BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
füzetet kapsz, bár pdfben.
Hát...másokkal meg nem annyira jó frappánsan oltogatni egymást mert, a tobbségnek csak annyira futja az intelligenciája hogy "baz*meg te k*csog" stb 😊<#papakacsint><#banplz>

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

dante3
Sajna már nem bírom cérnával, tudom, hogy adsz szívesen cérnát! XD
Van egy olyan érzésem, hogy rohadt soká lesz még hozzá törés!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

robotnyk
érdekes, a stalker nálam csúnyán bebukott. sokat vártam tõle, de egyátalán nem fogott meg. a bioshocknál is magasan volt a léc, de még annál is jobban tetszik, mint amit a korai értékelések után vártam. ("annyira csak nem lehet jó" alapon, pedig de 😛)
Voltan
Semmiképp ne steam-en, ha már lehet kapni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A meglepetések embere vagyok. 😄

10k. Abszolut megéri. Steames azt hiszem 2k-val drágább, cserébe nem kapsz tokot, füzetecskét, lemezt.

9 990 Ft, olcsóbb valamivel, mint a letöltõs verzió.
wesker24
Boltban a sima változat 9990 FT !! Szerintem sokkal jobban megérné megvenni megrendelni boltban mint hogy letöltsük Steamröl !!
dante3
Nagyon gondolkodom, hogy megvegyem! Boltban mennyi a sima változat, vagy jobban megérné a steames-t letölteni?<#confused>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Voltan
Eddig nagyon jó, bár még alig játszottam. Az optimalizációnál tartok. A STALKER-nél is eltartott egy darabig. Mondjuk totál fullon is jól megy, itt-ott szaggat be, de azért még csiszolom.
A gépem amúgy 3800+ Athlon, 1.5 RAM, 7600GT.
A hangulat meg ezer százalékos. Nálam mondjuk a STALKERT nehéz letaszítani a trónról, de már billeg 😄

Pedig mennyire készültem már valami citizenX STYLE oltogatós frappáns szövegre amire aztán ugyanolyan frappánsan visszakommentelek xD<#awink><#vigyor3><#nyes>

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

Sosem tagadtam. 😊

Benned akkor gonosz erõk uralkodnak 😉

Voltan
Bizony, köszönöm. SOHA az életben nem vásárolok STEAM-rõl játékot többé. Ahogy mondtam, hülye a kárán tanul. Nekem szerencsém volt. Félreértés ne essék, a STEAM is oké, ha valakinek csak a software kell... De ezt már leírtuk ezerszer.

robotnyk
jó-jó, és a játék hogy tetszik? 😊
Régebben ez volt a háttérképem. <#vigyor2>

DarkSector
Na jó éjcakkát mindenkinek...mentem aluszni 1-et....<#integet2>
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én arról sem hallottam, de arra az égvilágon semmi okuk nincsen, a konzolos verziónál tudtommal nincsen szükség online aktiválásra.

Pénzért lehetett visszavinni a PC-s verzióükat az EULA 2K általi megsértése miatt.
Magadnak nem találtál semmilyen alapanyagot? <#bohoc>

DarkSector
Gratulálok, hogy sikerült megoldanod...
Most már SZERENCSÉS ember vagy....és szerintem megérte az a 2000-3000mínusz...látván BDaddy-t<#vigyor3><#eljen><#hawaii><#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Voltan
Na, kurvannyát.
Tegnap megvettem STEAM-en, kb. 20 percel azelõtt, hogy itthon kapni lehetett volna a dobozost... Aztán kiderült, hogy a CE-t is szállították. Na akkor berágtam. Elpasszoltam a Steam-es verziót ismerõsnek 8 ropiért, mert õt nem éerdekelte a dobozos. Vitte az account-omat, nem baj. És ma végre megvettem a CE verziót. De basszus, ez kegyetlen jó! Az egyik, ha nem a legigényesebb collectors cucc, amit valaha láttam. Gyönyörû. Buktam némi pénzt, de megérte még így is. Tényleg nagyon jó!

grebber
Nem képzeletbe hanem olvasom meg nézem videókat mik vannak benne és kiváncsi vagyok mik kik hogyan merre!

Next PC upgrade: 2022

Persze, hogy tudom! Vannak ilyen irányú tapasztlataim. Az egyszeri, merjünk kicsik lenni, úgy döglök meg, hogy elfelejtenek eltemetni emberekkel való kapcsolataimban ez mindunatlan visszatérõ jellemzõ. Mint pl. most is. <#nyes>

Hiába no, a nagyság átka. <#taps><#nyes>

Én sem tolerálom a hülyeséget és ostobaságot, hát ez van sajnos.

DarkSector
Nemazé, de én úgy emlékszem, hogy ez a cserelemez az X360-nál lesz...

ugye tudod hogy senki se szereti a beképzelteket?! nahát mind1! valaki így születik valakinek a velejárója 😉<#wave>
Nem hiszem hogy a stílusodat olyan nagyon sokan tolerálnák <#papakacsint>De az mindenesetre nem megoldás hogyha mindenkit lealacsonyítasz a saját szintedre! De ha ez az életcélod HAJRÁ <#mf1>

Ne már, hogy megrémülsz egy kis visszaolvasni valótól. Tessék szépen megdolgoztatni azt az elkényelmesedett szürkeállományt, kikeresni a megfelelõ poszot, és aztán felháborodni.

Rá fogsz jönni melyik az: Az igazság Ámor mérgezett nyilaként szúr majd torkon. Eltéveszthetetlen.

Ne már, hogy megrémülsz egy kis visszaolvasni valótól. Tessék szépen megdolgoztatni azt az elkényelesedett szürkeállományt, kikeresni a megfelelõ poszot, és aztán felháborodni.

Rá fogsz jönni melyik az: Az igazság Ámor mérgezett nyilaként szúr majd torkon. Eltéveszthetetlen.

Én örülök, csak nem akarom, hogy mások - ezúttal például CitizenX - csalódjának egy terjengõ pletyka miatt. Eddig körülbelül ötször cáfoltam ebben a topikban, és forrást még senki nem tudott rá adni.
DarkSector
Mos mié?
Tök poén vót...😄

DarkSector
És ebben a messzi messzi galaxisban tán egyszer lesz egy apró kis bolygó, ahol lesz egy igazi Warez uralkodó,aki legyártja a clone hadseregét, hogy beterítse clone hadseregével az egész Galaxyst....<#nevetes1>

hûha! egy kicsit bõvebben fejtsd ki a rémelméleted kérlek 😊
linket privibe kérek és hogy mirõl szól: kiváncsi vagyok 😉

dante3
Te semminek sem tudsz örülni!😄

Mindig amikor forrást kérek, belinkeli valaki ezt a cikket, ami teljesen másról szól, sõt a Joystiq-on lévõ eredeti interjút még én linkeltem ide elõször 😉
Nyitóposztjaim egyike épp rólad szólt.

SNAKE01
aha,és mivel? :-c

AntiHero
MANANANAH <#banplz>

dante3

Meg fog fájdulni az a buksi. Úgy látom, a vérnyomás is igen magas. Ajánlom a legközelebbi orvosi ügyeletet. <#nyes>

Úgy vigyáztok erre a topicra, mint ifjúpár az elsõ házára. De próbáljátok meglátni a mátrixon túli valóságot: EZ CSAK EGY TOPIC. <#vigyor2>

itt vagy talán egy messzi messzi galaxisban ahol még citizenX se jár talán lesz egy fórum...aminek a neve az lesz hogy békefenntartók! és ott béke lesz!amúgymeg: MANANANA TÜTÜÜÜTÜTÜTÜTÜ MANANANA <#hehe><#pias><#wink><#vigyor2>

DarkSector
Én is a Back To The Future filmre gondoltam....

AntiHero
Nem CHAT<#falbav>

Tudtommal kamu ez a kicserélõs hír, nem lesz új verzió - érts hivatalos honlapokon, fórumon nem tud róla senki. De szívesen olvasnám már ennek az eredeti forrását, mert sokan jönnek ezzel. A legutóbbi illetõ azt írta, hogy egy torrentoldalon olvasta... 😊
wesker24
Ha már lenne müködö verzió akkor nem itt fórumoznánk azt tuti hanem akkor mindenki már játszana !! És egyenlöre csak azok tudnak játszani akik megvették a játékot !!
Áhh, én csak barátokat keresek egy háború közepén.

Na látod, még ez is elõforulhat, és akkor Big Daddy figura nélkül maradok. Idézném - kissé keserû közönnyel - egyik örök klasszikusunkat: Na és?

AntiHero
Hagyátok már abba. Inkább játszanátok:S

Nem ér utólag rászerkeszteni! <#taps>

McFly mint film? <#worship>Ennyi, kész, teljesen fórum addikttá tesztek az ilyen szövegekkel.<#vigyor2> De majdnem eltaláltad: Vissza a jövõbe.

Van odabent valaki, McFly? - amikor üti a fejét az az állat...

Maradjak még? Talán megéri. Szép este ez, ne rontsátok el azzal, hogy nem posztoltok ma már. <#vigyor>

DarkSector
Bocsesz, nem bántásképpen, de én nem cserét hallottam, hanem egyszerûen csak egy pach-et fognak kiadni, mert ezesetben mehetne az összes eddigi példány a cucába.....