13397
  • TomDantes
    Te melyik Sm2.0-ás cuccut használod? Nmert taáltam kettőt is csak nincsk kedvem mind a kettőt, kipróbálni csak egyiket próbáltam.
  • Seth
    Nekem a hanggal van gondom,recseg,akad, belassul. Mit lehet ellene tenni? Eax kikapcsolása nem segít. AC97 alaplapi zajkeltőm van
  • Voltan
    Az szép. Így még jobban le a kalappal 2K!
  • The Protector
    Hy.A gépem Intel p4 3.0Ghz 512Mb-ram és egy Radeon 9600SE 256mb rammal.Feltettem a demót és rá az sm2-es cuccokat.A játék tökéletesen játszható full grafikán.Minden effektet tökéletesen megjelenít.Vizes lessz a kép,homályosodás,a tűz és áram effekt mind tökélete.Csak a víznek va ronda szine.Szal a game tökéletesen játszható és próbálja iki bátran aki eddig nem merte.És nem kell a nagyszájú anyucikedvenceinek irogatni h ehhez atomerőmű kell meg ne próbáld meg mert úgyis szar lessz.Az ijen embereknek mindent a valaga alá tettek és tisztelet a kivételnek.Havernak ugyanijen a gépe csak a kártyája 128mb-os neki is tökéletesen megy.Akinek kell segítség vagy link.Szívesen segítek.
  • tomvader60
    De én a múltkor nem azt kérdeztem, hogy hogyan tudom feltörni, hanem: az eredeti verzióhoz olvastam, hogy elég gáz a véedlmi rendszere meg valami olyasmit, hogy csak 2X lehet állítólag feltelepíteni. Ez igaz? Várható a kedves fejlesztőktől valami javítás? Mert az nem járja, hogy megveszem 10000ért, 2X felrakom, utána meg dobhatom ki....
    SZÓVAL NEM A WAREZRA VAGYOK KÍVÁNCSI, hanem az EREDETI-BOLTI NYŰGJEIRE!!!!
  • peter01
    Probléma megoldva. Érdekes hogy a full játékba jobbna el van csúszva a szöveg mint a demoba... azt gondoltam legalább kijavítják.
  • peter01
    Nálam is csak a stalker fagyott meg kilépett meg újraindult és nagyon néha volt kékhalál, az összes többi gém kifogástalanul ment. PLZ help 9693!
  • dante3
  • PLackó
    huh,köszi.
    Akkor lehet a Táp is,a memó is, és a vga is :D
    Melegedés nem lehet mert van mikor rögtön betöltés után kifagy.
    Akkor lehet tényleg memória? Bár tényleg nem mai példányok (2*512 DDR400 Samsung) , viszont más játékban nincs gond.

Szerk: de most jut eszembe,mintha mások is számoltak volna be ilyesmi problémával 7600GT-vel.
  • grebber
    Na ebbe a csapdába majdnem belszaladtam

• Gerisone
    ja ez lehet memóriahiba, vgahiva de eccer ugyanigy jártam és kiderült h a tápom ventije szált el!
  • Gerisone
    telekinézissel kapd el a gránátot! és küdd neki az ajtó elé hullott cuccnak
  • peter01
    Vagy lehet memória probléma is nekem a stalker csinált hasonló dolgokat mire kiderült hogy az 1ik memóriám hibás.
  • warass
    thx!
  • bon
    Nem a kártyáddal van gond inkább? Lehet, hogy túlmelekszik.
  • bon
    Az ajtót/továbbjutást elzáró törmelék felé dobáld inkább.
  • PLackó
    Nem tudjátok,mikorra jöhet megoldás arra , hogy 7600GT-n ne fagyjon-induljon újra-lépjen ki a játék állandóan?
    Az első pályát is csak 3 gépujraindulás árán tudtam megcsinálni.
    Oké,ha leveszem a grafikát akkor nincs gond. De ha olyan szépen fut magad grafikán is akkor nincs szivem lebutítani :(
    Ok,hogy a demo-val is ez volt de azt hittem a fullban nem lesz ilyen gondom.
  • warass
    20 perce dobálom vissza a telekinézissel a gránátokat az erkélyre, de nem murdelnek + az arcok akik dobálják, mit kell csinálni?
  • dante3
    Persze!
  • DarkSector
    Na jó, de azé ezt meg lehetett volna oldani másképpen....
  • dante3
    Az még koránt sem a vége! :D
  • DarkSector
    Mi a problémád...én nem vagyok kiváncsi még a végére ha nem haragszol, mert még csak a 3. pályán vagyok....
  • DarkSector
    Namost..
    Legyenszíves és írja le nekem valaki, hogy miképpen mennek ezek a SLOT szerzések a játékban, mert mikor megszereztem a telekinézis-t, akkor választanom kellett, hogy mi helyett rakjam be, mert nem volt üres slot-om....

2. kérdésem....
    Valaki legyenszíves és írjon néhány dolgot, hogy milyen tunninglehetőségek vannak a játék folytán, és azt mivel lehet kivitelezni?

Köszönöm...
  • Promi #9675
    Ha hivatalos a game akkor biztos nem.
  • robotnyk
    ez az egyik legkirályabb rész :)
  • painkiller25
    Áhoj!egy kérdés a jatek felment szépen és megy is jó is megjáccok is vele.De ha mongyuk most ezt odaadnám havernak akinek nincs nete akkor ő nem is tudna vele játszani? vagy átlehet valahogy ugrani a peccselős részt?
  • Promi #9672
  • Wendol
    Hali
    Eszembe se jutott, hogy azt a lakatot szét lehet verni. :)
    Köszi szépen a segítséget.
    Üdv Wendol
  • LoCk
    Hogy lehet kiíratni az FPS-t?
    A Fraps is kiirja az FPS-t. De az valósan írja ki? Vagy ki lehet íratni a gaméban is?
  • Anotino
    firefox+adblock plugin es agyő reklám :)
  • Promi #9668
    Szetvered a lakatot?
  • Wendol
    Hali
    Eljutottam Arcadia-ig. Ahol le van zárva egy lakattal a Tea Garden-be vezető ajtó. Hogyan jutok itt tovább? Van egy rácsos rész, elvileg ara kellene tovább meni, de nem jövök rá, hogy hogyan.
    Előre is kösz a segítséget .
    Üdv Wendol
  • DarkLyrics
    ÁÁÁ! király segítettél! köszi!
    és Visça El Barça!!!
    :D
  • marco2
    az elsö pályán nincs még tüz képességem?
  • dienesoft
    A telekinézist úgy tudod megszerezni, hogy van egy ajtó, amit eltorlaszol a jég. Ezt a tüzes képesséegddel el kell olvasztanod és máris új utat találsz, onnét meg jön a többi. Aztán vissza az erkélyes palikhoz, ami VALAMIT dobál. Remélem segíthettem :)
  • Tatyla
    fényképezés nagyon lényeges,föleg a kiscsajokat fényképezni...
  • DarkLyrics
    hi plz help még az elejéna medical pavilionban vagyok, elérek vmi ajtohoz amit berobbant egy gránátos csóka, van 2 erkély is, sehol sincs másik ajto vmi telekináézist vagy mi a francot kell megszerezni ha jol emlékszem, de azt hol tudom megszerezni? választ köszi
    ütős game amugy megéri az árát:)
  • Eagle16
    Na eljutottam Arcadia-ig, most kell összegyűjtögetni a sok cuccost, aztán lesz belőlük valamilyen szer.Jó játék, elvagyok vele :D
  • tonyr #9660
    lol
    akinek logi g11-15-ös bil-je wan, game közbentekergesse a hangeröszabályzot :P
  • Caine
    Én is a kulccsal csináltam végis szinte.
    Csak a Big Daddyket shotgunoztam meg a főmuftit:D
    Plazmidokat csak a poén kedvéért ekket használnom.
    Iszonyat durva tud lenni a kulcs a végére, ha arra gyúrsz