13397
-
Levine azt nyilatkozta, hogy már lehetséges 5ször telepíteni, aztán majd lesz tool. -
Valami megoldás az install limitre van már? (Bár még csak egynél tartok..) -
ellington #9604 "A FAQ folyamatosan frissül, amint tudomásomra jut valami fontosabb info, felteszem ide."
a nyolcas pont. -
PBulldog #9603 Nembaj legaláb megpróbáltad azért köszi :)
-
Jólvan majd rágyurok ezekre a slotokra legalábbis remélem!
Mert már van 4 képességem azt csak 2-öt tudok használni :( -
plasmid slot -
Nem hinném, ha a gépigény miatt lenne, akkor vagy túl sokat töltene a játék, vagy szaggatna, vagy az egész játék mintha lassított felvétel lenne, nem csak az egér meg a billentyűzettel való mozgás...
Ok tudom ezzel nem sokat segítek :S -
PBulldog #9599 Értem a Bioshock-nál nálam csak ez a baj. amúgy nemlehet a gépigény? -
Newfronter #9598 Slot van a szóban, általában az első legfelül. -
Okés! Köszi szépen asegítséget! Úgy néz ki figyelmetlen voltam...
-
Nem tom mi pontos neve de "SLOT" szócska benne van az tuti. Van gene, weapon, meg még isten tudja mien slot:) -
Fent az első emeleten volt egy fotó álvány. Ott volt egy holttest meg egy Audio Diary na abba van említve a kód! M betűt megnyomod és ott alul megnézheted a diarykat megint keresd ki. -
Szabee17 #9592 Sziasztok
Ma toltam végig a demót az ócska radeon 9550 gépemen és rohadtul tetszett.Amúgy itt megtudhatok mindent az SM 2.0 modról:
http://shadershock.tk/
-
Jah, ez atombiztos hogy nem a védelem miatt van... Amint mondtam, csontra ezt tapasztaltam az Airborne demóban (nem csak hasonló gond volt ) -
Találtam valahol olyan készüléket aminél ADAM-el lehetett fizetni de slot nem volt ott vagy mi a neve a gépben ahol lehet venni? -
Én ugyanezt tapasztaltam a Medal of Honor - Airborne demójával (gondolom mert az is UE3 motoros game)...
És, nos... A megoldás nekem az volt, hogy megmozgattam a billentyűzetet :D
(mert úgy gondoltam, valami gáz lehet a zsinórral, és nem jól küldi az adatokat a gépbe)
De nem elsőre jött össze, és az sem teljesen biztos hogy ettől javult meg...
Egyébként meg pont akkor jelent meg nálam a probléma, amikor a videókártyám mag-órajelét maxra tuningoltam Powerstrippel (tudom nem vagyok normális, de már pár napja maxon fut, és semmi hiba )
...
-
PBulldog #9588 És nincs rá valami orvoság vagy valami? -
Radian #9587 Ne sértődj meg de ezt honnan veszed??? -
Valaki tudja mi a lift kódja? Valami The Lot 192 drug-ot kell megszerezni...
-
igen.
de az egyik végjáték attól függ, hogy jó vagy vagy rossz vagy, sőt van egy killer is... -
ilyen, ha nem eredetivel játszol.
ez egy védelem. -
Newfronter #9583 De úgy kevesebb ADAM-ot kapsz nem? -
PBulldog #9582 Sziasztok!!
Lenne 1 olyan gondom hogy felrakom a játékot elindul stb.. de mikor játcok akor ha lenyomom az előre gombot és elengedem akor olyan mintha beragadt volna és megy továb és 1 idő után megál ugyan ezvan az egérel.
Mi lehet a gond?
-
később lesz.... -
sztem ha visszaolvasol, itt megvan valahol.. -
vagy úgy, hogy megmented.....(reszkju) -
Neoncsoves #9578 srácok, bocs hogy megkérdem, de az SM2.0 Modot hol tom letölteni? -
Newfronter #9577 Találsz egy olyan automatát amiben ADAM fejében lehet slot-ot vásárolni és akkor be tudod tenni. ADAM-ot úgy szerzel hogy harvestelsz egy little sistert. -
Neoncsoves #9576 ez nem valami Hackelés? -
csoola #9575 megszereztem a telekinézist is, csak a 3-bol kettöt tudok használni, hogyan tudom majd elérni h legyen még hely az elektromos képességnek? -
Nekem átlag 28-30FPS kb.
Na ez a készülék mire jó miket lehet itt?
-
rcsaby #9573 A faq-ban olvastam hogy vissza kell venni a grafot.Mert nekem is mindig kiakadt a második pálya töltésénél.De utána vissza lehet rakni,mert amugy a játék nem akadt. -
Newfronter #9572 40-50 körül. -
Mennyi FPS-el megy nállatok a game? Full grafikan pl.:XP alatt DX9-ben..? -
Radian #9570 Azért mert sm 2.0 moddal játszik. -
Newfronter #9569 Nem feltétlenül együtt vannak. -
danielboy1000 #9568 Szerintem én valahogy nagyon szívtam vagy bug vagy akármi!Elsőre mikor megláttam a little sister vs bigdaddyt akkor megöltem(igaz hogy 2jára)és utána mentem tovább mint a bangaló elfelejtettem hogy van egy little sister aztán visszafordultam lilttle sister sehol de a bigdaddy hulla ott volt! aztán megyek tovább.hallom a kiscsajt énekelni és meglátok még 1 bigdaddyt! mondom anyád! egyszer már megöltem 1et.azt is megöltem és volt 2 bidaddy hullám és 1 little sister.ez most bug vagy én vagyok orbitálisan szerencsétlen? -
te a Bioshockal játszol, Beja gyere be?
mindenhol sötét és a víz foszforeszkál?... -
megvetted?
nem a wanduról, úgy igazán?
-
danielboy1000 #9565 Nah! Segítséget szeretnék kérni a boldog bioshockozóktól:)
Most öltem meg az első bigDaddyt(gondolom tudjátok hol)és most mennék neptunes bountyba csak kiírja hogy nem harvesteltem v megmentettem egy little sistert.nah az a kérdés hogy hová bújhatott?vagy ilyenkor várni kell míg előtolja a képét vagy mi?:D előre is thx a válaszokat:)