13397
  • Alias91
    Hol találtad meg a tüzet?
  • Voltan
    Másik jeget olvasztottál meg. Ami neked kell az lent van. Van egy "kétszárnyú" lépcső, ott kell lemenni. Nyíl is mutat lefelé, hogy "Dentist"
  • kovecses
    Végig lestem a térképet, tudom...vissza is mentem a tűzért hogy megolvasszam az ajtót, de nem találom a telekinézis. Pontosabb helyzetmeghatározást szeretnék kérni ha lehetne. Köszönöm szépen
  • markastor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A fogorvosnál (a játékban "M" betű, és a térkép alá kiírja az aktuális feladatot)
  • kovecses
    Valaki segiteni? Hol találom meg a telekinézist?
  • Frank99
    sok minden, sőt fejlesztheted is....
    a játék weboldalán mindent megnézhetsz, a fegyvereket is, sőt a lőszertípusokat is, mert még abból is választhatsz!

BIOSHOCK
  • NeoMaN
    mertz mindenki játszik
    :)
  • neszoljalbe
    Nahh ok már rájöttem mi a lényeg
  • Alias91
    a Demobán két képessége is van a Hapsikának mig az eredetiben a második pályán még mindig nincs "tüzes" képesége, valaki? Még milyeneke lesznek?
  • Frank99
    ott asszem kavarogtam én is, kapcsold be a tippet, a térképen a nyíl mutatja, amerre kell menned, illetve merre van a következő feladat.
    1 hete jártam arra, ennél többet nem tudok róla.

• neszoljalbe
    Úgytűnik elakadtam a játékban , kérlek segítsetek!

A neptunes bounty pályán vagyok, megszereztem a rádiót, de valahogy elkeveredtem, és egy bezárt ajtó van előttem, de úgy gondolom azon kéne átmenjek. Az upper wharf nevü helységbe kéne menjek , de el van zárva rácsos ajtóval. Csak visszafele mehetek ezekbe a helységekbe: fighting mcdonagh, jet postal. Felettem van valai átjáró féle, de nem tudok oda sehogysem felugrani...
  • danielboy1000
    csak nekem tűnt fel hogy kissebbek lettek a betűk?
  • Frank99
    jött az, csak pont itt voltam.....
  • danielboy1000
    RAPTURE IS REAL...

In the middle of the north Atlantic, a lighthouse juts out of the water. Inside waits a rusted bathysphere, which takes you deep under the ocean to Rapture, a city sprawling along the sea floor.

A man named Andrew Ryan, a former Soviet citizen, built the city in 1946, and the society was envisioned as the ultimate capitalistic and individualist paradise, with the elite achieving for themselves, rather than for the whole. Protected by a network of giant sea walls and consisting of a cluster of enormous skyscraper-shaped hive towers, Rapture was designed to be entirely self-supporting, with all of its electricity, food production, water purification and defense systems powered by volcanic vents at the bottom of the ocean.
    -csak hogy ne az off menjen itt :P-
  • Kandurex
    ííí,..de durva ;) tegnap este óta 1db üzenet nem jött...a házigazda írt rendesen :)
  • Frank99
    a warez törölve.
    keresd fenn....
  • Gabesz026
    A hatredessel próbáltam azzal rossz memóriacímre hivatkozik.
    Az nvidia drivert muszáj felrakni hozzá 8800gts-em van!
  • Frank99
    Egyszerűen nem volt időm.
    Meg a múlt hétvégén igen sokat toltam, majd most befejezem.
  • DarkSector
    Nálam nem volt gond!
  • DarkSector
    Igen, mert ugye ugyanazok a fájlok vannak a fullban is!!!!!
    Ma tesztelem sm2.0-ában havernál!!!!
    De a Beta2 nála nem vált be, mert a víz tiszta fehér lett tőle!!!
    Én inkább a Beta1-el a demo nagyon is szépen működött!
  • Sanyesz5
    Sokszor jobbra-balra mozgatom gyors az egeret,elengedem,és utána csinálja meg :) A demó ment rendesen
  • k3nGu
    vki lentebb írta h neki is ien problémája van, csak neki nem egereses, de agaemben mér csúszik a felirat??azé ezt nem tudták normálisan megcsinálni...
  • Sanyesz5
    Üdv!
    Érdeklődnék hogy másnak is van e olyan problémája,hogy enyhén későn reagál az egér a mozgatásra,kissé fázis késése van.Mi lehet a megoldás?
  • k3nGu
    darksector az a vita chamber, az a búra, ha megkukulsz újra éledsz majd benne...
  • gyuri12
    akkor azaz sm 2.0-ás cucc az működik majd a full gémnél??!!
  • MerlinW
    WideScreen hack

16:9
    Width FOV: 0.75
    Height FOV: 0.75

16:10
    Width FOV: 0.84
    Height FOV: 0.84
  • reger
    thx .csak csodálkoztam hogy az eddigi gathererekben nem volt ilyen lehetőség
  • Gabe18
    Azokban éledsz újra ha meghalsz.
  • Gabe18
    Majd lesz gép amin tudsz venni ADAM szerért cserébe.
  • Evogordon
    Wide screen javítást honnan tudok letölteni??
  • AntiHero
    mindenkinek ilyen. Majd patch talán javítja.
  • Lyan Kyj
    Nekem nem a hang késik, hanem a felirat. Már a demóban is csúszott. Vmi ötlet a dologra?
  • AntiHero
    Idővel majd kapsz.(amúgy ADAM-mal. A "Garden"eknél)
  • DarkSector
    Hékás...mik azok a CHAMBER-ek?
    Azok a búrák, mert csak az (M) billetyűt tudom előtte használni, de más semmit..talán élettötők?
    Asszem Vita-Chamber...
  • reger
    újabb plasmid ,és gen tonic slotot hogy lehet szerezni???
  • AntiHero
    de mér chicken fokozat? Így is könnyű volt a játék(normálon). Legközelebb tuti HARD-on játszok.
  • robotnyk
    van még onnan azért :)
    én már azt hittem végeztél, így a képet sem értheted, amit betettem, és nem is fogom elmagyarázni, majd rájössz. :)

vita chambert nem használtam, mindig quickloadot használtam, ha esetleg meghaltam. amúgy a crack örömére én is újrakezdtem ma a játékot ^^
  • Frank99
    én igyekeztem nem +halni, asszem 2x sikerült (bomba összerakásnál tartok, fele megvan, talán hétvégén játszom is) (chicken fokozat)
  • AntiHero
    Én néha olyankor ilyedtem meg mikor meghaltam és mikor mentem vissza mindneki földön volt. (na mondom magamba csak meg haltak a szemet) Mikor meg oda értem, hozzájuk felugrottak:) LOÁL
  • robotnyk
    másnak is van ilyen gondja, nézegesd a linkelt topicot/fórumot, hátha jön bele megoldás.