3734
Adobe After Effects
  • akyyy
    van az a fordított @, amit szeretné, hogy mozogjon, ráhuzod arra, ami már mozog, asszem igy:D
  • VRSDM
    még midnig kérdés :]
    hogyan tudok egy effektet hozzáközni a már létrehozott motion track-emhez?
    azt szeretném hogy mozogjon együtt a distorsion az arcal.
  • akyyy
    vegasba konvertáld át mov-ba vagy valamibe, ugy hátha megnyitja!
  • drob
    csak kicsit kellenne visszaolvasni és apró logikával rá lehet jönni a megoldásra, különösen akkor nem árt olvasni és nem nekifeküdni a programnak, ha valaki kezdő...
    próbáld: QuickTime-ba vagy dv aviba
  • VRSDM
    most kezdtem el használni és az miért van hogy egy flash memóriás kamerával felvett avit nemtudok belerakni? errorozik. átkonvertálom mpg-be akkoris :| ötlet?
  • grizzly21
    tokeletesiteni kell es jo lesz:)

engem csak azert erdekel, mert web-re is jol johet az ilyen alkalomadtan. lattam jo peldakat honlapokon.
  • akyyy
    az autósat vettük fel, amikor elcsapja egy kocsi az embert, de még nem fogtam neki:( :D

pár zöldháttereset csináltam, myvipre most tettem fel ezt pm-be adhatok linket, meg amikro zombivá változik, az is fasza lett, de azt nem tettem fel sehova:D

az az érdekes amugy, hogy még anno szerencsétlen dv kamerával felvettük a zöld hátteret, világítottuk is kb olyna lámpával, hogy majdnem ki is gyulladt a zöldháttér:D és még igy se lett tökéletes csomó folt benne maradt.

ezzel meg bazze tök felhős időbe simán eltüntetett mindent egy klikkre:D

egyenlőre esküvői dvd-t készítek, és az vesz el minden időt/helyet a gépről:D
  • grizzly21
    az kevesebb mint gondoltam
    majd ha elkeszul valami franko feldobhatnatok, erdekel.
  • akyyy
    canon hv30, vvolt vagy 240e :D
  • grizzly21
    az fasza. mennyi egy olyan kamera?
  • akyyy
    :D:D

én már sokat megcsináltam a tutorialok közül, a szakdogámat is arra építettem (filmes trükkök a cime...:D)

de most beszereztem egy hd kamerát, ugyhogy sokkal jobb minőségbe csinálhatunk bármit, főleg a zöldhátteres cuccokat, van is studióból hátterünk:)
  • Smicy2

segítség: tutorial :D
    de attól sztm jó lett :P
  • Hzsolesz
    Nem értem, hogy minek kell annyi plussz plug-in...túl kevés van alapból a programban?!
  • drob
    "hülye menü" egy kvalitással bíró proginál? hááát azé nem semmi vagy
    millió plug van 7-hez is. nem szoktam ilyet javasolni, de a fizetősöket is hamar össze lehet vakarni a netről...
  • ladics
    7.0 megy csak sok pluginom nincs...és így nem olyan egyszerü:D

a hülye menü pedig az amikor megvizsgálja a gépet >.<
  • Hzsolesz
    Ne fáraszd magad, ha a procid nem tudja azt az utasításkészletet, amit a program követel, akkor esélyed sincs rá, hogy szóra bírd. Próbálkozz korábbi verzióval, habár nem tudom, hogy azoknál nem követelmény-e. "h*lye menüje"?!Milyen menüről beszélsz, ha el sem tudod indítani?!
  • ladics
    na még 1 hogy letöltöttem a 8.0-át de nem engedi feltenni mert pss2 vagy mi nem felel meg a procimnak
    van olyan verzió amin nem fut végig ez a teszt? vagy egyszerüen nincs ilyen h*lye menüje?
  • Hzsolesz
    Egy rakat van persze...attól függ, milyet keresel...az interneten megtalálsz mindent, de a nagyrészük fizetős. Google és after effects plug-in....
  • ladics
    Hali azt szeretném kérdezni hogy van-e a 7-hez plusz effect és ha igen hol tom leszedni fontos lenne!!
  • Hzsolesz
    Érdekes a problémád, mert én egy laptopon (512 MB shared) eddig bármilyen videót ki tudtam menteni, és nem panaszkodott a kevés memóriára. Nem is panaszkodhat, mert a végső renderelésnek a memória nem szabhat határt, hiszen az már a merevlemezre történik. Egyébként ha nem szeretnék minőségromlást, akkor QuickTime-ba mentsd ki Animation beállítással.
  • laurella
    Miért jó, ha kiírjuk a gépünk cuccait, pl 2G Ram meg P4 , stb?
    Én is kiírom "Commodore plusz4". Erre varrjatok gombot :)
  • laurella
    Próbáld meg úgy, hogy export Avi és a settings-nél felhúzol mindent maximumra, nekem elég jól bejött. Egy 30 mp-es videó 200 Mbájt lett:)
    Elég lassan exportál amúgy, pedig 2GB ramom van meg Dual-pentium proci...
  • ioinme
    Üdvözlet!Én nem igazán vagyok profi az After Effectsben, sőt még csak most kezdtem el tanulgatni. Igen jól ment, egészen mostanáig, mert megakadtam, és nem lelek sehogy sem megoldást, hátha itt valaki tudna segíteni. A lényeg,hogy HD 1080 p -s beállításokkal csináltam egy röpke pár mp-es videót. És ezt nem tudom hogyan kellene kimenteni olyan formátumba, ami nem vesz ela minőségéből, vagy ha nagyon muszály akkor is csak egy picit. próbáltam a renderelés opciót, és losless formában kimenteni, de ezzel az a baja a gépemnek, hogy túl kevés a memória, legalábbis ezt írja ki. Amúgy 2 giga Ramom van + még egy giga de azt a progi nem ismeri fel valamiért. van valakinek ötlete, tippe? Az 1080 -as beállítás mindenképp fontos lenne, esetleg még alább próbáljam meg 720-on? Van erre valami normális végformátum? Előre is köszi.
  • ibor90
    ok értem. kösz
  • Hzsolesz
    Ezen ne akadj fent...azt mondja, amit akyyy is említett,Premiben fejezheted be a végleges mozidat, mert ugyi az kimondottan vágásra van kitalálva. Nem úgy, mint az AE.
  • akyyy
    sztm azt monjda hogy megcsinálod a kész videókat AE-ben, és azokat meg beimportálod PP-bam hogy ott meg egy kész filmet csinálj.

de lehet azt monjda hogy képes premier pro porjektfájlok megnyitására is az AE.
  • ibor90
    Introduction-ban is mondja meg az Import Movies-ban is..mind2-nek a vége felé
  • akyyy
    de mleyikbe monjda pontosan hogy tedd bele a premier proba, mert haddne nézzem már végig az összeset.

Introduction
    About After Effects (02:32) T
    New in After Effects CS3 (03:17) T
    System Requirements (04:32) T
    Peripheral Devices (02:36) T
    Interface
    The Workspace (04:04) T
    Project Settings (03:15) T
    Panels (02:58) T
    Custom Workspaces (02:34) T
    Previews (02:59) T
    Safe Zones (01:46) T
    Folders (02:53) T
    Templates (02:20) T
    He|p (03:39) T
    Footage
    File Types (02:59) T
    Import Movies (02:48) T
    Import Stills (02:55) T
    Image Sequences
  • ibor90
    akkor hogy ne legyen félreértés..mi az amit nem tudok megcsinálni AE-ben és kell hozzá a premiere pro?
  • ibor90
    ez egy tutorial, csak részenként fel van sorolva
  • akyyy
    még konrétabban itt melyik?:D
  • ibor90
    na most nézek egy tutort a programhoz (konrétan ezt: LINK) és azt mondja benne a gyerek hogy ha végeztem a munbkával AE-ben akkor mehet a premiere pro-ba....mért kell még abba ártaknom?
  • ibor90
    már semmi...letöröltem az ACEmega codecs pack-et és már működik
  • ibor90
    az mind1 sztem
    másnak is van ilyen problémája..ugyanaz a program egyik gépén megy a másikon meg ugyanaz mint nálam
  • akyyy
    Sztem menj el a "bótba" és vegyél másikat mert ez má romlott:) hol vetteD?
  • ibor90
    Üdv!
    Olyan problémám van hogy miután felraktam az After effects-et (CS3) és indítanám el, megjelenik ugye az a lila doboz a logoval meg ilyesmi...és alul írja hogy mit csinál épp...amikor az "initialize media core"-hoz ér akkor megáll és kész csak a feladatkezelőből tudok kilépni belőle...
    vkinek volt már ilyen problémája?
    aki tud segítsen. Köszi!
  • akyyy
    nem tud valaki olyan tutorialt, amivel egy fotóalbumot tudok létrehozni?
  • akyyy
    nemtudom

amili 1818-on dolgoztam eddig
    végülis ment, de azért...

ez meg amili xi 2428.

de majd kiderül.
  • Hzsolesz
    Most akkor komolyan...te tudod, hogy eddig pontosan mennyivel gyengébb gépen dolgoztál, és hogy az mennyire erőlködött AE alatt.Ha eddig sokkal gyengébben csináltad, akkor az újon sokkal gyorsabb lesz nem?
  • akyyy
    de most komolyan:S nem jó rá?