BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol van? (persze spoiler mögött) az elején volt hasonló...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nem ismerõs valahonnan?
amúgy azzal az sm 2.0-ás cuccal, csak a demo ment,vagy a teljes is megy majd?
ez elég gyakran +esik...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
visszavitte kicserélték most jön vele hazafelé xD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
elõre is kössz.
itt is megtalálja, nem kell a PCGURURA menni...
és tegnap óta törölgetve is van (na nem mind) ami nem idevaló, és talán hamar meg is találja, aki keres.
Én 1 hónapja a magyarítás megjelenése után olvastam végig a Condemned fórumot, a játék felénél, mert elakadtam.
addigra mások már végigijátszották, mivel tavaly tavaszi (asszem) a játék. Volt valahol kérdésem, is gyorsan válaszoltak, és nem volt 9000 comment, hanem 1000 egynéhányszáz.
Tehát lehet olyan topicot mûködtetni, amit vérpistikék nem offolnak szét.
Ha meg arra vágynak, itt is megvan a Topicja.
a nagy robotok,azok a Big Daddy-k,vagyis nagypapák,õk védelmezik a kistestvéreket,de nem is árulok el többet.
Az áram csak akkor öl,ha értesz az elektromossághoz,jobbanmondva,h mi vezetheti.Embert is lehet vele ölni nem kis sikerrel.
És a poén az egészben,h se demó se teljes nincs meg 😊
Több buta kérdést csak akkor teszek fel ha majd meg lesz a teljes.
ez a játék HATALMAS.<#worship>#worship>
No one can stop Death!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
No one can stop Death!
Azok ak isrepülõ roborok is tetszetek, mondjuk ilyen mintha lett volna a Half-life 2-ben is nem? Nem baj, jó volt.
Amúgy lehet hogy hülye vagyok, de az ármmal nem nagyon tudtam ölni, a tûz az hatásosabb.
(és várom hogy hogy még fejlessze aki készítette ezt Sm2.0-ás izét, aztán össze kaparom rá pénzt mert úgy néz ki warez verzó nem lesz) Na jó ezt tõbb nem mondom el. Most már várok nyugodtan
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
vagy nem jól értettem meg storyt? Lehet hogy tévedek, mert csak demo-t toltam végig.
De a lényeg akkor is az,hogy remélem még fejleszti az a csávó az ta cuccot amivel fut SM2.0-án.
Akárhogy is, még majd visszamegyek és felgyûjtok egy-két alakot.
Na szóval azt akartam mondani, hogy ha jól láttam az volt a fájl neve : Beta2, vagyis gondol béta verzió...bár lehet tévedek, meg nem értek angulul és csak angol oldalon találtal leírást,
szóval a neve miatt gondolom hogy még fejleszt a dolgon ez a rajongó.
De amúgy mindegy, mert megvenni nincs pénzem...a másik módszer meg nem mûködik, egyelõre.
Amúgy hogy a játékról is szó essen, jónak tûnik a demo alapján. Tetszett hogy felgyúthattam azokat az akárkiket.
Szóval kipróbáltam ezt a fájlt amivel SM2,-án is fut a Biosock ,dem ég messze nem tökéletes. Szóval a kérdésem az, ezt javítják még, tehát jön még majd ki újabb verzió ebbõl a fájlból?
Mert ha jól értettem most is van már kettõ, ügye?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Next PC upgrade: 2022
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"