13397
-
Bagoly81 #10054 vazze vista alatt akadt a játék már low on sem ment valami hudejol, xp n meg high ben majdnemhogycsak tökéltesen megy, alég gáz ez a vistának, ezekután mi értelme fenn hagyni ha a játékok sokkal lasabbak alatta, a dx 10 nemér enyit.. -
SaveGame mappa kell -
hitch #10052 Egy Ilyen mappát hozz Létre "SaveGames" És oda rakd be. -
Nem, SaveGames a helyes, megnéztem -
kell egy mappa még, asszem hogy SAVEGAME -
kösziii,de sajna nem találom hova tenné
a doc/settings bishock mappába hiába teszem nem látja a game,kell valahova egy save mappa? -
hitch #10048 De az a gáz hogy nincs is kiirva hogy hack meg a v betű se jelenik meg. -
Oda ha jól tudom nem is kell kód elég csak meghackelni és máris kinyilik az ajtó !! -
hitch #10046 Csáó.Hol találok a Surgery suzobában vagyok és ott van egy ajto de csak keypad azaz koddal lehet bejutni de a kódót sehol se találom.Valaki Tud segiteni???? -
de, főleg elsőre fájt, pláne hogy a csuklójára céloz. -
save -
tudna adni valaki egy mentést a játék legelejéről,az intro után rögtön?
mert nálam a bioshock logo után kilép a játék -
Nem fűzödik szorosan a témához a kérdésem, de: neketk nem fáj, amikor a palikánk megszúrja magát az EVE Hípo-val? Úgy beleveri a kezébe hogy nem igaz,már nekem fáj
-
A falon vannak plakátok,ami írja hogy a telekinézis a fogorvosi rendelőben van.Ha odamész,akkor jeget találsz majd,ami elzárja a bejáratot.SZerezz tüzet,azzal felolvasztod a jeget,megszerzed a telekinézist,visszamész ahol eltorlaszolta az ajtót,és amikor dobál rád granyókat,egyet megfogsz a telekinézissel és odahajítod a barikádhoz. -
gyuri12 #10040 megkérdem mégegyszer,nem nagyoin válaszoltatok,tehát akkor a tények,és feltevések: amikor lejjebb akarom venni a grafikát,akkor lefagy(vagy csak sokat tölt?:S) a gém(azaz sm 2.0-ás butítás van a gépemen).tehát,akkor nem lehet a grafikát lejjebb venni,vagy csak itt is sokat tölt? -
jaja ilyen cseppentök... -
ha csak egyet is megölsz=rossz befejezés... -
Djemba #10037 oké
köszike -
Meg kell keresni a dobozokban azokat a kis izéket amiket goals-ban ír. A füstöt le kell ereszteni, miután kifújta lesz egy kis időd keresgélni, nem sok de mikor már nagyon kattog a visszaszámláló menj vissza a kapcsolókhoz... -
Djemba #10035 oylan helyen vok ahol méhek vannak de nagyon sok ott mit kell csinálni? -
Jah láttam, meg a Rayman Raving Rabbids, Tom Clancy's Ghost Recon is ingyenes lett! -
Sziasztok !
Bár nem tartozik ide, aki olvassa, adja tovább :
A Gamershell oldaláról teljesen ingyen letölthető a Far Cry és a Prince of persia The Sands of time ! -
esetleg ha elindulnál visszafelé...jég-->tűz-->víz-->feltárult lehetőségek. Ennyit rébuszokban segítségnek :) -
hát akkor menj vissza... -
rémrendescrysis #10030 Hello valaki meg tudná mondani hogy hogy kell megszerezni a telekinézist, abban a szobában vagyok, ahol az az orvos kifutott egy helyre majd elzárta a kijáratot, azt írja találjam meg a telekinézist de ott nem lehet tovább menni? -
ha jól emlékszem, ott én csak összeszedtem mindent a z összes szekrényből vagy dobozból! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaja a sonic boomra gondoltam, de én nem láttam gg-ben :S na mindegy. talán másodszorra meglelem. -
na tényleg nem tudja senki hogy mit kell csinálni a méhekkel? mert már mindent probáltam a plafonon mutat nekem vmit a nyíl hogy ott kellene vmit csinálni de nem tudok rájönni hogy mit -
A befejezés elfog térni akkor ha a Little sistereket csak Harvestelem, csak megmentem, vagy meg is mentek 1et de a többit harvestelem, ha igen akkor ez mennyit fog befolyásolni? Meik éri meg jobban? Mert amikor először felajánlja a lehetőséget oat írt h haszna is lesz annak h megmentettem őket... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolom a sonic boomra gondolsz, ezt passzolom hogy merre van. így névről, mintha láttam volna gatherers gardenben, de lehet hogy tévedek.
ha végig harvestelsz, tudtommal csak az outro lesz más.
-
heringer #10024 Köszi mindenkinek megnézem -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na egy szakértő segítségét kérném 2 kérdésben.
Végigjátszottam a játékot teljesen jó kisfiú voltam, mind a 21 kislányt megmentettem, meg is kaptam a jó befejezést. Utána megnéztem a videókat, és egy érdekes dolgot vetem észre. a videók közt van egy olyan képességnek a training videója ami hátralökné az ellenfeleket. Én ezt nem kaptam meg, és egy automatában sem találtam nyomát sem. Hol lehet ezt megszerezni? Tudomásom szerint végigjártam minden sarkot és nem találtam.
A második dolog pedig az lenne hogy végigjátszom mégegyszer a játékot, de nincs szívem szegény kislányokat csigákká visszaminősíteni. Ha gonosz vagyok csak a vége más a játéknak, vagy játékmenetileg is van külömbség? Mármint olyanokra gondolok, hogy Tenenbaum mama megment a hipnózis alól akkor is ha rosszalkodtam, vagy más történik ilyenkor? Elég csak az hogy van e ezen a téren küli, mert ha van, meg szeretnék leődni :D -
#10022 Megtaláltam a mocskot! -
Ha jól tudom a kód ami az ajtót nyitja az 0451 -
Hátad mögött egy papiron! -
Valaki tudja a megoldást a falevelekkel elzárt ajtókra ??
Pl : Tree Farm !! -
heringer #10018 #10010 esetleg erre vki nem emlékszik -
nem, szerencsére ^^ -
A befejezés elfog térni akkor ha a Little sistereket csak Harvestelem, csak megmentem, vagy meg is mentek 1et de a többit harvestelem, ha igen akkor ez mennyit fog befolyásolni? Meik éri meg jobban? Mert amikor először felajánlja a lehetőséget oat írt h haszna is lesz annak h megmentettem őket... -
#10015 Én is ott akadtam el. Már csak egyet kéne lefozóni, de nem találom :(
Egyet rögtön az elején megtaláltam, meg egyet még valahol, de hiába futkosok, a 3. nem bújik elő. Azon filóztam, lehet hogy lelőttem. találtam is egy halottat, de nem engedte fotózni :(