BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
Van egy olyan érzésem, hogy rohadt soká lesz még hozzá törés!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A gépem amúgy 3800+ Athlon, 1.5 RAM, 7600GT.
A hangulat meg ezer százalékos. Nálam mondjuk a STALKERT nehéz letaszítani a trónról, de már billeg 😄
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pénzért lehetett visszavinni a PC-s verzióükat az EULA 2K általi megsértése miatt.
Most már SZERENCSÉS ember vagy....és szerintem megérte az a 2000-3000mínusz...látván BDaddy-t<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tegnap megvettem STEAM-en, kb. 20 percel azelõtt, hogy itthon kapni lehetett volna a dobozost... Aztán kiderült, hogy a CE-t is szállították. Na akkor berágtam. Elpasszoltam a Steam-es verziót ismerõsnek 8 ropiért, mert õt nem éerdekelte a dobozos. Vitte az account-omat, nem baj. És ma végre megvettem a CE verziót. De basszus, ez kegyetlen jó! Az egyik, ha nem a legigényesebb collectors cucc, amit valaha láttam. Gyönyörû. Buktam némi pénzt, de megérte még így is. Tényleg nagyon jó!
Next PC upgrade: 2022
Hiába no, a nagyság átka. <#taps>#taps><#nyes>#nyes>
Én sem tolerálom a hülyeséget és ostobaságot, hát ez van sajnos.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem hiszem hogy a stílusodat olyan nagyon sokan tolerálnák <#papakacsint>#papakacsint>De az mindenesetre nem megoldás hogyha mindenkit lealacsonyítasz a saját szintedre! De ha ez az életcélod HAJRÁ <#mf1>#mf1>
Rá fogsz jönni melyik az: Az igazság Ámor mérgezett nyilaként szúr majd torkon. Eltéveszthetetlen.
Rá fogsz jönni melyik az: Az igazság Ámor mérgezett nyilaként szúr majd torkon. Eltéveszthetetlen.
Tök poén vót...😄
linket privibe kérek és hogy mirõl szól: kiváncsi vagyok 😉
Úgy vigyáztok erre a topicra, mint ifjúpár az elsõ házára. De próbáljátok meglátni a mátrixon túli valóságot: EZ CSAK EGY TOPIC. <#vigyor2>#vigyor2>
McFly mint film? <#worship>#worship>Ennyi, kész, teljesen fórum addikttá tesztek az ilyen szövegekkel.<#vigyor2>#vigyor2> De majdnem eltaláltad: Vissza a jövõbe.
Van odabent valaki, McFly? - amikor üti a fejét az az állat...
Maradjak még? Talán megéri. Szép este ez, ne rontsátok el azzal, hogy nem posztoltok ma már. <#vigyor>#vigyor>

<#banplz>#banplz>