3734
Adobe After Effects
-
ricsimaster #2490 RAM preview-ben lesz hang... -
Relyx #2489 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség..
Lényeg,hogy sehogy se megy a hang adobe affter effects Cs3, Cs4 -be,ha egy klipp alá zenét rakok és lejátszom.
Egyszerűen nem szól,pedig nincs lenémítva és karit is vágja ,sőt audio preview-ba lejátsza..csak akkor meg a kép nem megy mellé..
HA kirenderelem a fájlt akkor se szól alatta semmi..
Van vmi ötlete vkinek h mi lehet a baj?
Előre is köszi!
üdv -
tudom mi az a font -.- és azt tudom h az hiányzik, de az összes videocopolotos project filénál hibádzik a font, layer, meg ilyenek és így elég szar h mindegyikhez 1esével kell leszednem... legalább akk lehetne leszedni a project filével együtt ezeket a fontos dolgokat is -
Hzsolesz #2487 Illetve lehet, hogy még valamilyen plug-int hiányol...trapcode particular, shine, knoll light factory, stb. Milliom egy plug-in létezik, csak olvassuk el a hibaüzenetet, hogy mit hiányol. -
Hzsolesz #2486 Amit még kiír, az az, hogy nincs a gépedre telepítve az a bizonyos font (gyengébbek kedvéért betűtípus), amivel az eredeti projektet elkészítették. -
Gondolom akkor még kell hozzá valamilyen plugin. De nemhiszem el h. Kramer ne utalna rá erre valahol...
Melyik tutorial ez? -
hiába... letöltök 1 másik project filét és mást ír ki.. sőt itt is még kiír vmi layrt -
oks kösz :) keresek majd torrenten addig jólesz a trial hisz mégcsak kiakarom próbálni, még1szer kösz! -
ezt tölsd le, bár aszem fizetős, de van hozzá trial verzió ami mindenféle sávot vagy szöveget tesz majd bele, persze torrenten meglelhető valahol, de én nem fogom megkeresni mivel má megvan:D -
Hi all! Ujabb problémval fordulnék hozzátok :D Szuval arról lene szó h leszettem a cs3-at feltettem meg minden, minden fasza de amikor megnyitom benne a videocopilotról leszett project filéket akk mindig ilyesmi ablakot ad ki... kb mindig csak más a szöveg 1 szer 2 szer, a macskakörömbe... araa már énis rájöttem h vmit lekell szedni azt a CCC-set de nemigazán tom honna, valaki adna olyan linkeket ahonnan letudok tölteni minden hozzá szükséges filét h rendessen megtudjam nyitni a project filét?
ITT A KÉP: ÜZI NEVÜ KÉP AZ! -
volt de letörölte YouTube:( -
És van magyar videó, amin elmagyarázzák,h h lehet lézerkardot vagy valami energiagömböt csinálni adobe after effect cs3-on? -
Hzsolesz #2478 Még ha létezne is, hidd el, magyarul sem lenne sokkal könnyebb dolgod.
-
drob #2477 kár volt előre köszönnöd, nem létezik magyar nyelven
kitartás... :) -
Sziasztok nem tudtok magyar adobe after effect cs3 programot?
Mert nekem angolul van meg, és magyarul is elég bonyolult!
Szóval ha valaki tud linket küldeni ahol lelehet szedni magyarul akk nagyon megköszönném!
Előre is THX! -
PunkZoli #2475 küldjük a rendőrkutyákat mellé :D -
ok kösz :) akkor még jó hogy elkeztem tölteni... már 50% -
kormen #2473 Igen a az After Effect 8-as az lényegébe a CS3-as. -
Császtok... leszettem a videocopilot.hu ról egy Adobe After Effect PROJECT FILÉT, megakartam nyitni AAE7 be, de azt írta ki h ezzel a 7es verzióval nem kompatibilis, és h 8as AAE kell... de sehol nem találok 8asat, csak 6-7, meg cs2, cs3... stb szóval az lenna a kérdés h az AAE 8 az a cs3?? -
ATOMICMEDIA #2471 Hello mindenki!
Aki szereti az after effectet az légyszives nézze meg a következő linkeket:
http://www.youtube.com/watch?v=i_Vqw8l5wWE&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=sR-B3477KqE&feature=channel_page
kösz szépen -
Hzsolesz #2470 Nem tudom, hogy megoldás lesz-e a problémádra, de próbáld meg az OpenGL-t kikapcsolni. -
Hi all!
Lenne egy kérdésem:
Nincs vmi megoldás arra h ne fagyjon ki az AE egy idő utűn,random módon?
Általában akkor szokott,ha "tekerek" a timelineon.Odanyomogatok pár helyre h megnézem,hol kezdődjön a következő effekt v vmi,és nem ugrik oda,hanme kifagy az egész,és nem tudom miért.Ez általában akkor van ha már elég sokmindent belepasziroztam a Compba.Ez van rendernél is.most is épp renderelnék,de a Shatteres résznél mindig kifagy.Semmi hibaüzi,csak pá.Egyszer kiirta h nincs elég memória.75%ot adtam emg maxnak,most feltoltam 100%-ra de mindig kifagy... :( -
Hzsolesz #2468 Próbálj egy másik változatot, verziót letölteni. -
doch #2467 betölt az after effects, majd ezt írja ki: "After Effects can't continue: sorry, After Effects has crashed".
már a gépet is újraraktam, de egyszerűen nem akar működni. nem tudom, mi lehet.
valaki esetleg tudja a megoldást?
-
Én a Total Training sorozattal tanultam meg az alapokat, a komolyabb dolgokat pedig a videocopilot tutorialjaiból. -
Asse rossz 5let.Hogy ez nem jutott eszembe! -
mintha nálam is előfordult volna. másik verziót "vegyél meg".
vagy fapados módszer, ahol lefagy, csak addig rendereled le, majd a másik felét, majd az egészet összeilleszted mint egy videót. -
Hzsolesz #2463 Jajj bocsánat... butaságot írtam. Csak annál a renderelésnél természetes, amikor a Space-re, vagy a 0-ás gombra tehénkedsz rá. Ha a videófájl renderelésénél fagy le valamikor, az nem természetes, illetve természetesen hiba.
-
Ezesetben mit lehet tenni?mert lerendereltem legalább 20X sos renderelte le teljesen.75%nál fogy el a memória neki. -
Hzsolesz #2461 Ez természetes jelenség, ilyenkor egész egyszerűen elfogyott abban a pillanatban a memóriád, nem tudja a maradék frame-eket hová renderelni. -
Az mitől lehet h renderelek,ééés egyszer cask a render közepén negyedén megáll az egész,jelzi h kész,de semmi hibaüzenet.Akárhányszor renderelem mindig ot van vége.Ha kilépek,várok és vissza,akkor kicsit továbbjut a render... -
Hzsolesz #2459 A könyvet egyébként én is melegen javallom, mert azt végignyálazva biztosan szert teszel az alapok biztos használatára. -
Hzsolesz #2458 Ott a pont!
-
kormen #2457 Szerintem olvasd végig ezt a forumot biztos találsz néhány linket csak néhányat kell visszalapozni.
Egyébként szerintem egy könyvvel kéne kezdeni ami megadja az alapot az egyik amit magyarul is kiadtak igaz még a 6.5-sel kapcsolatba a pontos címe: "ADOBE AFTER EFFECTS 6.5 & ENCORE DVD 1.5 - TANFOLYAM A KÖNYVBEN - DVD MELLÉKLETTEL", de rengeteg angol nyelvű könyv van ami a kezdő színtről juttat magasabbra. úgyanis a legtöbb tutorial már némi alapot feltételez. Ja és rengeteg türelem, mert nem az egyszerű programok közé tartozik! Lehetőleg a következő kérdés ne az legyen, hogy hogyan kell Star Wars-os fénykardos effektet csinálni arra ott a google meg a starwars fan forum. :D
Üdv
Jó tanulást!
-
LieN #2456 Hello. az lenne a kérdésem, hogy szeretném megtanulni az After Effect-t használni. Tudna valaki ajánlani tutorialokat vagy egyáltalán hogy érdemes elkezdeni? elöre is kössz -
pedig VÓTMÁ nem is rég. -
Én még eddig nem ismertem, de ahogy belenéztem pár tutor végeredményébe, finomnak tűnik :) VCP mellett RSS-ben a helye ennek is! -
ricsimaster #2453 http://ae.tutsplus.com/category/tutorials/ <---- esetleg, ha még nem volt :) -
megvan. lol. benne van hogy cs3 meg cs4. plusz ae 7-hez
nekem cs3 van
és az ae7-es kell neki
LOÁL -
Help.
Ezt szeretném megcsinálni
de mikor ráhúzom a videórétegre az Easy Reflect plugint, nem tükröződik semmi. kisérletezgettem, ha felfelé vagy jobb-ball oldalra húzom, akkor jó de lefelé valamiért nem. az elhalványuló cucc valahogy kiüti meg túl magas az érték, nemtudom. mi lehet a gond? PLZ HELP.