13397
-
ilyesztő helyesen: ijesztő
már bocs, h javítalak, de ez már nagyon szúrta a szemem
egyébként igen, a system shock tényleg para volt a maga idejében
-
Értelek én...tudom mire gondolsz...
És eléggé hülyén jön ki valóban a dolog, de gondold végig...
Ha a zombik elvinnék a pályárol az összes fegyvert, akkor te mivel küzdené? -
Bocsesz, de olyan ilyesztő a systemshock2?
Csak azé kérdezem, mert én még nem is hallottam erről a játékról!
Az ilyesztgetéssel kapcsolatban, meg már őszintén mivel tudnának megijjeszteni, így kb többszáz horrorfilm után....meg persze az anyós fényképét sem szabad lebecsülni!!!
-
Ne sarkítsd ki amit mondtam.. Csomó helyen van, hogy bemegyek egy szobába, fószer nekemugrik egy fél vízvezetékkel, mögötte meg ott van az asztalon a tommygun :| -
Egy kört érdemes tolni vele, de pénzt nem ér meg. Ha pangás lesz, lehet, hogy én is végigtolom, addig is a mélyhűtőben van.
Amúgy nem akarok siránkozni, de a Deus Ex óta nem láttam olyan FPSt, amibe bele tudtam volna élni magam -.- (HL2 jó, de az meg interaktív mozizás volt..) -
Ez tipikus "ez csak egy játék" probléma!
Vajom milyen lenne, ha már az első faszi aknavetővel nyomna ellened!!!
Erre kérdezhetném, hogy mié ilyenek a játékok, hogy mindig csak kézze harcol az elején, aztán pisztoly, aztán shoti, aztán géppityu...stb...
Mié nem csinának egyszer olyat, hogy mán az elején minden fegyver legyen...
Vagy először találjunk egy aknavetőt, aztán meg monjuk csak a 3/4-énél a pisztolyt!
Úgye milyen vicces vóna?
-
Skyline #9394 Egyetértek abban a dologban hogy a system shock 2 után ez egy enyhén csalódás....Én is teljesen másra számítottam,de már a képekből meg a demoból lejött hogy ez sajna nem horror hanem egy elvont fantáziajáték...
Amúgy meg ízlések és pofonok ettől függetlenül nekem bejön,de annyiszor biztos nem veszem elő mint az ss2-t.... -
off
én ki se próbáltam,..nekem már túl nagy volt a hype hozzá,...valahogy nem visz rá a lélek, hogy játszak vele... -
Teljesen szar volt, amúgy semmi.. Figyelemmel kísértem a sorsát kb a bejelentéstől kezdve.. Elkorcsosult, ál-nonlineáris, botrányos AI, soroljam? -
System Shock arcoktól nem ilyesmire számítottam :|
A demónál már éreztem, hogy bajok lesznek..
Ja mégvalami: ez a sok kretén az ADAMtől lett ilyen.. Namost akkor mér nem szórnak őkis tűzgolyókat, meg villámot? És ha hegyben áll mindenfelé a fegyver, akkor miért jön vascsővel az enemyk fele? -
Mi bajod volt a STALKERrel?
-
Hát igen nem félelmetes az tuti. Story a lényeg meg hangulat. Meg a képi világ.
Amit nagyon hiányoltam én is.
- Kimenni vizbe! Magyarán úgy mászkálni ott mint az Big DAddy mászkált. Remélem lesz majd kiegészítő ahol majd a "kinti" vizben lévő dolgokból is kapunk valamit. -
Kb ugyan úgy vagyok vele mint STALKERrel. Jó-szép, de hát őőő izé.. -
Nos, elkezdtem énis tolni a játékot.. Délelőtt valahol arcadia magasságában hagytam abba.
A nehézség pont jó (hardon tolom, fogy a lőszer rendesen, és sokat kell taktikázni, hogy maradjon puffogtatnivaló :D), graf szép, pályák frankók, viszont álatlánosságban szerintem nagyon nem éri meg a 10/10es ratingeket, amiket kapott..
Nem tetszik, hogy egy lövölde az egész.. Folyamatosan akció van, majdnem doom szintű.. Abszolút nem ijesztő, csak jönnek a kattantak, én meg osztom őket mesíngánnal, meg robbantgatok csuklóból.. Lopakodni teljesen felesleges, lehetetlen hátulról lecsapni bárkit is.. Hackelés értelmetlen (hack = árcsökkentés OMG).. A Big Daddyk meg szerintem picit túloznak, de azért jókat lehet kergetőzni velük.. Sztori kellemes.. Amit hiányolok, az a víz alatti feeling. Az eléjén ömlik itt-ott, van feltöltődő szoba (erről jut eszembe, valahol a medical részen van egy szoba, aminek a szemközti ablakain keresztül ugyan azt látni :DDD), de egy ideje már semmi..
Ha végignyomom mondok végleges véleményt.. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez az a rész ahol egy splicer dobál le gránátokat elvileg, elkapod a gránátot, hozzávágod az akadályhoz, és kész -
egér ball gombja:S -
Izéé, le kellene rombolnom egy kisebb akadályt, amihez telekinesis kell.
Meg is szereztem, de hogyan tudom használni? -
Háát jah...így van ez... -
Az a 2es az mán 3 szintű! -
Nálam működik rendesen. -
valóban... -
na ugye ^^ -
Csak gondoltam szólok h újonnan nálam a FAQ-ra kattintáskor semmi nem történik. Ha nem nálam van a hiba, jó lenne javítani, sok láma kérdés megelőzhető lenne így. -
Huh csöppet jó játék. Elkezdek vele játszani és nem tudom abbahagyni :D -
te normálisabban nem tudsz kérdezni?
(f*sság...) -
én személy szerint eddig alig használtam a telekinézist.
a tűz és villám nagyon jó, főleg hogy később a tűzből is van kettes, sőt asszem a villámból is.
ez a szép ebben a játékban, hogy többféleképpen tudunk végigmenni.
szép is , gyors is, jó is.
megérte az árát.
a napokban végzek vele, és asszem újrajátszom jó fiúként :-) -
kokos #9373 Hehejjj....fasza már nyomom is.F.A.Q-ban 8-as pont...VAN! -
Köszönöm -
próbáld ki. -
gyuri12 #9369 azaz sm 2.0-ás fosság megy a teljes játékkal,örülnék,ha valaki elmondaná!!!!!! -
Na az jó, erre én is kíváncsi voltam! -
Értem... Köszönöm az infót Voltan és AntiHero! Megyek is vissza játszani...
-
Majd idővel kapsz, újabb slotokat (vagyis vásárolhatsz ADAM-mal) -
Úgy tudom, hogy lesz később olyan automata, ahol ADAM-mel kell fizetni. Ott vehetsz extra slotot, meg egyéb nyalánkságokat. -
JA vannak ilyen Gene BAnkok vagy mik a falon ott cserélgetheted a tulajdonságaidat. -
Hali!
Egy kérdésem lenne:
Lehet upgradelni úgy hogy ne csak egyszerre 2 képességem legyen hanem több... Mert egyelőre csak 2 képesség közt tudok váltani... vagy ezt csak későbbiekben lehet majd? Neptunes bounty pályán vagyok...Mert a tűz és a telekinesis mellé jól jönne egy kis áram... Olyan aranyosak mikor megrázza őket az áram...
-
Ha bekapcsolod, akkor némileg megváltoztatja a fényeffekteket. Gyorsabban megy a játék, és a különbség nem szembetűnő. BÁr igaz, hogy itt-ott fura dolgokat produkál - pl. full light-on az egyik ajtó ragyog, mint a salamon töke, globalnál viszont sötét az egész.
Akkor érdemes bekapcsolni, ha mindenképpen szeretnél nyerni pár FPS-t, érezhetően gyorsabb. -
Az is ott van a közelben. Van egy ajtó, ami előtt tűz ég. A kiírás meg Fire of valami. Elég szembetűnő.
Amúgy csak ámulok a játékon. Beszarás, ahogy optimalizálták. Az én Athlon 3800+, 7600GT, 1.5 gig Ram konfigomon maxon hasít, mint az állat, csak néha szaggat be egy kicsit. És olyan gyönyörű, hogy csak tátott szájjal lesek. Egy fillért sem sajnálok, amit kiadtam érte, pláne, hogy a CE kegyetlen igényes lett.
2K, gratulálok! A többi cég is tanulhatna, 2007-ben valahogy így kell játékot csinálni.
(A háromszor installálhatod mizériába most ne menjünk bele, remélem ezt is megoldják, mert azért tényleg röhej.) -
Az első adandó alkalommal lecseréltem a tüzes-kezet, telekinézisre. Így most nem jutok be egy csomó, (asszem 2) helyre. Vissza lehet valahogy csinálni? Vagy marad 2 lehetőségem, régebbi mentés, vagy kimarad a két szoba a második pályán...
Dante. -
Van egy olyan beállítás, hogy force global lightning, na ez most mit takar?