BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Promi
Jol van lazitsal.
ROMOTO
Szerintem meg a loser az, aki megvesz egy only single player-es játékot, amit kb. két nap után le is húzhat a wc-n, max. "igényesen" bábozhat még kicsit azzal az ajesz figurával.<#hehe>
Shep
Azt nem értem, hogy azért mert valaki megvett egy játékot miért kell leszólni azt aki nem tette ugyanezt, annak járjo na szája akinek minden cucca jogtiszta. Azért mert neked 2-vel több eredeti cuccod van mint a másiknak még nem vagy király.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én pl. tegnap megvettem és szerintem elég sokan akik itt vagyunk szintén így tettek. Ettõl függetlenül érdekel, hogy mik lesznek a fejlemények. Ez baj?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Riddick21
Szánalmas, ami itt megy. A sok loser nem képes kiköhögni egyszer életében kemény 10rugót egy istencsászár játékért, miközben a 2k-nál sírva röhögnek a markukba, ugyanis a játék hatalmas bevételt produkál...
Akibe egy szemernyi tartás szorult, már rég abbahagyta itt ezt az elkeseredett röfögést a semmirõl és vagy elment a boltba, vagy játszik mással.
Igényességrõl hallottatok?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Szögezzük le, a Securom védelem a Bion már fel van törve, az aktiválással van a baj. Most arra várnak a warezosok hogy a 2K eltávolítsa azt egy patchben.
Kandurex
Ne felejetsd el, hogy a starforce pro -ra 1 év után volt törés, és azt se az "urak" nyomták fel, hanem belsõsök...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Csak mert akkor tényleg érthetõ a tökörészés a feltörõ urak részérõl.

Kandurex
A legújabbat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ezek szerint a Bioshock egy új Securom verziót használ?

ember, hogy mondhatsz ekkora okorseget? nagyon jol tudod hogy meg egy olyan jatek sem volt amibol elobb vagy utobb ne lett volna warez. Meg az mmorpg-kel is megoldottak a tort servereket, bar igaz az ugy egy nagy kalap szar. Amugy most mar kb vagy 3 eve minden evben van ilyen 1-2 honap amikor kijon az uj SecureROM es egy ideig eltart a groupoknak amig feltorik. Olyankor mindenki jajgat meg sir hogy vege a wareznek meg sose lesz etc., aztan szepen kijon az uj daemon meg az uj fixek es minden vissza all a regibe a kovetkezo securom/safedisc verzioig.
Alwares
Szerintem ez a játék igazán megérdemli hogy megvegyék. VAn annyira jó, baromi jól kidolgozottak a pályát, többször is jó végig tolni. Én is 360-on játszom, auto aim nélkül szint lehetetlen lenne, így is elég nehéz... Másrészt ki az aki végig tolja 10 óra alatt? Én tegnap játszottam vele egy csomót, 4-5 órát és még csak most vagyok a második pályán. És így se néztem át mindent...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Shep
Örülünk neki, hogy végigtoltad 360-on.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kellene, ha nem lenne pénzéhes a banda.

igaz ám!utánna meg a world in conflict, aztán szeptember végén jön a Crysis DEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wedge31
Halál biztos hogy feltörik a kérdés csak az hogy mikor.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Magnum PI
A Steam-en nem kéne olcsóbnak lennie a játékoknak?

Ki tudja...ha ezt igy megoldották, sok meglepetés érheti még a warezolokat. A gamet meg végigtoltam 360-on. Nem is érdekel a pc-verzio többet.

kölcsönkért időből élek....

wesker24
Egyszer majd csak valamikor lesz !! Csak gyözzük kivárni !!
DarkSector
Nem elõbb, hanem AZT tóljuk...mert ezt tólhatod elõbb, ha eredetibe nyomod, de warez-rõl monnyá le..
Én ezt már az elején megmondtam!
SOHA NEM LESZ MÛKÖDÕ WAREZ!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Neki meg nekem 10ó

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
És én még viccnek szántam hogy az airbornt elöbb toljuk ,még a végén igaz lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Lassan kezdek én is nyugtalan lenni warez ügyileg, legalább a Stranglehold jönne már 😊

k3nGu
jah és nem 10 óra játékidõ, hanem 20+...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

kovecses
MahnaMahna LOL LOL LOLOLOL MAHNAMAHNA

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

dienesoft
Tölteni töltöd, csak játszani nem lehet vele, mert továbbra sem lehet elindítani a warez verziót <#idiota>.

Na lassan lejön a game.Én sajna nem tom megvenni mer egy, hó vége van, meg a kocsitörlesztést is fel kell adni..<#mf1>Úgyhogy wárrezzz.Meg ennyi pénzt nem isláttam mostanában,11 ezer forint?10 óráért?

HAF Rigel
Én ma vettem meg az acél bábuval és acél tokkal 😊

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Sephi
Bocs ha votma :

Manah manah 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

thx!😊

Egyébként ma is toltam kicsit boxon úgy összesen 2-3 óra játék után továbbra is tartom hogy ez inkább thriller szerüség mint horror...A hangulata pedig ilyen rákattanós...Van aki rákattan és élvezi van aki nem...Nekem azért be kell vallanom a system shock 2 jobban feküdt...Ez inkább hent fasza sztorival...Nagy horrorélményem még nem volt benne...Kicsit nyomasztó ittott, hangulat is frankó,de horror fps kategóriában biza nállam nem trónkövetelõ. Általánosan horrorjátékok között meg aztán végképp nem.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Voltan
Na, jó éjt mindenkinek, rám már Big Daddy vigyáz a polcról 😄. Nyugodtan merülök alá az álomvárosba.<#vigyor1>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wesker24
Igen próbáltuk egyik se müxik !!<#shakehead>
No ujra megkérdezem mert reakció nemvolt délután...😊
Gamecopyworld-ös cuccokat (3 féle image fix) próbázta vki?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Voltan
Hm. Hát akkor ennyi. Igazából nekem is túl pörgõs egy kicsit, a hangulathoz képest. De a sztori és a látvány kárpótol. És még nagyon az elején vagyok.
Mindenesetre nem bántam meg a dolgot, amúgy nem vagyok az a nagy FPS-fan, de ezt élvezem (A STALKERT is, de az más téma). Engem nem igazán köt le egy új II VH-s FPS, fõleg nem egy multi FPS. De ez valami tényleg egyedi, és imádnivaló. Nem tudom, miért, de az. Van karaktere és sármja.

Frank99
hát, kis barátom, hála isten nem a benzingõzös büdös Pesten lakom, így 1500-1800 Ft rakódott volna a termékre, így cseppet sem bánom, hogy 08.21-én, 22 órakor el tudtam kezdeni a csocsót, ezzel majd 10 napot nyertem, és úgy 500 Ft-ot buktam...xar nekem, tudom, gazdag vagyok.

azt is tudom, az irigység nagy úr, úgyhogy nem is bántalak ma többet...
peace!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

robotnyk
4 évvel fiatalabb vagyok, de maga a téma érdekelt volna, meg a helyszín. egyszerûen nem fogott meg a hangulata. vagy inkább nem is éreztem, hogy bármilyen hangulata lenne.
Voltan
Mármint idén 😛

Voltan
Érdekes, amit a STALKER-rõl írsz. Mondjuk nem tudom, hány áves vagy, de én anno 86-ban eláztam abban az esõben, emi Csernobil-ból jött. Eresz alá mentünk anyámmal, de rohadtul emlékszem a napra. Hat éves voltam akkor, és az a nap jelentõs volt a családban, ezért emlékszem rá. Sok évvel késõbb tudtam meg, hogy az milyen esõ is volt...Plusz ismerõs is dolgozott anno odaát Ukrajnában. Ezért Csernobil igencsak élénk emlék máig. Lehet, hogy csak ezért jelent többet a STALKER, bár amúgy szerintem egy qrva jó játék. Eddig az egyetlen, ami felér a BIOSHOCK-kal.

robotnyk
mint ahogy valóban nem pesti vagyok. kurva lusta vagyok, de azért ha a nagyfaluban laknék, valahogy csak elmásznék a legközelebbi szoftver boltig 😊
Erre a felháborító eljárásra lehet megfelelõ ellencsapásként alkalmazni azt, hogy szépen bemész a bó'tba, és személyesen átveszed a cuccot. Én így tettem. Mondjuk, ha nem pesti vagy, akkor lehet cifrább a sztori.

grebber
Bioshock - Zanussi plazmidok

Dixie Flatline, 15:37 - PC X360 - Játék: FPS

Ne foglalkozzanak már annyit a szélesvánsznú mûproblémával és az igen jól sikerült SecuROM védelemmel a játékosok - gondolták jogosan a 2KGames-nél és kiadtak néhány kellemes krémest a Bioshock-ból. Ken Levine persze próbálja kezelni a helyzetet, no nem mintha sok szükség lenne rá, az eladások már úgyis túlmutatnak a fél millión. Ígéri, hogy a szélesvásznú megjelenítésre fognak peccset kiadni elõbb vagy utóbb, a SecuROM védelemre pedig igazából csak az elején van szükségük, hogy a letöltögetõket is rávegyék a vásárlásra. Korábban, a Commandos esetében már bevált ez a trükk. A friss védelemmel ellátott játékból néhány hét alatt rekord mennyiséget tudtak értékesíteni. A Bioshock pedig jól tartja magát, továbbra is elsõ az Amazon bestseller listáján.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
hát, prioritás kérdése... ha megvárom a dobozost, mire a csomagküldõ kihozza, már majdnem ugyanott vagyok árban. ha olcsóbb nem lehet, legalább legyen meg minél elõbb.
😄DDD

robotnyk
szerencsére a másik végemen szoktam olvasni 😄
Vigyázz, a nyomdafestékben található ólom végbélrákot okozhat! 😊

Ne szabadkozz, iszonyatosan nagy játékosok vagytok, csak hát a befektetõi scene sikítva menekülne elõletek, ha munka után érdeklõdnétek. 😄 Én még most sem vagyok tulajdonosa semmiféle mûanyag figurának, és valahogy annyira nem érzem ezt orrfacsaró igazságtalanságnak.

Az tény, hogy elöbb tudtatok játszani - ezzel biztosan elõrébb kerütél az evolúciós ranglétrán.

Mindne esetre kétezerrel ráfizetni egy még csak be sem csomagolt termékért... Mit mondjak... <#idiota>

robotnyk
vagy inkább nem lehet kivinni a wcre. ezért nem tudok lemondani a nyomtatott sajtóról még. <#zavart1>
dante3
De közönséges vagy!<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hát ez az. PDF-el nem tudod kitörölni a segged. <#nyes>

Frank99
most már vedd meg, mert megjelent..

mi, sajnos már aug. 17-tõl le tudtuk tölteni, ezzel elvesztettük a lehetõséget, hogy egy mûanyag figura tulajdonosai lehessünk...
és sajnos napokkal korábban tudtunk játszani mint mások, ezért kiutáltak bennünket mindenhonnan, és ocsmány flame és egyéb postokat kaptunk mindenhonnan, minden topicban....
én is gondolkodom, hogy eladom a a Steam hozzáférésemet, vagy 6 full játék van rajta, de ilyen ellenszenv mellett nem merek többet steam-en vásárolni.
bocs, hogy élünk, mi steam-esek....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak