BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Nekem csak Carmack. De nem mint játékfejlesztõ, hanem mint Atyaúristen.
😄D

Magnum PI
Azért én várom hogy az 1. valóban PC-re és DX10-re optimalizált program hogyan fog teljesítni Vista alatt, mert eddig csak konzol átíratokkal találkoztam, vagy utólag update-elt programokkal. Viszont már az is haladás hogy a Bio ugyanúgy megy Vista alatt mint XP alatt. Elviekben ez lenne az igazi elõnye a DX10-nek hogy gyorsabb, de majd kiderül.

wedge31
A többit amit írtál mind igaz csak Carmack és Molyneux az én személyes játékfejlesztö kedvenceim így aztán ugrok minden pontatlanságra velük kapcsolatban.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Világos, erre írtam, hogy "Igaz, ott a pont". Semmi gond, késõ van és én is tévedhetek😊

[merlinw.org]

wedge31
Azt irtad:" Aggódni nem kell Carcmack, Epic, és Valve is azt hazudta (reméljük, hogy nem) miszerint a jelenlegi és készülõ nextgen motorjaik fel vannak/lesznek készítve egy esetleges 10.1 ápgrédre. Tehát ismét csak a pénztárcánkon fog múlni a menyország😊 "
Egy Open GL-ben írt motort az életben nem lehet dx-re apgredelni.
Elöbb gondolkoz aztán írj...

MerlinW
Igaz, ott a pont.
(Ettõl függetlenül a D3D kivételével õ is használja a többi DX fícsört, mint audio, stb)

[merlinw.org]

wedge31
Carmack Open GL-ben irja a motorjait.

MerlinW
Senki sem ír semmit DX-ben. DX-re írják, hiszen az a Windows multimedia interface-e. Mindenki használja, aki játékot fejleszt Win-re.

[merlinw.org]

wedge31
Carmack nem ir játékokat dx-ben ugyhogy kár õt hozácsapni a többi általad emlitett fejlesztökhöz.

k3nGu
hosszúnak nem mondhatnám, nekem anno a quaeke 3 túnt hosszúnak...na olyan hosszú nincs!

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

LoCk
Oks.
Thx.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Frank99
Olvass vissza légy szíves...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

LoCk
Valaki vegigtolta már?
Hosszú a játék?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Tatyla
C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Frank99
ha megvennéd, lenne kodod...

Frank99
Le a kalappal!

bodesz
a game hova menti a mentéseket? :o

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Nekem nagyon tetszik csak sajnos <#szomoru1> én csak a demoval tudtam játszani mert megvan a teljes csak nincs hozzá cd hódom
<#nemtudom><#duma>

Tatyla
dehogy semmi gond,én örülök a legjobban hogy nem kell szervizbe vinnem és most már fut rendesen windowed nélkül...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MerlinW
Csak egy kis OFF info😊

Olvasgatom itt ezt a sok dx9 vs dx10 vitát..😊 Skacok, a DX10 = DX9 for Vista (1-2 kezdetleges irányvonalat adó technikai megoldással). Amire ti vártok az a DX10.1 lesz. A DX10-es videókártyák sem azért jók mert DX10-esek, hanem önmagukért - az egy dolog, hogy már támogatják azokat az apró megoldásokat amit beletuszkoltak Vista-marketing miatt a Microsoft-ék.

Majdnem (azért majdnem, mert mindenre nem térnek ki a cikekkben így nem tudom van-e valóban DX10 tech anyag a mostani verzióban) minden mostani "DX10"-es effektet elõ lehet csalni a DX9 interfészbõl, csak hát ugye van egy hatalmas MS kampány miszerint el kell adni a vistát, és a cégek mellett kik a második legerõsebb hajtóerõ? Persze hogy a gamer.
A valódi újítások (kifinomult SM4, PS4, stb technikák 10.1-tõl lesznek elérhetõk). Többek között ezért is van az, hogy új videókártyákra lesz szükség a DX10.1-hez.

Aggódni nem kell Carcmack, Epic, és Valve is azt hazudta (reméljük, hogy nem) miszerint a jelenlegi és készülõ nextgen motorjaik fel vannak/lesznek készítve egy esetleges 10.1 ápgrédre. Tehát ismét csak a pénztárcánkon fog múlni a menyország😊

Lényeg, hogy semmi értelme vitázni a DX-en. Nézegetni érdemes mert a Vista kampány kihozott pár szép fícsört belõle, de vitalapnak kevés.

(Ui: Nem csak SG híreket kell olvasgatni ha érdekel valakit a téma hanem Microsoft oldalát is (MSDN, Technet) 😊

világbéke😊

[merlinw.org]

Ezen az ajtón bejutott már valaki?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Alwares
Annyira leköt ez a játék hosszú órákra amire már rég nem volt képes másik játék. Én mindig azon csodálkozom, hogy ilyen grafika mellet a legutolsó részletig ki van dolgozva még a legérdektelenebb tárgy is. Számomra itt kezdõdik a next-gen, nagyon szép és alapos munka gyümölcse a Bioshock. Bár sokkal kevésbé horroros mint amire számítottam...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

😄

wesker24
Nice JOB ! <#eljen>
Rage47
nagyon tetszik<#eljen>
Riddick21
Csak simán bontsd ki a dobozt, vedd ki a DVD-t, tedd be, mennie kell! Nálam mûködött, havernál is, serial a bal belsõ felén fent!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

zeli
jólett<#eljen>
Ez a kinyitós-bezárós dolog tetszik 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Kandurex
Finomítottam a banner felépítésén és a szabályzaton is, így nincs kilóméter hosszú banner

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hello, szia, szevasz

Kérdésem lenne:
Elindítom a telepítést, el is megy jó sokáig aztán kiír egy olyan hibát hogy rakjam be a bioshock cd-t. Nmetok mit berakni rajta ha már daemondba benyomtam. Nm tudjátok miért írja ki nekem?
Maximus4
Remélem igazad van.Én csak azért írtam azt,mert nekem is pont ez volt a gondom és a végén már be sem jött semmi csak a hibaüzi.Bocsi nem akartalak félrevezetni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tatyla
én bamba megvan miért oldott le a monitor:
nview megjelenitök klónra volt állitva mivel rá van a tv-re is csatlakoztatva a videókari,legalább mostmár tudom hogy nem rossz a monitor...

Frank99
Warez az OFF TOPICBAN!!!

robotnyk
de nukeolva 😊
robotnyk
nyilván demo exébõl gányolt szar.
Kandurex
Blood Ivánok mindenhol!

Jönnek...itt vannak!!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alwares
Most Fort akárhol tartok és nagyon nem tudom mit kéne csinálni. Amerre mutat a nyil ott egy zárt üvegajtó van amit nem lehet kinyitni, sajnos szét robbantani lõni fagyasztani sem...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

koschwarz
az a ráragasztott a4 lap bazeg, plíz do not taccs, rögtön hangulatot teremt<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mint láthatjátok az XBox360 CE kiadáshoz, nem olyan kis apró Mr. Bubbles figura jár mint a PCs-hez. <#mf1>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
ja igen, ezt a különbséget én is észrevettem, a dx9 fû szebb 😊))

én is leragadtam a farcry grafikai szintjénél<#taps>

persze nem állítom, hogy még szebb még élethûbb játékkal nem szeretnék játszani, csak nem mind1 milyen áron.

koschwarz
kattints a képre és egy idõ után ha ráviszed, leviszed a kurzort, vált a kép.

Tatyla
rájött e már valaki arra ha látott hasonlót hogy miért oldja le a monitort a játék not optimum mod. 1280x1024 60Hz hibaüzivel ami igy pattog ide-oda a sötét képernyön?

AntiHero
<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DarkSector
Bazzeg így leírni egy mondatot...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah, mert nálam nem történik ilyenkor semmi!
Akkó ezekszerint nincs különbség?
<#bee1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

k3nGu
jó vég a ha mented pket, rossz ha harvesteled, és van gy 3. is asszem, azt nem tom h mien.ó

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

bodesz
dx9 nél szebb a fû 😄
dx10 lemarad a videóban(szaggatás??? NAJA!!!)
na mind1 nekem a graf már far cry 1 ben is tökéletesen megfelelet.azóta nemérdekel graf annyira csak a játékélmény 😄
lassan úgyis veszek egy ps3at xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

McW
Valamikor olvastam, hogy más lesz a játék vége ha harvest-elem vagy megmentem a kislányokat. Ha variálom akkor mi van? Vagy tévedek és nem ez befolyásolja a történet menetét?

Mess with the best, and die like the rest...

scorpeeon
Annyi is van. Ha ráviszed az egeret akkor látod a "különbséget"

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DarkSector
Itt csak 4 képet látok...<#fejvakaras>