Ja, a Digital Juice fiúk tényleg nem egyszerûek... 😊
link
Sorry, de a Youtube eléggé belepiszkált a képminõségbe.
Javaslom, hogy kezdésnek vedd meg az AE alapjainak elsajátításához szükséges könyvet, és ha átrágtad magad rajta, visszatérhetünk a témára...
Egy kicsit felélesztem a fórumot.Nagyon komoly dolgokat mûvelnek ezek a srácok a következõ weboldalon.Kár hogy igazán komoly oktató videójuk nincs.Ajánlom a figyelmetekben a következõ 7 perces filmet...annak is igazából a végét 6:40-tõl.Nagyon nagyot alkottak ott.<#nyes>#nyes>
link
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
http://www.ayatoweb.com/ae_tips_e/ae55_e.html
ez jó, tetszik, hasonlóan kezeltem én is elsõre mikor belenéztem. utánna 3 hónapig el se mertem indítani, úgy megijedtem az egész progitól <#nevetes1>#nevetes1>
De az is meg lehet hogy pöppet nehezet adtam:S. Én kezdõként nem is bírtam belekezdeni sem^^
[O_O] (.)(.)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
sípolás effekt, vagy csak lehalkítod
[O_O] (.)(.)
[O_O] (.)(.)
lenne egy olyan kérdésem hogy lehet átírni egy videóban,valamit?mármint van a star wars, na és amikor elindul a film bejönnnek a gyártok és ott példálul az egyik gyártónak vaagy rendezõnek...stb a logója és rajta a neve pl.: Columbia, LucasArts, Warner Bros......stb na és oda szeretném írni az én nevem! ez megoldható? sürgös lenne!
Miért van ez és mi a megoldás erre? Pls sürgõs lenne. köszi
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;