13397
  • Sephi
    En feltettem a beta drivereket aztan visszaraktam a rendeseket es jobban megyen a rendessel szal faxt beta.
  • Arthas
    Király a játék ,és szépen megy 1900*1200-as felbontásban full grafikán
  • Skyline
    Rohadna meg aki alapból az f8-ra találta ki a quicksave-t....Másfél óra game veszett kárba...:)))
  • MerlinW
    1.2 Minimum System Requirements
    -------------------------------

CPU: P4 2.5 GHz single core.
    System RAM: 1GB
    Video Card: Pixel Shader 3.0 compliant video card with 128 Meg Ram and floating point frame buffer blending.
    Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
    Hard Drive: 7 GB

Kell az 1GB memo. Anélkül nem fog elindulni. De Celeronon 1GB-al is low-medium-on maximum 800x600-ban
  • chalezlopez
    Minimum System Requirements:
    Windows XP (with Service Pack 2) or Windows Vista
    Minimum System Requirements:
    CPU: Pentium 4 2.4GHz Single Core processor
    System RAM: 1GB
    Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550).
    Sound Card: 100% direct X 9.0c compatible sound card
    Hard disc space: 8GB free space
  • Riddick21
    Érdekes módon mindig azoknál nem megy a FRAPS, ahol necces a teljesítmény...
    Sebaj, azért elhisszük.
    BioShock meg azért nem megy, mert nem vásároltad meg eredetiben.
    Vagy mert kevés a géped. De hidd el, élvezhetetlen lenne ennyi memóriával.
  • AntiHero
    A döntés a te kezedben van...
  • Riddick21
    LOL.
    Ez a játék lényege, hogy Te döntsd el, mit akarsz: megölni őket, hogy több ADAM-hez juss, vagy megkímélni őket, (elméletileg) kevesebb ADAM-ért cserébe! Ajánlatos minden kislánynál egyformán dönteni, ennek megfelelően alakul majd a játék vége is!
    Én elsőre megmentettem őket, így a "jó" befejezést kaptam.
  • dardevil
    Még csak itt tartok, de kéne 1 kis help!
    Ti melyiket választottátok?

• AntiHero
    az szép:) Az én wrench-em csak fagyasztani tudott. Meg volt olyanom ha megütöttek akkor megrázta őket a testem:)
  • Riddick21
    512 MB memóriával és Celeron procival minek erőlködsz vele? Ha neadjisten elindulna is, élvezhetetlenül szaggatna.
    Játssz a System Shock 2-vel vagy a Deus Ex első részével, azok vannak a gépedre kalibrálva...
  • ROMOTO
    "A srac csak wrench-el megy, tonic-kombokkal es valami iszonytatoan eroseket tud vele utni (egy utes egy ellenfel a jatek kozepe fele is, hard-on)"
    Splicer ownage
  • Neoncsoves
    srácok, egy kérdés. Ha SM2es patch-el inditom a gamet, egy X800TD 256MB-s kártyával, AMD ATHLON64 3200+os procival, 1gb DDR ram-mal mennyin fog menni a game? Remélem legalább med graf...
  • dante3
    Itt járok most: Hephaestus

• DarkSector
    Valszeg XP mindig is gyorsabb lesz majd...
  • chalezlopez
    Hi.

Szerintetek érdemes a lenti konfigurációval Vistán dx10-be nyomni inkább mint xp-n?
    Hála isten mindkét oprendszerrel fel vagyok szerelkezve...
  • IgH
    Na,látom már viszonylag sokan tolják,és a játékról megy az értekezés. Hétfőn szerintem én is végigtelefonálok pár boltot,aztán lefoglaltatok 1 simát,mert jövőhéten már muszáj tolnom. Egyébként dúrva gamerankings-en a 95.9-es átlag,ha vmelyik magazin nagyon nem rontja le,akkor xbox360 után pc-n is ez lesz a legjobban értékelt gém,megelőzve a half-life 2-t.
  • grebber
    Asszem volt egy ajtó amihez a kód 0451 volt vagy valami ilyesmi ott van valahol egy papirfecnin!
  • Snecie Smicie
    Kb a második pályán lehetek, eljutottam egy ajtóig ahol egy négyszámjegyű kódot kér a nyitáshoz. Ez van a felső szinten, az alsó szinten pedig egy bár van...emlékszik még valaki a kódra?
  • grebber
    Annál lehet venni? Hm azt nem is néztem.Ilyen gép elég ritkaságszámba van legalábbis amerre most járok!
  • robotnyk
    gatherers garden, piros fiolák, két little sisterrel az oldalán, ilyenből kapod az electroboltot is. ha megnézed a térképet, a már felfedezett területeken ilyen lila litle sister fej a jele.
  • Evogordon
    Nem birok lleszálni erről a játékról olyan jó a hangulata!! Rég nem játszottam ilyen jó játékkal :)) Leülök és 3 óra játék után inkább egy kicsit szüneteltetem mert nem akarom egy nap alatt végigtolni xDD
  • grebber
    Élve vagy halva! De halva valami negativ dolgot ir ki nemtom mit hirtelen!
  • varga peti
    Valaki mondja meg légyszives a medical centernél van egy ajtó ami el van torlaszolva ott mit kell csinálni mert nem birok tovább menni az van kiirva Surgery
  • robotnyk
    ha a hullát fényképezed le, kevesebb lesz a research bonus. ha éppen ront feléd, és egészben látszik, az a legjobb. :)
  • grebber
    Valaki ha talál plasmid slot vevő gépet mentse már ki képbe és tegye be ide,mert nem igazán akarodzik ilyet találni vagy nemtom :(

De bezzeg a #9574-be látott képek olyan gép mindenütt van azt ott csak cserélni tudom a képességeket másra nem jó legalábbis nem jöttem rá van-e más lényege!
  • Evogordon
    Látod még sokat kell tanúlnom :D kösz az infót. De élve kell lefényképeznem?
  • robotnyk
    hogy a fenébe ne lenne. ha lefényképezed az ellenfeleket, "szinet lépsz", és kapsz a lefényképezettekre pl damage bonust, felfedezhetsz gene tonicokat is, például.
  • Evogordon
    Szerintetek a fényképezőnek van valami haszna vagy csak ott van?

Huh egyébként az a növényes pálya írtózatosan szép!! Csak nekem olyan csúnya sárgás lett a levegő meg a virágok elrohadtak :DD Ez azért van mert kinyírtam egy kislányt vagy így kell lennie?
  • grebber
    Bazzeg lent a Smugglers akármelyik részen részeg disznók laktak tele van piával én meg iszok mindent amit érek azt még csuklik is :D
  • wesker24
    Szerintem ha megmented jó vége lesz ha meg harvesteled őket akkor meg rossz vége lesz !! De ha valaki le is irja SPOLERBE tegye !!
  • EasyLife
    az se rossz :)
    valaki tudja h miben lesz más a vége ha rossz vok a kis csajjal és ha jó? :)))
  • robotnyk
    ez nem véletlenszerű, ha jól vettem észre kb minden 3dik után szól Tannenbaum, hogy most tök jó fej voltál, és a Gatherers gardennél van az ajándékod.
  • EasyLife
    80 at kapsz ha megmented viszont ha bemászik abba a lyukba kis szerencsével amikor mész ahoz az adam pont beváltóhoz akkor ott lesz a ksi csaj és épp egy kis csomagot helyez el amibve lőszer meg plusz kélpesség van és további 200 adam pont, ez mondjuk csak egyszer történt meg velem de eddig csak egyszer mentettem meg :)))
  • MerlinW
    Ön dönt:) A játék elején még majdnem mindegy. Bárhogy is döntesz végig lehet játszani a játékot, maximum kicsit nehezebben, ha rosszul ügyeskedsz. De hát minél nehezebb egy játék, annál több élvezetet nyújt:)
  • robotnyk
    150nél nincs drágább upgrade, szóval halmozni nem érdemes.
  • MerlinW
    Más lesz a vége, ha az egyik módszert nagyobb arányban csinálod.
  • wesker24
    Épp a Medical Pavilon vége fele vagyok amikor az első kiscsaj felett kell dönteni mivel megmentettem igy csak 80 Adamot kaptam de most itt a lehetőség hogy feljesszek valamit ??

Mit érdemes fejleszteni ?? Health/Eve Upgrade Enrage Armored... nem tudom mi Eve hit ?? Vagy esetleg gyüjtögessem egy darabif az Adameket ??
  • robotnyk
    kihat.
    (féreggé változtatod, ez jó :D)
  • EasyLife
    Sziasztok!
    kihat a játékra az h a kislányokat megtisztítom kéz rátétellel vagy féreggé változtatom?