13397
  • varga peti
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az utolsó elötti pályán a point prometeusnál akadtam el ott vagyok az oltár elött ahonnan a little sisterek kimásznak az világit sárgán de nem lehet kihivni nem tudom mit kell itt tenni
  • balika16
    Nagyok szépen köszi a segítséget!majd isten meghálálja:):):)
  • grebber
    Néhány textúra igen sokaknak feltünt hogy hasonló ,de nem ugyanaz!
  • ffxi
    Lehet, h hülye kérdés, de a képek alapján amiket itt látok a topikban. A gém motorja kicsit hasonlít az Oblivion4-éra, vagy tévedek?
  • Evogordon
    3 olyan spider akármi szörnyet le kell fényképezned. (élve vagy halva)
  • balika16
    és én ott tartok h van egy rácsos kapu mögötte de big daddy és nem tom h kell átmenni akapun!már volt kép!pls segitsetek
  • ArcZ
    hi all,
    a 2. pályán az utolsó szobába kellene a dentál... valami kulcs. egyszer már megszereztem, mit kell még csinálni? vagy hol keressem?
  • PLackó
    Elég hülye kérdésem lenne.
    Az elektromos képességen kívül mivel lehet még hatástalanítani egy repülő robotot hogy meghackeljem?
    Mivel elcseréltem egy másik képességre.
  • Danecay
    És a Poweriso-val szétvágott és kiírt image file telepítésnél fogja is kérni a következő lemezt, mert ha nem akkor minden telepítésnél fel kell másolni az ISO-kat, vagy azok tartalmát a gépre. Olvasgattam én régebben ilyen több lemezméretre való szétvágásról, majd kiírásról olyan formában hogy kérje telepítés során a következő lemezt, de az ennél bonyolultabb volt. Szóval nem okoskodni akarok, csak kérdezem, hogy ez most akkor ebben a formában is működik, ki is lett próbálva, vagy csak azért lett belinkelve a POWERISO mert oda van írva, hogy
    "PowerISO is a CD/DVD image file processing tool, which allows you to open, extract, create, edit, compress, encrypt, split and convert ISO files"
  • schrank
    "kérdezz rá nekem hogy 64bites vista alatt sound blaster audigy 4 es hangkártyával frissen telepített driverrel miért akadnak meg a játékok és recseg a hang"
    ezt egy vistát használó dx10-ben jampizni akaró pélyer kédeszte
  • Seth
    aki neked kell egy erkélyről dobál, ott ahol az elbarikádozott járat van (nézd meg térképen, ahol szürke , ott még nem jártál, így könnyű lesz megtalálni)
  • ellington
    én lelőttem egy dokit aki dobált nekem gránátot, de ő ott állt előttem..
  • gyuri12
    rég voltam itt:)

ezzel az sm 2-0ás fosnál a grafikát nem lehet lejjebb venni,ugye? nekem lefagy
  • ZÓÓÓcsi
    A POWERISO nevezetű programmal lehet méretre vágni az image fájlokat!
    Link
  • grebber
    Ez nagyon egyszer kicsomogolod az isot és a fájlokat elosztod 2 részre és kiirod a két részletet 2DVD-re!

De 500ft-os sajnálsz a játékra ? Ennyi egy duplarétegű DVD!
  • Rohamsisak
    Valaki nem tudna esetleg segíteni aban, hogy hogyan lehet kiírni 2dvd-re az iso filet? (Onehitwonder)Előre is köszi!
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vissza oda, ahol leomlott a járat előtted. Az erkélyről fog dobálni egy doki gránátot,abból elkapsz egyet telekinézissel és kirobbantod a járatot. ( mellesleg a dokit addíg nem is lehet kinyírni amíg a járat nincs kirobbantva, sokan elakadtak itt, mert azt hiszik a dokit ki kell nyírni,aztán bombázták fél óráig ^^)
  • ellington
    s játék elején felszedtem a Telekinesist, utána mit kell csinálni?
  • grebber
    Ilyen fejjel nem is csodálom hogy a vízalatt élnek ezek

• ZÓÓÓcsi
    Szevasztok!
    Ha a játékban kikapcsolom a vsync-et akkor a fények villódzása elég "töredezett" lesz, ha értitek mire gondolok. Nincs erre valami orvosság? Vagy az nVidia 163.44-es béta driver megoldja a problémát?
    Ha már kérdezte valaki akkor bocs!
    Elöre is köszi!
  • np
    Az arcadia pályán nem tudja valaki, hogy lehet kinyitni a metró ajtaját?
  • Soldiers
    Remélem csinálják már a magyarosítást
  • Prince of Máté
    Melyik grafikai beállítás bekapcsolásnál kapcsol be a HDR?
  • czky
    Jó lett!
  • AntiHero
    ja
  • PunkZoli
    7600gt vel normális hogy mediumon 30fps max?
  • Rohamsisak
    Dzsízüsz láv mí jesz áj nó, for dö bájböl....... -Ez marha jo mikor énekli néhány splicer fazon. XD
  • Seth
    hol volt spoiler? melyik vót az, had üssem
  • grayfox
    tényleg menjen a pi**aba az összes spoilerezo verpista. faszert nem lehet spoiler tag-be rakni? akinek nem inge..
    üdv
  • ArcZ
    nem rossz
  • MerlinW
    Javítva
  • AntiHero
    egy nagyon pici
  • czky
    Mintha az ékezetekkel lenne kis probléma...
  • MerlinW
    Csináltam új FAQ-t
  • Newfronter
    nekem így sikerült
    -20 FPS-el kevesebb tényleg. Oké én mondjuk 16x AF-et is raktam rá a 6x AA mellett. Így olyan 25-35 FPS között megy, de nem veszem észre hogy lassabb.
  • wesker24
    Jelenleg épp Arcadiánál vagyok és mivel minden kis zeg-zugot végignézek találtam valami érdekeset !!

Egy újabb macsek !! Kipróbáltam rajta az elektroshockot hátha feléled de nem !!
  • nono55
    nem lőttük le... :)

javaslom eme párbeszéd törlését, tényleg ne rontsuk el a gammát...
  • jocika
    Ne lőjjük már le a végét.
  • nono55
    :)

Hagyjuk...

azért végignyomom, kíváncsi vagyok rá...:D
  • robotnyk
    tévedésben vagy. -.-