13397
  • robotnyk
    Levine azt nyilatkozta, hogy már lehetséges 5ször telepíteni, aztán majd lesz tool.
  • Voltan
    Valami megoldás az install limitre van már? (Bár még csak egynél tartok..)
  • ellington
    "A FAQ folyamatosan frissül, amint tudomásomra jut valami fontosabb info, felteszem ide."

a nyolcas pont.
  • PBulldog
    Nembaj legaláb megpróbáltad azért köszi :)

• grebber
    Jólvan majd rágyurok ezekre a slotokra legalábbis remélem!

Mert már van 4 képességem azt csak 2-öt tudok használni :(
  • robotnyk
    plasmid slot
  • LegionarR
    Nem hinném, ha a gépigény miatt lenne, akkor vagy túl sokat töltene a játék, vagy szaggatna, vagy az egész játék mintha lassított felvétel lenne, nem csak az egér meg a billentyűzettel való mozgás...

Ok tudom ezzel nem sokat segítek :S
  • PBulldog
    Értem a Bioshock-nál nálam csak ez a baj. amúgy nemlehet a gépigény?
  • Newfronter
    Slot van a szóban, általában az első legfelül.
  • Beowulf
    Okés! Köszi szépen asegítséget! Úgy néz ki figyelmetlen voltam...
  • AntiHero
    Nem tom mi pontos neve de "SLOT" szócska benne van az tuti. Van gene, weapon, meg még isten tudja mien slot:)
  • AntiHero
    Fent az első emeleten volt egy fotó álvány. Ott volt egy holttest meg egy Audio Diary na abba van említve a kód! M betűt megnyomod és ott alul megnézheted a diarykat megint keresd ki.
  • Szabee17
    Sziasztok

Ma toltam végig a demót az ócska radeon 9550 gépemen és rohadtul tetszett.Amúgy itt megtudhatok mindent az SM 2.0 modról:
    http://shadershock.tk/
  • LegionarR
    Jah, ez atombiztos hogy nem a védelem miatt van... Amint mondtam, csontra ezt tapasztaltam az Airborne demóban (nem csak hasonló gond volt )
  • grebber
    Találtam valahol olyan készüléket aminél ADAM-el lehetett fizetni de slot nem volt ott vagy mi a neve a gépben ahol lehet venni?
  • LegionarR
    Én ugyanezt tapasztaltam a Medal of Honor - Airborne demójával (gondolom mert az is UE3 motoros game)...

És, nos... A megoldás nekem az volt, hogy megmozgattam a billentyűzetet :D
    (mert úgy gondoltam, valami gáz lehet a zsinórral, és nem jól küldi az adatokat a gépbe)

De nem elsőre jött össze, és az sem teljesen biztos hogy ettől javult meg...
    Egyébként meg pont akkor jelent meg nálam a probléma, amikor a videókártyám mag-órajelét maxra tuningoltam Powerstrippel (tudom nem vagyok normális, de már pár napja maxon fut, és semmi hiba )...
  • PBulldog
    És nincs rá valami orvoság vagy valami?
  • Radian
    Ne sértődj meg de ezt honnan veszed???
  • Beowulf
    Valaki tudja mi a lift kódja? Valami The Lot 192 drug-ot kell megszerezni...
  • Frank99
    igen.
    de az egyik végjáték attól függ, hogy jó vagy vagy rossz vagy, sőt van egy killer is...
  • Frank99
    ilyen, ha nem eredetivel játszol.
    ez egy védelem.
  • Newfronter
    De úgy kevesebb ADAM-ot kapsz nem?
  • PBulldog
    Sziasztok!!

Lenne 1 olyan gondom hogy felrakom a játékot elindul stb.. de mikor játcok akor ha lenyomom az előre gombot és elengedem akor olyan mintha beragadt volna és megy továb és 1 idő után megál ugyan ezvan az egérel.
    Mi lehet a gond?
  • Frank99
    később lesz....
  • Frank99
    sztem ha visszaolvasol, itt megvan valahol..
  • Frank99
    vagy úgy, hogy megmented.....(reszkju)
  • Neoncsoves
    srácok, bocs hogy megkérdem, de az SM2.0 Modot hol tom letölteni?
  • Newfronter
    Találsz egy olyan automatát amiben ADAM fejében lehet slot-ot vásárolni és akkor be tudod tenni. ADAM-ot úgy szerzel hogy harvestelsz egy little sistert.
  • Neoncsoves
    ez nem valami Hackelés?
  • csoola
    megszereztem a telekinézist is, csak a 3-bol kettöt tudok használni, hogyan tudom majd elérni h legyen még hely az elektromos képességnek?
  • grebber
    Nekem átlag 28-30FPS kb.

Na ez a készülék mire jó miket lehet itt?

• rcsaby
    A faq-ban olvastam hogy vissza kell venni a grafot.Mert nekem is mindig kiakadt a második pálya töltésénél.De utána vissza lehet rakni,mert amugy a játék nem akadt.
  • Newfronter
    40-50 körül.
  • LoCk
    Mennyi FPS-el megy nállatok a game? Full grafikan pl.:XP alatt DX9-ben..?
  • Radian
    Azért mert sm 2.0 moddal játszik.
  • Newfronter
    Nem feltétlenül együtt vannak.
  • danielboy1000
    Szerintem én valahogy nagyon szívtam vagy bug vagy akármi!Elsőre mikor megláttam a little sister vs bigdaddyt akkor megöltem(igaz hogy 2jára)és utána mentem tovább mint a bangaló elfelejtettem hogy van egy little sister aztán visszafordultam lilttle sister sehol de a bigdaddy hulla ott volt! aztán megyek tovább.hallom a kiscsajt énekelni és meglátok még 1 bigdaddyt! mondom anyád! egyszer már megöltem 1et.azt is megöltem és volt 2 bidaddy hullám és 1 little sister.ez most bug vagy én vagyok orbitálisan szerencsétlen?
  • Frank99
    te a Bioshockal játszol, Beja gyere be?
    mindenhol sötét és a víz foszforeszkál?...
  • Frank99
    megvetted?
    nem a wanduról, úgy igazán?
  • danielboy1000
    Nah! Segítséget szeretnék kérni a boldog bioshockozóktól:)
    Most öltem meg az első bigDaddyt(gondolom tudjátok hol)és most mennék neptunes bountyba csak kiírja hogy nem harvesteltem v megmentettem egy little sistert.nah az a kérdés hogy hová bújhatott?vagy ilyenkor várni kell míg előtolja a képét vagy mi?:D előre is thx a válaszokat:)