Adobe After Effects
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha van sok sok layerem és zenét szeretnék alá tenni, na de nem csak alá hányni a dolgot hanem kb ritmusba szeretném hozni vele a felvételeket, akkor azt hogy a fenébe tudnám megcsinálni? mert ha loop melletti ikonnal indítom akkor van hang ez oké, de mindig az elsõ 5-6 másodpercet nyomatja le.
egyébként nem értesz kicsit AE-ben a Track motion-hoz? a meteoros tutorialt fogjuk majd megcsinálni, most hétvégén csináltam pár teszt felvételt, de amikor kijelöltem a videóban két pontot, hogy kövesse, a videó felénél elvándoroltak teljesen máshová😄
Így természetesen neked van igazad.
Ezt szeretném megcsinálni: http://www.youtube.com/watch?v=YxbJukTNfec
Aki tudja hogy kell lécci írjon!
inkább csak linkelem mert a szemét magátol elindul😊
való igaz, hogy kicsit átlátszó a nadrág, meg a föld is picit fura, de az elõzõekhez képest, ahol volt világitás is bõven, csak a kamera volt nagyon rossz😊, ég és föld a különbség
De gondolom tele van hibával, amiket úgyis észre veszel, de hát még én is csak tanulgatom, meg ez csak amolyan tesztfelvétel volt, hogy mennyire tünteti el a zöldet a kamera/program
Köszi a segítséget!
ÉS ha pl. zöld A4-es papírok elõtt akarok vmilyen kis figurákkal filmezni akkor elég csak 3 fényforrás?
Mind1, elsõt kell megoldani, utánna key másolással már megy a többi
azért köszi
hasonló csak más szöveggel, másik irányba, 50%os oppacitivel, meg a fõ kompozició, amire rá van téve az elõzõ kettõ, plusz egy fekete soldi réteg, meg a fõ szöveg ami nem mozog, de jóval kisebb a betûtipusa.
A greenbox/bluebox megvilágításánál az egyik alapvetõ szempont, hogy az alanyt és a hátteret külön fényforrással világítsuk meg. Ha egyszerûen az alany elé tennénk egy fényforrást, az egyrészt nem világítaná meg homogénen a zöld hátteret (pocsék lyukasztás), másrészt az alany éles árnyékot vetne a háttérre. Tehát az alany ne közvetlen a zöld háttér elé álljon, hanem legyen köztük kb. fél méter, de minél több, annél jobb. Ebbe a territóriumba helyezzük el a hátteret megvilágító lámpákat (ne többszáz wattos spotot használj, mert az megintcsak nem ad homogén eredményt, hanem derítõket). Az alanyt is érdemes derítõvel megvilágítani, így nem generál éles árnyákot, az arca sem ég ki, illetve az alany sem fog megvakulni. Állítólag ha egy sárga színû gégent is használunk, az még élesebbé teszi a határvonalakat a lyukasztáskor.
Szóval szerintem 5-6 db fényforrás minimum szükségeltetik hozzá, és itt most nem az íróasztalodon levõ olvasólámpákra vagy steki lámpákra gondolok. (persze csak, ha jó eredményt szeretnél elérni)
de legeslegjobb az, ha a nap a kamera háta mögött van! akkor jól megvan világitva😄
Kössz az elõzõ válszt!
Még azt akarom kérdezni, hogy hogyan kell pontosan megvilágítani egy zöld hátteret(green boxot)?
Mert többbször is próbáltam de sosem let tökélete , mindig valamelyik sarkánnál pixeles vag fekete lett.
:SAds ffa:S A:Sdaf(<- nekem ez nem sikerül<#idiota>#idiota>)
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
visszaolvastam....
Tudtok esetleg olyan tutorialt ami totál kezdõknek való??? ma raktam fel és semmit sem értek, de a tutoriálokban amit olvastam, ahoz már kéne tudni az alapokat...😞 PS-t ismerem 😊
Köszi
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
timeline-n beállítod az játszani kívánt szakaszt utánna 0
Az a gondom, hogy amikor egy filmjelenetek berakok az programba akkor a hangot nem tudom lejátszani, de a filmet igen? Hogyan lehet ezt megoldani?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
... és van még pár illetõ... <#awink>#awink>
http://www.szoftver.hu/house/1
http://www.studiotech.hu
de ott a google...<#nezze>#nezze>
"1. Ne haragudj ...., de ha kicsit visszább olvastál volna, akkor láthatnád hogy nem igen örülünk neki, ha valaki a torrent szót és az ahhoz kapcsolódó fogalmakat reklámozza a fórumon. És ezt jó lenne, ha már tényleg végre mindenki a picike agyába vésné."
2: vannak hivatalos források, ott meg tudják mondani a nevét a plugnak
meg még most próbálgattam az AE-t és az lenne a kérdésem ha berakokneki egy efekktet és én az szeretném hogy 0:05-nál ígynézzenki ez az effekt 0:12 meg már így itt valahogy layer-ekkel kell cuccolni?
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
de lehet tévedek, de nekem nagyon nem tetszett ez az oldala az AAE-nek.:S
elõre is köszönöm