13397
-
1 kislányt megölsz már a gonoszt kapod asszem -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor te a jó véget kaptad nem tudom pedig csak 2 kislányt öltem meg ne mdeg én mért a gonoszt kaptam)) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, nálam a kislányok agyon szúrkálták, és a videóban a végén mutatja, hogy megöregszem, fekszek egy korházi ágyon és 4 vagy 5 női kéz megfogja az én kezem! gondolom ott jött el értem a kaszás! -
Hello lenne egy kérdésem Arcadiaban vannak olyan helyek ahová nem tudok bemnenni mert egy csomó falevél torlaszolja el az ajtót vagy az utat !!
Mivel lehet a faleveleket eltüntetni ?? Mert próbáltam már felégetni de nem jött össze !!
Pl: Farmers Market Tree farm ajtaja elött van egy csomó falevél !! -
heringer #10010 Hy.A 2-3 pályán járok és van egy ajtó ahova vmi kódot kér azt hol találom meg vagy mi a kód.Köszi
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fantaine a vége tényleg ahol a kislányok szétszurkálják a föellenséget mert nekem ott egy atomtengeralattjáros átvezezö jelenet jelenet után vége? -
sziasztok. a méhecskés résznél mit kell csinálni? mert már felégettem lefagyasztottam lefüstöltettem őket de semmi :S -
repül feléd, nyomvatartod a bal egeret (ja előtte azért válaszd ki a telekinézist ^^),elengedéskor elhajítja abba az irányba amerre nézel -
az eltorlaszolt járatot tudod vele kirobbantani... -
ellington #10005 rájöttem, megvan most a telekinézis, és a fogorvos arc most dobálja felém a gránátokat. hogy kell elkapni? nyomom a bal egérgombot de semmi, a fejemen robban az összes. -
a fonetikus írást sem, mégis osztogatják a cselzizésért egyesek :| -
ellington #10001 a find telekinesis részküldetés nálam sárga színű, és van mellette egy nyíl, gondolom ez azt jelenti, hogy már megvan. szóval most kéne megtalálnom azt a gránátos fogorvost, de egyszerűen már mindenhova benéztem, és nem találom. és még mindig vmi DEBRIS-t kell megsemmisítenem. -
Fényképezni :D
Olyan ellenségeket akik falon mászkálnak Spider Slicer a nevűk asszem de van több fajta Slicer is! Élve vagy holtan kell lekapni őket! -
mikiking #9998 Cső all...ott járok h megvan a fényképezőgép,de fogalmam sincs mit kell vele csinálni ..... -
+chemical thrower electric gelel -
big daddyk ellen legjobb elektrosokk +elektroshotgun ,felváltva... -
biztosan, nekem már a 2. pályarészen megvolt, gépből lehetett megvenni -
magyarázat 1 : elpárolog a tűztől ^^ -
Fagyasztás képességét hol találom ? Fort Frolicnál vagy hol vagyok de eddig nem találtam elhagytam valahol? -
Amúgy az nemtetszik nekem ha már a vizet szépen megtudták csinálni meg minden akkor mi a francért nemtudták megoldani hogy ha kiolvasztod a jeget ottmaradjon a víz és ne tünjön a semmibe!? -
ellington #9991 okké, a tűz ebből megvan, meg is kellett pörkölni két arcot kipróbálásként. megkeressük a telekinézist. -
Gabosh #9990 thx sry. -
Tűz a krematóriumban van, telekinesis a fogorvosnál -
balika16 #9988 hol van vmi tengeralattjaro sazr amit keresni kell nem találom!
-
jahogymég nincs is meg a telekinézis?? vmelyik jéggel elzárt járat mögött van(tűzzel tudod kiolvasztani) , valamerre a fogorvosnál ha jól emlékszem -
ellington #9986 arra az erkélyre gondolsz, ami a beomlott bejárattal szemben van? átnéztem már az egész térképet, oda nem tudok bejutni ugye, meg a foylosón, ami átmegy az egiky épületből a másikba, azon van oldalra egy kis bejáró, oda se tudok bejutni. ugyanez nyílik egy másik helyről se, tot szimplán be van ragadva az ajtó. a telekinesis-t mivel lehet előhozni? -
Én a nyilpuskával adtam neki a piros lövedékekből, hamar megfekszik tőle!
-
Nwis86 #9984 valaki tudna segíteni már 2 napja szenvedek az FSAA és a demonál is próbáltam vagy 1 hétig de sehogy nem jött össze a bekapcsolása:( exét átírtam R6Vegas_Game.exe-re és a parancsikonnál elérési útnál beírtam mögé, hogy R6Vegas_Game.exe -dx9 , legújabb driverbe is hozzáadtam az exét és bealítottam a 4x AA-t de játékba semmi nem változik:( valakinek sikerült már? vagy az a gond, hogy VGA kártyám csak dx9 -es? -
Szerintem a legjobb a robbanó shotgun lövedék. Upgradelt shotgunnal 6-7 lövés és fekszik is. Opcionálisan jó előtte bevezetni egy hackelt lőállás elé vagy kamerával befogatni :) -
Oblivionnak a Gamebryo Engine az alapja, és természetesen az ég világon semmi köze nincsen egymáshoz a két engine-nek. -
Elég kemény a legerősebb big dady.. Elég sok mindent be kell vetni hogy kinyírjam de rájöttem hogy az elektromos töltényű sotival lehet a legjobban leszedni az életét. -
Igen lehet majd venni slotot 100 ADAM-be kerül! -
volt már legalább 20szor a kérdés, szal megtalálhattad volna... ha valamit lecserélsz, nem veszik el, gene bankoknál cserélgethetőek. -
Gabosh #9978 hi elég hülye kérdés :D biztos sokan feltették.de nincskedvem olvasgatni sry.
Az elején mikor az eröket szerzem (lighting , fire, telekinezis) 3.jára felvettem telekinézist, és csak 2 slotom volt. leváltottam firera. Az nemcink?mámint nemkell majd késöbb? Azt sejtem h adni fog még slotot késöbb. Meglehet majd venni? -
ArcZ #9977 dejó. próba -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!oda úgy emlékszem nem kötelező bemenni, de úgy kell hogy a frissen szerzett telekinézis képeségeddel "benyúlsz" a törött üvegen és leemeled a szembe felfüggesztett kulcsot. -
kösz .
-
Nem mert a bioshock-nak az unreal engine 3.0 az alapja az oblivionnak meg kitudja.. -
meg kell csapkodni a csavarkulccsal -
Persze hogy nem uaz, de mintha az lenne az alapaja.