13397
  • gyuri12
    akkor az lesz. kezdd újra,vagy mittomén
  • pc killer
    Hát azért annyira nem vagyok hülye! Tudom, hogy hogy kell megcsinálni de hiába nyomom az "E"-t nem történik semmi...Ezét kérdezem, hogy ez vmi programhiba vagy mi?
  • Waczkor
    Ha tűzre van szükséged és előtte lecserélted a képességet másra,akkor keresel egy automatát ahol a képességeidet tudod kiválasztani(térkép jelzi),és ott kicseréled vmeiket arra vagy behúzod simán,ha van üres slotod.
  • nemeth
    üdv! függetlenül attól, mennyi ideje játszok, néha játék közben fagyás jelentkezik, valami szörnyű berregő hang kíséretében, de csak a Bioshock esetén, egyébként stabil a rendszer. Hűtésgond kizárt, memóriahiba kizárt. Volt valakinek ilyen problémája? (winXP, Abit kn9, AMD X2 5600+, Radeon 2600XT DDR4 -a régi és a "bioshock" driverrrel is u.ez-, 2x 1GB 800 Mhz RAM, SB Audigy 2)
  • gyuri12
    odamész,ahol ki kell nyitni,és ránézel a kapcsolóra,majd "használ gomb"
  • skyli991
    Ezaaaaaaaz! megy mostmár :D Futtattam a program files/bioshock/...-ban vmi exét és mostmár megy :P Nem gyenge hozzá a gépem :)
  • pc killer

A második pálya(medical pavilon)végén nem tudom kinyitni a vészkilyáratot.Az orvostól már megszereztem hozzá a kulcsot úgyhogy nem tudom mi van. Ez vmi programhiba vagy elbaszhattam vmit?
  • MerlinW
    Úgy tudom, nem lehet magyarítani.
  • MerlinW
    Off topikban minden 2. oldalon 5x...
  • XeroX
    Készíti már valaki a fordítást ?
    A kereső sajnos nekem nem működik, ezért nemtudok visszanézni.
    F.A.Q
    6. (elepítés)
    9. Honosítás ?

Thx
  • marco2
    Azt a jeget el kell olvasztani az ajtó elött? De hogyan nincs tüzem.
  • strebacom
    Kérlek szépen a kódja benne van egy ott fellelhetö magnóüzenetben....
  • ronhaven
    kar, nem oltem meg még egyet se :x
    a gel ilyen kekessarga palack, mint a langszoro ammo, el vannak szorva, tobb is van mint 2
  • zso23
    Az Olympus Heights pályán van 1 lift amit csak kóddal lehet kinyitni, nem lehet hack-ni. Annak hol találom a kódját vagy nem tudja valaki?
  • strebacom
    Azok a régi szép idök.....
  • grayfox
    amig nem mutat fel valami szemmel látható különbséget a dx10, addig vista hajrakenős :)
  • strebacom
    Akinek mondjuk sokat tölt,vagy esetleg játék közben akadozik a töltések miatt annak tudom javasolni, hogy feltétlenül töredezettségmentesitsen és ne a Win.belsö progijával, hanem valamilyen jobb progival O&ODefrag,stb...)legalább kétszer, és csodákat fog látni a töltéskor....Én kipróbáltam és nekem bejött, mert néha néha meg-megakadt játék közben ha pillanatra töltött, de most vége ez bevált....
  • grayfox
    amiket felsoroltál xp-n is tökéletesen elérhető funkciók :)
  • MerlinW
    OFF

Nem szar az, csak játékra még nem az igazi. Munka, zene, videózásra okés, ha van alá vasad. XP is sz@r volt amíg új volt és együtt futtattuk a W98/W2000-el...

ON
  • Tatyla
    jaja a pista egy nagy sz@r...
  • MerlinW
    Legalább dualboot-tal használná a sok mániákus..:)
  • MerlinW
    Slotot automatákból tudsz szerezni, a két oldalán kiscsaj van.
  • Frank99
    kösz!
  • Kandurex
    Minek erőlteted a Pistát,..semmi szükség nincs rá
  • MerlinW
    Vista...
  • Promi #9722
    nincs
  • marco2
    tüz képesség nincs az elsö pályán?
  • Promi #9720
    Mia gond?
    hat a pista
  • AntiHero
    Ügyesnek kell lenni:)
  • dienesoft
    Én úgy csinálta, hogy rásokkoltam, majd machine gunnal szétzúztam, majd megint sokkoltam. Így is kb 2-szer meghaltam. :)
  • grayfox
    ja és hit&run. azaz üsd és fuss, nálam ez bevált :)
  • grayfox
    mediumon nekem is beletelt pár próbálkozásomba.. de nem egy órába :)
    te milyen fokozaton játszol?
  • DDOM
    Hy! Valaki meg tudná mondani,hogy hogyan lehet legyilkolni a LITTLE SISTER nagy debella testőrét??Már vagy 1 órája próbálkozom,de mindig kegyetlenül kinyír!Valamint hogy lehet üres SLOT-ot szerezni a képességeknek,mert pl amikor a telekinézist felmarkoltam el kellett dobnom vagy a tüzet,vagy az áramütést.Hol lehet bővíteni ezt a tárhelyemet??
  • Scofield
    A mühelyen kivül vanak ugy nézznek ki mint EVE töltök csak nagyban
  • skyli991
    Másnak 1gb rammal is azt írja ki amit nekem. :(
  • Frank99
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ott ölni kell....
    tegnap öltem meg 3-at, megvan a bomba alkatrész mind, a találttal együtt 4 db...

én meg azt kérdezem, hogy a 2 db Gel merre van?
  • szenye
    Telepítés után, indításkor a Bioshock logo után elsötétül a képernyő és leáll a program mindenféle üzenet nélkül. Amd dual core, 8600 gts, Vista van fent. Mi lehet a gond? Nem láttam hasonló gondokkal küzdeni senkit eddig..
  • ronhaven
    A Hefaisztoszon lehet talalni annyi bigbaddy hullat alapbol hogy a gyujtogetos kuldetest meg lehessen csinalni? Marmint anelkul hogy bigdaddyket olnek.
  • jocika
    Ha valakit érdekel, a pólus centeres MM-ben van még CE, de kevés.
  • AntiHero
    Legfrisseb drivert ragd fel mindenből..esetleg