BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Akibe egy szemernyi tartás szorult, már rég abbahagyta itt ezt az elkeseredett röfögést a semmirõl és vagy elment a boltba, vagy játszik mással.
Igényességrõl hallottatok?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
kölcsönkért időből élek....
Én ezt már az elején megmondtam!
SOHA NEM LESZ MÛKÖDÕ WAREZ!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyébként ma is toltam kicsit boxon úgy összesen 2-3 óra játék után továbbra is tartom hogy ez inkább thriller szerüség mint horror...A hangulata pedig ilyen rákattanós...Van aki rákattan és élvezi van aki nem...Nekem azért be kell vallanom a system shock 2 jobban feküdt...Ez inkább hent fasza sztorival...Nagy horrorélményem még nem volt benne...Kicsit nyomasztó ittott, hangulat is frankó,de horror fps kategóriában biza nállam nem trónkövetelõ. Általánosan horrorjátékok között meg aztán végképp nem.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Gamecopyworld-ös cuccokat (3 féle image fix) próbázta vki?😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mindenesetre nem bántam meg a dolgot, amúgy nem vagyok az a nagy FPS-fan, de ezt élvezem (A STALKERT is, de az más téma). Engem nem igazán köt le egy új II VH-s FPS, fõleg nem egy multi FPS. De ez valami tényleg egyedi, és imádnivaló. Nem tudom, miért, de az. Van karaktere és sármja.
azt is tudom, az irigység nagy úr, úgyhogy nem is bántalak ma többet...
peace!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Dixie Flatline, 15:37 - PC X360 - Játék: FPS
Ne foglalkozzanak már annyit a szélesvánsznú mûproblémával és az igen jól sikerült SecuROM védelemmel a játékosok - gondolták jogosan a 2KGames-nél és kiadtak néhány kellemes krémest a Bioshock-ból. Ken Levine persze próbálja kezelni a helyzetet, no nem mintha sok szükség lenne rá, az eladások már úgyis túlmutatnak a fél millión. Ígéri, hogy a szélesvásznú megjelenítésre fognak peccset kiadni elõbb vagy utóbb, a SecuROM védelemre pedig igazából csak az elején van szükségük, hogy a letöltögetõket is rávegyék a vásárlásra. Korábban, a Commandos esetében már bevált ez a trükk. A friss védelemmel ellátott játékból néhány hét alatt rekord mennyiséget tudtak értékesíteni. A Bioshock pedig jól tartja magát, továbbra is elsõ az Amazon bestseller listáján.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
Az tény, hogy elöbb tudtatok játszani - ezzel biztosan elõrébb kerütél az evolúciós ranglétrán.
Mindne esetre kétezerrel ráfizetni egy még csak be sem csomagolt termékért... Mit mondjak... <#idiota>#idiota>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
mi, sajnos már aug. 17-tõl le tudtuk tölteni, ezzel elvesztettük a lehetõséget, hogy egy mûanyag figura tulajdonosai lehessünk...
és sajnos napokkal korábban tudtunk játszani mint mások, ezért kiutáltak bennünket mindenhonnan, és ocsmány flame és egyéb postokat kaptunk mindenhonnan, minden topicban....
én is gondolkodom, hogy eladom a a Steam hozzáférésemet, vagy 6 full játék van rajta, de ilyen ellenszenv mellett nem merek többet steam-en vásárolni.
bocs, hogy élünk, mi steam-esek....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak