13397
-
Mászkálok összevissza de ezt a rohad Silas Cobb -ot sehol a rohadt életbe nem találom :( -
Jah azt mond hogy lift..:) (5744) De célszerű megkeresni a szalagot, hacsak nem akarsz elesni 20 perc játéktól. -
Hoz_Hun #10169 Az a lift kódja. A csaj apartmanjébe felültudsz bemenni, és onnan lehet "leesni" az alsobb zárt ajtos aparmanba (bellülről nyitható). Ha jól emléxem és ha egyre gondolunk. -
BlackWolf #10168 arrol beszelek amikor voltam a little sistereknel aztan elmentem az apolono hazahoz ahova 1 ilyen csigalepcson kell felmenni aztan utana bejon megint a nyil es van lent 1 ajto az epulet tovebe 1 postalada is van rajta asszem .. de nem 5380 ra nyilik :( -
Ha arról beszélsz amire gondolok az ott levő felvételen mondja az arc. (5380) -
ZÓÓÓcsi #10166 Köszönöm!
Azt hittem egy kicsit hosszabb lesz de a hangulat remélem kárpótól érte. -
Köszi már szedem is. Remélem ez megoldja a .dll hibát, bár fut a gamma rendesen. -
BlackWolf #10164 Az F.Fontaine ajtohoz mi a kod ? :D lehet rossz helyen kerestem de nemnagyon talaltam , koszi elore is -
strebacom #10163 Érdemes!!! -
Ha alapos vagy, kb. 20 óra. -
ZÓÓÓcsi #10161 Most fogom kezdeni a játékot és azt kérdezném attól aki végigvitte hogy hány órás játékidőre számíthatok (ha minden zugot végigjárok)?
Egyszerűbb válaszok is jöhetnek pl.: hosszú, nem hosszú.
Köszi! -
ZÓÓÓcsi #10160 Persze hogy működik, én a PowerIso-t használom image vágásra és a másik darabot kéri a telepítés közben!
De ha esetleg mégsem működne akkor ideiglenesen fölmásolod a gépre.
ui.: winrar-al és totalcmd-vel is lehet darabolni... -
Topikunkban linkeltem FAQ-t. Abban vannak 64bites cuccok. -
Slotokban elhelyezve (Psych, Combat, Tech, stb) automatikusan műxik. -
High detail shaders nélkül játszottam végig, úgy nincs lekvár sem vérben, sem falon. Szerintem életszerűbb. -
gematta #10156 Hasli!
külön amit találunk fejlesztéseket pl a bokszkesztyü
azt hogy kell használni? -
Csak automatáknál lehet. -
jah, csak végig kell kattintgatni az kivezetés irányában, majd gyorsan behúzogatni. A legnehezebbet is meg lehet csinálni pikkpakk:) -
Én ha nem találtam kódot akkor meghackeltem, marha egyszerűek a vízelvezetős részek -
Én vegyesen ölögettem őket, és csak egy helyen szólt rám a program asszem a Neptune végén. Lehet ott a fordulópont. (én a rossz végét kaptam) -
ellington #10151 0451 -
Leland #10150 Ha jól gondolom, hogy hol vagy, akkor az ajtóval szemben van egy koporsó és amellett van egy papírdarab (olyasmi, mint amit a hullák lábára akasztanak
) Na azon van egy szám, ha jól emlékszem vmi 0415, de lehet hogy ez mindig változik. Az ajtó mögött egy kis raktár van pár cuccal.
-
en eddig a legtobb big daddyt vagy egy masikkal, vagy sentry gunokkal olettem meg, ugy hogy kozben valamelyik tereptargy mogott kuncogtam -
Sejtettem hogy ez lesz :D Köszi! :D -
képletes :)
ajánlott tárgyalási módszerek: armor piercing, electric buck töltények nagy mennyiségben. ^^ -
amugy az iso mind1 h melik, csak jol kell install...
démontulba 2 +hajtot kell csinálni, és az iso-t + a mini-t is be kell tenni, 1be a mini-t, 2.be az iso-t, és igy installálni, azt engedni a wégén h peccsejje magát...krekk, dll, reg azt pléy :P
-
cool a game, de mi a fakk ez a lekwár wér ??? OMG -
bacsi5514 #10142 Kérem mondja meg valaki, hogy a képességeket, hogy lehet magamtól a slotokba rendezgetni? Nem az automatánál! -
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy mi a játék minimum videókártya igény? A mostanim X700. Köszi! -
Hoz_Hun #10138 "ha csak egyet is megölsz=rossz befejezés..."
Egy fenét. Én kinyirtam egyet és mégi a jó végét kaptam. -
Ilyen cheat nincs, de van trainer. Keress rá a Gamecopyworld-ön. -
Hello!
Én cheat ügyben érdeklődnék. Jelenleg nincs rá szükségem (nemrég kezdtem a játékot), de szeretek felkészült lenni. Igazándibol olyan érdekelne amivel végtelen (vagy nagyon sok) mennyiségben tudnám használni a különleges képességet (Plasmid?), illetve amivel lőszerhez juthatok. Tud nekem segíteni ebben valaki?
ui: Nem leoltásra van szükségem hogy "jácc a nélkül", meg "hogy lehetsz ilyen béna", mert mint mondtam játszom e nélkül is csak talomban nem ártana 1-2 cheat. Tehát segítséget kérek és nem leoltást. -
Első Mr. Bábülsz vagy 8-szor taccsra vágott, mire sikerült kifektetnem a franciakulccsal, mert minden lőszerem elfogyott... -
Jahh, megvan már, kösz. -
Hát, lehet, hogy vak vagyok (mondjuk shader model 2 patch-el játszok, szóval elég sötét a játék), de a Medical Pavillion pályán, miután megolvasztod a jeget, van egy kóddal nyíló ajtó, amihez nem találok kódot. Tud valaki segíteni? -
Ja, télleg:D -
il #10128 ha ott a gomb, akko naon vak vagyok, már egy órája kóvályogtam.....:))) köszönet
-
Köcce, bár végül magamtól is rájöttem. Úgy érzem már nincs sok hátra, voltam már a sisterek "főhadiszállásán" is... De nem baj lehet többször is ki fogom játszani... -
igazad van, az asztal oldalán piros gomb! -
sztem állítsál a monitorodon...