BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akár meg is halhatsz. mert a a vita chamber-ben ébredsz fel, és Daddy nem gyógyul....

és soxor +halhatsz..
bár eddig asszem 2x sikerült, bár én elsõre chicken fokozatban játszom :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

koschwarz
errõl beszélek. egyszerûen nem szebb a dx10 csak másabb.

itt egy video mozgás közben call of juarez-bõl

igaz hogy ilyen videón nehezebb látni a részelteket, de én itt is csak annyit látok, hogy minden kicsit fényesebb.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

k3nGu
Én is végigtoltam, jó kis játék, majd késõbb végigviszem úgy h harvestelem a little sister-eket.Jó game, hangulatos, te tudod fejleszteni magadat, egyszóval nagyon jó😊.Csak egy fokkal lehetett volna hosszabb is, de ez van.

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

scorpeeon
És akkor most a microsoft féle összehasonlítás-loosereknek után nézzük meg mondjuk a Gamespot összehasonlítását egy valós játékon: DX9 vs DX10
Aki látja a különbséget, tegye fel a kezét. Mert azon kívül, hogy éppen kicsit máshol van a füst, máshol folyik a víz, máshogy tükrözõdik a háttér az egyik üvegen keresztül a 2. képen (mert vszínûleg nem tudtak pontosan arról az állásról pontosan abban a pillanatban csinálni 2 képet), kijelenthetem, hogy semmi különbség nincs az égvilágon.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

jajajaj, csak nem jutott eszembe a neve!

bodesz
10cm-20cm...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

DarkSector
Kb 5-6 perc, nekem amikor én irányítom a karaktert...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

scorpeeon
Nem a "Doom 3 fejlesztõi mérnöke", hanám a játékok atyaúristene: John Carmack 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Soldiers
a Bioshock mien hosszú?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

DarkSector
OK...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Eredeti full verzió még nincs, úgyhogy a Demonál max 7perc lehetett szó...
Vagy már van Full verzió?

OFF:
egy pályára írták a GS-ben ami a játék 1/3-át teszi ki, ez van leírva. Na de menjünk át az airborne topikba. 😄
koschwarz
nem tudom hogy te végigtoltad-e a MoHA-t, a gamestarban azt mondják, hogy kb. 7 óra a játékidõ. lehet hogy benéztem.

DarkSector
Nem!
Hogy hosszú legyen, azé csinálnak az elejére egy gyakorló pályát is.....<#vigyor2>

Seth
akkor csak 1 pályás lesz ? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Experten meg 7ó...<#vigyor3>
lá-lá-lá-..lá-..lá....lá-lá-lá-..lá-..lá....<#wink>

DarkSector
<#vigyor3>

A MOHA DEMO max 1 óra legnehezebb fokozaton!

OFF:

Egy pályának annyi az ideje, benézted.
DarkSector
Háát töredéke a MoH-nak...
De ha a sok átvezetõ-t nézzük, meg a baromisok töltési idõt, akkor eléggé ráver a MOH-ra...

koschwarz
az egész MoH Airoborne annyi.

a bioshock demójával sem játszottam még, azért mondom hogy fogalmam sincs milyen hosszú a játék.

bodesz
ez halo 2? xD én half life 1 nek néztem xD
legalább flight simulatort raknák oda dx9be(nemaért mert szép hanem mert microFOS xD)

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

na jó-jó, de ez az egy éppen elég küzdõképes. 😊
DarkSector
Üssed, míg mozog a szemét!

DarkSector
7-8órás a Demó??????

Sziasztok!
Ha elkezdem lõni/ütni/harapni a big daddyt, de aztán elszaladok, késõbb visszamegyek és folytatom, akkor addigra visszagyógyul, vagy összeadódnak a sebzések?
koschwarz
aztat nem tudom még nem játszottam a demóval sem. viszont a MoHA-ról azt mondták a teszterek, hogy kb. 7-8 óra.

a multi engem viszont sose érdekelt olyan játékoknál, amelyek nem kifejezetten csak multis játékra készítettek, mert azok mindig bénák.

DarkSector
Mié bioshock hosszabb?

koschwarz
az a baj a MoH Airbornenal hogy ha azt este elkezded, akkor hajnali 2-re be is fejezed, olyan picsa rövid a single állítólag.

na az még egy nagyon jó gamma!

Casper007
Azt látjuk. 😄 Én is sokáig elvagyok a játékkal, hosszú idõ után végre egy olyan gamma, ahol szükség van a kreativitásodra. Ilyet legutoljára a Heroes of Might @ Magic-ben tapasztaltam.

Hello World!

na azt én is remélem, mert nagyon várom!

Hú wazze hajhal kettöig nyomtam, mint anno a HL2-vel, tényleg eltalálták remélem a Medal of H. is ilyen lesz!!!

a karakteket úgy tudják szebbé varázsolni, ha idõt szánnak rá és megrajzolják rendesen.a játékon belül mik vannak ,mármint mennyi objektum és milyen nagyok vagy részletesek, teljesen memóriafüggõ!az össznézetet meg pl a fényekkel, fényeffektekkel tudják jobbá tenni (nem is akárhogy), amit úgy tudnak megcsinálni, hogy a VGA kártya kap egy új procit (azaz 2 lenne rá heggesztve) így az egyik csak a fényeket kezelné és innentõl kezdve szabad az út mindannak mi szem-számjnak ingere!Billi bácsi begurult, hogy lecsúszott a világ leggazdagabb embere címrõl, amit szeretne visszaszerezni, hála a kiváló marketing igazgatójának, meg a sok értékesítõ pöcsnek!

DarkSector
Reméljük, ez nem a Microfos hozzáértését tükrözi!?
XD

koschwarz
a microfos és a kill gates féle üzletpolitika<#szomoru2>

koschwarz
pontosan<#nezze>

ezért is nem értem hogy MELYEK azok az új effektek konkrétan amit a dx10 ajánl. mert poligonszámmal és normálisan kidolgozott textúrával dx9-ben is lehet ilyen arcokat csinálni. egyszerûen csak erõs gép kell, gyors videókari sok memóriával meg sok rencermemória és már töltõdnek is a pixelek meg a textúrák.

állítólag a dx10-ben könnyebb a fejlesztés...<#fejvakaras>

DarkSector
Dx9-ben mié a Halo-t akarják hasonlítani ami ugye egy 2001-es x-es játék átirata, egy még megnem jelent überjátékkal????
<#buck>

DarkSector
Jah a Halo jelenti a DX9 csúcsát mi??????
<#wink>

teljessen látszik, hogy a "szar" DX9-es karinál a modellek kb 3 polingonból állnak, ratyi textúrával vs. a DX10-nél meg 300.000 polingonból áll e feje a Crysises bácsinak, meg karaj textúra van a fejáre húzva.Ezt inkább összecsapott vs. részletesen kidolgozott tesztnek ajánlanám.

k3nGu
lál felvettem a fényképezõt de a diary-t nem köszi robo és Hoz!😉

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

robotnyk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a legfelsõ emeleten a körfolyosón van egy paparazzi hullája. van ott egy fényképezõgép, álvánnyal, meg egy audio diary, abban mondja el a kódot. ha jól emlékszem 5774.
serito
Nagyon okos... ja és az ATI ikonra kattintva is egy Nvidia VGA leírása töltõdik be. 😊

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Már válaszoltak rá neked!!!

Valamelyik apartmanban találsz egy magnófelvételt, amin a faszi elmondja a kódot. Legegyszerûbb, ha megnézed a magnófelvételeket, mert ott vannak szövegessen is a menüdben.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

k3nGu
nah még1xer felteszem a kérdést:
Mit kell az olympic hightsn-ál csinálni, amikor az a feladat h menjem mercury penthouse-ba vagy mijébe, meg írja h a lift-nek a kódját a 3. emeleten találom meg, de a 3. emeleti lépcsõ meg levan szakadadva.Vki 5let??Vagy ha vki tudja a lift kódját és leírná azt is megköszönném.<#help>

koschwarz
<#eljen>

bazz ez most olyan mintha a half life 1 mellé a 2 részt tennék...a microsoft tényleg egy geci.

jajaja<#beka3><#alien><#idiota><#beka2><#vigyor3><#ticking><#papakacsint>

Vagy inkább sírni. A buta, primitív embereket könnyû megvezetni... hajrá amerika.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

dante3
<#fejvakaras><#taps>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!