13397
  • grebber
    Mászkálok összevissza de ezt a rohad Silas Cobb -ot sehol a rohadt életbe nem találom :(
  • MerlinW
    Jah azt mond hogy lift..:) (5744) De célszerű megkeresni a szalagot, hacsak nem akarsz elesni 20 perc játéktól.
  • Hoz_Hun
    Az a lift kódja. A csaj apartmanjébe felültudsz bemenni, és onnan lehet "leesni" az alsobb zárt ajtos aparmanba (bellülről nyitható). Ha jól emléxem és ha egyre gondolunk.
  • BlackWolf
    arrol beszelek amikor voltam a little sistereknel aztan elmentem az apolono hazahoz ahova 1 ilyen csigalepcson kell felmenni aztan utana bejon megint a nyil es van lent 1 ajto az epulet tovebe 1 postalada is van rajta asszem .. de nem 5380 ra nyilik :(
  • MerlinW
    Ha arról beszélsz amire gondolok az ott levő felvételen mondja az arc. (5380)
  • ZÓÓÓcsi
    Köszönöm!
    Azt hittem egy kicsit hosszabb lesz de a hangulat remélem kárpótól érte.
  • serito
    Köszi már szedem is. Remélem ez megoldja a .dll hibát, bár fut a gamma rendesen.
  • BlackWolf
    Az F.Fontaine ajtohoz mi a kod ? :D lehet rossz helyen kerestem de nemnagyon talaltam , koszi elore is
  • strebacom
    Érdemes!!!
  • MerlinW
    Ha alapos vagy, kb. 20 óra.
  • ZÓÓÓcsi
    Most fogom kezdeni a játékot és azt kérdezném attól aki végigvitte hogy hány órás játékidőre számíthatok (ha minden zugot végigjárok)?
    Egyszerűbb válaszok is jöhetnek pl.: hosszú, nem hosszú.
    Köszi!
  • ZÓÓÓcsi
    Persze hogy működik, én a PowerIso-t használom image vágásra és a másik darabot kéri a telepítés közben!
    De ha esetleg mégsem működne akkor ideiglenesen fölmásolod a gépre.
    ui.: winrar-al és totalcmd-vel is lehet darabolni...
  • MerlinW
    Topikunkban linkeltem FAQ-t. Abban vannak 64bites cuccok.
  • MerlinW
    Slotokban elhelyezve (Psych, Combat, Tech, stb) automatikusan műxik.
  • MerlinW
    High detail shaders nélkül játszottam végig, úgy nincs lekvár sem vérben, sem falon. Szerintem életszerűbb.
  • gematta
    Hasli!
    külön amit találunk fejlesztéseket pl a bokszkesztyü
    azt hogy kell használni?
  • MerlinW
    Csak automatáknál lehet.
  • MerlinW
    jah, csak végig kell kattintgatni az kivezetés irányában, majd gyorsan behúzogatni. A legnehezebbet is meg lehet csinálni pikkpakk:)
  • Seth
    Én ha nem találtam kódot akkor meghackeltem, marha egyszerűek a vízelvezetős részek
  • MerlinW
    Én vegyesen ölögettem őket, és csak egy helyen szólt rám a program asszem a Neptune végén. Lehet ott a fordulópont. (én a rossz végét kaptam)
  • ellington
    0451
  • Leland
    Ha jól gondolom, hogy hol vagy, akkor az ajtóval szemben van egy koporsó és amellett van egy papírdarab (olyasmi, mint amit a hullák lábára akasztanak ) Na azon van egy szám, ha jól emlékszem vmi 0415, de lehet hogy ez mindig változik. Az ajtó mögött egy kis raktár van pár cuccal.
  • BEAST #10148
    en eddig a legtobb big daddyt vagy egy masikkal, vagy sentry gunokkal olettem meg, ugy hogy kozben valamelyik tereptargy mogott kuncogtam
  • Synit HUN
    Sejtettem hogy ez lesz :D Köszi! :D
  • robotnyk
    képletes :)
    ajánlott tárgyalási módszerek: armor piercing, electric buck töltények nagy mennyiségben. ^^
  • tonyr #10144
    amugy az iso mind1 h melik, csak jol kell install...
    démontulba 2 +hajtot kell csinálni, és az iso-t + a mini-t is be kell tenni, 1be a mini-t, 2.be az iso-t, és igy installálni, azt engedni a wégén h peccsejje magát...krekk, dll, reg azt pléy :P
  • tonyr #10143
    cool a game, de mi a fakk ez a lekwár wér ??? OMG
  • bacsi5514
    Kérem mondja meg valaki, hogy a képességeket, hogy lehet magamtól a slotokba rendezgetni? Nem az automatánál!
  • Higany
    Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy mi a játék minimum videókártya igény? A mostanim X700. Köszi!
  • Hoz_Hun
    "ha csak egyet is megölsz=rossz befejezés..."

Egy fenét. Én kinyirtam egyet és mégi a jó végét kaptam.
  • Voltan
    Ilyen cheat nincs, de van trainer. Keress rá a Gamecopyworld-ön.
  • Magiszter
    Hello!

Én cheat ügyben érdeklődnék. Jelenleg nincs rá szükségem (nemrég kezdtem a játékot), de szeretek felkészült lenni. Igazándibol olyan érdekelne amivel végtelen (vagy nagyon sok) mennyiségben tudnám használni a különleges képességet (Plasmid?), illetve amivel lőszerhez juthatok. Tud nekem segíteni ebben valaki?

ui: Nem leoltásra van szükségem hogy "jácc a nélkül", meg "hogy lehetsz ilyen béna", mert mint mondtam játszom e nélkül is csak talomban nem ártana 1-2 cheat. Tehát segítséget kérek és nem leoltást.
  • Pretorian
    Első Mr. Bábülsz vagy 8-szor taccsra vágott, mire sikerült kifektetnem a franciakulccsal, mert minden lőszerem elfogyott...
  • Pretorian
    Jahh, megvan már, kösz.
  • Pretorian
    Hát, lehet, hogy vak vagyok (mondjuk shader model 2 patch-el játszok, szóval elég sötét a játék), de a Medical Pavillion pályán, miután megolvasztod a jeget, van egy kóddal nyíló ajtó, amihez nem találok kódot. Tud valaki segíteni?
  • MerlinW
    Ja, télleg:D
  • il
    ha ott a gomb, akko naon vak vagyok, már egy órája kóvályogtam.....:))) köszönet
  • Alwares
    Köcce, bár végül magamtól is rájöttem. Úgy érzem már nincs sok hátra, voltam már a sisterek "főhadiszállásán" is... De nem baj lehet többször is ki fogom játszani...
  • Frank99
    igazad van, az asztal oldalán piros gomb!
  • Frank99
    sztem állítsál a monitorodon...