3734
Adobe After Effects
-
bigsmall #2530 OK időközben már megoldottam de az a baj hogy mások a szinek ami kék lenne az piros a bőr szine meg kék lett ennek mi az oka...??? -
bigsmall #2529 Az a baj hogy beállítok mindent hogy milyen legyen ki is irja hogy aviba meni és mégse meti el...ennk mi az oka??? -
Hzsolesz #2528 Nem kell egyesíteni őket. Amit a preview során látsz, azt a végleges renderelésnél is látnod kell.Ha csak nem állítottad be guide layerként, de azt kötve hiszem, mert az eléggé el van dugva. -
bigsmall #2527 bocsi még azt had kérdezem meg hogy ha kész vagyok valahogy egyesíteni kell a "rétegeket a projectnél mert nekem nem menti el... -
bigsmall #2526 Ok köszi a segitséget -
Hzsolesz #2525 Jajj bocsánat...szóval az, hogy egyszer lefárasztott valaki, nem azt jelenti, hogy Te is félőrült lennél.
Kicsit félreérthetően fogalmaztam.
Szóval, ne haragudj, de nem kenyerem az MSN support.
-
Hzsolesz #2524 MSN-en egyszer vettem fel egy félkegyelmű félőrültet, ha nem haragszol mégegyszer nem teszem meg.
Hát ha sohasem használtad még a programot, akkor lehet, hogy feleslegesen tépem a szám...szóval nyomsz egy CTRL+M-et. Rákattintasz a Lossless szócskára, és megadod a szád íze szerinti beállításokat a Format-nál és a Format Options-nál. -
bigsmall #2523 Kösz de ezt nem nagyon értem eseleg msn-en eltudnád mondani vagy itt részletesebben? -
Hzsolesz #2522 Lehet, hogy kicsit én komplikálom túl a hozzászólásod, de ha azt szeretnéd, hogy miután elkészültél a videóval, az AE intelligensen kitalálja, hogy milyen volt az eredeti fájlformátumod, és annak az eredeti beállításaival mentse le a videót, akkor sajnos el kell, hogy szomorítsalak... ennyire ő sem okos. Tudnod kell az eredeti adatfolyam paramétereit, és annak alapján konfigurálni az eyportálást. -
bigsmall #2521 Azt szertném kérdezni hogy-hogyan kell elmenteni a videót ha kész vagyok de az eredeti formátumba metse el de már a szerkesztett videót lássam. -
Te vagy az én emberem. Zseniális. Köszönöm szépen. Rá nem jöttem volna. Alapból hülyén van elrendezve a panel, mert takarva van a fele. -
Hzsolesz #2519 Rövid kísérletezgetés után kis előrelépés van. A Time Controls panelen van egy olyan checkbox, hogy Full Screen. Ezzel viszont csak akkor dobja ki teljes képernyőre, ha a RAM Preview indítod el. -
Hzsolesz #2518 Dögöljek meg, egyszer sikerült valami úton módon teljes képernyőre tennem plug-in nélkül. (és nem az angol billentyűzetkiosztás 0-s gomjára gondolok) Nem is azt kerestem, és ideges voltammár, össze-vissza nyomogattam mindent, és egyszer egy pillanatra kinyomta full screen-re. Én is csodálkoztam, de tényleg nem tudom, hogyan sikerült. -
CS4-es AE van fennt. A 2. monitoromon szeretném látni teljes képernyőm a szerkesztett videót. Valaki tud segíteni? Külföldi fórumokon mindenki csak szenved vele. Beszélnek valami Echo Fire nevű programról, de az fizetős. -
Particular effekt. Ezt a trapcode adta ki! Ez is demó, teljest vedd meg, van is egy webáruház, úgy hivják, torrent!
Második kép hiányzó fontért rinyál.
harmadikra meg hiányzó képekért rinyál, amihez a riot dvd kell, és be kell tallózni az AE-ben. -
most se jó, letöltöttem a mininováról a riot gear packot amit modntál.
de most is ugyan ezt írja ki..
lehet h rossz helyre tettem be őket? ->hova kéne betenni?:) -
próbálgatom:D
csak most hirtelen kellett 1 text. és gondoltam akk kilopom:D
de nem iskerült. egyb köszi s választ -
ricsimaster #2513 Mivel nincs meg a riot gear pack, ezért reklamál, egyébként ezek a tutorialokat csináld meg, ne tölsd le, sokkal ésszerűbb :), így nem tanulsz semmit -
most meg ien gondba ütköztem :S
a videocopilotról szedtem le. gondoltam 1 kis tutorial nem árt:)
egyb a 7-et használom. de megvan a CS3 is.
az előző CC world megoldódott. de most ezek vannak:
vkinek van rá megoldása?? -
kormen #2511 A professional verzió tartalmazza a Cycore pluginokat akár már a 6.5 verziónál is.
-
Milyen verziójú AE-d van? Ha CS3-nál régebbi akkor töltsd le azt, mert ahhoz ajándékba adják ezt az amúgy fizetős plugin-csomagot. -
Hzsolesz #2509 2482-es hozzászólás. -
hali,
mikor megnyitnék 1 projectet akk egyből kiírja h kell neki a cc particle world vmi.
rákerestem google-val de semmi:S
esetleg tudja vki h hogyan csalható ez elő?
vagy honann tölthető ez le?:)
nincs kedv visszaolvasni enynit:D -
vmi ilyesmi -
hülye vok xD 6.5 -
ja még annyi h az 1.6ot töltöttem -
Csá szevasztok. Lenne egy kérésem...nem értek a programhoz most töltöttem le és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy vki elrúg egy labdát kapu fele és az felmegy a felső kapufa alá....vagy mittomén vmi lerúg a kapufáról? ha tudtok segíteni az elindulásba megköszönném...vagy vmi ehez hasonló tutorial ami alapján meg tom csinálni...nagyon fontos lenne
Közönöm annak/azoknak aki/akik segítenek -
szöveg... betűk -
kormen #2502 Mit értesz "textek"-en?
-
nekem olyan projectek kellenek ahol textek vannak tud vki? -
:( ezt nem hiszem el nem találok semmi értelmeset -
drob #2499 ott van...
"belinkelte" -
adsz linket? -
Cégek, hivatalos emberkék, meg a nagy ámerikába....
multkor valaki belinkelte ezt az oldalt, elég jó, összegyüjti a tutorialos honlapok frissitéseit. persze nem mindegyikjó:( -
nemtudtok más oldalt? ahonnan le lehet tölteni a project filéket? -
ASDASD ki az a hülye aki 1 low pluginért fizet? -
talán mert fizetős pluginak a nagyja.:D -
ezt nem értem... a videocopliotos tutokhoz tartozo szükséges pluginokat, efektetk, layereket meg szirszarokat mé nem lehet letölteni onnan???? komolyan mondom ezt nem is értem h akkminek teszik fel -
kormen #2492 A compra ráállsz amiről akarsz kimeneti file-t és utána a composition>make movie majd az output module-nél a Lossless-re kattintva. Ki lehet választani , hogy mibe rakja ki illetve legalul az audio output-ot is ez alapértelmezésbe úgyanis ki van kapcsolva tehát bekapcsolod és kiválasztod, hogy milyen legyen. És így lesz hang meg kép.
Üdv.
-
Relyx #2491 Igen ez bejött..köszi:)
Már csak 1 kérdésem lenne,hogy hogyan kell kimenteni a comp-ot, hogy a kimentett fájlban is meglegyen a hang??
Próbáltam így is: compositon->save preview-ram ..,de nem megy:S
köszi;)