3734
Adobe After Effects
  • ricsimaster
    RAM preview-ben lesz hang...
  • Relyx
    Sziasztok!

Kéne egy kis segítség..
    Lényeg,hogy sehogy se megy a hang adobe affter effects Cs3, Cs4 -be,ha egy klipp alá zenét rakok és lejátszom.
    Egyszerűen nem szól,pedig nincs lenémítva és karit is vágja ,sőt audio preview-ba lejátsza..csak akkor meg a kép nem megy mellé..
    HA kirenderelem a fájlt akkor se szól alatta semmi..
    Van vmi ötlete vkinek h mi lehet a baj?
    Előre is köszi!
    üdv
  • Gomber
    tudom mi az a font -.- és azt tudom h az hiányzik, de az összes videocopolotos project filénál hibádzik a font, layer, meg ilyenek és így elég szar h mindegyikhez 1esével kell leszednem... legalább akk lehetne leszedni a project filével együtt ezeket a fontos dolgokat is
  • Hzsolesz
    Illetve lehet, hogy még valamilyen plug-int hiányol...trapcode particular, shine, knoll light factory, stb. Milliom egy plug-in létezik, csak olvassuk el a hibaüzenetet, hogy mit hiányol.
  • Hzsolesz
    Amit még kiír, az az, hogy nincs a gépedre telepítve az a bizonyos font (gyengébbek kedvéért betűtípus), amivel az eredeti projektet elkészítették.
  • sznus
    Gondolom akkor még kell hozzá valamilyen plugin. De nemhiszem el h. Kramer ne utalna rá erre valahol...
    Melyik tutorial ez?
  • Gomber
    hiába... letöltök 1 másik project filét és mást ír ki.. sőt itt is még kiír vmi layrt
  • Gomber
    oks kösz :) keresek majd torrenten addig jólesz a trial hisz mégcsak kiakarom próbálni, még1szer kösz!
  • akyyy
    ezt tölsd le, bár aszem fizetős, de van hozzá trial verzió ami mindenféle sávot vagy szöveget tesz majd bele, persze torrenten meglelhető valahol, de én nem fogom megkeresni mivel má megvan:D
  • Gomber
    Hi all! Ujabb problémval fordulnék hozzátok :D Szuval arról lene szó h leszettem a cs3-at feltettem meg minden, minden fasza de amikor megnyitom benne a videocopilotról leszett project filéket akk mindig ilyesmi ablakot ad ki... kb mindig csak más a szöveg 1 szer 2 szer, a macskakörömbe... araa már énis rájöttem h vmit lekell szedni azt a CCC-set de nemigazán tom honna, valaki adna olyan linkeket ahonnan letudok tölteni minden hozzá szükséges filét h rendessen megtudjam nyitni a project filét?

ITT A KÉP: ÜZI NEVÜ KÉP AZ!
  • akyyy
    volt de letörölte YouTube:(
  • djjeges
    És van magyar videó, amin elmagyarázzák,h h lehet lézerkardot vagy valami energiagömböt csinálni adobe after effect cs3-on?
  • Hzsolesz
    Még ha létezne is, hidd el, magyarul sem lenne sokkal könnyebb dolgod.
  • drob
    kár volt előre köszönnöd, nem létezik magyar nyelven
    kitartás... :)
  • djjeges
    Sziasztok nem tudtok magyar adobe after effect cs3 programot?
    Mert nekem angolul van meg, és magyarul is elég bonyolult!
    Szóval ha valaki tud linket küldeni ahol lelehet szedni magyarul akk nagyon megköszönném!
    Előre is THX!
  • PunkZoli
    küldjük a rendőrkutyákat mellé :D
  • Gomber
    ok kösz :) akkor még jó hogy elkeztem tölteni... már 50%
  • kormen
    Igen a az After Effect 8-as az lényegébe a CS3-as.
  • Gomber
    Császtok... leszettem a videocopilot.hu ról egy Adobe After Effect PROJECT FILÉT, megakartam nyitni AAE7 be, de azt írta ki h ezzel a 7es verzióval nem kompatibilis, és h 8as AAE kell... de sehol nem találok 8asat, csak 6-7, meg cs2, cs3... stb szóval az lenna a kérdés h az AAE 8 az a cs3??
  • ATOMICMEDIA
    Hello mindenki!

Aki szereti az after effectet az légyszives nézze meg a következő linkeket:
    http://www.youtube.com/watch?v=i_Vqw8l5wWE&feature=channel_page
    http://www.youtube.com/watch?v=sR-B3477KqE&feature=channel_page
    kösz szépen
  • Hzsolesz
    Nem tudom, hogy megoldás lesz-e a problémádra, de próbáld meg az OpenGL-t kikapcsolni.
  • berlinboy6329
    Hi all!

Lenne egy kérdésem:

Nincs vmi megoldás arra h ne fagyjon ki az AE egy idő utűn,random módon?

Általában akkor szokott,ha "tekerek" a timelineon.Odanyomogatok pár helyre h megnézem,hol kezdődjön a következő effekt v vmi,és nem ugrik oda,hanme kifagy az egész,és nem tudom miért.Ez általában akkor van ha már elég sokmindent belepasziroztam a Compba.Ez van rendernél is.most is épp renderelnék,de a Shatteres résznél mindig kifagy.Semmi hibaüzi,csak pá.Egyszer kiirta h nincs elég memória.75%ot adtam emg maxnak,most feltoltam 100%-ra de mindig kifagy... :(
  • Hzsolesz
    Próbálj egy másik változatot, verziót letölteni.
  • doch
    betölt az after effects, majd ezt írja ki: "After Effects can't continue: sorry, After Effects has crashed".
    már a gépet is újraraktam, de egyszerűen nem akar működni. nem tudom, mi lehet.
    valaki esetleg tudja a megoldást?

• Gerygrey
    Én a Total Training sorozattal tanultam meg az alapokat, a komolyabb dolgokat pedig a videocopilot tutorialjaiból.
  • berlinboy6329
    Asse rossz 5let.Hogy ez nem jutott eszembe!
  • akyyy
    mintha nálam is előfordult volna. másik verziót "vegyél meg".
    vagy fapados módszer, ahol lefagy, csak addig rendereled le, majd a másik felét, majd az egészet összeilleszted mint egy videót.
  • Hzsolesz
    Jajj bocsánat... butaságot írtam. Csak annál a renderelésnél természetes, amikor a Space-re, vagy a 0-ás gombra tehénkedsz rá. Ha a videófájl renderelésénél fagy le valamikor, az nem természetes, illetve természetesen hiba.
  • berlinboy6329
    Ezesetben mit lehet tenni?mert lerendereltem legalább 20X sos renderelte le teljesen.75%nál fogy el a memória neki.
  • Hzsolesz
    Ez természetes jelenség, ilyenkor egész egyszerűen elfogyott abban a pillanatban a memóriád, nem tudja a maradék frame-eket hová renderelni.
  • berlinboy6329
    Az mitől lehet h renderelek,ééés egyszer cask a render közepén negyedén megáll az egész,jelzi h kész,de semmi hibaüzenet.Akárhányszor renderelem mindig ot van vége.Ha kilépek,várok és vissza,akkor kicsit továbbjut a render...
  • Hzsolesz
    A könyvet egyébként én is melegen javallom, mert azt végignyálazva biztosan szert teszel az alapok biztos használatára.
  • Hzsolesz
    Ott a pont!
  • kormen
    Szerintem olvasd végig ezt a forumot biztos találsz néhány linket csak néhányat kell visszalapozni.
    Egyébként szerintem egy könyvvel kéne kezdeni ami megadja az alapot az egyik amit magyarul is kiadtak igaz még a 6.5-sel kapcsolatba a pontos címe: "ADOBE AFTER EFFECTS 6.5 & ENCORE DVD 1.5 - TANFOLYAM A KÖNYVBEN - DVD MELLÉKLETTEL", de rengeteg angol nyelvű könyv van ami a kezdő színtről juttat magasabbra. úgyanis a legtöbb tutorial már némi alapot feltételez. Ja és rengeteg türelem, mert nem az egyszerű programok közé tartozik! Lehetőleg a következő kérdés ne az legyen, hogy hogyan kell Star Wars-os fénykardos effektet csinálni arra ott a google meg a starwars fan forum. :D

Üdv
    Jó tanulást!

• LieN
    Hello. az lenne a kérdésem, hogy szeretném megtanulni az After Effect-t használni. Tudna valaki ajánlani tutorialokat vagy egyáltalán hogy érdemes elkezdeni? elöre is kössz
  • akyyy
    pedig VÓTMÁ nem is rég.
  • Gerygrey
    Én még eddig nem ismertem, de ahogy belenéztem pár tutor végeredményébe, finomnak tűnik :) VCP mellett RSS-ben a helye ennek is!
  • ricsimaster
    http://ae.tutsplus.com/category/tutorials/ <---- esetleg, ha még nem volt :)
  • akyyy
    megvan. lol. benne van hogy cs3 meg cs4. plusz ae 7-hez
    nekem cs3 van
    és az ae7-es kell neki
    LOÁL
  • akyyy
    Help.
    Ezt szeretném megcsinálni
    de mikor ráhúzom a videórétegre az Easy Reflect plugint, nem tükröződik semmi. kisérletezgettem, ha felfelé vagy jobb-ball oldalra húzom, akkor jó de lefelé valamiért nem. az elhalványuló cucc valahogy kiüti meg túl magas az érték, nemtudom. mi lehet a gond? PLZ HELP.