13397
-
TomDantes #9707 Te melyik Sm2.0-ás cuccut használod? Nmert taáltam kettőt is csak nincsk kedvem mind a kettőt, kipróbálni csak egyiket próbáltam. -
Nekem a hanggal van gondom,recseg,akad, belassul. Mit lehet ellene tenni? Eax kikapcsolása nem segít. AC97 alaplapi zajkeltőm van -
Az szép. Így még jobban le a kalappal 2K! -
Hy.A gépem Intel p4 3.0Ghz 512Mb-ram és egy Radeon 9600SE 256mb rammal.Feltettem a demót és rá az sm2-es cuccokat.A játék tökéletesen játszható full grafikán.Minden effektet tökéletesen megjelenít.Vizes lessz a kép,homályosodás,a tűz és áram effekt mind tökélete.Csak a víznek va ronda szine.Szal a game tökéletesen játszható és próbálja iki bátran aki eddig nem merte.És nem kell a nagyszájú anyucikedvenceinek irogatni h ehhez atomerőmű kell meg ne próbáld meg mert úgyis szar lessz.Az ijen embereknek mindent a valaga alá tettek és tisztelet a kivételnek.Havernak ugyanijen a gépe csak a kártyája 128mb-os neki is tökéletesen megy.Akinek kell segítség vagy link.Szívesen segítek. -
tomvader60 #9703 De én a múltkor nem azt kérdeztem, hogy hogyan tudom feltörni, hanem: az eredeti verzióhoz olvastam, hogy elég gáz a véedlmi rendszere meg valami olyasmit, hogy csak 2X lehet állítólag feltelepíteni. Ez igaz? Várható a kedves fejlesztőktől valami javítás? Mert az nem járja, hogy megveszem 10000ért, 2X felrakom, utána meg dobhatom ki....
SZÓVAL NEM A WAREZRA VAGYOK KÍVÁNCSI, hanem az EREDETI-BOLTI NYŰGJEIRE!!!! -
peter01 #9701 Probléma megoldva. Érdekes hogy a full játékba jobbna el van csúszva a szöveg mint a demoba... azt gondoltam legalább kijavítják. -
peter01 #9699 Nálam is csak a stalker fagyott meg kilépett meg újraindult és nagyon néha volt kékhalál, az összes többi gém kifogástalanul ment. PLZ help 9693!
-
-
huh,köszi.
Akkor lehet a Táp is,a memó is, és a vga is :D
Melegedés nem lehet mert van mikor rögtön betöltés után kifagy.
Akkor lehet tényleg memória? Bár tényleg nem mai példányok (2*512 DDR400 Samsung) , viszont más játékban nincs gond.
Szerk: de most jut eszembe,mintha mások is számoltak volna be ilyesmi problémával 7600GT-vel. -
Na ebbe a csapdába majdnem belszaladtam 
-
ja ez lehet memóriahiba, vgahiva de eccer ugyanigy jártam és kiderült h a tápom ventije szált el! -
telekinézissel kapd el a gránátot! és küdd neki az ajtó elé hullott cuccnak -
peter01 #9693 Vagy lehet memória probléma is nekem a stalker csinált hasonló dolgokat mire kiderült hogy az 1ik memóriám hibás. -
thx! -
Nem a kártyáddal van gond inkább? Lehet, hogy túlmelekszik. -
Az ajtót/továbbjutást elzáró törmelék felé dobáld inkább. -
Nem tudjátok,mikorra jöhet megoldás arra , hogy 7600GT-n ne fagyjon-induljon újra-lépjen ki a játék állandóan?
Az első pályát is csak 3 gépujraindulás árán tudtam megcsinálni.
Oké,ha leveszem a grafikát akkor nincs gond. De ha olyan szépen fut magad grafikán is akkor nincs szivem lebutítani :(
Ok,hogy a demo-val is ez volt de azt hittem a fullban nem lesz ilyen gondom. -
20 perce dobálom vissza a telekinézissel a gránátokat az erkélyre, de nem murdelnek + az arcok akik dobálják, mit kell csinálni?
-
Persze! -
Na jó, de azé ezt meg lehetett volna oldani másképpen.... -
Az még koránt sem a vége! :D -
Mi a problémád...én nem vagyok kiváncsi még a végére ha nem haragszol, mert még csak a 3. pályán vagyok.... -
Namost..
Legyenszíves és írja le nekem valaki, hogy miképpen mennek ezek a SLOT szerzések a játékban, mert mikor megszereztem a telekinézis-t, akkor választanom kellett, hogy mi helyett rakjam be, mert nem volt üres slot-om....
2. kérdésem....
Valaki legyenszíves és írjon néhány dolgot, hogy milyen tunninglehetőségek vannak a játék folytán, és azt mivel lehet kivitelezni?
Köszönöm... -
Ha hivatalos a game akkor biztos nem. -
ez az egyik legkirályabb rész :) -
Áhoj!egy kérdés a jatek felment szépen és megy is jó is megjáccok is vele.De ha mongyuk most ezt odaadnám havernak akinek nincs nete akkor ő nem is tudna vele játszani? vagy átlehet valahogy ugrani a peccselős részt? -
-
Wendol #9671 Hali
Eszembe se jutott, hogy azt a lakatot szét lehet verni. :)
Köszi szépen a segítséget.
Üdv Wendol -
Hogy lehet kiíratni az FPS-t?
A Fraps is kiirja az FPS-t. De az valósan írja ki? Vagy ki lehet íratni a gaméban is? -
Anotino #9669 firefox+adblock plugin es agyő reklám :) -
Szetvered a lakatot? -
Wendol #9667 Hali
Eljutottam Arcadia-ig. Ahol le van zárva egy lakattal a Tea Garden-be vezető ajtó. Hogyan jutok itt tovább? Van egy rácsos rész, elvileg ara kellene tovább meni, de nem jövök rá, hogy hogyan.
Előre is kösz a segítséget .
Üdv Wendol -
DarkLyrics #9666 ÁÁÁ! király segítettél! köszi!
és Visça El Barça!!!
:D -
marco2 #9665 az elsö pályán nincs még tüz képességem? -
A telekinézist úgy tudod megszerezni, hogy van egy ajtó, amit eltorlaszol a jég. Ezt a tüzes képesséegddel el kell olvasztanod és máris új utat találsz, onnét meg jön a többi. Aztán vissza az erkélyes palikhoz, ami VALAMIT dobál. Remélem segíthettem :) -
fényképezés nagyon lényeges,föleg a kiscsajokat fényképezni... -
DarkLyrics #9662 hi plz help még az elejéna medical pavilionban vagyok, elérek vmi ajtohoz amit berobbant egy gránátos csóka, van 2 erkély is, sehol sincs másik ajto vmi telekináézist vagy mi a francot kell megszerezni ha jol emlékszem, de azt hol tudom megszerezni? választ köszi
ütős game amugy megéri az árát:) -
Na eljutottam Arcadia-ig, most kell összegyűjtögetni a sok cuccost, aztán lesz belőlük valamilyen szer.Jó játék, elvagyok vele :D -
lol
akinek logi g11-15-ös bil-je wan, game közbentekergesse a hangeröszabályzot :P -
Caine #9659 Én is a kulccsal csináltam végis szinte.
Csak a Big Daddyket shotgunoztam meg a főmuftit:D
Plazmidokat csak a poén kedvéért ekket használnom.
Iszonyat durva tud lenni a kulcs a végére, ha arra gyúrsz